Verschil Soulmate en Tweelingziel

Het etiket is op zich niet belangrijk maar het onderscheid is echter wel nodig omdat er voor de laatste categorie gewoonweg andere ‘spelregels’ gelden en werken de artikelen die vanuit een andere frequentie geschreven zijn mogelijk verwarrend.

Bij een Soulmate kom je uit dezelfde zielenfamilie. Een Soulmate kan ook een vriend zijn, je moeder etc. Het hoeft niet persé een liefdeskoppel te zijn. Een Soulmatekoppel kan ook samen oplopen. Een Soulmatekoppel kan net als een tweelingzielkoppel telepathisch contact hebben, of je kan het gevoel hebben dat je elkaar al veel langer kent. Je kan in beide gevallen het transformatie proces doorlopen en dus spelen met kundalini energie. Bij tweelingzielen is alles alleen veel heftiger.

Bij een Soulmate is het soms al mogelijk om vrij snel samen te vallen. Tweelingzielen zijn ook in vorige levens altijd geliefden geweest. Iedere keer als je door een pijnlijk stuk heen gaat, gaat de kundalini energie vrijer stromen. Het is een proces wat vanzelf gaat, zodra je jouw pijnlijke stukken maar doorvoelt. Gedurende het proces ga je dit steeds beter waarnemen…

Een tweelingziel is altijd een liefdesconnectie omdat de aantrekkingskracht enorm is. Het is één ziel dat is opgesplitst is in 2 individuen. Je hebt ook 1 hoger zelf. Tweelingzielen lijken fysiek ook vaak op elkaar. De ervaringen van een ieder hebben invloed op het hoger zelf, hebben invloed op de gezamenlijke energie. Wanneer een ontmoeting plaatsvindt met een tweelingziel, zijn zowel de bewuste als onbewuste zeer zelfstandig en hebben het vaak goed voor elkaar. Ze voelen zich al compleet met zichzelf en hebben vaak nog nooit van het concept tweelingziel gehoord. Het verlangen naar compleetheid speelt vaak niet eens, omdat ze zich met hele andere zaken bezig houden en al tevreden zijn met zichzelf en hun leven. Werkelijke tweelingzielen willen deze connectie in eerste instantie dan ook niet, ze willen er met alle macht van loskomen, wat niet lukt omdat je er keer op keer op gewezen wordt. Je hebt het gevoel veroordeeld te zijn tot elkaar, waardoor je hele leven op z’n kop staat en je het juist zo goed voor elkaar had.

Wanneer je met een werkelijke tweelingziel te maken hebt, is het onmogelijk om maskers te dragen, je wordt direct naar je hart getrokken als je elkaar alleen al aankijkt. Dat maakt waarom er zoveel angst naar boven komt. Je zit ‘naakt’ tegenover elkaar, je hebt het gevoel dat de ander alles ziet. Kundalini is een energie dat alles overstijgend is en werkelijk het lekkerste gevoel op aarde is niet te vergelijken met deze energie. Je maakt weer contact met het goddelijke in jezelf. Wat niet weggerationaliseerd kan worden….

Hoe verder in het proces, hoe vaker je kunt genieten van de verlichtingservaringen en hoe beter je de connectie voelt. Je komt juist steeds dichter bij elkaar. Het gaat om een totale acceptatie dat je één bent en de ander geregeld voelt voorbij voorwaardelijkheden. Wil niet zeggen dat je niet heel bent. Het transformatie proces gaat over deze heelheid in jezelf herontdekken. Het mannelijke en vrouwelijke weer terug in balans brengen. Een proces van volledige zelfacceptatie. Waardoor je weer contact kunt leggen met het Goddelijke in jezelf (kundalini)

Bij tweelingzielen die zeggen al samen te zijn, gaat het in de meeste gevallen om Soulmates.

Ieder proces is anders en of je bij elkaar komt is afhankelijk van je blauwdruk en niet van het etiket. Een tweelingzielconnectie komt niet zo vaak voor.

https://praktijk-diana.nl/ Praktijk Diana is gespecialiseerd in het begeleiden van zielsverwanten en het geven van healings op afstand.

https://www.facebook.com/Praktijk-Diana

http://www.praktijkmiroir.nl/ Praktijk Miroir is gespecialiseerd in het tweelingziel- en transformatieproces.

https://www.facebook.com/PraktijkMiroir/?fref=nf