Tweelingzielen – Het werkelijke Doel en de Dynamiek van hun energieën

Opmerking: dit artikel bevat veel informatie, voor lichtwerkers die geen Tweelingziel-verbinding hebben. Dit artikel wil in geen geval Tweelingzielen verkiezen boven anderen met een ziele-missie hier op aarde. Het is alleen geschreven met de focus van Tweelingziel om mensen door dit zeer uitdagende proces te helpen en om een beter begrip te creëren van wat er gaande is. Als je in een dynamische tweelingzielconnectie verkeert, is al deze informatie misschien eerst overweldigend. Laat het binnenkomen en voelen en het opnieuw lezen. We moeten in korte tijd veel leren en opruimen om onze missie te vervullen, maar we moeten ook geduldig zijn met onszelf terwijl we dit proces doorlopen.

Je ontmoet een bepaalde persoon, kijkt deze in de ogen en je wordt naar binnen gezogen als door een trekstraal. Het magnetische gevoel is zo intens en lijkt in niets op wat je ooit eerder hebt ervaren. En op hetzelfde moment weet je: Dit is waar ik naar op zoek was, waar ik al mijn hele leven op heb gewacht. Vanaf nu ga ik heel blij mijn verdere leven in. Ik heb die persoon gevonden die mijn leven volledig maakt, degene die mijn bestaan af maakt. Toch?

Fout! De reis van Tweelingzielen gaat niet in de eerste plaats over romantiek, en dat zullen we op de harde manier moeten ondervinden. Vooral in het begin, wanneer de hiervoor beschreven fase van de liefdeszeepbel abrupt eindigt. Onze ego’s binden in wanneer we terugkeren naar de 3D-realiteit en een pijnlijk duwen en trekken het nieuwe normale wordt en in de meeste gevallen eindigt in een pijnlijke scheiding. Het helpt niet echt om de andere helft van onze tweelingziel 24/7 in onze gedachten te hebben. We voelen dat we gek worden door alle optredende angsten en symptomen en we vragen ons af: “Waar heb ik mezelf in laten belanden en waarom kan ik dit niet loslaten?”

Er zijn veel artikelen geschreven over het fenomeen “Tweelingzielen”, het proces en de stadia die we doorlopen, dus dat hoeft hier niet herhaald te worden. Eén ding waar niet veel over geschreven is, maar juist heel belangrijk is om te begrijpen, is het doel van en vooral de energetische dynamiek tussen tweelingzielen en hoe deze werken. Deze twee zaken begrijpen en de taal van de energie leren zal enorm helpen om verder te komen op deze reis.

Waarom zijn er Tweelingzielen?

We beschouwen de tweelingzielverbinding vaak foutief als een romantische ervaring, omdat de gevoelens zo intens zijn. Dat komt niet op de eerste plaats. Romantiek zal pas in een later stadium de kers op de taart zijn. Maar voordat we daar aan toe zijn, is er nog veel werk aan de winkel. Hoe sneller we dit idee voor nu laten varen, hoe sneller we vooruit komen. De fase van de liefdeszeepbel is als ons persoonlijke aas, de worst die voor onze neus wordt gehouden en ons meesleept. Het is een beetje alsof het universum zegt: “Dit is wat je kunt krijgen, hiermee proef je een beetje van het paradijs op aarde. Dit is hoe leven in de 5e dimensie aanvoelt. Maar voor dit moment moet je terug naar de 3e dimensie en aan de slag gaan”. Het komt ons als het heel wreed over te verliezen wat we het liefst wilden en het meest van houden. We voelen ons alleen gelaten, verlaten, ongewild en volledig in de war en verwoest. We beginnen de andere persoon te achtervolgen of weg te rennen. We zoeken naar antwoorden, struikelen over de eerste artikelen over tweelingzielen en leren dat dit anders is dan wat we eerder hebben ervaren. We worden de spirituele wereld in geschopt en we worden versneld wakker in een nieuwe realiteit. Het is een achtbaanrit die we nooit eerder hebben beleefd en we willen gewoon dat deze stopt. Het enige dat we willen is bij die persoon zijn.

