Waarom de Tweelingzielreis “Van Binnenuit” moet plaatsvinden

site

De paradox die zowel kan leiden tot eendracht als tot strijd. Ontdek hoe je jouw verbinding “van binnen uit” op een hoger niveau brengt – uit de rollercoaster van de menselijke relatie stappen in de eeuwige Goddelijke Liefde … sleutelcodes voor Zelfmeesterschap en Innerlijke Liefde.

Een thema dat in de afgelopen maanden sterk in opkomst is voor de Tweelingzielgemeenschap is de verschuiving “van buiten naar binnen”. Een verandering van het perspectief om diepere genezing toe te staan.

Door te stoppen met de verbinding aan de oppervlakte te beschouwen en in plaats daarvan de reis “van binnen uit” aan te pakken. Om je te verenigen met jezelf en daardoor de noodzakelijke innerlijke voorwaarden te creëren voor de uitwendige eenheid die je verlangt.

Buiten onszelf op zoek gaan om heel te zijn trekt helaas meer en meer onvolledigheid aan. Maar de moeilijkheid is dat we nu eenmaal zo zijn geboren.

De spirituele boodschap van dit moment is dat als we dit hele gebeuren rond zelfliefde en het gelukkig zijn van binnen naar buiten een uitdaging vinden, als we het als een gemis ervaren om zonder de fysieke aanwezigheid van onze Tweelingziel te zijn, als we een gevoel van verlies ervaren als ze niet met ons in de liefde zijn, dat dat niet verbazingwekkend is.

Het reinigen van de Menselijke Bloedlijnen naar Liefde

Dit is één van de diepste wonden van de mensheid. En als Tweelingzielen zijn we hier om het “hart van de mensheid” te genezen en liefde te brengen op het aardse niveau – dit is de kern van de taken die we op ons hebben genomen. De diepste karma die we aanvaard hebben te dragen, zodat we desondanks kunnen terugkeren naar de liefde, om daarmee de menselijke bloedlijnen naar liefde te ontsluiten.

Dit is misschien wel de grootste kernblokkade voor Tweelingzielen. Om buiten onszelf te gaan zoeken naar heelheid. Om het gevoel te hebben dat er iets ontbreekt als we niet samen zijn.

De paradox is namelijk dat zolang je het buiten jezelf zoekt om heel te zijn, je je onvolledig zult voelen en meer en meer onvolledigheid zult aantrekken.

Hereniging van Tweelingzielen http://www.twinflames1111.com/blog/twin-flame-essentials/twin-flame-union/ kan pas echt plaatsvinden wanneer de innerlijke eenheid met jezelf is ingetreden. Alchemie van het zelf is wat jou open stelt voor de eensgezindheid en de vreugde die zich openbaart met je Tweeling. Het slot en de sleutel.

Een ander deel van deze kern”les” is dat het goddelijke mannelijke / vrouwelijke zich niet buiten jezelf bevindt. Je bent niet slechts één helft. Je belichaamt beide. We dragen allemaal beide energieën, het is een deel van de reis die velen negeren – maar de waarheid is dat we ons net zo veel herenigen met onszelf als met onze Tweelingziel.

Het vinden van beide innerlijke aspecten en het accepteren van zowel je mannelijke als je vrouwelijke kant betekent dat je ook heelheid met anderen vindt. Je sluit er harmonieus bij aan.

Een van de diepste oorzaken van smart voor de mensheid, waarom de liefde zo verkeerd loopt voor zo veel mensen, is dat hun eigen innerlijke situatie vertekend en onevenwichtig is. En vanuit dat perspectief ontmoet je slechts meer strijd van buitenaf.

Innerlijk Gebrek Creëert Uiterlijk Disfunctionaliteit

Hoeveel vrouwen ken je die zich nooit echt begrepen voelen door mannen, maar toch hunkeren en snakken naar een man om hen aan te vullen? Hoeveel mannen ken je die de behoefte voelen om gewild te zijn bij en begeerd te worden door vrouwen, maar toch nooit een vrouw vinden die hen accepteert voor wie ze werkelijk zijn?

In wezen lopen de meeste mensen vlak langs elkaar heen in de liefde. Onze disfunctionele perspectieven houden ons opgesloten in het nooit vinden van ware vervulling. Omdat we onszelf nooit hebben begrepen. We hebben onszelf nooit voltooid. Dat is de reden waarom onze zielen ons blijven opzadelen met mensen en situaties die dit naar ons weerspiegelen…

Een van de diepste wonden op aarde is scheiding. De biologische scheiding van man en vrouw is een diepe wond die enorm veel blokkades vormt voor de onvoorwaardelijke liefde, die Tweelingzielen hier moeten belichamen.

