Virussen: Daniël Derweduwen

Daniël The HealthMan, [28-9-2023]

De dag van vandaag is er nog altijd geen wetenschappelijke onderbouwing dat virussen bestaan. Deel 1

De huidige wetenschappelijke consensus is gebaseerd op fictie en de besmettingstheorie van Louis Pasteur. Virussen zijn virtueel. Medische wetenschap, vooral als het over virussen gaat, is de dag van vandaag niet meer dan de kunst van het in verwarring brengen. Als mensen echt zouden begrijpen wat er beweerd wordt, dan zouden ze het gewoon niet geloven.

Kijk ik heb een poes. Deze poes kan ik vastnemen en aaien. Op deze wijze kan ik de poes definiëren. Ook de omgeving waar mijn poes woont, mijn huis en tuin vol met planten en bomen kan ik ook definiëren. Een boom heeft een stam en een schors, takken en bladeren, zoveel zaken die ik kan analyseren. Ook ander leven, mijn poes pakt muizen, soms lukt het me om het leven van de muis te redden en als dankbaarheid bijt de muis vervolgens graag in mijn vingers. Ik heb een vijver vol met salamanders, je weet wel die kleine zwarte beestjes met een oranje buik. Die vind ik waar er water is. Enzovoort.

Het interessante is dat je dat ook met bacteriën kunt doen. Je kunt vele soorten bacteriën observeren. Dan ontdek je dat er bacteriën zijn die dagelijks bezig zijn met je lichaam te ontgiften en weefsels te herstellen. Er zijn bacteriën die actief zijn voor de vertering en opname van voedingsstoffen.

En als je goed observeert, dan zie je dat er vele bacteriesoorten gewoon latent aanwezig zijn bij een gezonde mens. En iemand die symptomen (heling) vertoont zie je dat deze bacteriën om een of andere reden actief zijn geworden en ervoor instaan dat het lichaam zijn evenwicht terugvindt nadat de geest een shock of trauma heeft opgelost.

Je kunt alle soorten bacteriën in kaart brengen en als je echt wetenschappelijk analyseert, dan zie je dat bacteriën onze vrienden zijn. De enige uitzondering die hier betreft is als er tijdens de schok nog een intoxicatieschok erbij is gekomen, dat onze vrienden de bacteriën iets te actief kunnen worden.

In die zin mag je de overactieve bacteriën iets afremmen in de trend van hey, iets rustiger aan, jullie zijn de gastheer aan het vergiftigen. Er kunnen van die gevaarlijke cytokine stormen ontstaan en dat mag zeker vermeden worden, niet door symptomen te bestrijden (dat is zelfs misdadig), wel door de symptomen af te vlakken. Dat is ergens een uitzondering.

Bestaande levensvormen kun je definiëren en aantonen. Zelfs bij bacteriën vind je interessante eigenschappen zoals dat ze een metabolisme hebben waarin ze voedingsstoffen kunnen opnemen en energie kunnen assimileren.

Ze zijn in staat om zich voort te planten en hebben een propulsie om zich te verplaatsen. Ze scheiden excrement uit en kunnen ook waarnemen. Met andere woorden: de wetenschappelijke definitie van een levend organisme is een samenspel van chemische reacties en fysische verschijnselen.

Maar een virus? Heeft geen stofwisseling, geen metabolisme of spijsvertering. Scheidt ook geen excrement uit. Een virus is eveneens niet in staat om waar te nemen. Geen propulsie om zich te verplaatsen. En virus mist de essentiële functies om zelfstandig te overleven en is afhankelijk van een weefsel voor zijn replicatie.

Deze eigenschappen vallen uiteraard niet in de smaak van de virus- en vaccinindustrie. In feite is een virus in de meest begrijpelijke vorm een eiwitje met DNA of RNA dat instructies bevat om eiwitten te produceren die zo belangrijk zijn om het lichaam te ontgiften door middel van symptomen. Het is voorzien van een eiwitmantel, een capside, of buiten omhulsel dat een enveloppe wordt genoemd.