We weten echter gewoon niet hoe dat te bereiken, omdat we in gedachten oplossingen zoeken op een 3D- / ego- / gedachtenniveau binnen de aangeleerde gedragspatronen en gedachtentemplates. Op één ding hebben we echter garantie: we zullen onze antwoorden nooit vinden vanuit een 3D-perspectief. Alles dat we hebben geleerd en overgenomen van de 3D-matrixprogrammering door middel van maatschappelijke afspraken, opleiding, school, kerk, media, regeringen, marketing etc. is niet van toepassing op deze ervaring. Sterker nog: de reis der tweelingzielen dwingt ons om dit allemaal te laten vallen. Alleen dan wordt een hereniging mogelijk. We zullen verder onderzoeken waarom dit het geval is.

Tweelingzielen zijn leiders – in spirituele zin, niet in de zin van status / ego. Het leiderschap spreekt uit het in dienst zijn van de mensheid en de planeet aarde en mensen te helpen zich te hervinden in hun ware essentie en zelf.

Om te begrijpen wat dat werkelijk betekent en waarom van ons wordt gevraagd ons zoveel te transformeren en te veranderen, moeten we de ware doelen van tweelingzielen nader onderzoeken:

Doel nummer 1: Het Nieuwe Aarde Energetische Raster opbouwen en versterken
Tweelingzielen gaan op zoek wanneer ze door de pijnlijke ervaring van de duw-, trek- en scheidingsfase gaan. Deze fase heeft niet alleen tot doel de individuen te helen, maar dient ook om contact te maken met andere tweelingzielen in de hele wereld om ervaringen uit te wisselen, elkaar te helpen en te ondersteunen in hun proces en missies. We vinden onze roots en werken met elkaar samen. Tweelingzielen en lichtwerkers zijn over de hele wereld strategisch gepositioneerd om belangrijke locaties en doorgangen te behouden, op te bouwen en op te vullen om de verspreiding van het licht over de hele aarde te ondersteunen. Sommige worden permanent op één plek gepositioneerd, daarbij bouwend aan nieuwe samenlevingsmodellen, nieuwe manieren om zelfvoorzienend te leven, nieuwe manieren van onderwijs, nieuwe manieren van ondernemen enz., terwijl anderen reizigers zijn – altijd bereid tot de volgende roeping naar de volgende regio waar licht en liefde nodig is.

Doel nummer 2: Ascentie van de planeet en de mensheid ondersteunen
Tweelingzielen zijn op dit cruciale moment op aarde geïncarneerd om ondersteuning te verlenen aan de frequentie van de planeet. Ze lopen zij aan zij met andere lichtwerkers (sterrenzaden en engelachtige wezens) om de energiefrequentie van de planeet en de mensheid te verhogen. Tweelingzielen dragen een zeer hoge energiefrequentie bij zich, die versterkt wordt na de eerste fysieke ontmoeting, wanneer de energieën, die al zo lang van elkaar gescheiden zijn, zich opnieuw verbinden. Het is een explosie van pure onvoorwaardelijke liefde. Dat is waarom het zo ongelofelijk fantastisch aanvoelt. Dit hoge energiegevoel is op aarde nodig om vanwege de duisternis het aandeel licht te verhogen. We hebben nu een evenwicht gevonden tussen donker en licht. Hoe meer de energiefrequentie op aarde stijgt, hoe eerder we het kantelpunt bereiken waarop het licht het grootste aandeel inneemt en het donker absorbeert en transmuteert. Lichtwerkers (inclusief tweelingzielen) zijn hier om deze transmutatie te helpen door lage energiefrequenties om te zetten in hoge energiefrequenties om de aarde te bevrijden van zijn 3D illusies en pijn en, vice versa, om deze hoge energievibraties op aarde te openbaren.