Ik kreeg dit gisteravond door in een visioen, het vrouwelijke gevoel verlaten door het mannelijke en het mannelijke gevoel uiteindelijk verworpen door het vrouwelijke. Beide zijden die voelen dat het “onmogelijk” is om zo diep samen te komen als ze verlangen.

De Oude Man / Vrouw Wond – Wederzijdse Wrok

Binnen dit scheidingsbewustzijn van het oude 3D-systeem hebben mensen millennia lang gedroomd over meer – om hun weg terug te vinden naar de “essentie” van het “goddelijke vrouwelijke” en het “goddelijke mannelijke”, maar vanuit hun ongelukkige positie ervaren ze dat dit niet echt lijkt te bestaan.

Dit is een veelvoorkomende menselijke projectie, op zoek zijn naar onze voltooiing in iemand anders. Helaas vervreemdt het ons van onszelf, houdt het ons altijd op zoek, laat het ons het nooit vinden.

Alles dat je nodig hebt is hier en nu, zit in jezelf. Dat is op dit moment de waarheid van je ziel aan jezelf. Eenheid en Geluk met jouw Tweelingziel beginnen van binnenuit. Als je je daarmee kunt verbinden, zal jouw werkelijkheid aan de buitenzijde het ook beginnen te weerspiegelen.

Hereniging van Tweelingzielen moet “Van Binnenuit” plaatsvinden

Onlangs zijn veel voorouderlijke en fysiologische wonden van het hart naar voren gekomen in het kosmische voorbereidingsproces voor meer wijdverspreide herenigingen in het fysieke.

We worden ertoe gedwongen om te beseffen dat het energetisch onmogelijk is om eenheid en eensgezindheid met je Tweelingziel aan te trekken en te belichamen als je niet van jezelf houdt. Tweelingzielen kennen hetzelfde oorspronkelijke bewustzijn, dus je bent altijd verbonden als één ziel.

Als je jezelf haat of schaamt of in verlegenheid voelt of jezelf niet mag, zend je het naar jouw Tweelingzielverbinding. En als je woede behoudt naar je Tweelingziel zend je dit naar jezelf…

Dit is meestal de reden waarom Tweelingen “wegrennen” – niet omdat ze niet van je houden, maar omdat ze niet van zichzelf houden, en als ze met je zijn voelen ze dit naar hen weerspiegeld … het creëert een afstoting tussen jullie, jullie van elkaar afduwend totdat jullie energieverbinding harmonieus is. Lees hier meer over het “Tweelingziel Wegrennen” en hoe het op te lossen. zie link https://tweelingzielenenmeer.nl/hoe-zorg-ik-ervoor-dat-mijn-tweelingziel-stopt-met-rennen

Er is een aantal eenvoudige manieren om te beginnen met meer en meer in verbinding te komen met zelfliefde: je hand op je hart houden en gedurende een aantal weken ’s ochtends of ’s avonds eenvoudigweg zeggen: “Ik houd van mij, ik houd van mezelf. Ik sta mijzelf toe om vrij liefde te geven en te ontvangen” zal helpen jouw energie en emoties te verbeteren.

Het reinigingsinstrument in de Gratis Hulp Kit voor Tweelingzielen http://www.twinflames1111.com/ helpt je hierdoor heen en reinigt alle opstopping en negativiteit bij jou, om je te helpen bij het verrijzen in de liefde.

Zelfliefde – Het Mentale Concept tegenover de Belichaming

Zelfliefde en acceptatie zijn échte kerneigenschappen die jouw relatie met een ander zullen “omtoveren” tot een hoger niveau van liefde en harmonie.

Helaas zijn patronen van afkeer van onszelf, waargenomen zwaktes en schaamte over onszelf diep in ons verankerd. Niet alleen door ervaringen uit ons leven, maar door onze gehele genetica – de afkomst van generaties van mensen dragend die niet de ware liefde ervoeren (dit is meestal waar de Tweelingzielen er voor kiezen om te personifiëren, om deze energieën te helpen genezen).

Om te helpen met waar vele, zo niet de meeste, Tweelingen op dit moment op een zeker niveau mee worstelen werd ik spiritueel geleid om een gloednieuwe, herscheppende sessie te creëren om de hogere codes van onvoorwaardelijke liefde op hartniveau te ontsluiten, en de nieuwe codes van zelfliefde en zelfacceptatie in te brengen.

Want zoals het spirituele me liet zien, begrijpen de meeste mensen het intellectuele concept van zelfliefde wel, maar weten we niet hoe ons “op te stellen” vanuit zelfliefde, hoe het volledig te belichamen.

