Wees JIJ degene, die je Zelf terugwint

Gepubliceerd op 12 jul. 2015

Een boodschap van Sri Mooji, na de satsangs in Rishikesh
Juist nú, en eerder, zal de mind komen met zijn krachtige tegenaanvallen, sterke twijfels, hevige spanningen. Je bent niets kwijtgeraakt. Als je in een retraite of intensive was gedurende een paar dagen, dan heb je wel degelijk de darshan van God gekregen, de darshan van Waarheid. Het heeft iets wakker gemaakt binnenin jou en het roept je naar het Hart van Zijn. Als gevolg van de potentie van die innerlijke roep, zijn er krachten werkzaam in geest en psyche, die in de aanval zullen gaan daartegen.
Hoe zul je die krachten overwinnen? Niet door ertegen te vechten, maar door in het Hart van Waarheid te blijven. Dit is wat je werd gewezen. Ik legde geen zwaarden in je handen, geen geweren en kogels en machetes. Ik zei gewoonweg, “Blijf met God, blijf in het Ware, blijf alleen maar de getuige.”
Je geeft je over aan de Almachtige Kracht, die alles doordringt, onvergankelijk is, eeuwigdurend, onveranderlijk, waar, vol liefde, compleet. Je geeft je over aan je volkomenheid. Dus, haak hier niet af! Wees JIJ degene die je Zelf terugwint.
Muziek: ‘Allahu Akbar’ uitgevoerd door Brahmi, Amrita, Karuna en Zsolti
Bezoek het huis en hart van alle Mooji-satsangs die online staan op http://Mooji.TV