Doel nummer 3: Het helen van de familielijn en het Collectief
Tweelingzielen personifiëren vaak tot zeer disfunctionele families met een grote disbalans tussen mannelijke en vrouwelijke energieën. Dit kan hetzij erg vernederend hetzij erg overbeschermend zijn. Tweelingzielen kozen ervoor om in onbalans te leven om te begrijpen hoe dit voelt, omdat het nodig is om anderen op een later moment te helpen opstijgen. Wanneer tweelingzielen ontwaken en hun ware doel begrijpen en zichzelf gaan genezen, heeft dit een effect op de gehele familielijn. Tweelingzielen veranderen het energetisch veld en de tijdlijn voor het gehele genetische verleden en zuiveren het zodanig, dat de kinderen die in de toekomst in deze geslachtslijn personifiëren direct op de Nieuwe Aarde geboren zullen worden. Er zal geen karma resteren. Hetzelfde geldt voor het genezen van collectieve pijn. Wanneer tweelingzielen zichzelf genoeg genezen hebben en gewend zijn geraakt aan het transmutatieproces van energie (wat gebeurt door onze hartchakra’s) zullen ze meer en meer worden ingeschakeld om het Collectief te genezen. Dit zal in het begin erg oncomfortabel aanvoelen, en het kan aanvoelen alsof je het verleden herleeft. Dit komt omdat de hoeveelheid lage energievibraties die door ons systeem gaan veel hoger is dan wat we tot nu toe met die van onszelf, van onze tweelingziel en van onze lijn te verwerken hadden.

Doel nummer 4: Nieuwe relatie- en familietemplates leren
Tweelingzielen zijn hier om de mensheid te leren hoe het leven op de Nieuwe Aarde zal zijn, buiten de illusies om die we zo lang als vanzelfsprekend hebben beschouwd. Het leven op de Nieuwe Aarde is gebaseerd op authenticiteit, vrijheid en eigenliefde voor het individu en eenheid en mededogen binnen de gemeenschap. Dit alles wordt mogelijk, wanneer het menselijke ego is getransformeerd in een vrije geest en de harten zijn geopend voor onvoorwaardelijke liefde. Dit zal leiden tot een volledige afwezigheid van angst. Op de Nieuwe Aarde zijn vrouwelijke en mannelijke energieën volledig in evenwicht. Het vrouwelijke als het creatieve deel zal de juiste bedoelingen vanuit het hart bepalen en de ideeën bezorgen, terwijl het mannelijke deel als de schepper dit zal uitvoeren. Tweelingzielen zullen als eerste dit evenwicht bereiken en ondersteunen vervolgens het verspreiden hiervan via een rimpeleffect en de verbinding met tweelingzielen over de hele planeet. Tweelingzielen zijn het rolmodel voor nieuwe relatie- en familiesjablonen, vrij van afhankelijkheden, taken, contracten, compromissen. In een wereld zonder angst en onzekerheid, waar iedereen wordt gewaardeerd om wat ze zijn, zal dit het nieuwe normaal zijn.

Doel nummer 5: Nieuwe sociale templates leren
Nauw verwant aan de relatie en familiestemplates zijn algemene maatschappelijke templates die moeten worden gewijzigd om het leven in de 5e dimensie mogelijk te maken. Ook deze zullen volledig gebaseerd zijn op mededogen, vrijheid en authenticiteit. Eerlijkheid zal vanzelfsprekend zijn. Vandaag, als je mensen vraagt om één dag geen leugen te vertellen, zijn de meesten hiertoe niet on staat, omdat ons ego leugens gebruikt als een zelfverdedigingsmiddel. Dit zal veranderen met behulp van ons lichtwerk. We zullen leren hoe we in de toekomst in harmonie zullen leven. Gemeenschappen die elkaar helpen, maar die de individuele aspecten van iedereen eren en respecteren. Hetzelfde geldt voor bedrijven. Stel je een wereld voor zonder ego en met eerbied voor onze natuurlijke vorm van volledig in balans zijn. We zouden geen behoefte hebben aan mode, mooie auto’s, mooie horloges, make-up, cosmetica, shampoo, deodorant, etc. Test het zelf en loop door een winkelstraat en tel de winkels die je echt nodig zou hebben op de Nieuwe Aarde en welke weg zouden vallen. Geweldig, toch?