Want er zijn echt geen al bestaande patronen voor Tweelingzielliefde op aarde. Daarom zijn we allemaal hier, om nieuwe sjablonen van onvoorwaardelijke liefde en eenheid vorm te geven.

We stappen over op waarom zelfliefde zo cruciaal is op de Tweelingzielreis – “Zowel van binnen als van buiten “. Wat je jezelf voorhoudt is wat je aantrekt in je Tweelingzielverbinding, en zelfliefde is de sleutel tot het tonen van eenheid en eensgezindheid met je Tweelingziel.
Om hiermee te helpen, helpt het spirituele ons om de nieuwe 5D programmering van zelfliefde daadwerkelijk binnen te halen en vorm te geven
.

Niet slechts als een mentaal concept, maar als een manier van leven, een emotionele toestand, een belichaming van volledige zelfaanvaarding en innerlijke heelheid. De belangrijkste sleutel tot onvoorwaardelijke liefde met je geliefde Tweelingziel.

Het Openbaren in de “Echte Wereld”

In de sessie, die werd opgezet als een herscheppende reis naar je ziel – het ego omzeilend met behulp van een speciaal samengestelde meditatie – gaan we diep om te ontdekken wat oude pijn echt in je hart heeft verstopt, zodat we opnieuw blokkades kunnen wissen, jouw liefdessjablonen verbeteren en het Tweelingziel hartverbond openstellen vanuit een harmonieuze positie.

We houden ons ook bezig met de ziel en gidsen van onze Tweelingziel met als doel om te gaan met alles dat de verbinding aan diens zijde blokkeert, zodat jullie je samen kunnen verplaatsen naar een hogere staat van eenheid en eensgezindheid.

En tijdens mijn favoriete onderdeel van het proces beginnen we positieve zaden van openbaring te planten om meer liefde, overvloed en eenheid aan te trekken op jouw Tweelingzielreis.

Een ander ding dat het spirituele wil benadrukken is hoe openbaring een volgend concept is dat we intellectueel begrijpen, maar waarvan slechts heel weinigen onder de knie gekregen hebben hoe je je echt openbaart op een manier die onze verlangens in de “echte wereld” tentoonspreidt. In deze sessie leer je een leuke en praktische manier om jouw verlangens te openbaren – en ik deel met jou de grootste reden waarom de openbaringen van de meeste mensen niet werken (hint: het is niet omdat ze het niet genoeg willen!).

We verwerven extra steun vanuit zuiver bronbewustzijn, ontvangen energiedonaties om onze verdere reis naar een hoger niveau te brengen en laten nieuwe hoge trilling programmering indruppelen in onszelf en het hart van onze Tweelingziel, onze Solar Plexus en het liefdesverbond tussen ons, zodat we ons veilig kunnen voelen om ons te openen naar liefde (angst en liefde staan aan weerszijden van het energiespectrum, dus om je te openen naar liefde en eenheid te bereiken is het essentieel om op angst gebaseerde programmering opzij te schuiven).

De reden dat het spirituele me vroeg om deze grote sessie te maken – het is een uur lang en we gaan heel diep en hij is al maanden in de maak, naast een aanstaand boek over liefde – ligt vervat in dit contrast tussen intellectueel begrip tegenover feitelijke belichaming.

Het hart upgraden om liefde vrijuit te kunnen laten stromen

Zelfliefde en eenheid met onze Tweelingziel kan in onze gedachten “aannemelijk” klinken, maar als we nog steeds oude negatieve 3D-programmering hanteren of pijn ervaren uit eerdere relaties of situaties met familie of vrienden, zijn we energetisch geblokkeerd om daadwerkelijk in te kunnen stappen in eenheid en eensgezindheid, omdat het indruist tegen onze “vaste patronen”.

Er is een groot verschil tussen het begrijpen van het concept van de liefde en het vorm te geven.

Dit is echt de leukste energieherschepping ik ooit heb gedaan of gemaakt – en het is intens krachtig – als een kleurrijke reis naar de ziel. Nadat ik deze reiniging zelf had gedaan moest ik gedurende 20 minuten rust nemen, omdat mijn inwijding in de nieuwe hoge trilling programmering zo krachtig was.

De sessie zet echt het hele fundament van hoe je Hart Chakra en Tweelingverbinding functioneren in beweging, zodat je met een open hart kunt leven, met het gevoel heel te zijn van binnen en heelheid met je Tweelingziel op alle niveaus aan te trekken.
Neem hier eens een kijkje.

https://twin-flames-11-11.dpdcart.com/product/138612

Waarom We “Zo Zijn Geboren”

De patronen die zich verzetten tegen zelfliefde en eenheid zijn de diepste patronen die wij kennen. De ‘menselijke’ patronen. Alle dingen die we opdeden voordat we begrepen wie we waren, waarom we hier waren, en zelfs wat liefde was.