Het gekke is juist dat deze eiwitjes met erfelijk materiaal ongeveer tussen de 10 en 30 basenparen nucleotiden bevatten, en eigenlijk altijd lichaamseigen zijn. Ze behoren tot de metabolische activiteit (vooral ontgiften) van een levend organisme.

En deze eiwitten worden gevonden mede dankzij de PCR-test. Maar iedereen heeft deze eiwitten in het lichaam. Maar het virtuele genoom van virussen, samengesteld van informatie uit een database, letterlijk afbeeldingen uit computermodellen hebben een genoom tussen de 30.000 en 40.000 basenparen nucleotiden.

Als ik denk aan het gevreesde coronavirus dat een genoom heeft van 29904 basenparen nucleotiden en de eiwitjes die met de PCR-test getraceerd worden maar 18 basenparen nucleotiden hebben (CTC CCT TTG TTG TGT TGT), ja dan moet ik wel lachen met de virologie, want deze eiwitjes vinden ze altijd, maar het virus vinden ze niet?

Het coronavirus is 3600 keer groter dan het ‘eiwitje van de PCR-test’ en dat virus vinden ze niet? En onze vriend Christian Drosten (Duitsland) die de primer sequentie voor de PCR-test heeft gecodeerd, had zelfs niet eens gecontroleerd of deze sequentie van een virus afkomstig was.

Hij had zelfs niet gecontroleerd of deze sequentie in elk metabolisme voorkomt, zelfs in planten. Dat is toch geen empirische wetenschap beste mensen, maar nepwetenschap. Toch is het gelukt met angstpsychosen om de hele wereld in de leugen (matrix) van virussen te krijgen. Niet met mij natuurlijk.

Nu is het WHO bezig een angstpsychose te creëren met schimmelinfecties en het marburgvirus. Beste mensen, schimmels zijn de grote opruimers in de natuur, ze zijn zelfs in staat om zware metalen en dioxines af te breken. Letterlijk zijn schimmels (paddenstoelen) de Mr Propre van de natuur. Zo in de natuur, zo in het lichaam.

Schimmels zijn altijd correlatie, nooit de causale oorzaak. Als je schimmels hebt, betekent dat je lichaam zich met schimmels tracht te ontgiften van een intoxicatie schok dat de causale oorzaak is. Om deze reden groeien schimmels in tumoren die ons lichaam eigenlijk helpen te ontgiften als we in een conflictactieve fase zitten zodat we kunnen overleven. Het lichaam is zo slim en intelligent, het staat altijd aan onze kant.

Het Marburgvirus, familie van ebola, beide bestaan niet eens, syptomen als gevolg van intoxicatieschokken ‘door prikken’. Laat je niet bang maken, gooi je tv buiten

Er wordt zelfs gezegd dat virussen een bewustzijn hebben. Onze vriend Marc Van Ranst heeft ooit gezegd dat virussen intelligenter zijn dan mensen, ze kunnen ons immuunsysteem (dat ook fictie is) verschalken.

Mensen geloven deze nonsens uit angst omdat zij hebben geleerd dat bacteriën en virussen ons van buitenaf kunnen aanvallen en ons immuunsysteem (nog een illusie) zou weleens het gevecht kunnen verliezen.

En volgens de viroloog weet een virus precies of er iemand op 1,5 meter afstand staat of dat die persoon op een stoel zit iets te consumeren. Een virus weet precies wie gevaccineerd is en wie niet. Een virus met al zijn intelligentie is ook bang en laat de ongevaccineerden juist met rust.

Tot nu toe zijn ongevaccineerden de gezondste mensen tenzij ze een angst schok meemaken waaruit uiteindelijk een griep zal ontstaan. Maar door deze griep zal de ongevaccineerde juist weer gezond worden. Wordt vervolgd.

