Waarom rent de geliefde weg?

18 februari 2016

Ik krijg vaak de vraag waarom de geliefde – meestal de mannelijke energie – wegrent van de ziels-connectie. Als jij hiermee te maken hebt, lees dit artikel dan aandachtig. Ik hoop je hieromtrent duidelijke informatie te kunnen geven, als channeler, als Tweelingziel (die inmiddels alle stadia wel heeft doorlopen).
IMG_0476Ja, “de runner”, meestal de mannelijke Twin energie, kan zich (nog) bevinden in een 3e dimensionale donkere en zware trilling, door en dankzij oude patronen, kernwonden, innerlijke overtuigingen (ziels-herinneringen) uit bijvoorbeeld vorige levens. De mannelijke energie die gekwetst is, dan wel zijn Hogere Doel nog niet heeft bereikt uit zich in weerstand, verdediging, intimidatie, vergelding, een klein tiran syndroom, dominantie, angst, pesten, woede, slinkse manipulatie, of hij vermijd dit (en dus ook jou) door ineenkrimping, (weg)rennen en/of (zichzelf) verbergen (negeren).
Hij/zij heeft angst voor veiligheid en liefde.

Het is transformatie die hij/zij zelf op gang moet brengen en als dit wordt opgepikt dan zal hem/haar dat uiteindelijk in de goede richting duwen, het zal een flinke verandering in zijn/haar dagelijkse leven teweegbrengen. Dat kan snel gaan, maar soms is er ook ‘tijd’ nodig om gewoontes aan te passen, gevoelens te volgen. Zijn/haar hogere-weten en het (Hogere) hart echter wijzen de weg.

Ik heb met heel veel van mijn ‘soul-sisters’ gesproken die extreem pijn zijn gedaan en zich regelmatig afvragen: “Wat is er met HEM aan de hand, is hij gek geworden”?
Weet van mij, de vrouwelijke energie heeft inmiddels al zoveel ‘werk’ verricht, teneinde alles uit de weg te ruimen, uit naam van jullie allebei. Echt waar!

Hoewel je in het licht (wilt) staan en met je hoofd boven water probeert te blijven, zou je de volgende symptomen (van je andere (mannelijke) helft) hebben kunnen ervaren:

-De mannelijke runners hebben een oud idee over wat liefde nu werkelijk is/inhoudt

-Ze denken dat ze een ‘versierder’ zijn en flirten met vele vrouwen

-Ze zijn wanhopig en zoeken ‘steun’ & ‘afleiding’ (als een soort van medicatie) in alcohol, drugs, talloze seks partners etc.

-Ze definiëren het man-zijn aan; geweld, woede, controle, manipulatie, wapens en gedragen zich als een tiran

-Zijn op zoek naar/nemen deel aan ‘gevaarlijke’ uitdagingen/sporten etc. omdat ze op die manier iets (kunnen) VOELEN

-Ze ervaren een misplaatst gevoel van eer of plicht, ontkennen zichzelf en hun soevereine waarheid

-Ze’denken’ dat ze de liefde niet waard zijn

Maar!:
-Als zij flirten, ben jij je daar dan (pijnlijk) bewust van?
-Als zij met een ander vrijen, ervaar jij dan ook seksuele vibraties, krimp jij ineen?
-Als zij wegrennen, voelt dat dan alsof de wond opnieuw wordt opengereten?
-Voel jij dat je soms in twistgesprekken en ruzies belandt met anderen? Zonder duidelijke reden?

Je krijgt nu een idee rondom de krachtige (soms echt niet toffe) connectie tussen werkelijke Tweelingzielen. Ik wil het niet inwrijven maar ik weet wat je allemaal moet doorstaan van tijd tot tijd.
Er is ook goed nieuws: de (mannelijke) Twin (die van je wegrent) is niet ‘kapot’, compleet gestoord of gebroken, hij/zij is de verbinding met zichzelf kwijt!
Al deze gedragingen en maskers komen namelijk vanuit het ego, vanuit ANGST.
De mannelijke energie is BANG, bang dat hij weer door de vrouwelijke energie, door jou, PIJN wordt gedaan.

Jij hebt alles gedaan wat je kon doen, om je met hem/haar te verbinden, om te Zijn.
Blijf wie je bent en sta open voor wie je (nog) mag worden.
Je zit niet in de knel lieve soul-sister, je wordt liefdevol ‘vastgehouden’ door jouw gidsen, je wordt volledig beschermd, zodat de laatste ‘donkere’ gedragingen van hem/haar (volledig) geëlimineerd kunnen worden. Gewist van de harde schijf.
Wanneer hij/zij tot jou komt zul je volledig door hem/haar gezien worden.
Niet met de ogen, maar door heel zijn/haar hart.
Dit betekent niet dat wanneer hij/zij je ziet, hij/zij jouw schoonheid over het hoofd ziet. Het betekent dat wanneer je Twin je in je ogen aankijkt, hij/zij zichzelf dan toestaat om de intense liefde en emotie te voelen, opdat hij/zij dan weet dat jij hem/haar geen pijn zult doen, dat je hem/haar niet verlaat, dat het veilig is ‘om thuis te komen’.