Nu we hebben geleerd wat het doel van tweelingzielen is, moeten we een beetje dieper duiken in de dynamiek en het proces van de tweelingziel om te begrijpen wat er bij ons gebeurt en waarom dit proces in het begin zo uitdagend en pijnlijk is. En – het is erg belangrijk om te begrijpen hoe deze dynamiek werkt vanuit een energetisch oogpunt, zodat we het kunnen gebruiken om snel vooruit te komen en in een staat van innerlijke vrede en balans te komen.

Inzicht nummer 1 – Jouw Tweelingziel ben Jij
Dit is waar velen, op het moment dat ze nog steeds in 3D-gedachten en geloofspatronen zitten, mee worstelen om te begrijpen. We plaatsen onszelf in de slachtofferrol, we geven de ander de schuld, we oordelen, we spelen het “hij zei – zij zei” spel en we zijn gefocust op de andere helft, waarbij we alleen hun vermeende angsten en problemen die ze moeten oplossen zien. Welnu, streep dat door. Hoe eerder hoe beter. Natuurlijk, dat is jouw keuze. Als je geniet van de 3D-templates, de dynamiek van het duwen en trekken en het rennen en achtervolgen, houd je er dan aan vast. Er is maar één garantie: een permanente hereniging met je tweelingziel is op die manier niet mogelijk.

We moeten begrijpen dat onze tweelingziel onszelf is. Wij zijn één ziel in twee lichamen. Dus waar we hem of haar de schuld van geven, geven we onszelf de schuld van. Ze zijn onze ultieme spiegel en ze geven ons precies wat we nodig hebben voor onze eigen genezing en groei. Dat is niet altijd wat ons ego wil … Dus als je hen de schuld geeft omdat ze jou negeren, waarom negeer je jezelf dan? Als je over hen klaagt dat ze niet eerlijk zijn over hun gevoelens, waarin ben je dan zelf niet eerlijk?

Inzicht nummer 2 – Alles draait om Jou
Nauw verbonden hiermee is het gegeven dat we moeten leren dat het altijd om onszelf gaat. En als we begrepen hebben dat we één zijn, klinkt dat logisch, toch? Als we onszelf genezen, genezen we beide helften.

Er is geen mij of hem / haar. Er is alleen wij. En hoe sneller we ons op onszelf concentreren, op onze eigen problemen, onze eigen genezing, hoe sneller we de energiefrequentie voor ons, onze tweelingziel en de mensheid zullen verhogen en ons veel evenwichtiger en meer heel zullen voelen. Het werken met ons innerlijke kind, ons ego en het leren van de taal van energie om angstfrequenties om te zetten in liefdesfrequenties door dankbaarheid en vergeving zijn drie hoofdaspecten. Dit proces is onze drijfveer om onze ware goddelijke zelf te worden en alles dat niet authentiek is aan onszelf te laten vallen. Het blijft ons triggeren totdat we elke valse laag hebben verwijderd en onze zelfliefde hebben teruggevonden. Een staat van zijn zonder enige twijfel aan onszelf, pijn, onzekerheden of andere angsten.

Ons ego houdt ervan om op dat moment binnen te stappen en te zeggen – waarom moet ik al het werk doen en de andere helft doet geen enkele moeite? Wel, lees het volgende inzicht om een duidelijkere invalshoek te krijgen.