Daniël The HealthMan, [29-9-2023]

Vandaag de dag is er nog altijd geen wetenschappelijke onderbouwing dat virussen bestaan. Deel 2

Wetenschappers die de Rockefeller doctrine volgen vermeerderen weefsels in petrischaaltjes. Ze zien daarbij dat weefsels steeds afsterven als ze daar een vloeistof toevoegen dat afkomstig is van iemand die een ziekte (heling) symptoom heeft. Als dit weefsel al volledig vergiftigd is door de antibiotica en andere giftige stoffen gevolgd door uithongering wordt er gezegd, dat het wel virussen moeten zijn die dit weefsel hebben vernietigd, want de bacteriën zij dood door de antibiotica.

En iedereen gelooft dat, de mensen zijn het daarover mee eens. Zo worden ziekteverwekkende virussen gedefinieerd. Daarom dat controle experimenten zo belangrijk zijn. Deze controle experimenten worden in de virologie nooit gedaan. Mochten ze controle experimenten uitvoeren met weefsel waaraan niets is aan toegevoegd, gaan ze zien dat ook deze weefsels door natuurlijk verval met eenzelfde tijdspanne zullen afsterven.

Dat hadden ze vorige eeuw weleens gedaan en dat was meteen het einde van de virologie, tot… veel geld in beeld kwam. John. D. Rockefeller.

Maar wat heel anders is dan bij de definitie van mensen, dieren, planten, poezen of bomen is dat in de hele medische literatuur niets te vinden is dat aantoont dat een virus is gevonden. Mocht er een wetenschapper zijn die werkelijk toch een virus heeft gevonden in een levend organisme en meent dat ik het bij het verkeerde eind heb, dan nodig ik hem of haar uit om dat onderzoek naar mij op te sturen.

Er is nog nooit een mazelenvirus geïsoleerd, gepurifieerd (gezuiverd), biochemisch gedetermineerd, soort proteïne bepaald, diameter bepaald enzovoort. Nog nooit is er bij een mens die waterpokken, gordelroos, covid-19 of hondsdolheid heeft een deeltje gevonden die voldoet aan de definitie van een virus.

Vraag maar aan gelijk welk medisch instituut of ministerie van volksgezondheid een onderzoek aan te leveren waarin het bestaan van zo een deeltje wordt aangetoond. Ze kunnen dit niet leveren, want het bestaat gewoonweg niet. Het is een fictie.

Als je 10.000 mensen hebt met corona verschijnselen, en je neemt daar wat snot van af, vind je dan een virus? Kort antwoord: NEE. Neem je wat slijmproppen af uit de bronchiën of longen, vind je dan een virus? Kort antwoord: NEE. Wat vind je wel, de sequentie dat de heer Christiaan Drosten heeft gecodeerd op 1 januari 2020 voor de PCR-test, en door het WHO werd geprotocolleerd nog voordat de Chinese sequenties zijn toegekomen in Duitsland bij Drosten.

Deze sequentie is gewoon lichaamseigen materiaal met erfelijke informatie hoe weefsels kunnen worden hersteld en ontgift. Vandaar dat virus uit het Latijn letterlijk ziektegif betekent.

Marketeers van de farma hebben bij deze natuurlijke ontgifting van het lichaam de angst ingepraat dat het de gevaarlijke virussen zijn die we vooral moeten vrezen.

Echter, via deze sequentie kan het lichaam zich juist ontgiften en het ziektegif naar buiten afvoeren. Ondertussen worden bij dit proces de weefsels hersteld in oorspronkelijke staat. Mede door de hulp van door het lichaam geactiveerde bacteriën. Dat zijn dus de warme griepsymptomen die ontstaan als de angst-schok of-trauma is opgelost in de mind.

Als je het psychologische aspect gaat bekijken bij griep, dan ga je ontdekken dat je geest bij angst extra alert moet zijn om op tijd te kunnen vechten of vluchten om je overleving te kunnen garanderen. Om deze energie aan de geest te kunnen leveren, heeft het lichaam extra zuurstof nodig. Dat betekent dat de doorstroomcapaciteit van zuurstof moet vergroot worden.

Het lichaam doet dat door de slijmvliezen van de ademhalingswegen te laten terugtrekken, een vorm van ulceratie. Dat is waarneembaar en dat gaat gepaard met koude symptomen zoals koude vingers of tenen, niet goed kunnen slapen, de spijsvertering is niet echt actief enzovoort. Het lichaam wil gewoon extra energie leveren aan de geest om het angst conflict op te lossen.

