Virussen, zijn ze wel overdraagbaar?

Andere informatie over virussen!

De link https://www.gezondwereldnieuws.com/een-virus-is-niet-levend-en-kan-ook-niet-overgedragen-worden?fbclid=IwAR0YKXbBB_js_H9uQu8zF_p0f7fg7LTAvFZ0oXza0ZAA-CnUegllaut1zlU

Tom barnett: Toen ik mijn filmpje postte, had ik direct veel kijkers, maar na een paar dagen was het al uit de social media verwijderd. We mogen blijkbaar de waarheid niet verspreiden. De cencuur en propaganda wordt steeds erger.

Waarom denken mensen dat je een virus kunt overdragen, terwijl een virus niet levend is? We worden onnodig bang gemaakt. De overheid veroorzaakt heel veel stress. Als je stress en angst ervaart door corona, komt dit omdat je het zelf veroorzaakt en te weinig onderzoek hebt gedaan. Ik verzin dit niet en ik ben ook geen complotdenker. Mijn studies tonen duidelijk aan, dat ik me in deze materie verdiept heb.

Een virus is geen levend organisme
Eerst en vooral wil ik je vertellen dat je van iemand anders GEEN virus overgedragen kunt krijgen. Waarom dan niet? denk je nu. Omdat een virus niet levend is, het is geen levend organisme. Virussen zijn niets meer dan een oplosmiddel. En die oplosmiddelen worden gecreëerd in de cellen van ons lichaam. Daarom kun je geen virus krijgen van iemand anders. Virussen worden op celniveau gecreëerd. Dus in het lichaam en niet erbuiten. Het lichaam kan wel honderdduizend verschillende virussoorten creëren.

Waarom maken we virussen?
Waarom creëert een cel virussen (of oplosmiddelen) in ons lichaam? Dat doet een cel door de opgestapelde afvalstoffen (gifstoffen) in ons lichaam. En hoe wordt een cel dan vergiftigd? Ik zal het heel simpel uitleggen.

Mensen vergiftigen hun geest en lichaam jarenlang met allerlei dingen. Ze eten bewerkte suiker en bewerkt vlees, additieven en gefrituurd voedsel, ze koken hun eten in de microwave, gebruiken vaccins met chemische stoffen, drinken kraanwater waar ook allerlei troep in zit, enz… Mensen denken dat dit geen kwaad kan. Maar Moeder Natuur is niet geïnteresseerd in wat jij denkt. Kies je voor voeding die je lichaam vergiftigt, dan zal je lichaam de afvalstoffen proberen te verwijderen.

Wat is dan een griep? Dat is gewoon een virale ontgifting of reiniging. En een verkoudheid is meestal iets bacterieels. Je lichaam reinigt vooral zware metalen, plastic, chemische stoffen en industriële vervuiling. Poets- en verzorgings-middelen bevatten ook chemische stoffen. Binnen in de cel zal het virus het afvalproduct afbreken. Daarom voel je je ook niet zo lekker tijdens deze reiniging.

Als je heel veel afvalproducten in je cellen hebt, kun je je heel ziek voelen. En heb je echt te veel gifstoffen in je lichaam, dan kan dit je cellen beschadigen. Bij ernstige vergiftiging kan het zelfs een celdood creëren. Maar dat zijn extreme gevallen.

Het lichaam zal alleen virussen creëren op de plaatsen in je lichaam, die gereinigd moeten worden. Virussen worden gecreëerd op plaatsen waar het nodig is. Heeft iemand hepatitis waarbij de lever word aangetast, dan worden hart, longen en brein niet aangetast.

Een virus dat wordt gecreëerd in de lever, zal niet de longen of het hart aantasten. Dus als een virus niet kan overgaan op een ander orgaan, dan begrijp je ook wel dat een virus zeker niet overdraagbaar is op mensen. Een virus springt niet van het ene naar het andere orgaan. Dus is het onmogelijk om een virus van mens op mens over te dragen. Daarom kun je geen Spaanse, Aziatische of varkensgriep krijgen.

Waarom krijgen mensen op dezelfde moment een griep?
Alleen een bacteriële infectie of een schimmel is besmettelijk. Een bacterie of schimmel is een levend organisme. Een virus daarentegen is GEEN levend organisme, Hoe komt het dan dat we vaak op dezelfde moment een virus creëren in onze cellen? Als mensen hebben we een soort aangeboren intelligentie. Dieren weten ook hoe ze moeten paren. Vogels weten bijvoorbeeld hoe ze naar het zuiden moeten vliegen. En ons lichaam weet heel goed wanneer een reiniging nodig is. Het weet door omgevingsfactoren wanneer het moet reinigen.

Daarom kunnen mensen in dezelfde omgeving een virus creëren. Maar niet iedereen hoeft op dezelfde moment een virus te krijgen. Want als we gezond eten zonder chemische toevoegingen weet ons lichaam dat het niet hoeft te reinigen. Ons lichaam praat ook met andere lichamen, vooral ons immuunsysteem doet dat. Daarom zijn we aangetrokken tot de andere sekse. We kunnen hun immuunsysteem voelen.

Wat is dat corona virus dan?
Je kunt op internet zoeken naar het patent van het coronavirus. Daarom heet het ook covid19. Het patent bestaat sinds 2019. En wanneer is de corona uitbraak ontstaan? In 2019 natuurlijk. Het corona virus kun je alleen krijgen als het geïnjecteerd is in je bloedbaan. Zoals ik al eerder zei, maakt je lichaam pas een virus aan als een cel vergiftigd is. Een virus is de afvalstof van een cel. Het wordt in je lichaam gecreëerd en niet erbuiten. Dus krijgt een hele groep mensen hetzelfde virus, dan klopt dat niet. Dan moet het geïnjecteerd zijn in de bloedbaan.

Mensen moeten de verantwoordelijkheid nemen voor hun gedachten, geloof en actie. Ze zouden meer kennis moeten opdoen, zodat angst en stress kunnen verminderen. Geloof dus niet dat een virus komt door bepaalde rassen of volken, zoals de Spaanse griep of de Aziatische griep. Een land is niet schuldig aan een virus. Maar ook van dieren kunnen we geen virussen krijgen. Een virus is niet besmettelijk.

Wat we zeker niet willen is via vaccinaties weefsel van dieren in een menselijk lichaam injecteren. Dat is echt geen goed idee. En dan spreken we nog niet over al die chemicaliën die in vaccins zitten. Veel mensen gaan een griep- of een andere vaccinatie halen. Dit is de enige manier waarop dierenweefsel in een menselijk lichaam terecht kunnen komen: via vaccinaties. Dus blijf weg van vaccinaties. Die vaccinaties hebben als doel een virus te doden. Maar een virus is nooit levend geweest. Wat wordt er toch een hoop nonsens verteld.

Nog een tip. Vermijd èlke vorm van vaccinatie, want de stoffen die erin zitten zijn echt niet gezond. Ga liever geregeld naar buiten. Je hebt frisse lucht, zon en licht nodig (vitamine D). Dus zet je tv en social media uit.
Ik vertel je dit allemaal in de hoop stress en angst te verminderen. Ik kan niet te diep ingaan op wat er werkelijk speelt in deze ‘’zogenaamde’’ corona pandemie. Daar kan ik wel een boek over schrijven. Er zijn helaas nog steeds veel mensen die niet weten wat achter de schermen van de corona pandemie schuil gaat.