Inzicht nummer 3 – de Vrouw heeft de Leiding
Als we dit eenmaal begrepen hebben, is de tweede stap om te integreren in ons bewustzijn de eigenschappen van de vrouwelijke en mannelijke energieën. De vrouwelijke energie is de creatieve energie. Ze creëert met haar intuïtie, haar hart en bepaalt de intentie. Ze bereidt het energieveld voor en stelt een bepaalde energiefrequentie in. Dan kan de mannelijke energie, de scheppende energie, volgen en zich openbaren. Het kan nooit andersom zijn. Dus als je de meer vrouwelijke helft in de verbinding bent (een groter aandeel dragend van de vrouwelijke energie, die onafhankelijk is van het geslacht), dan moet je dat echt op je nemen. Als je wacht totdat je tweelingziel eindelijk heelt en het verkrijgt – kun je wachten tot Sint Juttemis. Dit zal nooit gebeuren, omdat hij eenvoudigweg jouw energie zal volgen. Als je doel met het energetisch veld is te wachten of te handelen uit angst – zal hij exact hetzelfde doen. Als je de intentie hebt om vooruit te komen, om zaken te veranderen, om je missie in te stappen, om angsten en zaken die niet authentiek aan jezelf zijn te laten vallen, om je ware hartenwensen te volgen, zal hij daarin volgen en hetzelfde doen. En je hoeft hier helemaal niet met hem of haar in 3D over te praten. Aangezien je energetisch verbonden bent door je hartchakra’s, zul je hem of haar energetisch inspireren. Vanuit de meer vrouwelijke helft, veranderen en transmuteren we eerst het angst / trauma-patroon, waarop de meer mannelijke helft kan volgen met zijn heling en de hereniging kan laten openbaren. De meer vrouwelijke helft bepaalt het doel en creëert energetisch de omstandigheden om de weg vrij te maken voor openbaring. Altijd. Weet dat de meer mannelijke helft jou nodig heeft om je werk te doen, zodat hij die van hem kan doen.

Inzicht nummer 4 – Stilte is Goud
Er ontstaat altijd veel verwarring over de gedwongen scheiding van tweelingzielen. Wat we moeten inzien is dat deze scheiding wordt geleid door onze ziel en zijn doel heeft. Onze ziel wil dat we ons concentreren op onszelf en onze eigen uitdagingen en heling. De herschepping gebeurt veel sneller als we niet worden afgeleid door de aanwezigheid van onze andere helft. We moeten inzien dat ons lichaam niet klaar is om deze intense hoge energiefrequenties te weerstaan die we lang in de liefdeszeepbel hebben ervaren, omdat we nog steeds veel oude bagage en lage angsttoleranties in ons dragen. De wrijving tussen deze twee energiefrequenties is te sterk. Bij onze tweelingziel zijn zou betekenen dat we gewoon zouden opbranden en dat ons systeem zou inzinken. Herken daarom de gave van geduld voor je ultieme doel en gebruik de huidige tijd om je te concentreren op je eigen werk in plaats van energie te verspillen aan het najagen en het ontlopen van je eigen lessen.

Inzicht nummer 5- Ons innerlijk kind is een sleutelhouder
Toen we onze reis op aarde begonnen, duurde het niet lang voordat we helemaal in het 3D-spel verzeild waren geraakt en geprogrammeerd waren met valse overtuigingen en templates. We namen voor lief wat we geleerd hebben. Alles was gebaseerd op schaarste en competitie. Niet goed genoeg zijn en beter moeten zijn, hoger moeten springen, meer moeten presteren … dat was onze realiteit. We trokken niet in twijfel of hetgeen scholen, kerken, regeringen, industrieën enz. ons leerden, achteraf misschien toch niet zo juist was.

Dus terwijl we opgroeiden in onze kindertijd, raakten we gewond en door pijn getroffen omdat al dit programmeren niet in overeenstemming was met onze ware essentie. Onze angsten en trauma’s die we vandaag de dag ervaren komen voort uit die tijd. Wanneer we voor een bepaalde situatie staan, herinnert ons systeem zich de herinnering aan het verleden en reageert het met dezelfde beschermende strategie die we als kind hanteerden. Dat resulteert in woedeaanvallen, huilen, manipuleren enz. We komen steeds weer in dezelfde ellende terecht, totdat we ons realiseren dat we ons innerlijke kind moeten helen om van het patroon af te komen. En niemand is beter in het triggeren van ons innerlijk kind dan onze tweelingziel, zodat we het erkennen en het helen. Het innerlijke kind is, als het zich nog steeds in de sabotagemodus bevindt, de opvoeder van het ego, het de angstpatronen gevend die het nodig heeft om ons in angst te houden. Wanneer we van ons innerlijk kind onze beste vriend maken en het ons volledig laten vertrouwen, kan het ego geen energie opnemen en wordt het gedwongen om zich te transformeren naar een hogere energiefrequentie. Angstpatronen worden op deze manier geherprogrammeerd naar liefdespatronen.

Inzicht nummer 6 – Emoties uitwerken is goed!
Een andere heel verkeerde programmering van de 3D matrix is dat het uiten van emoties ongepast is. Huilen, schreeuwen, beven, maar ook luid lachen of zingen in het openbaar is simpelweg onfatsoenlijk in deze op het ego gebaseerde samenleving. Wat we moeten begrijpen is dat het tonen van emoties een goede zaak is ! Het is een natuurlijke reflex die we om een bepaalde reden bezitten. Het is als energiek overgeven. Kinderen gebruiken die reflex nog steeds. Als ze een energie in hun systeem hebben die daar niet thuishoort, gillen ze, huilen ze of schudden ze om er direct van af te komen. En alles is weer goed een paar minuten later. Totdat we hen leren dat het niet goed is om zich op die manier te gedragen. Dus houden we al deze giftige energie in ons systeem, waardoor ons emotionele lichaam een overbelasting krijgt tot het moment dat het compacte energieën aan het fysieke lichaam begint door te geven, dat het opslaat. Dat openbaart zich eerst als spierpijn en ontstekingen en kan leiden tot ernstige ziektes zoals kanker, hartaanvallen, beroertes enz.

Dus in plaats van onszelf de schuld te geven als we zin hebben om te huilen of te schreeuwen, moeten we het omdraaien en leren dat we dankbaar moeten zijn voor de mogelijkheid om er direct van af te komen. Vergelijk het met een visvergiftiging. Je maag reageert via een natuurlijke reflex om over te geven. Als je tegen die reflex vecht en het voedsel in je maag houdt, kun je erg ziek worden en zelfs sterven. Verleen jezelf een grote gunst door, in plaats van jezelf de schuld te geven, te genieten van emotionele uitingen met een grote “Bedankt dat ik dat nu voorgoed kwijt kan raken”. Dat zet de energie onmiddellijk om naar een hoge frequentie.

Inzicht nummer 7 – Begin nu met je missie
Wacht niet op je tweelingziel tot hij zo ver is om bij je te zijn om te beginnen met je missie waarvoor je hier bent gekomen. Het doel is vanuit jezelf een staat van heelheid te bereiken. Het universum vereist transformatie en verandering, niet het wachten tot je allebei klaar bent. Je bent hier als lichtwerker met specifieke gaven en taken. Verken je kindertijd en persoonlijkheid om erachter te komen wat deze zijn en wie je werkelijk bent en gebruik je talenten om anderen te helpen. Het hoeft niet iets groots te zijn, door een persoon te helpen veroorzaak je al een rimpeleffect. Je missie verschaft je ook je doel hier op de planeet, wat heel bevredigend is en je helpt om vooruit te komen en in een veel evenwichtigere staat van zijn te komen. Het ombuigen van energieën naar iets nuttigs helpt weer om energieën om te zetten naar hoge frequenties van liefde en mededogen. Zet je leven verder door alsof hereniging niet zou gebeuren en je op jezelf gelukkig en heel bent, maar wees je er in je hart van bewust dat je tweelingziel zal toetreden zodra alle energieblokkades tussen jullie beiden zijn gewist.