Begrijp alsjeblieft dat de vrouwelijke energie, in het verre verleden, de mannelijke energie (veelal) heeft verlaten. Zij werd van hem afgenomen, door een kracht van buitenaf of door de dood, door een daad van geweld of door fysieke verlating (door een scheiding etc.), maar dat was dan ‘karmisch’ bepaald (hiermee bedoel ik het Karmische Wiel dat ieder Twin koppel heeft en dient uit te werken).
Jullie mogen – in the end –  beiden het gevoel krijgen veilig bij elkaar te zijn, zodat de pijnlijke separatie niet meer nodig is!

Collectief is er inmiddels veel ‘werk’ verricht om de Vrouwelijke energie te helen, zoals ook het vrouw-zijn binnen(in) ‘jou’ zelf. Je wordt dus beschermd gedurende een separatie (en al helemaal in de 5e dimensie), zodat je niet extra je best hoeft te doen je staande te houden ten tijde van zijn/haar ‘laatste’ ego-stuiptrekkingen (=genezing) .
Het grootste gedeelte van zijn/haar harde schijf is overigens al gewist, het gaat nu enkel om finetunen. Ten bate van die prachtige reünie. Zodat jij niet meer hoeft te ervaren wat je niet (langer) wilt.

Jouw hart is sterk. Het is jouw hart tezamen.
Wees geduldig en wees je geliefde’s licht.


IMG_0471

Jouw andere helft heeft het volgende nodig:

Geliefd zijn

-Geaccepteerd worden

-Vertrouwd raken

-Gewaardeerd worden

Dit zijn de belangrijkste dingen die hij/zij nodig heeft.
Stuur hem/haar jouw liefde.
“Liefde is geduldig, Liefde is vriendelijk”.
Je kunt dit zinnetje als een affirmatie gebruiken, om je eigen vibratie te veranderen.

Lees onderstaande alsjeblieft helemaal door:

ACCEPTATIE – betekent niet dat je slecht gedrag hoeft te tolereren, of dat jij je zomaar aan hem/haar overgeeft, omdat je van hem/haar houdt.
Het betekent dat je accepteert dat hij/zij je andere helft, je ultieme geliefde is, maar dat hij/zij net zo menselijk is als jij. En misschien, heel misschien, heeft hij /zij de ‘meest moeilijke weg’ wel gekozen. En ja, dan heeft hij/zij net wat meer moeite met het leveren van strijd dan jij, om te ontwaken, te veranderen.
Misschien heeft hij/zij het zwaarste deel wel op zich/haar genomen, omdat hij/zij van je houdt en niet heeft gewild je nog meer dan nodig te ‘verwonden’, in jouw weg hem/haar te gidsen.
Hij/zij is ‘vergeten’ wie jij bent en wat hij/zij voor jou betekent.
Wees het licht, wees geduldig, wees aardig, doe maar alsof hij/zij aan geheugenverlies lijdt. Stuur hem/haar maar heling energie, zodat hij/zij (weer) beter kan worden in het geven van liefde, compassie en aardig kan zijn.
Op die manier kan hij/zij passie in zichzelf opwekken en de liefde (weer) met je bedrijven.
Jij bent de Godin van zijn/haar bestaan! En die Godin is liefde(vol).

En accepteer dat wanneer hij/zij een relatie heeft, hij/zij bij de soulmate is en leert wat hij/zij (nu) nodig heeft. Weet dat een soulmate een springplank richting jou is.

Accepteer dat hij/zij, op zijn/haar eigen ‘misplaatste’ manier, jou heeft geprobeerd (aan) te voelen en je echt vreselijk mist. Hij/zij heeft jouw licht nodig om de weg naar huis te kunnen vinden. Jij bent zijn/haar licht in de storm!

ACCEPTEER – dat hij/zij jouw ‘Licht & Geliefde’ is en dat ook hij/zij heel veel heeft gedaan om tot hier te komen, voor jullie allebei.
Apprecieer al zijn/haar kwalificaties, talenten, passies.
Als je dit al een lange tijd niet meer hebt gedaan, maak dan een lijst van al zijn/haar beste kwaliteiten en lees dat terug. Wees trots op hem/haar!