Nu je weet hoe je een virus krijgt, kun je zelf ook eens even nadenken.
Wie bepaalt al die zogenaamde doden?
Wie telt al die zogenaamde doden?

Er sterven jaarlijks een half tot een miljoen mensen aan de gewone griep. Als corona geen natuurlijk virus is, kan het alleen via vaccinaties zijn toegebracht. Veel mensen gebruiken de correcte naam ‘’covid-19’’, ze houden zich netjes aan de social distance, gaan in isolatie, dragen een mondkapje en wassen hun handen met schadelijke
stoffen en hormoonverstoorders. Sommige mensen vertellen hoe je je moet gedragen, als je niet meedoet aan deze maatregelen.

Als je je zo gaat gedragen, zul je niet veel oplossen en maak je alles alleen maar erger. Want als je dit allemaal laat gebeuren, geef je vrijwillig je rechten en vrijheid op. Laat je niet gek maken door deze onzin. Steek je middelvinger op, ga naar buiten en doe gewoon gezonde, normale dingen.

Ik geef je nog een laatste tip. Gebruik je gezonde verstand, probeer zelf na te denken en doe meer onderzoek. Als je niet zelfstandig nadenkt, gaat iemand anders dat voor je doen…

https://www.bitchute.com/video/uWM6YT2NwIAP/?fbclid=IwAR1mrIgi-seR7HV-HmDr298OzvktMOWVnNCwtXuAQDD-4bZNeGtzQcPpywA

Tom Barnett (Australië)


Studeerde 6 jaar medische geneeskunde en 6 jaar natuur geneeskunde. Deed 3 jaar onderzoek naar virussen, bacteriën en schimmels.

****************************************

Mascha Roedelof Zie ook haar facebook pagina: https://www.facebook.com/mascha.roedelof en website: https://www.hetbewustepad.nl/index.php?nws_id=163 over Corona

Hoewel in deze uitleg Exosomen vs Virus beiden als theorie genoemd worden, vind ik dit een heldere uitleg. Hieronder leg ik uit waar ik met voornoemde zin aan refereer.
Feit is dat Exosomen geen theorie zijn maar wetenschappelijk onderbouwd en germ theorie (dus bestaan van besmettelijk ziekmakende micro-organismen inclusief Virussen) inderdaad theorie, want nog nooit is er een Virus geïsoleerd aangetoond, noch is er voldaan aan de Koch postulaten.
Oorzakelijkheid ‘ziekte’ vanuit Nieuw Paradigma
Vanuit German New Medicine zien we de jaarlijkse ‘griep’ (en andere ‘ziektes’) anders. Vanuit German New Medicine weten we dat symptomen ontstaan tijdens de HELINGfase na een ervaren conflict: ‘ziekte’ verloopt in 2 fasen, t.w. conflictactieve fase (meestal zonder symptomen) en helingfase (in deze fase zien we de symptomen).
Tijdens de winter en vooral aan het eind van de winter kunnen we een stinkconflict ervaren dat oplost zodra de temperaturen in de lente gaan stijgen en de natuur weer in bloei komt. Begin lente gaan mensen dus in heling van het stinkconflict met symptomen die de meeste mensen ‘griep’ noemen.
Voor wat betreft de testen
Ze hebben longvloeistof opgezogen en daarin zitten vanzelfsprekend allerlei lichaamseigen stoffen, aan de longvloeistof worden lichaamsvreemde! stoffen o.a. van nieren van apen, én antibiotica toegevoegd… Als gevolg van die toevoeging! worden Exosomen in het lichaam actief en het zijn de Exosomen die gezien worden onder de microscoop.
Het kan simpelweg niet dat er een Virus gezien wordt onder de microscoop, want er is nog NOOIT een Virus geïsoleerd aangetoond. Verder is er nog nooit voldaan aan de Koch postulaten…
Voor veel mensen is het zo’n schok te horen dat de germ theorie niet juist is en dat er nog nooit aan de Koch postulaten is voldaan dat ze direct in cognitieve dissonantie gaan of in coping mechanisme.
Herhaling van de waarheid gebracht op verschillende manieren kan een gesloten deurtje in de geïndoctrineerde mind open laten gaan.
Zelfs, en met name vooral, regulier opgeleiden zoals de arts in de video die ik hieronder deel, moeten hun perspectief veranderen.
Mensen die geloven in ‘witte jassen’ geven hun autoriteit en innerlijke macht weg aan hen, en het zal een schok geven als de ‘witte jassen’ een ander geluid laten horen. Die schok en schuring is nodig voor ruimer bewustzijn en anders HANDELEN.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKECfBb_k2g

****************************************

Daniel Derweduwen

De PCR test, een leugen van formaat
De PCR test is per definitie niet geschikt om te bepalen of een patiënt een ziekmakende hoeveelheid virus heeft of niet. Dat is wat de uitvinder van de PCR test Dr. Kary Mullis, nobelprijswinnaar zegt. Ondertussen is het bekend geworden dat directeur van het RIVM (Nederland) professor (jaap) van Dissel heeft toegegeven dat een positieve PCR test genetisch materiaal aantoont, maar niet een levend coronavirus aantoont en ook niet aantoont dat je van corona ziek bent. Het is beter om dit op te slaan mocht men jou positief labelen en laat ze dit horen en eis een test die bewijst dat je Corona hebt! Maar dat bestaat niet vermits virussen als ziekteverwekker nog nooit is aangetoond met staalharde wetenschappelijke bewijzen. Tot de dag van vandaag werkt men met een hypothese.

Het genoom dat laboranten waarheidsgetrouw testen en reproduceren via PCR is een stuk van ons menselijke genoom zelf. Er bestaat geen wetenschappelijk bewijs over het bestaan van een virus en zo lang het virus (en liefst ook met de zogenaamde mutaties) niet geïsoleerd en gezuiverd is volgens de wetenschappelijk gouden standaard weet men niet wat men test. Het wordt alsmaar duidelijker dat de virologie een grote grap is op basis van een hypothese in plaats van een bewezen stelling. Virussen bestaan niet, exosomen globulines bestaan daarentegen wel, en hebben een specifiek doel in de menselijke biologie: namelijk opruimen van door toxines beschadigde cellen.

Het genoom dat laboranten waarheidsgetrouw testen en reproduceren is een stuk van ons menselijk genoom zelf. Enige tijd geleden heb ik een post geschreven: “Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 isolate Wuhan-Hu-1, complete genome”, Dit virus zou zogezegd exact 29881 basenparen lang zijn. Het virus bevat genen die in menselijke cellen voorkomen. Als je helemaal onderaan scrolt ga je iets interessant ontdekken. Je ziet namelijk 33 x de letter ‘a’ verschijnen achter elkaar. Als je ervaring hebt met het analyseren van propaganda is 33 een zeer belangrijk getal.

Het getal 33 is een heilig getal uit de vrijmetselarij. Het komt uit het satanistische geloof dat gestructureerd is in 33 lagen van deceptie, waarbij de leden van de onderste lagen gebrainwasht worden door de leden van de 33ste laag. De leden van de 33ste laag plegen psychologische operaties, publieke manipulaties waarbij ze steeds hun signatuur na laten: een verwijzing naar het nummer 33. Het getal 33 is een cijfercode zodat insiders weten of het vals is of niet. 33 is de handtekening van de manipulators dat zo vaak te vinden is wanneer het gaat om false flags, fake news of een hoax.

De test-epidemie is een gefingeerde veenbrand met hier en daar een uitslaand brandje. dat noemen we dan een “test uitbraak”. De code die de laboranten hebben gekregen komt in ieder van ons voor: het is ons achtste chromosoom. Als men dus verder doet met het investeren in vaccins die ons genoom willen wijzigen, dan investeert men in het kapot maken van ons DNA met alle rampzalige gevolgen van dien. Ons eigen DNA wordt verkocht als het dodelijke coronavirus.

Dr. Andre Alexander: zijn rapport is verschenen onder de titel: “Chromosone 8, Pcr testing, the covid 19 Vaccine and Death by a thousand cuts”.

Het is een moeilijke materie en dat is precies waar men op gokt: de gewone man of vrouw gaat het boven de pet. Maar er zijn artsen en wetenschappers die dit niet afschieten en die verder gaan graven, wat ik ook doe. Virusdeeltjes kan men niet vinden omdat ze niet bestaan, wat men wel vindt zijn exosomen, hetzij deeltjes van de cel zelf. Exosomen bestaan wel en dienen om door toxines beschadigde cellen naar apoptose of zelfdood te leiden. Daarom dat de celkern ook geen weerstand biedt tegen exosomen en zijn eigen DNA activiteit staakt om het exosoom te kunnen reproduceren. Maar met corona is er geknoeid, dat heet The Gain Of function, in vorige blogs heb ik dit uitgelegd;

Vooreerst is de PCR test ronduit schadelijk en doet veel pijn. Het wattenstokje tegen het slijmvlies (nasopharynx) aanbrengen niet ver van de hersenstam, de medulla oblongata en enkele cm onder de bloed hersenbarrière, op een plaats dat energetisch zeer belangrijk is en in contact staat met het gehele limbische systeem, is een uiterst grote verstoring in je energetisch systeem, aantasting van je integriteit en beschadigd het vermogen om biologische conflicten en trauma’s op te lossen. Het wattenstokje verstoort de energetische doorstroming van informatie via de axiale as dat je gehele chakrasysteem en aura beïnvloed. Waar alles opgeslagen is over jou als persoon, het geheugen en je integriteit en uniciteit. Het is energetisch zeer gevaarlijk om daar met een wattenstaafje tegenaan te drukken. De bloedhersenbarrière zit niet in de neusholte. De bloed hersenbarrière is een laag rooster van cellen die samengevoegd worden door strakke kruisingen die de meeste stoffen buitenhouden en weinig stoffen in de hersenen toelaten. Daardoor kan je brein beschermd worden tegen giftige stoffen zoals zware metalen, pesticiden enzovoort. Het stofje polysorbaat 80 dat in vele vaccinaties voorkomt zorgt ervoor dat de bloed hersenbarrière meer schadelijke stoffen in de hersenen toelaten waardoor neurologische aandoeningen kunnen ontstaan. Wat denk je wat er gebeurt in je onderbewuste met jou als men een wattenstokje tegen dit slijmvlies gaat aandrukken? Ik ga je niet zeggen dat je deze test niet mag doen, maar ikzelf ga dit niet kiezen. Denk tweemaal na.

De ware oorzaken van de aan “virussen” toegeschreven “infecties” en andere verschijnselen hebben een andere verklaring die duidelijker is dan de huidige pseudo-verklaring van de wetenschap en de virologie. Het zijn altijd toxische stoffen die lichaamscellen beschadigen. Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist. Ze zijn gebaseerd op onjuiste interpretaties die eenvoudig te herkennen en eveneens verifieerbaar zijn. Het basisgeloof in de virologie is dat cellen en weefsels afsterven omdat ze besmet zijn met een virus. Maar, Stel dat dit basisgeloof van de virologie waar is, hoe komt het dan dat het DNA van de cel reageert op bacteriën door zich te verweren, en dat het DNA dit NIET DOET als “virussen”-exosomen binnendringen doorheen het membraan van de cel en geen enkele weerstand ondervinden om tot in de celkern binnen te dringen? Het DNA nodigt blijkbaar deze “virussen”-exosomen uit en is zelfs zo vriendelijk om zijn eigen werkzaamheden te staken om eiwitten te maken die nodig zijn voor de nieuwe “virussen”-exosomen. Het lijkt wel dat ze samenwerken. Zou de apoptose (natuurlijke celdood) niet de grootste trigger kunnen zijn waarom het DNA samenwerkt met “virussen”-exosomen. Het menselijke DNA bevat Viraal DNA. De intelligentie van het DNA weet als de lichaamscel beschadigd wordt door verzuring als gevolg van schadelijke giftige stoffen, dat het niet meer goed kan functioneren ten dienste van het geheel, het lichaam. Met andere woorden, de beschadigde cel is schadelijk geworden voor het lichaam. Daar ligt een reden te zoeken waarom de cel besluit om tot “zelfmoord” over te gaan, waarbij het DNA alles in het werk zet om de exosomen te vermeerderen die de hele cel gaan verteren.

Om de logica van de test-procedure rond covid 19 te begrijpen is het belangrijk te begrijpen wat chromosomen zijn en wat de specifieke functies van chromosoom 8 (‘C-9) zijn. In principe is een chromosoom een bepaalde DNA-molecule, dat delen of het geheel van genetisch materiaal (genoom) bevat van iets levends of van een micro-organisme. Chromosoom 8 is een van de belangrijkste in het menselijke lichaam. Het omvat rond 146 miljoen lange dubbele keten van basenparen of bouwmaterialen in de vorm van een dubbele geometrische helix. C-8 maakt voor 5% deel uit van ons totale bestand aan DNA. 8% van de genen van C-8 is betrokken bij de bouw, de ontwikkeling en het functioneren van onze hersenen. 16% van de genen zijn betrokken bij de ontwikkeling van kanker als het lichaam geen uitweg meer vindt om zijn afvalstoffen, toxines en verzuring te neutraliseren en af te voeren.

Als C-8 in het menselijke lichaam wordt beschadigd, geëlimineerd of door mutaties (via vaccinatie) slechter zal functioneren, zijn de typische gevolgen voor de mens, dat we vatbaarder voor kanker worden en dat bepaalde hersenfuncties geheel of deels worden uitgeschakeld.

De Pcr procedure, zoals deze door de WHO is goedgekeurd en bekrachtigd, dient voor het opsporen van delen van het Covid 19 virus. In essentie is de test gericht op het traceren van RNA (genetische informatie) materiaal van het virus. De WHO specificeert voor dat doel een “primer sequentie” gecodeerd CTCCCTTTGTTGTGTTGT. Interessant is dat dit protocol wordt gebruikt om aan te tonen, dat iemand positief wordt getest voor covid 19. MAAR: Dit protocol CTCCCTTTGTTGTGTTGT komt voor in ieder menselijk DNA en komt exact overeen met C-8. Wat men feitelijk doet met de PCR test is het gelijkstellen van C-8 als een lichaamsvreemde, vijandige materie en dit identificeert als coronavirus.

Nobelprijswinnaar Kary Mullis, uitvinder van PCR: “de PCR test kan niet gebruikt worden om te testen op virussen”. “Een kwantitatieve PCR is een oxymoron, een combinatie van twee doelstellingen die met elkaar in tegenspraak zijn”. In feite probeer ik duidelijk te stellen dat de PCR test niet veel anders is dan het traceren van menselijk RNA materiaal dat in exosomen voorkomt, dat over de hele wereld onder het gezag van WHO als “coronavirus” wordt geprotocolleerd. Het is gewoon schokkend dat iedereen in het bezit is van dit RNA materiaal, wat door de gehele wereld wordt gezien als een “virus”.

Mogelijk nog veel schokkender is het dan waarom niet alle geteste mensen positieve uitslagen krijgen te horen. Iedereen is immers in het bezit van chromosoom 8. Als zelfs het percentage positief geteste blijft steken op een te verwaarlozen minder dan twee procent, is de vraag gerechtvaardigd hoe die test gebruikt wordt. is het afhankelijk van het moment dat de kettingreactie wordt gestopt? Dat betekent dat hoe sneller we een uitslag hebben, hoe minder betrouwbaar het resultaat is. maar dit kan ook betekenen dat men de uitslagen kan manipuleren door GGD’ en krapte en onderbezetting te laten fingeren (verzinnen, verbuigen). Dat is nu aan de gang. dan de kettingreactie een paar dagen langer aan de gang houden waardoor de positieve uitslagen na verloop van tijd progressief toenemen.

De integriteit van onze overheid, GGD en allerlei deskundigen en virologen kunnen zwaar in twijfel worden getrokken, aangezien de PCR test 100% ongeschikt is voor het doel waarvoor het nu misbruikt wordt, tenzij men werkelijk onder de regie van buitenlandse machten als de WHO zit. Er wordt gewoon klakkeloos vanuit gegaan dat RNA deeltjes die in elk lichaam wordt aangetroffen een “coronavirus is, omdat het WHO protocol dit nu eenmaal voorschrijft. Blijkbaar moet het mensDOM in een psychologische houdgreep worden gehouden tot het verlossende vaccin beschikbaar wordt. Daarom wordt de angstpsychose zo hardnekkig in stand gehouden.

Alleen door te blijven ageren tegen de onzin van mondkapjes, social distancing, en alle andere onzin van de maatregelen, de onzin van virologen en fraude van het WHO kunnen we voorkomen dat ons iets wordt opgedrongen tegen onze menselijke natuur in. Laat men maar met het tegendeel aankomen, alleen keiharde staalharde wetenschappelijk bewijzen zijn toelaatbaar in de argumentatie.

Zoals de geschiedenis het al zoveel heeft aangetoond, altijd is alles precies het omgekeerde. Een psychotisch gedeformeerde figuur als onze gulle filantroop Bill Gates, wil mensen via vaccinatie immuun maken voor ziekten, zodat ze langer en gezonder kunnen leven… en tegelijkertijd propageert hij namens de opperste zwarte elite een bevolkingsreductie wereldwijd van 90% om de “natuur” en het “klimaat” te redden en de planeet leefbaar te houden. Als je iets van de vrijmetselarij kent, kun je overal de tekens en de typische satanische handgebaren herkennen. Doe zelfonderzoek en verdiep je in deze materie, vertrouw jezelf.

Conclusie: er is geen virus, en er was nooit een pandemie, er is wel een test en angst epidemie aan de gang. En reken maar dat die tweede golf eraan komt, als het weer omslaat en alle mensen hun toxines gaan vrijgeven in hun lichaam en daardoor griepklachten gaan krijgen, want beschadigde lichaamscellen door verzuring, angst, stress en toxines moeten nu eenmaal opgeruimd worden. Daarvoor bestaan exosomen, maar geen virussen. De PCR test deugt van geen kant, en dat weten ze al tientallen jaren.

De angstpsychose en de PCR test epidemie is bedoeld om ons mak te slaan en klaar te stomen voor de verlossende vaccinatie om ons chromosoom 8 te beschadigen zodat we steeds korter gaan leven, onze weerstand tegen kanker gaan verliezen en het niet zullen beseffen door verlies en stagnatie van onze hersenontwikkeling omdat de hersencapaciteit afneemt. We worden gehersenspoeld om de eigen bevolking te zien als een schadelijk verschijnsel dat zo snel mogelijk moet worden geïnjecteerd met lichaamsvreemd DNA van geaborteerde baby’s. Ons eigen DNA wordt verkocht als het dodelijk virus en dat moet bestreden worden door ons eigen DNA uit te schakelen. Rudolf Steiner had het in zijn tijd gelijk met de Spaanse griep, en nu gebeurt het weer.

Het ziet ernaar uit dat de complotgekkies en aluhoedjes toch gelijk krijgen. Het wordt tijd dat de gekkies ernstig worden genomen en dat men onafhankelijke immunologen gaat aanstellen die alle middelen krijgen tot onafhankelijk onderzoek om het bedrog van de vaccin-industrie grondig door te lichten. Het wordt ook tijd dat de politiek die vaccin industrie een halt toeroept, eindelijk eens gaat luisteren naar een onafhankelijk immunoloog (niet betaald door de farmaceutische investeringsmaatschappij) en stopt met dwaze investeringen om zichzelf en het eigen volk kapot te maken. Laat het alsjeblieft eens tot u doordringen dat de corona-hoax een hoax is op alle gebied. Het kan een uitdaging zijn om het van nu af aan anders en beter te doen. Verhoog je trillingsfrequentie door het cultiveren van onvoorwaardelijke liefde, geen enkele gif, toxine, bacterie, exosoom kan jou iets doen. Los je emoties en biologische conflicten op, laat je hierin helpen.

Celbioloog dokter Stefan Lanka heeft soortgelijke praktijken en mistoestanden in de vaccin-industrie al eerder in vraag gesteld en eiste een bewijs van geïsoleerd en gezuiverd mazelenvirus in de rechtbank van Stuttgart. Zes pogingen werden er gedaan en geen enkele van die pogingen slaagden erin om het virus te isoleren volgens de gouden standaarden der wetenschap. Men gebruikt voor het mazelenvirus-vaccin nog steeds een oubollige versie van uit de jaren zeventig van stukjes eiwit die men niet kan isoleren en zuiveren volgens de gouden standaard methode en waar men bijgevolg niet zeker is van de oorsprong van het virus zelf. Op een bevolking waar bijna honderd procent gevaccineerd tegen de mazelen, zoals in China het geval is, komen toch nog mazelen voor. De schuld afwentelen op niet-gevaccineerden is onmogelijk in dit geval. En zo zal het ook zijn bij covid 19: vooral als je bedenkt dat het in oorsprong in feite eigenlijk genen bevat van een lichaamseigen chromosoom

bron: De Binnenlandse Bataafsche courant
Daniël The healthman
Vertrouw op je lichaam en genees jezelf
Je bent veel meer dan je denkt

****************************************

Daniel Derweduwen

Virussen als ziekteverwekker is een hypothese in plaats van een bewezen stelling. De gehele virologie is onjuist omdat het gebaseerd is op een hypothese (correlatie) in plaats van een bewezen stelling. Met andere woorden, het is niet het virus (wat dus geen virus is), niet in de traditionele zin van het woord – dat ons ziek maakt. De aanwezigheid van wat wij ‘virus’ noemen geeft aan dat er iets (anders) aan de hand is en dat bepaalde cellen ‘ziek’ zijn en dus een ‘virus’ uitscheiden. Het lichaam gaat in de verdediging om zichzelf te genezen van hetgeen dat het ‘ziek’ maakt. Virussen zijn niets anders dan af/uitscheidingen van zieke cellen