Insight nummer 8 – Wij zijn Hervormers
Toen we leerden om emoties met dankbaarheid te laten loskomen, hebben we onze eerste les als lichtwerker gehad. Want dat is hoe omzetting van lage frequenties naar hoge frequenties werkt. Door tonen van dankbaarheid en vergeving in plaats van schuld en oordeel verheffen we de energievibratie snel. Dit vereist om alles te bezien in een ander perspectief en het voordeel in elke situatie te zien: wat leert het mij, wat herken ik daarin van mezelf en voor mijn eigen groei? Wie heb ik ontmoet die nu belangrijk voor me is en die ik anders niet zou hebben ontmoet? … Wanneer we met een 5D-blik de dingen om ons heen aanschouwen, erkennen we de perfectie en het doel in al onze ervaringen. Door de taal van de energie te leren en dat die energie nooit kan oplossen maar alleen kan worden omgezet, erkennen we dat we altijd het stuur in handen hebben en we kunnen kiezen om de weg van angst te willen inslaan of de snelweg van liefde te willen oprijden.

Zodra we deze omzetting op microniveau hebben geleerd, zullen we in een collectieve heling worden geplaatst, de mensheid op grote schaal veranderend. Dat kan in het begin volkomen overweldigend zijn en ons hartchakra, waar we de energie doorheen leiden, kan heel pijnlijk aanvoelen totdat we eraan wennen. We moeten inzien dat we deel uitmaken van een groter organisme. Misschien kun je nu aan je levercellen voelen wat ze moeten doormaken als ze alle giftige alcohol moeten verwerken nadat je zwaar gedronken hebt en het fysieke lichaam daarvan te reinigen.

Afgezien daarvan, zetten we ons ook ook omgekeerd om. Alle hoge energiefrequenties die de planeet binnenstromen, moeten op aarde geopenbaard worden. We nemen deze op en zetten ze om in een energiefrequentie die ze geschikt maakt voor de mensheid en de planeet om ze op te nemen.

Dus, wees je er alsjeblieft van gewaar, wanneer je je in mineur, wanhopig, eenzaam, verdrietig enz. voelt, dat je een enorme klus voor het Collectief doet door deze om te zetten. Wees dankbaar voor het loskomen om daarmee juist de energiefrequentie te verhogen. Dat is DE definitie van lichtwerk. De strijd tussen duisternis en licht is geen open oorlog zoals we ons die zouden voorstellen te zijn. Het is een strijd die plaatsvindt in een ieder van ons en het is onze keuze wat we met onze energie ondersteunen: kies wijs, kies liefde.

Inzicht nummer 9 – We moesten de 3D-school volgen
Vaak vragen we ons af: waarom moet ik al deze pijn doorstaan? Zoals eerder vermeld, kozen veel tweelingzielen voor heel disfunctionele gezinnen om opzettelijk in te incarneren. Waarom? Naast de ervaring van de onbalans tussen mannelijke en vrouwelijke energieën, is een belangrijke reden daarvoor om de 3D-programmering volledig te doorzien en onszelf te laten ervaren hoe dat voelt en hoe werkt. We moesten dat hele systeem doorzien om het te kunnen hacken, infiltreren en opnieuw programmeren met ons licht en onze liefde. Alleen op die manier zijn we in staat mededogen op te brengen voor degenen die dezelfde ervaring doorstaan en om hen op hun reis ondersteuning te bieden. We bereiden ons voortdurend voor op onze missie waarvoor we hier zijn gekomen.

Inzicht nummer 10 – Je oude Leven behoort te worden vernietigd
Deze is een volgend lastig inzicht om te doorzien. Hoe vaak horen we niet van tweelingzielen: “Mijn leven was redelijk stabiel en perfect totdat ik hem / haar ontmoette en eigenlijk was ik gewoon gelukkig”.