Als adrenaline verrijkt wordt met zuurstof komt er zeer snel extra energie vrij, het is zelfs zo als de gradatie van angst hoog is zoals bij doodsangst, dat longblaasjes gaan toenemen om de toegenomen toestroom van zuurstof daadwerkelijk te kunnen opnemen. (de echte causale oorzaak van longkanker).

Het biologische doel hierachter is om de adrenaline zo extra te verrijken met zuurstof, waarbij adrenochrome ontstaat. Met deze powerdrug kan men extreme prestaties leveren en feitelijk ontsnappen aan het gevaar.

Het punt bij griep, of het nu om de wintergriep influenza gaat of de voorjaarsgriep corona (Covid-19), als de angst is opgelost in de mind, dan eist het lichaam zijn tol. Het lichaam wil alle structurele weefselveranderingen die het heeft ondergaan om de geest extra energie te kunnen verschaffen tijdens het angstconflict weer in oorspronkelijke staat herstellen.

Hoe doet het lichaam dat? Door middel van de warme griepsymptomen. Griep is altijd herstel van angst, zowel individueel als collectief, grotendeels zelfs onbewuste angsten die eveneens opgelost zijn. Dat is griep.

De grote ironie is dat men mensen angst voor corona aanpraat door middel van de media. Het lichaam ondergaat structurele weefselveranderingen om alert te zijn met biologisch doel te overleven en alert te zijn in deze angst. Dan worden de maatregelen versoepeld. Het lichaam en de geest ontspannen, waarbij het lichaam symptomen creëert om de angst voor griep te herstellen met griepsymptomen. Gewoon ironie ten top.

Bij de genezing wordt het lichaam eveneens ontgift. Tijdens de conflictactieve fase ontstaat een opstapeling van gifstoffen. Dit wordt veroorzaakt doordat tijdens het angstconflict de spijsvertering niet goed werkt, omdat het lichaam daar zijn energie tijdens de angst niet in wilt verliezen. Voeding verteren kost voor het lichaam veel energie.

Deze energie moet eerst naar de geest om het conflict te kunnen oplossen. Als de spijsvertering niet goed werkt, kunnen de ontgiftingsorganen ook niet goed werken, vermits de meeste ontgiftingsorganen en systemen juist verbonden zijn met de spijsvertering en de darmflora.

Denk maar aan de lymfe die voor 80% verbonden is met de darmen. Ook de leverwerking is verbonden met de spijsvertering. Daarom dat griep ook een grote detox is van het lichaam. Daarom dat echt uitzieken zo waardevol en zelfs liefdevol is voor je eigen lichaam.

Daniël The HealthMan, [01-10-2023]

Vandaag de dag is er nog altijd geen wetenschappelijke onderbouwing dat virussen bestaan. Deel 3

Hetgeen de afgelopen jaren is gebeurd, had nooit kunnen plaatsvinden zonder de collectieve overtuiging dat virussen bestaan. De maatregelen en lockdowns zijn het gevolg van deze collectieve overtuiging dat virussen bestaan waarbij de economie instort.

Vraag even aan de eerste tien mensen die je ontmoet, hoe ze kunnen aantonen dat dit allemaal waar is. Ze geloven dat het waar is, maar ze kunnen niet aantonen dat het waar is. WAAR IS HET BEWIJS?

Kijk, als ik in mijn tuin of bos ga, kan ik iets vinden dat van een poes afkomstig zou kunnen zijn. Ik neem ergens wat materiaal uit de tuin mee en ik vind iets waarvan ik stel dat het van mijn poes afkomstig zou moeten zijn. Ik vind haar in dit materiaal, maar ik heb geen idee of het om kattenhaar gaat, of haar van een eekhoorn of ander dier.

Het kan zelfs mijn haar zijn. Wat ik bedoel is dat je het bestaan van iets niet kunt aantonen met een klein stukje ervan, zonder eerst het geheel te hebben. Als je wilt aantonen dat dit haar echt van een poes afkomstig is, dan heb je sowieso een poes nodig om dit te bevestigen.

