WELKOM AQUARIUSTIJDPERK deel 1 Roos

WELKOM AQUARIUSTIJDPERK
♡ Openhartig met Cindy ♡

Welkom Aquariustijdperk’ geeft de werkelijkheid van de vijfde dimensie weer. Een wereld vanuit een verhoogd bewustzijn, waarin de mensheid weer verbonden is met zijn diepste levenspotentieel.

Vandaag leven we in het jaar 2030. Tijdens deze uitzending wordt er teruggezonden in de tijd. ‘Welkom Aquariustijdperk’ laat de schoonheid van de nieuwe samenleving ervaren d.m.v. openhartige gesprekken over de meest uitlopende onderwerpen, zoals: de nieuwe relatievormen, gezinssituatie, het nieuwe wonen, het nieuwe werken, dierenwelzijn en natuur, voedingsmiddelenindustrie, consumptiemaatschappij, onderwijssysteem, (alternatieve) gezondheidszorg, culturele activiteiten en zo verder.

Deel 1:
Vandaag heb ik een openhartig gesprek met:
Roos Roes

Roos inspireert o.a. tot gevonomie, deeleconomie, liefde voor de Aarde en leven met de natuur.

Wil je meer weten of delen over off grid wonen in het hier en nu en de toekomst, dan kan je contact opnemen met Roos via haar mailadres roosroes@hotmail.com of via haar Facebook pagina.

Wil jij ook een keer een openhartig gesprek met Cindy? Dan mag je een mail sturen naar: cindy.servaes@gmail.com

Hartegroet,
Cindy Servaes

www.praktijkmiroir.nl

Praktijk Miroir is gespecialiseerd in zielsverwantschap- (tweelingziel-), transformatieprocessen, passie en missie, en de nieuwe partnerschap- en relatievormen.