Hmm … sorry …. Maar is dat echt waar? Waarom kan iemand dan toch zo’n impact op je hebben? De reis van Tweelingzielen maakt je klaar voor een doel en daagt je uit tot op het diepste niveau. Het dwingt je om terug te gaan naar je goddelijke essentie, om je meest authentieke zelf te worden. Dit leidt jou ernaar om alles los te laten dat niet authentiek aan jezelf is en niet in balans is met je innerlijke waarheid. Dus alles dat je puur deed om andere mensen te behagen of de verwachtingen van anderen te vervullen, zal zich pijnvol openbaren totdat je het loslaat. Of je loopt slechts tegen grote verliezen aan, zoals geld, je huis, mensen. Hoe meer je tegen dit proces vecht, hoe lastiger het zal worden. We worden op de proef gesteld als we de universele energiestroom vertrouwen, ondanks de erbarmelijke omstandigheden. We worden gevraagd om alle afhankelijkheden, contracten, enzovoort los te laten om volledige vrijheid te bereiken. We worden gedreven om de geprogrammeerde overtuigingen en templates die we hebben overgenomen los te laten en de 3D-matrix voorgoed te verlaten. Er is geen plaats op de Nieuwe Aarde voor deze oude energieën en we beseffen ons dat we daar niets van nodig hebben als we gelukkig en heel zijn. Kortom: we worden begeleid op onze tocht om zelfliefde te vinden. Omdat we allemaal de bronenergie in ons dragen, stelt zelfliefde ons in staat het dichtst bij God te komen.

Inzicht nummer 11 – Hereniging is alleen mogelijk op een zeer hoge Energiefrequentie
Zodra we zelfliefde hebben gevonden, ons volledig verbonden voelen met de bron en we alle valse programmering, angsten, trauma’s, niet authentiek gedrag enz. hebben losgelaten, hebben we onze energiefrequentie teruggebracht naar onze natuurlijke energiefrequentie. Ons originele tweelingzielgevoel. Dat is puur gelukzaligheid en mededogen. Pure goddelijke liefde. Wanneer we dat energieniveau hebben bereikt, zijn we opgeklommen naar de Nieuwe Aarde. We zijn nu gelukkig en heel met onszelf. We hebben niemand anders nodig om zelf gelukkig te zijn, maar we dragen wel zoveel liefde in ons en dus voor God, dat alles dat we willen doen is om het met anderen te delen. We doorzien alle illusies. Tweeledigheid lost op en we zien de goede en Goddelijke perfectie in alles. We zijn volledig vrij, hebben onszelf losgemaakt van de Matrix en zijn ontwaakt in de werkelijke realiteit. Nu zijn we gemakkelijk in staat om het lichtwerk te verrichten en het omzetten komt als vanzelf. Wanneer we loslaten en huilen voelt het net zo goed als wanneer we lachen, dansen en zingen. We zijn tot de erkenning gekomen dat de tweelingzielverbinding een geweldig geschenk is en zijn heel dankbaar voor alles dat het ons op een zilveren schaal heeft gebracht. We openbaren onszelf met gemak, we hebben onszelf er volledig aan overgegeven, we vertrouwen op de universele energiestroom en we hebben de verwachting losgelaten dat de hereniging tijdens dit leven moet gebeuren, terwijl de tijd tevens haar betekenis verliest. En – dat is precies het moment waarop de deur opengaat en – wanneer je het het minst verwacht, je tweelingziel naar jou terugkomt, om bij jou te zijn en om de mensheid samen met jou te dienen op jullie gezamenlijke missie.

De teksten die ik deel, zijn altijd gebaseerd op boodschappen van spirituele entiteiten die ik ontvang en / of op ervaringen van cliënten en die van mijzelf. Ik beweer niet dat wat ik deel de ultieme waarheid is. Ik moedig iedereen aan alleen over te nemen wat in balans is met jezelf om je eigen waarheid en wijsheid te vinden. Aangezien dit universele wijsheid is, claim ik geen copyright. Deel deze inhoud alsjeblieft, zolang je het bericht maar compleet houdt, zodat de betekenis niet uit zijn verband wordt gehaald. Dank je. Met veel licht en liefde,
~ Vera Ingeborg

Vertaling H.L.

De vertaling van: http://thewakeupexperience.eu/twin-flames-understanding-the-true-purpose-and-the-energetic-dynamics/
door Vera Ingeborg.