Ook Andrew Kaufman legt uit dat virussen, specifiek ook covid niet bestaan. Dat virussen exosomen zijn. Exosomen zijn uitscheiding van toxische stoffen. Balletjes zieke (vergiftigde) eiwitten die afgescheiden worden uit de cellen. Om het in jip en janneke taal te beschrijven: Om de cellen weer gezond te maken. Wat er dus gebeurt is een volkomen normale reactie van het immuunsysteem, het uitscheiden van zogenoemde exosomen, wat (nu) wordt weergegeven als een, al dan niet levensgevaarlijk, virus. Echter als de intoxicatie zo vergevorderd is dat de celbeschadiging onherstelbaar is geworden, wordt de cel met zijn volledige giftige inhoudt opgelost en verteerd door exosomen en enzymen afkomstig van witte bloedcellen. Deze cel-zelfmoord (apoptose) staat in voor het behoud van het geheel, het lichaam. Kort gezegd, een “virusinfectie” is het symptoom, niet de oorzaak. Hetzelfde geldt, overwegend, voor bacteriële en schimmelinfecties, specifieke gevallen daargelaten. Vandaar dat infectie in werkelijkheid ook niet bestaat, het lichaam nodigt uit. Meestal zijn exosomen of bacteriën reeds latent aanwezig in het lichaam. Exosomen verlaten het lichaam om andere mensen informatie te brengen over het ontgiften van ziektegif en de natuurlijke groepsimmuniteit te versterken. groepsimmuniteit is het resultaat van miljoenen jaren natuurlijke evolutie en exosomen spelen daar een voorname rol in. Dit gebeurt meestal via aerosolen.

Door het symptoom te bestrijden blijft de oorzaak aanwezig in het lichaam: het gevolg is het ontstaan van chronische ziekten en kanker ofwel overgroei van bacteriën en exosomen waardoor teveel ziektegif uitgescheiden wordt en dodelijke cytokine stormen kunnen ontstaan.

Als een cel vergiftigd wordt door een of andere reden heb je een oorzaak en gaat het exosomen (verkeerdelijk virus genoemd) uitscheiden. Dat wat we virus noemen is een interne afweerreactie op een, over het algemeen, externe actie: een gevolg van een oorzaak – dus niet andersom, wat blijkbaar wordt gedacht dan wel wordt verteld door onze virologen, media en de farmaceutische investeringsmaatschappij. Het begrip ‘virus’ lijkt onderhevig aan het causaliteitsprobleem, d.w.z., dat het gezien wordt als oorzaak terwijl het ’t gevolg is van een andere oorzaak: intoxicatie, elektrificatie (electro straling) en stress.

Ook dokter Thomas Cowan legt de redeneerfouten van de westerse geneeskunde bloot. Geen enkel virus is getest aan de Koch postulaten (wat hetzelfde is als empirisch bewijs). Elk virus is zogezegd bewezen aan de hills postulaten ( dit wil zeggen correlatie-hypothese bewijs.) Echter zeggen de hills postulaten dat er geen ander of omgevingsfactoren de oorzaak mogen zijn. En daar zit de kink in de kabel. Bij geen enkel virus is er ook een toxicologisch rapport gedaan. Wat de oorzaak ook kan zijn. Virus is een leenwoord uit het Latijn “ziektegif”, en Het franse virulent in de betekenis van gif of vergif en in die zin ‘ziekteverwekker’ en doet intrede in de tweede helft van de 17de eeuw (1663) en neemt een vlucht in het publieke bewustzijn aan het eind van de 19de eeuw (1885). Dat zal een viroloog niet vertellen. Het begrip virus is een etiket, een sticker, eigenlijk een conceptueel idee uit een denkbeeld dat alleen bestaat in de hoofden van door de farmaceutische investeringsmaatschappij betaalde wetenschappers. Een landkaart is niet het terrein, dat weten we allemaal, daarom is het begrip ‘exosoom’ veel toepasselijker omdat het excrementen betreft. Ook de ayurveda, de Germaanse geneeskunde zegt dit. Het is vervuiling-afval dat door de cel uitgestoten wordt om zichzelf gezond te houden en te genezen, als de vergiftiging schade te groot is zal het overgaan tot de geprogrammeerde celdood.

Het lichaam begint meestal zijn gif te verzamelen in de spijsverteringskanalen en de slijmvliezen van de ademhalingswegen, een proces dat zich doortrekt door uitademen, niezen, hoesten, transpireren koorts, ontlasting en urine waarmee de vervuiling op natuurlijke wijze het lichaam kan verlaten. Dit is precies wat voltrekt bij verkoudheid, griep, corona, rhino, adeno enzovoort

Nu terug naar Covid… ook dit is geen virus maar luchtverontreiniging die de laatste jaren ontzettend is toegenomen en sinds de katalysatoren ook gevaarlijker werd. Want nu werd het stof plots nano stof, die serieuze longschade tot gevolg heeft. Het geeft DNA-schade, longblaasjes gaan kapot, je hebt necrose (afsterven) van de longen… je krijgt kortademigheid enzovoort astma en copd,…In China stierven voor deze coronavirus crisis miljoenen mensen aan luchtvervuiling en longontstekingen per jaar.

Exosomen zijn een soort van blaasjes die worden uitgescheiden door de aangetaste cellen. Vandaar dat ze RNA of DNA materiaal hebben. Ze ontstaan in de cellen zelf en zijn nodig voor het in stand houden van alle leven. Middels de immuniteit mechanisme waarbij de beschadigde cel of celinhoud door blaasjes ingekapseld wordt om door de cel te worden uitgestoten en het lichaam kan verlaten via de natuurlijke “afvoersystemen” dat ik zonet heb opgenoemd.

Gezonde mensen die een zuiver en ontgift lichaam hebben en emotioneel in evenwicht, in eigen kracht staan zijn in staat om via de slijmvliezen van de ademhalingswegen, binnenkomende exosomen en bacteriën onschadelijk te maken. Dit geldt ook voor het huidige coronavirus. Het slijmvlies produceert enzymen die de eiwitten van deze micro organismen ontbinden. Dit slijmvlies en de maag maken deel uit van de eerste grote verdedigingslinie van het menselijke lichaam. Als je geen intoxicatie hebt die de natuurlijke tolerantie van het lichaam heeft overschreden, kan geen enkel exosoom of bacterie in jouw systeem binnendringen, als het lichaam dit “beestje” niet nodig heeft. Maar als de intoxicatie de natuurlijke tolerantie heeft overschreden in het lichaam, zal het slijmvlies geen enzymen meer produceren om indringers onschadelijk te maken, maar de indringers juist gaan uitnodigen. Daarom dat het lichaam in eerste instantie probeert de schadelijk stoffen af te voeren naar de slijmvliezen van de ademhalingswegen. Het is gemakkelijker voor het lichaam zich te ontgiften en reinigen via de slijmvliezen, dan dat er cel beschadigingen ontstaan in de diepere weefsels en daar opgeruimd moeten worden. Want dan is het lichaam verplicht om veel heftigere ziektesymptomen te ontwikkelen om dit te kunnen opruimen en verwijderen. Begrijp je de grote zegen voor het lichaam als je griep, corona of een verkoudheid opdoet en op natuurlijke wijze uitziekt? Uitzieken is de beste keuze en een liefdevolle daad naar je eigen lichaam toe dat steeds aan jouw zijde staat. Het is inderdaad niet altijd leuk, dat is waar, maar voor het lichaam wel een zegen!