In het geval van virussen zeggen virologen doodleuk dat ze virussen niet kunnen zien, er zitten niet genoeg virussen in een monster om toch maar één virusdeeltje te kunnen vinden.

Virologen zeggen dat er niet genoeg te zien is van de virussen. Maar dat leidt tot een paradoxale situatie dat eigenlijk altijd de doodsteek is van de virologie. Kijk, er wordt beweerd dat je bronchiën of longen vol zitten met virussen. Ook bij de pandemie van corona, heb je een miljoen mensen met zieke longen om dit te onderzoeken, ze kunnen niet één zo’n virus of virusdeeltje vinden. Maar ook hier stellen virologen doodleuk dat ze die virussen niet kunnen vinden omdat ze in de cel leven.

De vraag die hierbij oprijst is dan: “maar hoe komen ze dan van de ene cel naar de andere?” Mocht er iemand zijn die op deze wijze nepwetenschap doet op planten, dieren, insecten en zelfs bacteriën, dan zou niemand het geloven.

De nepwetenschap ‘virologie’ doet verwoede pogingen om aan te tonen dat virussen bestaan. Ze zoeken bewijs voor hun stelling, dat is al sowieso al geen wetenschap. Ze maken een weefselcultuur met een monster van snot op bijvoorbeeld weefsel van apennieren. Ze halen de voedingsstoffen eruit, voegen daar foetaal kalfsserum (dierenmishandeling) aan toe en vooral veel antibiotica en nog andere gifstoffen.

Dan wordt alles gemixt en vervolgens zien ze dat deze cultuur begint af te breken. Voila, we hebben een virus gevonden is het antwoord van de viroloog (hij loog). Er zijn wetenschappers die exact hetzelfde experiment uitvoeren, exact dezelfde stappen doorlopen.

Het enige wat ze niet doen is daar snot aan toevoegen. Wat is het resultaat? Deze cultuur werd net als de cultuur met snot op EXACT DEZELFDE MANIER AFGEBROKEN. Dat is juist het bewijs dat het verloop van die cultuur niets met virussen te maken heeft.

Dus als je niet kunt aantonen dat virussen bestaan, dan kun je ook geen besmettelijkheid aantonen. Nogal logisch. Virussen bestaan niet, bacteriën wel. Bacteriën zijn echt! Het is juist het lichaam die deze bacteriën activeert tijdens de genezingsfase.

De medische staf ziet inderdaad actieve bacteriën bij mensen die symptomen hebben. Wat de medische staf dus niet controleert is of gezonde mensen ook dezelfde hoeveelheden bacteriën hebben.

Gezonde mensen hebben inderdaad dezelfde hoeveelheden bacteriën als mensen die symptomen vertonen, met het verschil dat bij gezonde mensen deze bacteriën in latente staat aanwezig zijn, niet actief. Dat betekent tegelijkertijd ook dat het niet de bacteriën zijn die je ziek maken, bacteriën zijn slechts correlatie met symptomen, maar nooit de causale oorzaak ervan.

Je kunt dat zelfs op een simpele manier uitvinden. Je neemt wat actieve bacteriën bij iemand die symptomen heeft. Je brengt alleen deze bacteriën of hun cultuur in bij iemand die gezond is. Je voegt geen andere bacteriën of antibiotica, bloed of snot en het vreselijke kalver serum aan toe.

Echt bewijzen dat besmetting bestaat doe je door het te sprayen op een proefpersoon zoals Milton J. Rosenau dit heeft gedaan en kon niet bewijzen dat besmettelijkheid bestaat. Op een manier waarop ze normaal gesproken verspreid worden, niet door ze in de hersenen te injecteren zoals onze fraudeur Pasteur.

Echte wetenschap is de wetenschap van Dr. Hamer, Dr. Stefan Lanka, Thomas S Cowan en nog vele anderen die voortdurend gecensureerd worden. Als we ziekte door besmettelijke virussen wetenschappelijk willen vastleggen, moeten we wel bewijs hebben dat virussen bestaan.