De inwendige vervreemding van onze eigen liefde, het zaad voor de scheiding, begint zodra we geboren zijn. Als baby zijn wij afhankelijk van onze moeder voor liefde en voeding, en dit zet het menselijke kernpatroon van het zoeken naar liefde en goedkeuring van buiten in gang.

Dit zetten we door in de kindertijd door te leren welk gedrag “aanvaardbaar” is en wat zal worden “bestraft” – meestal via anderen doordat zij hun liefde bij ons terugtrekken. Dit is hoe we leren om ‘menselijk’ te zijn – door liefde buiten onszelf te zoeken. En hoe we leren dat anderen hun liefde bij ons weg kunnen nemen.

De psychologie redeneert dat al het menselijk handelen uiteindelijk draait om de liefde – angst deze te verliezen, of een poging om het te krijgen.

Dit is één van de grootste wonden die de gehele mensheid draagt. Om altijd de liefde te achtervolgen, nooit in onze eigen goddelijkheid te blijven. Het is wat de mensheid vervreemdt van haar innerlijk licht, haar ware kracht.

Wanneer we het feit onder ogen zien dat we – bewust of onbewust – op zoek zijn geweest naar liefde en vervulling buiten onszelf, kunnen we beginnen dit schadelijke patroon opzij te schuiven.

Want de waarheid, zoals vele Tweelingzielen weten, is dat hoe meer we jagen op iets, hoe meer we het van ons af duwen – want op het moment dat we een signaal van wanhoop en gemis het heelal in sturen, is dat hetgeen we er meer van oogsten.

Op deze manier brengt de meerderheid van de mensen zijn leven door met het zoeken van liefde en echt begrip bij anderen – zonder dit te vinden.

Wijsheid van de Goddelijke Man

De Tweelingzielreis geeft ons de kans – vaak met kracht – om dit onder ogen te zien en om te zetten naar een nieuwe manier van liefhebben. Om zich bovenal te verenigen met het zelf. Onszelf omarmen en van onszelf te houden, om heel van binnen te zijn.

Alleen vanuit een plaats van innerlijke heelheid kan die ware eenheid met elkaar worden gevonden. Zolang we van binnen ‘gehavend’ zijn, pogen om aan onszelf te ontsnappen of onszelf hekelen, trekken we alleen meer disfunctioneren van buitenaf aan.

Zoals de boodschap van het Goddelijke Mannelijke in het artikel van vorige week luidde http://www.twinflames1111.com/blog/q-a/truth-twin-flame-mirror/ – de beste manier om de aan de buitenkant zichtbare situatie van wegrennen, achtervolgen, scheiding en strijd te herstellen, is door onze eigen innerlijke wonden onder ogen te zien en onszelf te helen.

Een zwaarwegend thema in deze herfst is: “Wees je eigen redder” en dat gaat nu verder. De energieën hebben op zijn zachtst gezegd zwaar aangevoeld en er zijn opflikkeringen geweest van oude kwesties voor zo vele Tweelingzielen, die zich in de war hebben gevoeld over de vraag waarom en hoe – op hetzelfde moment dat het voelde alsof die kwesties al waren opgelost.

Het Grote Tweelingziel Liefdesexperiment

Uiteindelijk zijn wij als Tweelingzielen het grootste liefdesexperiment ter wereld. Een heelheid die verdeeld is, terugreizend naar het vinden van liefde in ogenschijnlijke scheiding. Oorspronkelijk scheidden Tweelingzielen zich van de liefde – een reis aangaand om een zó diepgaande zelfliefde te ontdekken, dat deze alleen kon worden bereikt door onszelf in weerspiegeling tegen te komen en weer samen te komen.

Om een liefde te ervaren die zó onvoorwaardelijk en volledig is dat zij de kracht had om ‘s werelds pijnen van scheiding te helen.

Ongeacht wat er op dit moment op je reis gebeurt, je begon uit liefde en liefde is jouw uiteindelijke bestemming. Alles dat we nu nodig hebben, is om illusies te wissen en oude pijnen op te lossen, zodat je echt liefde kunt beginnen te voelen en je nogmaals open te kunnen stellen.

Zoals altijd, zend ik je liefde en licht op je verdere reis! Ik voel me heel vereerd om mij op deze mooie weg naast jou te bevinden.

Cassady x

http://www.twinflames1111.com/blog/q-a/twin-flame-paradox/ Why the Twin Flame journey Is An “Inside Job”