Daniël The Healthman
Vertrouw op je lichaam en genees jezelf
Je bent veel meer dan je denkt
Deze blog komt ook op de website

****************************************

VIRUSSEN, BACTERIËN EN SCHIMMELS

Vandaag wil ik u graag uitleggen, dat
virussen niet van buitenaf komen maar worden zichtbaar cq actief als het lichaam niet in evenwicht of niet in symbiose is.
Virussen, bacteriën en schimmels noemen we om het gemakkelijk te maken bacillen. Bacillen zijn overal, waar een ziektehaard is, daar voelen ze zich goed! Om het goed uit te leggen heb ik de hulp ingeroepen van Rudolf Steiner.

We wisselen steeds af: bij het inademen met levenslucht en bij het uitademen met de doodslucht. En ziet je, nu is het interessant te zien hoe dit leven en sterven bij de mens binnenkomt. Opdat je dit kunt begrijpen wijs ik erop dat in de hele natuur overal levende wezentjes voorkomen: die we bacillen noemen. Telkens wanneer we in de lucht lopen, vliegen er ontelbaar veel van deze kleine wezentjes rond. Als we een willekeurige spier uit een dier nemen, leven daarin ontelbaar levende wezentjes, ja, die wezentjes hebben de eigenschap dat ze zich enorm voortplanten.

Functie van bacillen:
Je lichaam zit boordevol bacillen, waaronder bacteriën, schimmels en virussen. Het zijn er alles bij elkaar 10 keer zo veel als het aantal menselijke cellen in jouw lichaam.
Je lichaamseigen bacillen zijn belangrijk voor je gezondheid. Het is dus handig om te weten welke soorten het menselijk lichaam allemaal meedraagt. Je mond zit vol bacillen er leven zo’n 700 soorten. De meesten zijn onschadelijk. Of helpen je mond gezond te houden. Maar sommige veroorzaken gaatjes, tandvleesontstekingen of een stinkende adem.
De darmen hebben de meeste bacillen ongeveer 100 duizend miljard bacillen, zij zorgen er voor dat het eten word verteerd. Met een niet te onderschatten rol voor je gezondheid, het zijn er zoveel dat je poep voor ongeveer de helft uit darmbacteriën bestaat. Verder spelen ze een belangrijke rol voor je huid, geslachtsorganen, de slijmvliezen enz, met als doel je beschermen tegen schadelijke bacillen en het verwijderen van toxische stoffen. Kortom bacillen zijn onmisbaar voor ons leven, waarvoor dan onze angst voor bacillen.

Nauwelijks is er ergens een, of er kunnen, juist van de kleinste, al miljoenen zijn; zij vermeerderen zich enorm. Daarop berusten immers de zogenaamde infectieziektes. Niet dat deze kleinste levende wezentjes de ziekte veroorzaken, maar wanneer iets in ons ziek is, dan voelen deze kleinste levende wezentjes zich zeer goed. Zoals de plant in de mest, zo voelen deze levende wezentjes zich goed in onze zieke organen. Ze verblijven daar graag. Iemand die beweert dat van deze kleine wezentjes de ziekte afkomstig zijn, die bijvoorbeeld zegt: de griep komt door de griepvirus, of de ziekte Covid 19 komt van de CORONAVIRUS enzovoort, die gene is natuurlijk net zo slim als iemand die zegt dat de regen door kwakende kikkers komt. Natuurlijk, wanneer het regent kwaken de kikkers, omdat zij het merken, omdat ze immers in het water zitten dat door de regen in beweging is gebracht. Maar kikkers brengen de regen niet. Evenmin brengen de bacillen de griep; maar ze zijn daar waar de griep is, net zo als de kikkers op een onverklaarbare wijze te voorschijn komen wanneer het regent. Nog een aantal mooie voorbeelden die ik tegen kwam, dit is van de fruitvliegjes. Fruitvliegjes heb je normaal gesproken niet bij je fruitmand. Zodra er een rotte appel is, dan komen ze in grote getale. Haal je dan de rotte appel weg, dan heb je nog dagenlang last van fruitvliegjes. Deze zitten als je goed kijkt NIET op de gezonde appels, maar op je muur. Ze zijn er immers om de rotheid op te ruimen, daar leven ze van. Appels kunnen elkaar aansteken, maar dat komt niet door de fruitvliegjes !! Het gekke is waar komen ze vandaan!
Nu zijn fruitvliegjes geen bacillen . Maar de oorzaak van ziek worden ligt in de conditie van de mens zelf. Zorgt deze goed voor zichzelf, heeft hij goede weerstand, of ondermijnt hij zijn natuurlijke weerstand door teveel stress, zorgen, angst, of vraagt zijn leven om andere keuzes….. De weerbare mens hoeft niet ziek te worden. En als hij ziek wordt is dat een poging van het Leven en het lichaam om de mens iets te leren dat er iets anders kan dan hij tot dan toe in zijn repertoire had…. Dr Geerd Rycke Hamer heeft het belang van bacillen mooi vertaald met de brandweer als metafoor. Ik neem een passage letterlijk over. Wanneer men de oorzaak van een brand zou onderzoeken zou men tot het volgende gekke besluit kunnen komen: “ Bij elke brand waren brandweerwagens aanwezig. Deze voertuigen moeten oorzaak van de brand zijn” Natuurlijk weet iedereen dat dit onzin is, want brandweer blust de brand. Precies hetzelfde doen de bacillen, zij blussen de brand en optimaliseren de heling of genezingsproces in het lichaam. Ze zijn in geen geval ‘ schuldig’ aan de ziekte. Een ander mooie uitspraak over mythe van infecties komt van Dr Andreas Moritz. Hij zegt “ De bewering dat bacillen alle ziekten veroorzaken, is precies hetzelfde als de bewering dat vliegen alle afval veroorzaken “ Bacillen worden altijd naar een plaats in het lichaam gelokt, zoals een zwak orgaan of verwonding wanneer de eigen schoonmaak en genezingssystemen van het lichaam overbelast zijn door vergiftiging. Bij elke infectie, ziekte of ontsteking vermijden bacillen de gebieden die schoon en proper zijn. Met andere woorden, in gebieden die gezond zijn kunnen ziektekiemen niet gedijen. Om hun werk goed te doen hebben ze een omgeving nodig die hun werk biedt dat de moeite waard is. Een gebied waar afval, toxines en beschadigde cellen zijn om deze te kunnen opruimen, want dat is hun natuurlijke opdracht.

