Waarom een fysieke Union voor de hand ligt

Een fysieke union is niet alleen het bij elkaar zijn. Het is het letterlijk versmelten van de chakra’s en de energetische koppeling van de 5 hoofdorganen. Dat gebeurt onder leiding van de hogere zelf op een moment dat het koppel daar klaar voor is. Op dat moment krijg je de ‘derde energie’ toebedeeld; een soort turbo Godskracht. Zo wordt het tenminste beschreven door een aantal twinkoppels maar ik vermoed dat je eigenlijk op dat moment samen een hogere frequentie binnen gaat of misschien zelf wel een hogere dimensie waardoor je beter intapt op Goddelijke energie. Dus een soort verlichting die wordt versterkt:
1 + 1 = 3. Voordeel van de fysieke union ten opzichte van de al bestaande eenheid; het opschonen van de gehele karmalijn van de zielengroepen van iedere twin en het wegbranden van laatste resten ego doordat dat allemaal niet meer kan bestaan door de toegang tot die subtielere energie. Erg belangrijk onderdeel omdat in de nieuwe wereld geen plek is voor karma (dat houdt ons “gevangen”) en om te kunnen manifesteren met Goddelijke krachten (direct manifesteren, niet zoals nu) is het hebben van ego en iedere vorm van eigenbelang niet meer welkom.

Een ander voordeel van de samensmelting is de versterkte helingskracht. We merken nu al dat onze twin alles versterkt in zowel positieve als negatieve zin dus je kunt je wel voorstellen hoeveel impact een koppel in fysieke union heeft. Tweelingzielen worden gedreven door een heel diep gevoel van dienstbaarheid. Wat mij ook opvalt is dat merendeel van de twins al van jongs af aan voelt dat ze hier op aarde zijn met een belangrijk doel; een diep innerlijk weten dat je hier niet voor niks bent en dat het niet nog “zomaar” een leven is om ervaringen op te doen. We zijn zo gewired om die belangrijke missie te kunnen volbrengen vanuit dat gevoel van dienstbaarheid. Het twinkoppel verhoogt met een union automatisch de frequentie van de aarde en alle twinkoppels samen vormen een netwerk over de aarde met elkaar, ook weer elkaar versterkend. Als je na gaat dat één moment van pure bliss per persoon, iets van 750.000 negatieve gedachtes teniet doet, dan kun je je misschien de magnitude van een twinkoppel met die derde energie wel voorstellen!! Dus nee, het is geen romantisch verhaal maar ook weer wel. Het is de kers op de taart voor het harde werken. Als je als koppel toegang hebt tot die diepe onvoorwaardelijke liefde, voor elkaar maar ook voor de rest van de wereld, dan ben je samen een zeer invloedrijke beacon of Light voor de wereld. Daarom is dit proces geen kattepis, er zijn enorm veel belangen mee gemoeid en om zo’n instrument van boven te kunnen zijn zullen dus al die zwaardere energieën het veld moeten ruimen. Maar goed, echte twins zijn dan ook uitgerust met een scala aan tools voor dit proces. Ze zijn doorgewinterde zielen met een hoge intelligentie, scherpe analytische vermogens, hooggevoeligheid, diep gevoel voor dienstbaarheid en een enorm doorzettingsvermogen. En oh ja, niet te vergeten…..good looks 😉

Geschreven door: Esther Denkers