Dat bewijs is er niet. Waarom wordt iemand ziek, deze fundamentele vraag kan van alles zijn. Causaal vooral psychologische schokken, trauma’s eventueel versterkt door intoxicatieschokken als gevolg watervervuiling, gifstoffen in de voeding en cetera.

Het lichaam wordt nooit ziek van gifstoffen, behalve als de tolerantie van het lichaam tegen gifstoffen wordt overschreden en er een ziekmakende intoxicatie schok ontstaat. Begrijp als je een psychische schok hebt, dat de ontgifting en spijsvertering in je lichaam stagneert.

Je lichaam gaat alle energie verzamelen om de geest bij te staan dit conflict op te lossen. Spijsvertering en ontgifting staat dan op de tweede plaats na de overleving als soort dat op de eerste plaats staat.

Als het natuurlijk evenwicht is verstoord in je lichaam, dan zal het lichaam met een subsidie van warmte, vocht en zwelling symptomen creëren om via slijm gifstoffen af te voeren terwijl de weefsels hersteld worden. Daarom is het liefdevoller om echt uit te zieken.

Begin je te begrijpen dat waanideeën die angst veroorzaken, zoals het geloof in virussen en besmettelijkheid, de causale oorzaak zijn van griep? Veel mensen nemen uit angst voor het virus het corona vaccin.

Bijvoorbeeld: snel na de 4 injectie overlijdt een mens aan bloedklonters. Men denkt direct dat hij waarschijnlijk is overleden aan bloedklonters die veroorzaakt zijn door de injecties. Maar wat is er dan feitelijk gebeurd?

Overtuigingen en gedachten vertalen zich in acties die soms enorme consequenties hebben. Het gaat over kwantum technische feiten. Als je 20 – 30 – 40 jaar een diepe overtuiging koestert dat virussen bestaan die ons ziek kunnen maken, dan ga je automatisch daar ook naar handelen.

Maar niemand kan het bewijs aanleveren dat virussen bestaan. Dat betekent dat al deze handelingen altijd gebaseerd zijn op deze overtuiging, zoals het innemen van antibiotica, medicatie en injecties. Deze collectieve overtuiging heeft gezorgd dat miljoenen mensen tot het besluit zijn gekomen om zich te laten injecteren met gif.

Dat gif veroorzaakt bloedklonters. Daar overlijden mensen aan. Dus de echte causale oorzaak dat er de dag van vandaag overal zoveel oversterfte is in alle leeftijdsgroepen, (ook bij kinderen) is gewoonweg het geloof in virussen die feitelijk virtueel zijn.

Omdat onkel Sjarel ziek werd, zeggen mensen dat dit het bewijs is dat het virus bestaat. Omdat ze dit geloven denken mensen dat ze zich moeten beschermen, vandaar de illusie van een immuunsysteem (fictie).

Maar mensen toch, dat is gewoon tegen een imaginair virus. En toch laten ze zich injecteren terwijl ze geen flauw benul hebben wat er in de injecties zit. Hopelijk is het met deze drie delen nu eens echt duidelijk. Warme groet.

✍️Bron bericht: t.me/danielthehealthman ✍️
🤝Duizend-en-één maal dank🤝
Kanaal Daniël The HealthMan
Vertrouw op je lichaam en genees jezelf
Je bent veel meer dan je denkt
https://danielderweduwen.be
Alle medische successen zijn altijd afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Grondbeginsel van de medische wetenschap: “Het lichaam niet schaden”. Primum non nocere
Reageer NOOIT op persoonlijke berichten van Daniël The Healthman of berichten van Daniel Derweduwen. Op telegram reageer ik enkel privé met uitdrukkelijke toestemming van de ander. Het zijn SCAMMERS die mijn naam gebruiken (misbruiken).
Alles wat ik post is gratis, geen marketing en ook geen crypto of valuta. En mensen polariseren met te zeggen dat ze niet wakker zijn??? Nee, dat doe ik niet. Ethiek is enorm belangrijk voor mij.