Tweelingziel/Soulmate Liefde, Missie, Etiketten, (on)begrip en Twijfel

17-01-2016

Tweelingziel-Liefde is geen ‘scene uit een romantische film’, heeft niets te maken met een ouderwetse gedachte rondom ‘een relatie’ (het is – eerder – een partnerschap, een heilig contract).
Je hebt een enorme dosis ‘Lef & Moed’ nodig om het proces aan te gaan; lef om naar je diepste ‘binnenste’ te durven kijken, moed om te blijven geloven in hetgeen wat je voelt (maar niet ziet).
Lef en moed zijn nodig om jezelf te kunnen helen, gespiegeld en getriggerd door de ander(e helft van je ziel). Lef en moed zijn nodig om je staande te kunnen houden in een wereld waarin ‘andere’ maatschappelijke regels gelden. Lef is nodig om standvastig te blijven in hetgeen je voelt en ervaart (temeer je te maken krijgt met zoveel onbegrip). Moed is nodig om in het licht te blijven staan!

moonlit-dance-clouds-night

Tweelingziel-liefde is (ook) niet gebaseerd op een missie (wat helaas ietwat te vaak wordt geroepen). Als we dan naar een eventuele ‘missie’ tussen Tweelingzielen/Soulmates zouden kijken dan is die eenvoudig te herleiden tot het (innerlijke) proces zelf; het (individueel) ervaren, groeien, helen van de ‘valse ik’ waarheid.

Werkelijke Tweelingziel-liefde is oneindig, allesomvattend en allesbehalve romantisch. Weet van mij dat je ego/mind nooit je (werkelijke) Tweelingziel  heeft aangetrokken, dat heeft je hart & je ziel gedaan.

Ik krijg vaak de vraag :’Heb ik mijn Tweelingziel ontmoet’?
Dit is echt een kwestie van diep innerlijk weten. Natuurlijk kan ik het ‘zien’ maar is een etiket, een label echt belangrijk? Stel dat je te maken hebt met een prachtige soulmate connectie? Houd je dan (ineens) minder van je geliefde als je weet dat het niet je Tweelingziel is?
Luister maar naar je innerlijke stem en vertrouw op de stem van je ziel (je weten!);-).

Werkelijke Tweelingzielen zijn hier op aarde om de Universele liefde te vertalen naar menselijke vorm.
Tweelingziel liefde is bedoeld om verschillende energieën, gedachten, mensen en ideeën harmonieus met elkaar te verbinden, zodat dit gegeven een positievere uitlaatklep wordt dan iedere andere (3D) vorm van oppositie/dualiteit.
Werkelijke Tweelingzielen mogen elkaar her-inneren, de liefde omarmen (zonder maskers, zonder remmingen, zonder angst), de liefde bedrijven, naar huis keren (thuiskomen).

530531_389541274473228_897416837_n“Tweelingzielen manifesteren liefde” 
Liefde is de basis van alles. Liefde overwint altijd. Liefde in het denken geeft waarheid. Liefde in handelen zorgt voor compassie. Door liefde ontstaat vrede. En er kan alleen vrede ontstaan als onze gedachten, woorden en daden een eenheid vormen. Liefde is geen begrip maar is een energiedouche van gevoelens.
Liefde is een trilling en werkt helend.
Liefde is verdraagzaam. Liefde stroomt.
Liefde is het basispakket van Tweelingzielen & Soulmates.

Het hart van je ultieme geliefde kent de weg naar huis, het hart kent het pad.
De mind is enkel nodig om stappen te kunnen zetten om tot hier te komen.

Het beste wapen is dus om (ziels)verbindingen niet (langer) realistisch te bekijken.
De verbinding is namelijk altijd open en zal constant aanwezig zijn.

Volg je hart dus maar, zij wijst je de weg.
Namaste, Caroline

http://www.carmacoaching.nl/

https://heart2get.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts