Verhalen 4

Ik ben opgegroeid met spiritualiteit en het Hindoeïsme. Als klein meisje mocht ik al visioenen ontvangen maar wist nog niet wat er mee te doen.

Het Hindoeïsme spreekt niet van tweelingzielen of twinflames maar van wederhelft dus Ardhangini. Een ziel is nog mannelijk nog vrouwelijk, reïncarnatie, karma, dharma: dat zijn de wijsheden waarmee ik ben opgegroeid.

Ik weet het nog heel goed ik was 17 en ontmoette een man die zei dat hij 29 was in werkelijkheid was hij 34, getrouwd en had al twee kinderen. Dit wist ik natuurlijk niet. Maar bij het zien van deze man was het alsof ik God zelf had gezien. Zo’n ongelofelijk gevoel dat naar binnen kwam. Het ging verder dan houden van, het ging verder dan liefhebben hij hoort bij mij dacht ik. Deze man kon mij ook niet loslaten, na twee jaar gaf hij ook toe wat zijn gevoel voor mij is. Ik voelde in heel mijn wezen dat hij tegen mij loog en ouder was en kinderen had. Deze man bleef in ontkenning. Na een halfjaar nam hij afstand (in die tijd bestond de mobiele telefoon niet), ik weet het nog heel goed, ik lag in bed deze man kwam in mijn gedachte maar het leek gewoon dat hij naast mij stond en fluisterde, ik ga je bellen nu! Neem de telefoon op, en 5 min later ging de telefoon ( destijds had je ook geen nummerherkenning) en ik zei goedemorgen lieverd!! Dat was mijn eerste telepathische ervaring. Daarna kwamen er veel meer telepathische ervaringen, zo mooi! In mijn cultuur moet je met elkaar trouwen, dus ik werd 19 en mijn ouders vonden het tijd dat ik ging trouwen. Ik had geen keus want deze man kon niet met mij trouwen gezien de omstandigheden en ik moest trouwen. Ik zei tegen hem als je nu voor mij kiest dan blijf ik bij jou het kan mij niet schelen wat mijn familie zegt. Maar hij koos weer voor zichzelf althans dat dacht ik nog jaren later.

Vele jaren later kwam het bewijs dat hij idd 17 jaar ouder was. (dat van die kinderen heb ik nog geen bewijs van maar is niet meer belangrijk). Toen begreep ik dat hij deze keuze had gemaakt om mij te beschermen wat moest ik nu met zo’n oudere man en wat zou de omgeving zeggen etc. Ondertussen had ik zelf ook kinderen. Aantrekken afstoten al 25 jaar nu. Maar deze man kan mij zo ontzettend spiegelen, het bloed onder mijn nagels vandaan halen. Ik ben iemand die geen ruzie zoekt maar hij presteert het iedere keer weer om mij boos te krijgen. Door hem ben ik gegroeid in mijn leven in mijn zijn. Ben ik wie ik moet zijn. Andersom ook. We zijn fysiek nog steeds niet bij elkaar maar dat is niet erg want we zijn energetisch bij elkaar. Nu ben ik de renner daar ben ik mij van bewust, maar we weten allebei dat we toch bij elkaar komen fysiek. Het enige wat ons bindt is de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Lust is het niet, lust is anders. Dit gaat om pure liefde. Nu is er geen verdriet meer van beide zijde niet. Jaren lang heb ik toch weer in verlangen gezeten in verdriet en pijn. Een verschrikkelijk gevoel. Pas vanaf 2012 heb ik berusting gevonden en begrijp ik dat we nooit van elkaar gescheiden zijn en altijd bij elkaar zijn. Misschien laat binnen gekomen maar ik had ook een lange weg te gaan. Nu is het goed ik weet nu dat we bij elkaar zijn. Geen van beide zit in het ego hij of zij moet eerst contact zoeken. Nee als e behoefte is nemen we contact en we weten allebei dat dit meer is dan alleen houden van want ik ben jou andere helft jij maakt me compleet dus hoe kan ik jou dan afstoten dit is onmogelijk.

Liefs Anoniem