Dus enerzijds mag je ook niet zeggen dat het onderzoeken naar bacillen geen zin heeft. Het heeft het nut dat men weet dat de kikkers kwaken wanneer het regent en dat er fruitvliegjes zijn als er rot fruit is. En als er brand is er waarschijnlijk altijd brandweerwagens aanwezig zijn, en dat vliegen geen afval berg veroorzaken. Men mag dus niet het kind met het badwater weggooien en zeggen dat het onderzoek naar bacillen onnodig is. Maar men moet anderzijds weten dat de bacillen niet de ziekte veroorzaken. Anders zal men nooit juist oordelen als men altijd maar zegt: voor de cholera heb je bacillen, voor de griep zijn bacillen enzovoort. Dat is uiteraard louter luiheid omdat mensen de werkelijke ziekteoorzaken niet willen inzien of onderzoeken. Als je dit in je laat doorwerken, en als je dit kan en wil begrijpen dan zie je deze Corona pandemie met hele andere ogen. Ik moet u wel zeggen dat helaas velen van ons dit niet kan bevatten, deze mensen zitten nog in de veronderstelling dat bacillen van buitenaf komen. Deze stelling/ onderzoeken komen van Louis Pasteur, deze Pasteur heeft op zijn sterfbed bekend gemaakt aan zijn assistent Antoine Bechamp dat hij zijn onderzoeken heeft vervalst. Vanwege deze denkfout in het 150 jaar oude Pasteuriaanse principe waarop de moderne medische cq allopathische wetenschap is gegrondvest – daarover later meer – stoelt op zijn beurt de vaccinatiegedachte op een misvatting. Nogmaals, na juiste interpretatie van de beschikbare literatuur van hetzelfde medische establishment dat vaccinaties toedient, wordt duidelijk dat vaccins niet alleen gevaarlijk zijn, maar bovendien rechtstreeks het tegenovergestelde van het gewenste resultaat opleveren – tenminste, als dat resultaat de gezondheid van de bevolking en niet de bevolking ruïneren vergiftigen is. Overigens is het vaccineren van mensen een louter platte materialistisch gebeuren, deze mensen geloven in een vaccin’s een wetenschappelijke onderbouwing is er niet!

Het volgen van het geldspoor is een goede manier om achter de waarheid te komen. Het testen van vaccins en medicijnen wordt over het algemeen gedaan door mensen die niet van belangen zijn ontbloot. Pierre Antoine Bechamp ( 1816 – 1908 ) hij komt tot de conclusie dat een ongezond immuunsysteem de reden is voor ziekte en niet het lichaam binnenvallende bacillen, de bevindingen van Bechamp worden echter tot de dag van vandaag nog steeds niet serieus genomen, terwijl zijn bevindingen wetenschappelijke zijn bewezen!! De onderzoeken zijn gedeponeerd bij the lancet, The Lancet is een Brits peerreviewed medisch tijdschrift, en bij het Cochrane Collaboration opgericht door Prof. Peter Gotzsche.
Wanneer onze lichaamschemie/ immuunsysteem in evenwicht is dus ook geen ANGST en STRESS dan creëert de mens gezondheid, geen ziekte. Antoine Bechamp stelt dat menselijke ziektes ontstaan binnen de cellen van het lichaam zelf. Cellen worden beschadigd. De microzymas ( DNA )binnen in de cel reageren op deze schade. Bacillen ontwikkelen zich vanuit de microzymas binnen de beschadigde cellen. Dit zorgt voor een ontsteking van de cellen en de productie van een ziekte.

Rudolf Steiner:
In onze tijd is er angst die vergelijkbaar is met de middeleeuwse angst voor spoken. Dit is de hedendaagse angst voor de bacillen. Deze twee toestanden van angst zijn feitelijk het zelfde. Ze zijn in zover het zelfde dat ze passen bij de twee tijden, de middeleeuwen en de moderne tijd. De middeleeuwen hadden een zekere geloof in de geestelijke wereld; daardoor was het vanzelfsprekend angst voor de geestelijke wereld. De moderne tijd heeft dit geloof in de spirituele wereld verloren, ze gelooft in het materiële, dus angst voor materiële wezens, zelfs als deze zo klein zijn. Bacillen worden het meest intensief verzorgd wanneer de mens in zijn slaaptoestand niets anders meeneemt dan een materialistische gezindheid. Het gaat erom en dat is essentiële wat vandaag moet worden benadrukt, dat bacillen alleen gevaarlijk kunnen zijn als ze worden gekoesterd. Men moet bacillen niet voeden. Natuurlijk zullen de materialisten ons gelijk geven als we stellen dat bacillen niet gekweekt moeten worden.
Dit betekent natuurlijk niet dat voor de bacillen moet worden gezorgd en dat het goed is om als het ware samen te leven met bacillen. Dat moet beslist niet gezegd worden. Maar het is ook niet in tegenspraak met wat er werd gezegd, want bacillen zijn zeker, maar geesten zijn er ook. Voor diegene die werkelijk in de geestelijke wereld geloven, is er met betrekking tot de realiteit geen verschil. 5 mei 1914.

VIRUSSEN ZIJN EIWITDEELTJES:
Nog even iets belangrijks over virussen, hoe kan het zijn dat we al decennia belazerd worden met de mythe van het virus waanzin. Gelukkig zijn er steeds meer wetenschappers die naar buiten treden met een nieuwe visie om de mythe te ontkrachten. Zodat we het echte verhaal leren kennen en daarmee de oorzaak van infecties kunnen wegnemen zonder giftige vaccins. Het spijtige is dat miljoenen mensen de in stand gehouden mythe over virussen zijn gaan geloven en dat ze moeten worden ingeënt. Het echte verhaal zit een beetje anders in elkaar en als je rustig over nadenkt kom je sowieso tot de echte oorzaak van infecties en ziekten. Het stemt tot nadenken.
De ware oorzaken van de aan virussen toegeschreven infecties en andere verschijnselen hebben een andere verklaring die duidelijker is dan de huidige pseudo-verklaring van de wetenschap en de virologie. De gehele virologie is gebaseerd op een hypothese in plaats van bewezen wetenschappelijke onderzoeken zoals dit bij bacteriën wel het geval is. Het zijn altijd toxische stoffen die lichaamscellen beschadigen. Alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist. Ze zijn gebaseerd op onjuiste interpretaties die eenvoudig te herkennen en eveneens verifieerbaar zijn.
Heb je al eens afgevraagd waarom de farmaceutische industrie geen medicijnen heeft tegen virussen? Het antwoordt hierop is: Hoe kun je een medicijn creëren tegen iets dat niet bestaat? Virussen zijn eiwitten met DNA/RNA, gesegmenteerd door wetenschappers en bestaan dus alleen in hun hoofd. In de Ayurveda en de Germaanse geneeskunde spreekt men van exosomen of globulines, eiwitdeeltjes.

CONCLUSIE:
Het gevaar komt van buitenaf, zegt de huidige medische wereld zo komen we aan medicijnen, vaccin’s enz. Deze dodelijke misvatting wordt echter de dag van vandaag nog opzettelijk door de farmaceutische industrie in stand gehouden, vanaf dat moment is de gezondheid van de mensen hollend achteruit gegaan. Daarom is het dragen van mondkapjes en de 1.5 meter afstand houden intimiderend, denigrerend, vernederend en draagt niets bij. Tevens het gebruiken van desinfecteren gel, daarmee vernietigd je de goede bacillen die je beschermen tegen slechte bacillen en dan ontstaat ziekte. En tot slot het CORONAVACCIN cq alle vaccin ‘s zijn pure gif voor het menselijk lichaam. Het dient geen rol, enkel economische.

Lieuwe van der Tuin. Orthomoleculair voedingsadviseur
Bron: Rudolf Steiner, micropia

Deze tekst mag natuurlijk gedeeld worden, zodat ieder mens op hoogte word gebracht van deze verborgen waarheid!! Zorg goed voor je zelf, en wees zuinig op je immuunsysteem!!!

**********************************

Babylonische spraakverwarring
Geschreven door: Sanne Burger


Ik heb goed nieuws en slecht nieuws.
Het goede nieuws is dat het SARS-cov-2 virus en de ziekte Covid-19 niet bestaan.
Het slechte nieuws is dat het SARS-cov-2 virus en de ziekte Covid-19 niet bestaan.

Ik heb een hele tijd getwijfeld aan wat SARS-cov-2 nu precies is.
Is het een virus?
Is het een natuurlijk virus, overgesprongen van vleermuis naar mens?
Is het een onnatuurlijk virus, ontwikkeld in een lab in Wuhan?
Is het een levensgevaarlijk killervirus of gewoon een virusje?
Is het een compleet nieuw virus of gewoon een variatie op de griep?

Maar eerlijk gezegd wist ik niet eens wat een virus nou precies was.
Dus dat ben ik eerst maar eens gaan uitzoeken.
Rondvragen hielp niet zoveel.
De meeste mensen wisten nog minder dan ik.
‘Virussen zijn enge, onzichtbare, vieze beestjes die van het ene lichaam in het andere kruipen en je ziek maken’, was het meest gangbare antwoord.

Dat klopt dus niet.
Om te beginnen, virussen zijn geen beestjes.
Het zijn dode celresten, aldus de specialisten.
Niks levende beestjes.
Ten tweede, ze zijn niet besmettelijk.
Ze kunnen je dus niet ziek maken.
Dat is het goede nieuws!

Het is precies andersom: virussen zijn het resultaat van een proces in het lichaam dat ‘ontgiften’ heet, of gewoon ‘onderhoud’.
Zo werkt het:
Het lichaam bestaat uit miljarden cellen.
Dagelijks komen er nieuwe cellen bij en sterven oude cellen af.
Als je gestrest bent, ongezond eet, weinig beweegt of in een ongezonde omgeving verkeert, bijvoorbeeld met vervuild water of veel luchtverontreiniging, sterven er meer cellen af en moet het lichaam harder werken om die cellen uit het systeem te werken.
Dat heet dan meestal koorts, griep, verkoudheid of je niet lekker voelen, maar sinds maart 2020 heet het Covid-19.
Snot, diarree, uitslag, hoesten en zweten zijn een paar manieren van het lichaam om zich te ontdoen van die oude cellen.

Niks aan de hand, zou je denken.
Gewoon een natuurlijk, biologisch proces.
Laat het lichaam lekker zijn ding doen.
Klopt.
Goed nieuws!

Virussen zijn dus bijproducten van het ontgiftingsproces van het lichaam.
Hele onschuldige dingetjes, eigenlijk.
Maar waarom zijn we dan zo bang voor virussen?
Hier wordt het interessant:
We zijn bang gemaakt!
Door wie?
Door gesponsorde pseudowetenschappers en media.
Maar door wie worden die pseudowetenschappers en media dan gesponsord?
Door de farmaceutische industrie!
Dat is het slechte nieuws.

Het is bijna niet te geloven, maar zo werkt het:
De natuurlijke manier van het lichaam om zich te ontdoen van dode cellen levert bepaalde symptomen op (zie hierboven).
Deze symptomen worden door de farmaceutische industrie toegeschreven aan een ‘virus’.
Daarmee doelen ze niet op de dode celresten, want daar word je niet ziek van.
Dat weten zij ook wel.
Nee, ze doelen op die enge, vieze, onzichtbare, gemene beestjes die je besmetten en waar je zomaar aan kunt sterven.
Die dus niet bestaan, maar die ze verzonnen hebben met een heel specifiek doel.

Dit is nou typisch Babylonische spraakverwarring.
Het woord ‘virus’ kan betekenen: dode celresten, óf besmettelijke beestjes.
De ene definitie berust op waarheid, de andere definitie is een pertinente leugen.
Het is een valse, smerige marketingstruc, die gaat als volgt:
‘Die besmettelijke beestjes moeten bestreden worden!’
‘Maar hoe dan?’ vraagt de naïeve, argeloze en bezorgde mens.
‘Met een vaccin!’

Als je de pitch gelooft, dan geloof je ook in het product.
Want we hebben geleerd om te vertrouwen op de medische wetenschap, nietwaar?
Als zij het zeggen, dan is het zo.
Bij echte wetenschap is dat ook zo.
Alleen hebben we nu te maken met pseudowetenschap, gesponsord door de farmaceutische industrie die de vaccins produceren.
Het behoeft geen uitleg om te snappen dat dit geen betrouwbare informatie oplevert.
Toch?

Inmiddels weet ik dus precies wat Covid-19 is.
Het is een computermodel, ontwikkeld door pseudowetenschappers, in opdracht van de farmaceutische industrie.
Het is een verdienmodel.
Het is géén besmettelijke ziekte.
Het is níet gevaarlijk.
Je hoeft je er níet tegen te laten vaccineren.
Goed nieuws!

We hoeven niet meer bang te zijn voor Covid-19.
We hoeven helemaal niet meer bang te zijn voor welk virus dan ook.
Deze gemene, misleidende leugen is ontmaskerd door onafhankelijke wetenschappers die niet worden betaald door de farmaceutische industrie.
Nog een keer: er is geen killervirus.
Dat woord maakt deel uit van de marketingspitch.
Goed nieuws!

Ja, mensen worden wel ziek.
Er zijn allerlei redenen waarom mensen ziek worden, maar besmettelijke virussen horen daar niet bij.
Ik noemde hierboven al de belangrijkste oorzaken van ziekte: stress, angst, slechte voeding, gebrek aan beweging, luchtverontreiniging, verontreinigd water, en zo kan ik nog wel even doorgaan: te weinig slaap, verslavingen, trauma, vergif (bv. een slangenbeet, of allopathische medicijnen) en ongelukkig zijn.

Er waart geen killervirus rond.
Je hoeft je niet te laten vaccineren, want er is niks om je tegen te laten vaccineren.
Goed nieuws!

Het slechte nieuws is dat het vaccin wel degelijk is ontwikkeld om je zieker, zwakker en misselijker te maken.
Het vaccin is de kwaal, niet het virus.
Zie je hoe de farmaceutische industrie de waarheid heeft omgedraaid?
Een gezonde functie van het lichaam noemen ze ziekte en van het voorgeschreven medicijn word je ziek.

Ja, het is walgelijk.
De farmaceutische industrie is momenteel de grootste killer op wereldschaal, die miljoenen onschuldige slachtoffers maakt.
Hun misleiding is van een geniale kwaadaardigheid.
Zo kwaadaardig, dat veel mensen het domweg niet kunnen geloven.

Maar lieve mensen, dit is niks nieuws.
Denk je dat ook maar één iemand ooit van kanker is genezen dankzij chemo?
Denk nog een keer.
Als iemand na chemo nog geneest van kanker, is dat ondanks de chemo.
Dit is een boute uitspraak, maar er is zoveel onderzoek en literatuur die dit bevestigt, dat je er niet omheen kunt.
Hetzelfde geldt voor vaccinaties.
Als iemand opknapt na een vaccin, is dat ondanks het vaccin.

Ik zeg niet dat alle wetenschappers slecht en doortrapt zijn.
Veel wetenschappers, virologen en specialisten denken echt dat ze goed bezig zijn.
Veel artsen en verpleegsters zetten zorgzaam de spuit, zonder te weten wat ze doen.
Ze weten niet dat ze al op de universiteit in de fuik van de farmaceutische industrie gezwommen zijn.
Hoe zal het voor hun zijn, als ze erachter komen?

Tot slot: de experimentele gen-therapie waarmee mensen op dit moment ingespoten worden, zogenaamd om ze te beschermen tegen een verzonnen, niet-bestaand virus, is geen vaccin. Het is experimentele gen-therapie.
Het is een wapen.
Daarover later meer.

Geschreven door: Sanne Burger
sanneburger.com