VERTROUWEN – Tja, dit is wel het meest uitdagende van allemaal om toe te passen.
Wantrouwen in de 3D beleving is als volgt: “Hoe vertrouw je iemand die (ook) met anderen heeft gerelateerd/heeft gedate/in een huwelijk zit? Die van je weg is gerend?”
Ik weet, vertrouwen is heel heel moeilijk – mediteer en vraag maar om Universele assistentie.
Vraag jezelf af en toe ook maar het volgende: “Als hij/zij werkelijk mijn andere helft is, zou hij/zij de weg naar huis, zijn/haar hart, dan echt niet vinden?”
Jij mag je hart leren vertrouwen, hij/zij is jouw hart.
Vertrouw er maar op dat hij/zij (nu) leert wat nodig is en dit ook allemaal zal afmaken in dit leven. Vraag je gidsen maar om hulp zodat ook zij een steentje kunnen bijdragen in het verwijderen van al zijn/haar obstakels en blokkades.

VERTEL JE TWIN MAAR DAT HET VEILIG IS OM NAAR HUIS TE KOMEN! (niet letterlijk maar telepathisch).

Stel je Twin telepathisch gerust, zeg hem/haar maar dat hij/zij heel geliefd is en dat je hem/haar ondersteunt. Spreek vanuit je hart, tot zijn/haar hart.

Wens voor kracht zodat je geliefde overal (makkelijk) doorheen komt, wens hem/haar alles toe wat hij/zij nodig heeft om dit alles te kunnen doorlopen.

En als je het echt even niet meer weet, kijk dan naar de maan en spreek tot de hemelkoningin: “Wij wensen om geheel soeverein te blijven. Laat onze liefde zorgen voor onze werkelijke opdracht hier.”
Je kunt inmiddels ‘wij’ zeggen omdat het niet langer ‘mij’ en ‘hij’ (of ‘zij’) is.

Je mag je Twin helpen, door hem/haar te vertrouwen en in hem/haar te geloven.

Fluister dit (ook) maar naar je geliefde, door via je Hogere-Zelf contact met hem/haar te maken, tot in zijn/haar (Hogere) hart: “Laat alle oude pijnen maar los en laat mij jou ontvangen, ik hoor bij jou, ik laat je niet vallen, ik ben niet tot hier gekomen om je nu te laten gaan! Ik draag je door de mist, ik weet dat je de weg niet kunt zien, maar ik zie alles en vertrouw op licht en liefde, hetgeen wat jij van mij voelt”.

Vertrouw alsjeblieft jouw Hogere-Zelf, jullie heilige contact, de liefde die jullie draagt!
Je tweelingziel is de weg niet kwijt; “degenen die van ons houden zullen ons altijd vinden”.

Neem (nu) ook een tijdje gas terug. En als dit betekent dat je sommige dingen gewoon even moet laten rusten of juist moet gaan doen (bijv. door met vakantie te gaan, een cursus te volgen, te schilderen) anticipeer daar dan op. Dan dan houdt dit alles je bezig in plaats van ‘onbegrip’ en/of ‘frustratie’.

En probeer zo stil mogelijk te blijven (door te mediteren bijvoorbeeld), zodat je tweelingziel je door deze stilte werkelijk kan (aan)voelen.
Houd het verder simpel en blijf met beide voeten op de grond.
En verander zelf (ook alles) een beetje!
Wees de verandering.
Heb jij al afscheid genomen van jouw soulmates, (ex)vrienden, vriendinnen, dates en one-night stands? Geef jij nog toe aan woede? Verander jij in een vervelende tiran wanneer niemand de WC rol heeft vervangen? 😉
Blijf jij aan een huwelijk/relatie hangen dat allang voorbij is? Wil je verhuizen of blijf je maar zitten waar je zit omdat je bang bent? Overeet jij jezelf? Drink en/of rook je nog?

Oké, niemand is perfect, maar doe je best! Je bent zeer geliefd en de beloning zal enorm zijn wanneer jij je hart volgt.

Wees het licht (door geduldig te zijn, liefde te zijn, humor te gebruiken, te mediteren etc). De oplossing is nooit om jezelf te verbannen naar een lage (3D) trilling. Dat past je niet (langer). Je hoort daar niet (meer) te vertoeven.

Last but not least: zielsverwanten/tweelingzielen zijn hier niet op aarde om enkel een verborgen liefdesrelatie te onderhouden of genoegen te nemen met little ‘touch and go’s’ waarin schuld, boosheid, angst of ontwijkend gedrag de boventoon blijft voeren – en dan zeg ik dus weer; kijk diep binnenin jezelf naar waar het nog geheeld mag worden.
Ik kan je hierin ondersteunen.
In een healing-sessie haal ik de angst en twijfel uit je ziel weg, opdat je vanbinnen weer schoon en leeg wordt. Op deze manier kan de liefde (voor jezelf) weer opwellen en vrij stromen. Ook kan ik je met behulp van mijn gidsenteam & ‘All That Is’ ondersteunen in het ontdoen van je ongelukkigheids-lichaam, je masker, je schaduwkanten, baggage, (innerlijke) overtuigingen en conditioneringen.

Namaste, Caroline

https://heart2get.wordpress.com/

http://www.tweelingzielen.cc/

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts