Tweelingzielen – Soulmates Relaties

De dingen die ik hier over dit onderwerp vertel gelden niet alleen voor tweelingzielen/soulmates/zielsverwanten maar voor Elke ziel op aarde. Ik gebruik de woorden tweelingzielen/soulmates/zielsverwanten/ware spirituele partners, je moet zelf maar kijken welke benaming jij het wilt geven. Het komt er op neer dat je een gelijkgestemde ziel ontmoet, iemand die op dezelfde trilling zit. Ik ben er van overtuigd dat als je een beetje tijd in jezelf en je spirituele ontwikkeling steekt en heel eerlijk bent naar jezelf, iedereen zijn ware spirituele partner zal kunnen vinden. Juist als je leeft vanuit je Hogere Bewustzijn/Godzelf zal je je soulmate eerder naar je toetrekken. Dit zullen relaties zijn die langer standhouden dan de relaties die we nu kennen en zeer kort van duur zijn of heel lang maar liefdeloos. De dingen die ik hier schrijf over soulmates/tweelingzielen heb ik ontdekt vanuit mijn eigen ervaringen.

Ik heb een ontzettend mooi boek gelezen dat mij ontzettend veel duidelijkheid heeft verschaft en nog geeft, sinds ik mijn soulmate heb ontmoet. Ik lees het boek regelmatig omdat veel dingen waar ik doorheen ga en ben gegaan, omschreven worden in dit boek. Ik leer enorm veel over mezelf, m’n soulmate maar ook over anderen want het proces waar ik in terecht ben gekomen sinds onze ontmoeting, is mega confronterend omdat hij mij enorm spiegelt. Af en toe lijkt het wel alsof ik Shocktherapie krijg want dingen die ik nog niet verwerkt of geleerd heb, komen in een tienvoudige mate van gevoel omhoog. Dit blijft me overkomen net zolang ik hetgeen dat ik wilde leren of afleren, ook Daadwerkelijk geleerd of afgeleerd heb.

Naast het boek heb ik ontzettend veel gesprekken gevoerd met mensen die hun soulmate/tweelingziel/zielsverwant hebben/hadden ontmoet. Ben er ook achter gekomen dat heel veel mensen verliefd waren op het Idee hun soulmate/tweelingziel ontmoet te hebben en zoals wel te verwachten viel….vervielen ze in de ‘normale’ Aardse relaties waar het strijden begon en men elkaar met man en macht wilt veranderen om toch maar te krijgen wat ze willen. Men is dan niet Onvoorwaardelijk bezig maar Voorwaardelijk. En zo heb ik alle koppels ook weer uit elkaar zien vallen omdat de opdracht, want zo zie ik zo’n relatie met je soulmate, voor hen te zwaar was. Men gaf liever op dan dat men Samenwerkte, en dit is iets wat in Aardse relaties zo vaak gebeurd.

Ik ben zelden echt verliefd geweest in mijn leven. Ik voelde me wel aangetrokken tot mannen maar ik zocht eigenlijk, en daar kwam ik pas jaren later achter, naar liefde die ik thuis of in mijn omgeving niet kreeg. Ik kreeg nooit knuffels, kreeg nooit te horen dat ik mooi was, of hoe trots m’n ouders op me waren, een aai over mijn bol als ik me rot voelde of gevallen was ken ik ook niet. De woorden ik hou van je kwamen niet voor bij mij thuis. Wat ik nu dus weet is dat ik in elke relatie de liefde zocht die ik van huis uit nooit gekregen heb. Ik zocht dus jaren buiten mezelf naar de liefde maar heb nu ontdekt dat alles wat mijn ouders of een ander mij niet konden geven, ik eerst aan mezelf moet geven.

Ik weet nu op mijn 36e jaar pas het verschil tussen verliefd zijn en houden van. In een verliefdheid verlies je jezelf, wil je dat de ander je gelukkig maakt. Wil je altijd bij de ander zijn, pas je je constant aan de ander aan, stel je je minder op, ben je blind voor alles, wil je vast gehouden worden, getroost worden, afijn ik wilde gewoon dat de ander mij gelukkig maakte. Vanuit pure onwetendheid hoe een relatie hoorde te zijn, wilde ik dat de ander mijn leven invulde ipv aanvulde en de partners die ik heb gehad wilden hetzelfde. Je kreeg dan van die situaties dat je elkaar zo zat was maar het toch niet voor elkaar kreeg om los van elkaar nog een eigen leven te behouden.

En zo ga je Alles samen doen en vergeet je dat je daarvoor nog een ander leven had en geeft dat als het ware op voor die persoon. Ondertussen weet ik wel dat relaties niet zo werken. Verliefdheid is iets van voorbijgaande aard, meestal gaat deze verliefdheid over en maakt plaats voor macht, strijd, controle, elkaar willen veranderen, voorwaarden, angst, jaloezie etc. In dit soort relaties ligt de aandacht ook meer bij de fysieke aantrekkingskracht en lust dat volgens mij door veel mensen verward wordt met houden van.

Ik heb in het verleden veel vriendjes gehad en elke keer dacht ik weer dat ik voor altijd bij die persoon zou blijven. Maar het ging altijd vrij snel uit omdat het strijden al snel begon en ipv dat we elkaar liefhadden waren we oorlogje aan het voeren. Ik heb in heel mijn leven maar 2 serieuze relaties gehad, 1 van bijna 5 jaar en 1 van bijna 4 jaar. nadat ik had samengewoond besloot ik vrijgezel te blijven. Ik was het zat om steeds maar weer opnieuw ‘relaties’ aan te gaan en namen aan een lijst te voegen die mij te lang werd.

Ik verlangde hevig naar een relatie met een gelijkwaardig iemand. Iemand waar ik geen Moeder, Huishoudster of Psycholoogje voor hoefde te spelen. Iemand die net als ik op een verantwoordelijke manier werkt aan zichzelf en zijn ontwikkeling. Helaas trof ik altijd jongens die niet echt op mijn niveau zaten en zo bleef ik in relaties dus stil staan wat betreft mijn geestelijke ontwikkeling. Ik pikte ontzettend veel in relaties, vergaf snel omdat ik niet lang boos kon blijven. En ik had vaak ook enorm veel medelijden met partners en mede daardoor kon ik het niet over mijn hart verkrijgen te breken met hen omdat ik ze niet wilde kwetsen. Echt sterk in mijn kracht staan deed ik dus niet bij hen. Pas nadat het uit was kreeg ik mijn kracht weer terug maar verloor deze ook keer op keer zodra ik een relatie aanging.

Tijdens die relaties zag ik niet in hoe het zat maar achteraf heb ik juist door die relaties kunnen inzien wat ik nou Miste en hoe klein ik mezelf hield door bij jongens te blijven die op geestelijk vlak niet op mijn niveau zaten. Er waren afgezien van het uitgaan, het vluchten in drugs en ziektes, weinig raakvlakken en de communicatie was bijna altijd zeer slecht. Als er problemen zijn dan praat ik daar liever over en wil ik graag werken aan een oplossing zodat je beiden verder kan groeien en niet het ene na het andere probleem op laten stapelen zodat je uiteindelijk niet meer weet aan welk probleem je nou moet beginnen en er constant ruzie is en dus blijft stil staan. Ik hield mezelf tegen in mijn relaties en kwam niet echt verder op gebied van mijn spirituele ontwikkeling. In plaats van in Beweging te komen bleef ik Stil staan qua groei omdat ik te vaak toegaf aan de wensen van mijn partners die mijn pogingen om te praten over problemen, afdeden als gezeik.

Ik baalde dat mannen zich in de eerste paar weken zo fantastisch konden gedragen om vervolgens binnen de kortste keren, door de mand te vallen en je hun ware aard zag. Dan hadden de Jagers al snel genoeg van hun Prooi en was de spanning er al weer af. Ik kwam er ook achter dat ik zelf keer op keer genoegen had genomen met personen die mij niet waard waren. Ik was zelf toen ook nog heel ontwetend op dit gebied en verwarde aandacht krijgen van iemand met liefde ontvangen. Ik heb in de afgelopen 10 jaar geen enkele serieuze relatie gehad en besloot ook bewust als vrijgezel door het leven te gaan tot ik mezelf in een mannenlichaam zou ontmoeten.

Soms kwam er iemand op mijn pad waar ik dan gevoelens voor kreeg en probeerde ik het als ik dacht dat een relatie kans van slagen had. Maar al snel bleek dat ik toch weer genoegen had genomen met minder dan ik verdiende(zelf wilde) en dat ik weer in de rol van Psycholoogje/Moeder terecht kwam. Ik kwam er dus achter dat het niet aan de ander lag dat mijn relaties fout liepen maar aan mezelf omdat ik niet trouw was aan mezelf maar de ander steeds weer belangrijker maakte dan mezelf.

Ik besloot vrijgezel te blijven en de liefde in mezelf te zoeken ipv in relaties. Ik koos voor mezelf en besloot heel hard te gaan werken aan mijn spirituele ontwikkeling. Ik leerde mezelf beter kennen en zag ook steeds beter in wat ik nou wel en niet wilde in een relatie. Ik wist dat er iemand voor mij op deze planeet rondliep maar liet het aan het lot over wanneer die mijn pad zou kruisen. Ik wilde veel niet meer meemaken, had veel geleerd van mijn vorige relaties en had dan ook een hele waslijst aan eisen waar iemand aan moest voldoen. Zo wilde ik geen relatie met iemand die aan de drugs was, teveel dronk, losse handjes had, niet kon communiceren, niet zelfstandig of verantwoordelijk was, niet aan zichzelf werkte en zo ging die eisenlijst door.

Ik wilde iemand die spiritueel was omdat ik daar ook veel mee bezig was, iemand die paranormaal was omdat ik dit deel van mezelf wilde ontwikkelen maar niet wist hoe dus best wat hulp kon gebruiken, iemand die wat af wist van psychologie omdat ik een hoop meegemaakt had en die persoon mij moest kunnen begrijpen, iemand die zelfstandig was, zelf kon koken en wassen, iemand die niet jaloers was, iemand die niet naar prostituees ging, of vreemd ging, iemand die goudeerlijk was. ik ben altijd veeleisend voor mezelf geweest en tja dan zoek je toch iemand die een beetje in je straatje past.

Te vaak zijn relaties stuk gelopen omdat ik genoegen had genomen met minder dan ik eigenlijk verdiende, mezelf aanpaste aan de ander zijn niveau of de ander zoveel belangrijker maakte dan mezelf. En zo waren die relaties al bij voorbaat gedoemd om te mislukken, ook al kon ik zo jaren bij iemand blijven. Zo wist ik ook tijdens mijn laatste lange relatie na een week al dat ik hem moest loslaten omdat hij totaal niet op mijn niveau zat maar toch was ik blind daarvoor en kon ik hem vanuit allerlei gevoelens (medelijden, moederlijke, angst en ‘liefde’) niet loslaten. Pas na 4 jaar is die knoop met heel veel pijn en tranen door mij doorgehakt. Ik moest loslaten en mezelf de kans geven om mezelf geestelijk te ontwikkelen tot de persoon die ik eigenlijk was.

Mensen om mij heen en dan vooral de mannen vertelden mij dat ik nooit aan de man zou komen omdat ik veel te kritisch was. Er is maar 1 persoon geweest die mij zei dat hij het normale eisen vond en dat ik me daar gewoon aan moest houden. Ik ben dit dus blijven doen en iedereen die mij vertelde dat ik nooit aan de man zou komen vertelde ik dat ik mezelf in een mannenlichaam wilde en anders hoefde het voor mij niet. Dan zou ik gewoon verder alleen door het leven gaan want ik had geen man in mijn leven nodig die mij liefde moest geven. Ik was er van overtuigd dat ik mezelf die liefde moest geven als wist ik ook dat dat een zware klus zou zijn. Ik ben altijd veel bezig geweest met mijn spirituele ontwikkeling en wilde dan ook pertinent geen vriend zolang ik niet klaar was met mezelf.

Ik stond dus niet open voor een relatie en ja hoor, juist op dat moment kwam mijn soulmate in mijn leven. Het was iemand die ik jaren geleden al ontmoet had bij familie thuis maar verder had ik geen contact met hem. Wist eigenlijk vrij weinig van hem alleen dat het een spirituele jongen was en hij mijn pijn in mijn nek had aangevoeld. We kwamen 16 jaar later via internet weer in contact met elkaar, ik ontving een kort berichtje en heb toen zijn site gelezen. Ik had nog geen 4 regels gelezen toen ik het gevoel kreeg alsof ik door de bliksem getroffen werd. Het was alsof ik mezelf helemaal terug vond in zijn site, pure Herkenning was het voor mij en mijn mond viel letterlijk open van verbazing dat er iemand bestond die blijkbaar dezelfde gedachtes had als ik had.

Vanuit een puur gevoel van Weten voelde ik dat dit de man was waar ik al die jaren op gewacht had. Mijn andere helft, mijn soulmate, De man van mijn leven, mezelf in een mannenlichaam.Ik kreeg boodschappen door via een ongelooflijk Harde Stem die mij vertelde dat dit hem was. Het was een heel vreemd moment want het was zo Helder die stem en zo ook de boodschappen die ik doorkreeg. In mezelf bleef ik maar zeggen: jij bent het, jij bent het, wij gaan iets krijgen met elkaar. M’n mond viel open en ik voelde me intens gelukkig,heb zelfs een paar traantjes gelaten. Maar het was ook wel eng want ik kende hem verder helemaal niet en ik had me al helemaal voorbereid op een leven alleen. Ik moest denken aan een gedicht dat ik ooit had geschreven over soulmates en wist dat dit mijn soulmate was. Als je de ware tegenkomt dan Weet je dat het zo is, daar is absoluut geen twijfel over. Het is onbeschrijflijk wat er dan met je gebeurt.

De dingen die ik op zijn site las waren voor mij een en al herkenning, ik herkende m’n eigen gedachtes en dromen in de dingen die hij schreef. Onze ontmoeting volgde niet lang daarna en de ontmoeting was voor mij heel heftig. Ik wist dat hij mijn soulmate was maar volgens mij wist hij dit toen nog niet, hij Herkende mij helaas niet meteen. Later bleek dat hij mij herkende op zielsniveau maar ik merkte ook dat hij zich heel hard verzette tegen deze herkenning en het gevoel. Maar het schijnt dat dit vaker gebeurd als soulmates/tweelingzielen elkaar ontmoeten. Helemaal als je andere helft al in een relatie zit, die zal zich absoluut niet gelukkig voelen als hij of zij geconfronteerd wordt met de andere helft van zijn of haar ziel. Ik heb hem iets langer dan nodig was omhelst, iets wat ik bij anderen nooit heb durven doen bij een eerste ontmoeting. Het voelde echt alsof ik thuiskwam, alles was goed en ik voelde me weer een klein kind zonder zorgen.

Onze ontmoetingen waren keer op keer heel heftig, er zijn momenten geweest dat we letterlijk high waren. En nee we hadden niets gedronken of gebruikt maar het was op een natuurlijke wijze ontstaan dat gevoel van extase wat je dus bij drugs voelt. En nee we gingen niet met elkaar naar bed, we hoefden gewoon niets te zeggen, we zaten meestal gewoon bij elkaar, streelden elkaar op een niet sexuele manier, ook het praten ging heel natuurlijk, alles ging heel natuurlijk, wat we ook deden. We hielden elkaar gewoon alleen maar vast, de liefde was gewoon onvoorwaardelijk op die momenten en van sex of lust was er geen sprake.

Alleen het moment van afscheid nemen was altijd vreselijk, dit voelt dan zo onnatuurlijk en daar heb ik best veel moeite mee gehad. Vanaf mijn ontmoeting met mijn soulmate gebeurden er opeens vreemde dingen, er ging een heerlijke energie door mijn lichaam stromen, het schijnt Kundalini energie te zijn. Wist niet wat het was maar heb dit gelezen in mijn boek over tweelingzielen. Kundalini energie is de universele kracht die op en in mensen wordt overgedragen en die wordt beschreven als de kreacht van een slang die aan de basis van de ruggenwervel ligt opgerold. Als die kracht wordt gewekt stroomt ze door alle energiecentra naar het brein en brengt een zo grote energie teweeg dat ze soms tot verlichting leidt. Dit energiesysteem kan gestimuleerd worden door bepaalde yoga oefeningen, meditatie en liefde. Kundalini is sexuele energie, ook tantra genaamd. Het schijnt vaak te gebeuren dat bij de ontmoeting met je soulmate/tweelingziel deze energie vrij komt en je chakra’s spontaan open gaan staan.

Zo gebeurde het ook dat ik op momenten dat hij moest opstaan of wakker werd, ik ook automatisch wakker werd. Als hij online kwam dan kon ik dat in mijn buik voelen al lag ik op de bank en als ik dan ging kijken dan was het ook zo of hij kwam een minuutje later online. Ik begon ook energie te zien, ik begon als een gek een paar boeken te lezen over spiritualiteit, mijn spirituele groei ging in een snelvaart en blijkbaar door onze verbondenheid kon ik hem ook op afstand voelen. We dachten over heel veel dingen gewoon hetzelfde. We zagen echt zoveel gelijkenissen, het is gewoon heel apart om zoiets mee te maken. Want er onstaat ook enorme twijfel omdat je je toch gaat afvragen hoe zoiets in hemelsnaam nou mogelijk is. En zo ontstond het begin van mijn proces: leren te Voelen ipv Denken.

Ik ben altijd een mien dobbelsteen geweest en praatte er altijd op los maar bij hem heb ik er altijd behoefte aan om mijn mond dicht te houden hhaha. En hij is juist heel rustig en gesloten maar bij mij is hij open en praat hij bijna net zoveel als ik. Tijdens die ontmoetingen merkte ik dat het niet om het sexuele ging , er kwam geen lust aan te pas, het draaide om pure Gevoelens van Liefde. Ik heb jaren xtc pilletjes geslikt als ik ging housen en ervaarde met mijn soulmate ditzelfde gevoel van extase maar dan puur natuur. Ik was gewoon natural high, m’n kaken trilden, m’n handen en lichaam ook en ik moest regelmatig in en uitademen. Het was voor mij echt kicken om te beseffen dat ik dus gewoon high was van de liefde zonder xtc of andere drugs te gebruiken.

Gelijk met deze ontmoeting ging mijn spirituele groei wel enorm hard, ik begon energien waar te nemen, begon anderen nog sterker aan te voelen, kreeg een spontane uittreding en leerde zo een andere dimensie kennen. Ik ontwaakte en leerde in korte tijd meer dan ik in mijn 35 jaar had geleerd. Ik ging uiteindelijk een beetje te hard , wilde liever in die geestelijke wereld zijn ipv hier op aarde en toen moest ik moest gaan leren aarden. Ik zat met mijn hoofd teveel in de wolken en stond niet echt meer stevig in mijn schoenen. Ik was niet goed genoeg geincarneerd en begon te leren hoe ik meer geaard kon zijn en tevreden te zijn met het Mens Zijn.

Ik was jaren bezig geweest met werken aan mezelf en was dus jaren alleen. Ik voelde me best sterk op het moment dat ik mijn soulmate ontmoette maar had nog een hoop te werken aan mezelf. Ik had last van een depressie die ontstaan was omdat ik mijn familie en ‘vrienden’ had losgelaten en daar bovenop overleed ook mijn therapeut die mijn enige steun en toeverlaat was in mijn leven. Ik wist wat ik wel en niet wilde in een nieuwe relatie maar toch verloor ik mezelf steeds in een ander!! Ik wilde geen relaties zoals in het verleden (aardse…geen communicatie, strijd, jalouzie, oordelen, verwachtingen, veranderen van elkaar) maar wist niet zo goed hoe het nou anders moest.

De wil was er om er aan te werken maar ik heb nooit een partner gehad die hetzelfde wilde of verantwoordelijk genoeg was om te werken aan zo’n relatie. Zelf was ik nu ik dat zo achteraf bekijk, ook helemaal niet zo verantwoordelijk. Ik leerde van mijn soulmate dat je ten alle tijden jezelf op de eerste plaats moest zetten, niet jezelf moest verliezen in de ander en dat de ander niet belanrijk was maar dat jij dat alleen was. Verder leerde ik en ben ik nog aan het leren, dat je vrij moet zijn van je Angsten en Verwachtingen. Het klinkt allemaal misschien makkelijk maar het is alles behalve gemakkelijk kan ik je vertellen. Je gaat nl door een heel ontwikkelingsproces heen als je je los gaat maken van die Angsten en Verwachtingen.

Ik heb het bij niemand anders maar bij mijn soulmate is er sprake van Onvoorwaardelijke Liefde. Het is niet constant zo hoor want ik zit in een proces om dit te leren en ik kan je zeggen dat het verrekte moeilijk is om zonder voorwaarden van een ander te houden. Ik kan hem gebruiken als mijn Spiegel en aan mezelf werken, zo leer ik oude patronen te doorbreken. Dingen die ik in eerdere relaties deed, leer ik nu niet meer te doen. Ik heb niet de drang of behoefte hem te veranderen al vind ik het wel moeilijk als ik hem soms terug zie vallen in oude patronen. Dan zou ik hem willen helpen maar ja het is iets wat hij op eigen krachten moet bereiken omdat hij het wilt en niet omdat ik het wil. En zo moet ik ook mijn oude patronen zien te doorbreken, doe ik dit niet dan zal dit zich constant blijven herhalen, dus ook in nieuwe relaties. Ik besef ook nu pas dat ik nooit werkelijk van mezelf heb gehouden. Ja tuurlijk wel op de manier die ons is Aangeleerd maar niet op de manier die ik nu ken. Ik accepteer mezelf nu meer dan ik ooit gedaan heb, met mijn sterke punten maar ook mijn zwakke punten.

Ik kon vroeger nooit mediteren, had geen rust in mijn lijf en hoofd. Toen ik een cd kreeg van mijn soulmate heb ik een spontane uittreding gehad. Tijdens de gesprekken met mijn soulmate kwam ik er achter dat de dingen die ik in mijn hoofd had en graag wilde die te maken hadden met een relatie, dat mijn soulmate heel goed wist wat ik bedoelde. Hij wilde hetzelfde als ik, een Goddelijke relatie, ik ontdekte later pas dat hij veel beter wist hoe dat allemaal echt werkte. Ik had iets in mijn hoofd en wist absoluut niet hoe ik het moest aanpakken. Ik wilde geen relatie meer met al dat gestrijd, het willen veranderen van elkaar, de pijn en zeker niet weer zo’n scheiding meemaken als het toch weer uit ging.

Hij had het over een Goddelijke relatie, op dat moment dacht ik te weten wat dat inhield maar achteraf wist ik er werkelijk niets van af. Termen als vrij zijn van angst en verwachtingen kwamen naar boven en het klonk makkelijk, maar ik ben nu al weer ruim 16 maanden verder en nog ben ik bezig om vrij te komen van mijn angsten en verwachtingen. Het is een heel ontwikkelingsproces en mijn kijk op relaties is enorm veranderd hierdoor. Zo ben ik ook stukken sterker geworden en heb ik op spiritueel gebied zoveel geleerd over zaken als het ego, onvoorwaardelijke liefde, angst, hel, relativeren, aards en goddelijk zijn, dualiteit, tolerantie, geduld, frustraties, boosheid, obsessies, stress, eigen kracht, geloof in jezelf, ademen, meditatie, positief en negatief denken, verleden tijd, toekomstige tijd en het Nu. Afijn het is een hele transformatieproces waar je doorheen gaat en deze spirituele site heb ik geschreven vanaf mijn ontmoeting met mijn soulmate en ik zie zelf hoe enorm ik ben gegroeid in deze periode.

Nu zal je denken wauw ze heeft d’r soulmate ontmoet en ze leefden nog lang en gelukkig maar niets is minder waar!!!! Mijn soulmate en ik zien elkaar zelden en spreken elkaar ook heel weinig. Je komt in een proces van Aantrekken en Afstoten. Je moet leren in je eigen kracht te staan en niet voor alles steun en waardering te zoeken bij de ander. Alles wat je van de ander verlangt hoor je boven alles in eerste instantie aan jezelf te geven. Mijn soulmate is de meest verstandige van ons, ik ben meer de emotionele en hij de intellectuele. Ik meer open, hij gesloten, ik meer de drukke hij de rustige, ik de voeler, hij de denker.

Wij vullen elkaar mooi aan en lijken in veel dingen enorm op elkaar, hebben zelfde interesses maar in het proces heb ik gelukkig ook gemerkt dat wij enorm verschillend zijn. Ik denk dat als je echt helemaal in alles hetzelfde zou zijn, dat je dan knettergek zou worden van elkaar. Ik merk hoe moeilijk het soms is om niet te vervallen in oude patronen. Om Bij mezelf te blijven en geen dingen te doen waar ik niet 100% achter sta.

Dat ik dus geen dingen moet doen of in oude patronen vervallen om mijn soulmate te plezieren. Ik zou niet Zuiver bezig zijn en er zou een smet over onze relatie komen en dat maakt het al geen Goddelijke relatie meer maar een Aardse. Tevens is het ook nog eens zo dat mijn soulmate mij niet meer wilt herkennen en zijn gevoelens voor mij naar mijn mening ontvlucht. Dit wilt niet zeggen dat ik hetzelde moet gaan doen, ik hou van hem en hij zit in mijn hart, hoe hard hij ook van mij vandaan vlucht, ik weet dat hij altijd weer naar mij terug zal komen.

Ik hoef hem nergens van te overtuigen want ik geloof er nl in dat alles op zijn tijd gebeurt, voor iedereen. Ik hoef hem niet te helen of te veranderen want Helende energie komt vanzelf als men er aan toe is met het nodige loslaten van je jeugd en of andere problemen. We zitten allemaal op het pad van bewustwording en verwerking en dat is voor iedereen anders en iedereen krijgt op zijn eigen tijd deze helende energie aangereikt. Onze band is voor eeuwig, kwijt raken kunnen we elkaar niet want we zijn verbonden met elkaar. Ik zou graag meer tijd samen doorbrengen maar hij weet dat ik dan dingen die ik moet overwinnen of doen, niet zou doen en dat geldt voor hem ook.

En zo zie ik dat hij als hij bij mij is, uit zijn Denken komt en zo zijn Gevoel in schiet maar daar ook een enorme blokkade bij hem zit die hij in werking stelt iedere keer weer als hij vertrekt. Ergens zit er nog angst en probeert hij vanuit zijn Ego weg te blijven uit dat Gevoelsgebied. Verrekte moeilijk voor mij om te zien en ervaren maar als ik daar doorheen kijk weet ik dat het bij zijn proces hoort. Net als dat het bij mijn proces hoort dat ik nog een aantal angsten moet zien te overwinnen en los moet komen van mijn verwachtingen en meer in het Nu leer leven.

Ik heb ontdekt dat ik gewoon door moest gaan met in mijn eigen kracht leren te staan. Dit was ik aan het doen voordat hij in mijn leven kwam en nu moest ik er helemaal voor zorgen dat ik dit ook deed zonder te leunen op mijn soulmate. Ik besef dat als we elkaar wel vaak gezien hadden het afgelopen jaar, het waarschijnlijk net zo fout afgelopen zou zijn als met m’n andere aardse (traditionele) relaties. Ik wist voordat ik mijn soulmate ontmoette niets af van onvoorwaardelijke relaties . Ik heb het moeilijk gehad hiermee en nog steeds want al hebben we dan wel een geestelijke relatie ik mis toch ook vaak genoeg het fysiek samen zijn. En dan heb ik het niet over sex of lust maar het gewoon intens genieten en liefhebben van elkaar zonder daarvoor uit de kleren hoeven te gaan.

Ik heb ooit wel eens een url van een site gestuurd naar mijn soulmate dat ging over tweelingzielen. Hij zou het lezen maar buiten die keer hebben we het samen nooit echt gehad over soulmates/tweelingzielen. Wat ik hier schrijf komt dus puur vanuit mezelf, het is mijn geloof, mijn gevoel en het zijn mijn ervaringen. Ik ben zelf gaan zoeken naar antwoorden op mijn vragen want ik vond het gewoon heel heftig wat ik allemaal meemaakte en in mijn omgeving was er niemand die iets soortgelijks mee gemaakt had of mee maakte. Mooie van alles is dat ik mijn antwoorden heb gevonden in een boek dat heet Tweelingzielen (over het vinden van je ware spirituele partner). In dit boek staan bijna alle fases waar ik doorheen ging wel in, situaties waar mijn soulmate en ik in zaten en zitten, staan er letterlijk in beschreven. Het is voor mij echt pure Herkenning, wat ik lees in dit boek omschrijft mijn ontmoeting en het proces waar ik in ben beland met mijn soulmate.

Ik weet dat mijn soulmate niet geloofd in 1 ware waar je de rest van je leven gelukkig mee kan blijven, maar ik weet dat hij dat denkt vanuit zijn onbewuste geest. En vanuit zijn angst zal hij mij ook niet herkennen, laat staan dat hij geloofd dat hij heeft gekregen waar hij om vroeg: zichzelf in een vrouwenlichaam hahahaa. Omdat hij hier niet in geloofd, wilt dat nog niet zeggen dat ik hem maar moet volgen in zijn Denken. Als ik dat zou doen dan zou ik een volgeling van hem zijn en dat ben ik niet. Nooit geweest en zal ik nooit worden ook, ik ga liever op mijn eigen gevoel en geloof af. Ik creeer mijn eigen dromen en de meeste dromen van mij zijn de laatste jaren al uitgekomen dus waarom zou ik dat veranderen omdat hij dat Nu niet geloofd? Ik blijf bij mezelf, hoe moeilijk ik het soms ook heb om geduldig en tolerant te blijven.

Ik stuitte dus op het boek Tweelingzielen van de schrijfers Patricia Joudry en Maurie Pressman. Alles en dan ook echt alles wat ik in het boek las gebeurde in mijn werkelijke leven. Ik las over situaties die ik ook met mijn soulmate had meegemaakt. Het leek eigenlijk net alsof alles waar ik op dat moment doorheen ging en was gegaan, in het boek omschreven werd. Alsof het voor ons geschreven was maar helaas mijn soulmate heeft het niet gelezen. Misschien laat ik het hem ooit lezen, ik weet het nog niet. Ik heb liever dat ie mij herkent vanuit Liefde, zijn ware Zelf. Zo kwam ik er ook achter wat mijn soulmate bedoelde met het vrij zijn van angst en verwachtingen. Wat hij me in de loop van dit proces vertelde las ik ook weer terug in dit boek. Het ging er voornamelijk om dat je in je eigen kracht moest leren staan zonder hulp, dus ook niet van mijn soulmate. Mijn soulmate praat met me maar kauwt me niet de dingen voor die hij al weet en ik zelf nog moet ontdekken. Meestal snap ik er op het moment weinig van wat hij uitlegt maar zodra ik zelf door de ervaringen ga begin ik hem te snappen.

Zo leerde ik ook dat ieder mens bestaat uit mannelijke en vrouwelijke energie. Dat je beiden, afzonderlijk van elkaar, eerst in balans moest zien te komen voordat je werkelijk weer 1 kon zijn samen. En pas als je beiden in balans bent is het het perfecte moment om samen te smelten tot een eenheid. We zullen altijd verbonden zijn met elkaar,hoe ver we ook van elkaar verwijderd zijn, we zullen altijd één zijn.

Tweelingzielen – Soulmates Relaties 2

De dingen die ik hier over dit onderwerp vertel gelden niet alleen voor tweelingzielen/ soulmates/zielsverwanten maar voor Elke ziel op aarde. De mensheid kan een voorbeeld nemen aan de relaties zoals die zijn tussen Ware spirituele partners. Deze relaties zijn gebasseerd op Onvoorwaardelijke Liefde ipv Voorwaardelijke.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen zijn/haar soulmate/ware spirituele partner kan aantrekken in dit leven als men maar genoeg van zichzelf houd en de verantwoordelijkheid wilt nemen voor het eigen leven dat men zelf gekozen heeft. Als je wat energie steekt in je eigen geestelijke ontwikkeling en jezelf de kans geeft om je angsten en verwachtingen te transformeren, zal het je zeker lukken je andere helft aan te trekken. Vergeet niet: wat je bent trek je aan, als je vanuit liefde bezig bent zal je ook liefde aantrekken. Het is vaak zo dat tweelingzielen/soulmates tijdelijk op elkaars pad komen om elkaar te helpen tijdens hun spirituele groei. Maar er zijn ook tweelingzielen/soulmates die in dit leven ook een aardse, fysieke relatie krijgen. Het volgende stukje heb ik uit het boek Tweelingzielen: Tweelingzielen zullen net als in alle andere aardse relaties te maken krijgen met conflicten. Alleen zullen ze deze anders en sneller oplossen dan dat er in de normale aardse relaties gebeurt. Zij voelen zich nl verantwoordelijk voor elkaar en laten de ander niet zomaar lijden als dat niet nodig is.

Ik kan een deel hiervan beamen, omdat jij en je tweelingziel één zijn voel je de ander zijn angst/onzekerheid/pijn/gebrek en zal je inderdaad de conflicten snel willen oplossen. Maar ik weet ook uit ervaring dat wanneer je uit je Bewust-Zijn schiet, dat je dan mensen kan kwetsen en dat je dat zelf vaak helemaal niet door hebt. Vaak willen mensen niets horen of aannemen van een ander als ze in hun Ego schieten en dit soort situaties zullen enorm pijnlijk zijn. Vooral als je niet goed in je eigen kracht staat. Maar het mooie van de conflicten is dat je juist daardoor uiteindelijk leert om in je eigen kracht te blijven staan. Veel mensen die hun tweelingziel hebben ontmoet zullen niet zo snel uit hun kracht raken door omstanders maar je tweelingziel is absoluut degene en bijna ook de enigste die jou uit je kracht kan krijgen.

Er zullen altijd mensen zijn die niet geloven in tweelingzielen/soulmates/zielsverwanten. Veel mensen geloven nergens meer in en zullen dit soort ervaringen dan ook niet meemaken. Hoe kan je de ware nou ontmoeten als je er helemaal niet meer in geloofd? Mensen zijn zo van hun Gevoel afgestompt doordat veel relaties niet geworden zijn wat men er van hoopte. Men is gekwetst geraakt, verliest het vertrouwen in mensen en relaties en geloofd er niet meer in dat het ook anders kan. Men blijft vasthouden aan oude angsten die ontstaan zijn in het verleden. Men blijft vastzitten in oude patronen en deze herhalen zich in nieuwe relaties en zo begint het ongeloof dat relaties spannend, leuk en blijvend kunnen zijn. Alles is mogelijk, als je maar durft te creeren en bereid bent om samen te werken en goed communiceert (je Gevoelens durft te uiten) met elkaar.

Heb je ooit wel eens iets uit zien komen waar je gewoon echt niet in geloofde? Juist, die dingen komen dus ook Niet uit, juist omdat je er Niet in geloofd. En zo creeer je op dezelfde wijze alleen maar negatieve dingen terwijl we op deze manier ook positieve dingen kunnen creeeren. Maar het is best moeilijk omdat we niet voldoende in onszelf en onze krachten geloven. En bij het creeren hoort je intentie juist te zijn, zal je in jezelf moeten geloven anders komt hetgeen wat je wilt creeren niet uit. Onze gedachten hebben enorme krachten en wij creeren dan ook ons eigen wereldje. Helaas komen gedachtes die uit Angst ontstaan sneller uit omdat we in angst zijn opgevoed en daar schijnbaar ook meer in geloven en zo ontstaan er meer nare ervaringen dan ervaringen vol vreugde en genot. Dus als jij denkt dat er voor jou geen Ware rondloopt, dan Is dat ook zo want jij schept met je eigen gedachtes je eigen wereld.

Misschien ben je die persoon wel al tegengekomen maar was je er op dat moment niet klaar voor en zijn jullie elkaar weer uit het oog verloren? 16 jaar geleden wist ik ook niet dat mijn soulmate mijn soulmate was. Ik had toen een relatie en was dan ook heel gelukkig met die persoon, was toen nog heel jong en heel onwetend/onbewust. Mijn soulmate is heel mijn leven al in mijn buurt geweest, woonde altijd op nog geen 10 minuten afstand van mij en werkt zelfs vlak bij mijn huis, maar ik zag hem nooit totdat hij 2 jaar geleden weer op mijn pad kwam. Na zoveel jaar ontdekte ik pas hoezeer wij op elkaar leken, dat onze levensvisie zo overeenkwam met dat van de ander. Wij lijken enorm op elkaar maar aan de andere kant verschillen wij ook enorm met elkaar.

Wat anderen ook zeiden ik ben altijd blijven geloven in het gevoel dat ik had dat mijn soulmate ergens hier op aarde rondliep en dat hij mij weer terug zou vinden. Ik ben ontzettend blij dat ik ben blijven geloven in wat ik voelde en dacht op dit gebied. Als je er van overtuigd bent dat er ergens voor jou ook een ware rondloopt zal je die persoon ook zeker ontmoeten. Je zit op hetzelfde trillingsgetal/niveau en trekt elkaar aan. Het bestaat echt, het draait allemaal om geloof in jeZelf, wat jij echt belangrijk vindt in je leven en… gedachtekracht.

In het tweelingzielenproces hebben tweelingzielen heel veel te maken met het aantrekken en afstoten van elkaar. Het voelt niet echt fijn om verwijdert te zijn van je tweelingziel/soulmate maar die momenten zijn echt nodig voor je eigen groeiproces. De momenten dat je gescheiden bent van je tweelingziel zijn juist goede momenten want juist in die momenten alleen leer je in je eigen kracht te gaan staan. Als je samen zou zijn dan leun je al sneller op de ander, zoals je al genoeg ziet in de aardse relaties. Ik heb mijn tweelingziel/soulmate in iets meer dan een jaar tijd maar 6x gezien of zo.

Ik heb echt moeilijke tijden achter de rug maar het loont wel en wat een ander ook zegt…ik weet dat hij voor altijd in mij zit, net zoals ik voor altijd in hem zit. We zijn voor altijd met elkaar verbonden en Niets of Niemand kan daar ooit nog tussen komen. Alleen wijzelf kunnen hier tussen komen als we zelf stoppen met het geloven in OnsZelf. Zo heb ik mijn soulmate zich zien terugtrekken van mij. Ik zag hem zichzelf helemaal blokkeren voor wat er tussen ons speelt.

Hij was er niet aan toe, had nog een aantal angsten, oude overtuigingen en patronen om los te leren laten. Maar toch kwam hij steeds weer terug bij mij en meldde mij dat hij hetgeen wat wij samen hadden gedeeld, nergens anders had gevonden. Tja wat denkt hij nou hahaha, dat hij dat bij iedereen zal kunnen vinden? Je mag al in je handen knijpen van geluk als je je andere helft vind in dit leven. Beetje bij beetje ziet hij meer van zichzelf terug in mij en durft hij mij weer te gebruiken als Spiegel maar echt van harte gaat het niet merk ik, daar er nog teveel oude angsten bij hem zitten die voor blokkades zorgen en hem in een lagere trilling houden.

Mensen die zich leeg voelen zijn nog niet bij zichzelf thuisgekomen. Ik ken het gevoel van leeg zijn, je denkt dat je iets mist, een ander nodig hebt om Heel/compleet te zijn maar dat is een Illussie. Je hebt alleen jeZelf nodig om Heel te zijn. Als je je Leeg voelt dan weet je gewoon nog niet wat liefde of onvoorwaardelijke liefde is. Maar je hebt alle tijd gekregen om daar aan te werken. Veel mensen proberen deze leegte op te vullen door heel materialistisch te leven en van alles te kopen. Helaas zal iedereen die dit herkent ook weten dat die leegte niet op te vullen is door materie. Ja misschien voor 5 minuten of korter maar intens gelukkig zal je niet worden van materie.

De weg naar de liefde vindt je niet via de Buitenwereld maar via je Binnenwereld. Ik heb me hier ook schuldig aan gemaakt door maar constant te lopen zoeken (vanuit het ego)en alles te analyseren. Ik ging zoeken in boeken als ik vastliep en zelf de antwoorden niet kon geven. Maar kwam er ook heel snel achter tijdens het lezen van die boeken dat alle antwoorden allang In mij zaten. Boeken zijn voor mij meer een vorm van Herkenning geweest, alles wat ik dacht vond ik terug in die boeken.

Alsof al mijn gedachtes in dat boek gepropt waren. Op zo’n manier is boeken lezen wel leuk hahhaaha, het geeft je een goed gevoel als je jezelf herkent in een ander zijn gedachten. Veel mensen lezen boeken om Kennis op te doen maar vergeten de opgedane kennis om te zetten in hun leven en zo blijft het Kennis en geen Ervaring wat je opdoet. Vanuit ervaringen kom je bij het Gevoel en dat levert je het Weten op. Ik ben van mening dat heel veel boeken een omweg zijn, net als dat je allerlei curcussen volgt of healings ondergaat, het blijven omwegen want het antwoord zit al in je !!! Ik wil nu niet zeggen dat het fout is om boeken te lezen of workshops etc te volgen, helemaal niet want er bestaat geen goed of fout maar als je één stap naar Binnen doet garandeer ik je dat je sneller je antwoorden zal vinden.

Kijk eens In jezelf ipv daarbuiten dan zal je zien dat er iets heel waardevols In jou zit. Een Invulling zijn in een ander zijn leven komt voor in de aardse (traditionele) relaties. Mensen die niet weten wat liefde is zoeken dit nl buiten zichzelf en dus via een partner. je tweelingziel, soulmate, de ware of hoe je het wilt noemen, is een Aanvulling in je leven en geen Invulling. Ik bedoel met aanvulling niet dat de ander hetgeen heeft wat jij mist. Ik bedoel met aanvulling dat de ander de heelheid in zichzelf heeft gevonden en bij jou past wanneer jij zelf ook de heelheid in jezelf hebt gevonden. De meeste mensen zoeken toch teveel buiten zichzelf naar liefde vanuit een leegte in zichzelf. Als je Denkt dat je Leeg bent of iets mist, dan Is dat ook echt zo want je gedachten zijn zo. Probeer nu je gedachten eens te veranderen en denk Nu eens dat je Heel en Compleet bent en Niets mist.

Als je je soulmate/tweelingziel ontmoet en zelf ook nog eens een verantwoordelijke soulmate/tweelingziel bent, zal je je tweelingziel kunnen gebruiken als jouw spiegel. Het is ontzettend confronterend omdat de ander je delen van jezelf laat zien die je eerder niet zag of niet wilde zien. Door je tweelingziel leer je dus dingen van jezelf te zien zoals oude angsten, verwachtingen die je schept naar anderen maar ook je duistere en lichte kant kan je zo herkennen. En verantwoordelijk als je bent…ga je hiermee aan de slag, hoe moeilijk en zwaar het ook is. Door de ander als Spiegel te gebruiken kan je oude patronen doorbreken, oude angsten overwinnen en je verwachtingen leren los te laten. Zo heb ik echt in 2 jaar tijd meer geleerd en losgelaten dan ik ooit heb gedaan in mijn hele leventje.

Zo ben ik ondertussen, nu ik dit toevoeg aan deze pagina, alweer 2 jaar bezig om Onvoorwaardelijk van mezelf te houden. Zuiver te worden en Alles te Doen wat voor mij Belangrijk is om mezelf in een hogere trilling(hoger bewustZijn) te krijgen. Zo ga ik soms door een hel omdat er veel angsten naar boven komen, veel pijn omdat ik niet Doe wat ik eigenlijk zo graag wil doen in sommige situaties. Nu zijn relaties altijd een probleem voor mij geweest, ik cijferde mezelf altijd helemaal weg. Had alles voor de ander over, vergaf altijd alles, draaide altijd mijn andere wang toe als ik weer een fikse mep in mijn gezicht kreeg als m’n partner loog, vreemd ging, mij sloeg of wat dan ook.

Nu leer ik meer bij mezelf te blijven. Ik merkte dat ik vroeger in gesprekken met m’n soulmate nogal geneigd was in alles toe te geven, mijn visie in te ruilen voor de zijne. Ik schoot dus op die momenten uit mijn Eigen kracht. Maar achteraf merkte ik dan wat ik gedaan had en dan durfde ik bijna niet aan hem te vertellen dat ik het niet eens was met zijn visie. Bang om hem kwijt te raken en vanuit zo’n positie doe je bijna alles om de ander in je leven te houden. Dit zijn dingen die ik deed in andere relaties maarrrr Nu in het proces met mijn soulmate leer en doe ik het anders.

Ik probeer nu in mijn eigen kracht te blijven staan en dat houd in dat ik alles waar ik het niet mee eens ben, ook Zeg en me houd aan mijn eigen meningen en visies, ongeacht de gevolgen. Zo deed ik dingen, meer voor hem, om hem tevreden te houden maar ik voelde me zwaar Kut achteraf als ik dingen deed waarvan ik wist dat hij er niet aan toe was omdat hij nog een hoop oude patronen moest doorbreken op gebied van relaties. En zo zag ik ook in dat juist doordat ik die dingen deed zonder er 100% achter te staan, ik net zo bezig was als hem. Ik weet dat ik sommige dingen Nu beter niet kan doen omdat ik er niet aan toe ben Nu. Ik wil geen dingen doen waar ik niet achter sta en dat moet ik dus ook niet doen bij mijn soulmate, hoeveel ik ook van hem hou, ik kom op de eerste plaats!!!!

Als je dingen gaat doen waar je niet volledig achterstaat, verloochen je jezelf. Ben je niet Zuiver bezig, niet Eerlijk en zo schiet je steeds uit je eigen kracht, kom je in Angst terecht en hou je jezelf in een lagere trilling terwijl spiritueel groeien juist inhoud om bewuster te leren Zijn. Jezelf in trilling verhogen en zo dus geestelijk te groeien. Soms is het moeilijk om bij jezelf te blijven in deze maatschappij en zo ondervind ik ook probleempjes door het gedrag van mij soulmate. Ik ben eerlijker in bepaalde dingen en soms plaats ie mij in een positie waarbij ik dingen zou moeten verzwijgen. Hierdoor kan ik mezelf gewoon niet echt zijn, helaas heeft hij dat vanuit zijn stuk onbewust zjn niet door.

Zo kan ik dus Niet mezelf blijven, zou ik toegeven aan hem om net zo te handelen, dan zou ik mijn kracht uit handen geven. En zo cijfer ik mezelf dan weer helemaal weg om hem maar tevreden te houden. Hoe moeilijk het ook is, toch zeg ik nu meer en meer wat ik op mijn hart heb. Hoe ik in het leven sta en dat ik daar niet in wil veranderen, voor niemand niet, dus ook niet voor mij soulmate. Ik begrijp dat het bij het proces hoort waar we inzitten en zo moet ik hem ook niet willen meekrijgen in mijn visie die hij Nu misschien nog niet zo ziet.

Door onze ervaringen of gebrek aan ervaringen op bepaalde gebieden, zitten we allemaal op verschillende bewustzijnsniveaus. Mensen zijn het gewend om dan de ander te gaan lopen overtuigen van hun gelijk en proberen zo anderen hun mening op te dringen. Of ze willen uit bezorgdheid de ander helpen of veranderen om ze te behoeden van pijn en ‘fouten’ maar we kunnen alleen onszelf veranderen. In principe hoeven we niemand te Helen. Helende Energie komt vanzelf als men er aan toe is met het nodige Loslaten van je jeugd en of andere problemen. Het is een pad van Bewustwording en Verwerking en dat is voor iedereen anders en iedereen krijgt op zijn eigen tijd deze Energie aangereikt.

Het is frapant om te zien hoeveel mensen, inclusief ikzelf, zich vastklampen aan een partner die niet bij ze past. Ik had vroeger zoveel moeite met Loslaten, iets dat ontstaan is in mijn jeugd omdat mijn vader mij in de steek had gelaten. Ik had last van verlatingsangst, moeite met mensen kwijtraken. Deze angst bracht me vaak in situaties dat ik Zelfmoord overwoog en zelfs pogingen ondernam. Puur omdat ik het niet aankon als iemand me verliet of ik het zelf uit moest maken met iemand. Ik heb deze angst met echt heel veel pijn en moeite overwonnen door voor mezelf te kiezen op momenten dat ik tegen gehouden werd in mijn groei door partners, familie en ‘vrienden’. Ik heb letterlijk met al mijn ‘vrienden’, familie en ex-vriend gebroken en zo leerde ik hoe ik moest loslaten en voor mezelf moest kiezen.

Ik heb ontzettend veel mensen losgelaten en al ben ik toen door de ergste Hel gegaan, ik heb het gedaan omdat het in mijn eigen belang was. Toen ik mijn ex-vriendje durfde los te laten heb ik nog wel jaren verdriet hiervan gehad maar ik heb nooit een moment spijt gehad dat ik hem heb losgelaten. En dit geldt dus ook voor alle andere mensen in mijn leven. Door mensen los te laten die mij belemmeren in mijn groei, maak ik meer ruimte voor mensen die op hetzelfde trillings/bewustzijnsniveau zitten. En zo zie je maar weer, ik dacht 13 jaar geleden nog dat mijn ex-vriendje mijn grote liefde was. Nu jaren later zie ik helemaal in hoe onwetend en onbewust ik toen destijds was hahaha want ik weet nu dat ik toen absoluut niet wist wat liefde was, laat staan wat onvoorwaardelijke liefde was.

Toen ik mijn soulmate weer ontmoette had ik nog maar weinig eigenwaarde over. Als ik aan mijn soulmate denk dan zie ik hem altijd als een sterke man, mooi, slim, verantwoordelijk, geduldig, wijs, lief. Dingen die ik bij mezelf niet meer zag maar door hem als mijn spiegel te gebruiken leerde ik mezelf ook weer te zien als sterk, mooi, geduldig, slim, wijs, lief en verantwoordelijk.

Omdat ik helaas maar een kant van mijn soulmate zie hoop ik dat ook hij ooit mij als zijn spiegel zal durven te gebruiken en zal inzien dat hij niet alleen maar sterk, lief, geduldig, verantwoordelijk, onafhankelijk etc is maar ook zwak, boos, ongeduldig, onverantwoordelijk en afhankelijk etc is. We zijn nl beiden en pas wanneer je delen van jezelf niet meer ontkent zal je meer en meer de heelheid in jezelf voelen. Onvoorwaardelijk liefhebben begint bij jezelf, pas als je jezelf accepteert met je positieve en negatieve punten zal je ook onvoorwaardelijk van een ander kunnen houden. En pas dan zal je klaar zijn voor een liefdevolle relatie met jezelf en een ander.

Op dit moment (ik schrijf dit klein stukje 2 jaar later) zie ik pas de zwakke kant van mijn soulmate. Ik zie hoe hij worstelt om zijn oude patronen en overtuigingen te doorbreken, oude angsten naar boven komen en hoeveel moeite hij heeft met loslaten. Dus je ziet hoe het werkt, probeer een ander niet te veranderen. Mensen zullen zelf veranderen als ze er aan toe zijn om Eerlijk naar zichzelf te kijken en hun oude patronen durven te doorbreken. Dit zullen ze alleen maar kunnen door te kiezen voor zichzelf en te Doen wat goed voor ze is. Karma los je in door je Verleden niet te laten Herhalen. Je verleden niet laten herhalen kan je voorkomen door in Waarheid te leven. In waarheid leven houd in dat je Gedachten, Woorden en Daden, Eén zijn.

Het yin-yang principe geldt niet alleen voor tweelingzielen/soulmates maar voor ieder mens: je moet je mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengen. Dit doe je door al je Angsten (verleden tijd) en Verwachtingen (toekomstige tijd) los te laten. Dit is een heel proces dat ontzettend moeilijk en zwaar is want je moet mega hard aan jezelf werken. Het vereist nl een flinke dosis Eerlijkheid en Verantwoordelijkheid. Oude patronen die je niet verwerkt of losgelaten hebt zullen zich blijven herhalen in je relaties en ze zullen zich ook in veel heftigere mate aandienen. Net zo lang totdat je datgeen wat je wilde afleren ook daadwerkelijk afgeleerd hebt.

Zo heb ik ook mijn zelfmoordgedachtes overwonnen toen ik dacht dat ik mijn soulmate kwijt was. Ik had jaren geen last gehad van dit soort gedachtes, dacht dat ik er vanaf was. En toen kwam het in zo’n heftige mate terug toen mijn soulmate en ik elkaar helemaal niet meer schenen te begrijpen, ik was gewoon ziekelijk bang mijn soulmate kwijt te raken. Begon te denken aan zelfmoord en schoot in zo’n afgrijselijke Verlammende Angst tot ik opeens een kracht omhoog voelde komen. Ik zat huilend op mijn knieen, heb boos lopen roepen dat Niemand mij meer zover zou krijgen dus ook mijn Soulmate Niet. Ik vertelde mezelf dat hij het niet waard was, ook al was hij mijn soulmate, ik zou voor niemand meer mijn leven opgeven. En toen stond ik op en kwam de gedachte in mijn hoofd dat ik nog moest stofzuigen hahaha.

En zo overwon ik dus een Angst en doorbrak ik een oud patroon dat ontstaan was vanuit mijn verlatingsangst omdat mijn vader me in de steek liet als kind. Dit is eigenlijk mijn grootste overwinning tot nu toe. En zo leer ik in dit proces eerlijk naar mezelf te kijken. Ik zie in dat veel dingen die ontstaan waren in m’n jeugd ervoor gezorgd hebben dat ik vroeger geen goede relaties kon opbouwen. Vaak hebben mensen ruzie maar hebben ze niet door dat er oude gevoelens van angst naar boven komen. En juist die oude angsten dien je eerst te overwinnen voordat je een goede relatie kan onderhouden.

Juist door de ontmoeting met je soulmate/tweelingziel heb je de kans om te werken aan het Onvoorwaardelijk liefhebben van jezelf en de ander (en daardoor leer je weer onvoorwaardelijk van anderen te houden). Je zal eerst beiden in je eigen kracht moeten gaan staan en een hoop dingen eerst helemaal alleen doen voordat je echt samen kan zijn. Kom je dan later in conflict met elkaar dan zullen al die oude angsten en verwachtingen Niet de oorzaak kunnen zijn van het meningsverschil. Tegenwoordig gebeurd dit dus maar al te vaak tijdens ruzies en worden er altijd oude koeien uit de sloot erbij gehaald (ik heb me er in het verleden ook schuldig aan gemaakt en nog doe ik dit heel af en toe wel eens als ik vanuit mijn angst terugschiet in het verleden of de toekomst).

Tweelingzielen – Soulmates Relaties 3

Er zijn ontzettend veel mensen die maar roepen dat ze hun soulmate/tweelingziel hebben ontmoet. Ik ben er achter dat veel mensen dit roepen vanuit hun onbewustheid maar ook omdat dit weer zoiets is dat ons is aangeleerd. We gebruiken woorden om dingen duidelijk te maken, we gebruiken woorden om onszelf vervolgens in hokjes te plaatsen. Ook ik doe dat nu want ik weet niet hoe ik het anders over moet brengen op mensen wat ik hier schrijf. Soulmates/Tweelingzielen/Zielsverwanten…het zijn maar woorden. Ware Spirituele Partners klinkt mooier maar als ik dat neerzet dan zullen velen mij al niet meer begrijpen. Ik gebruikte vroeger vanuit mijn onbewustzijn de benaming Mijn Grote Liefde toen ik dacht de ware gevonden te hebben in mijn ex-vriendje.

Pffffff wat een ontdekking was het voor mij toen ik mijn Soulmate tegenkwam en bewust werd dat ik niet eens wist wat onvoorwaardelijke liefde was. Afijn mensen gebruiken dus woorden om hun gevoelens en gedachten over te brengen. En zo denken veel mensen dat ze hun soulmate/tweelingziel hebben ontmoet. Maar alleen de praktijk kan uitwijzen of dat zo is, de relatie die je uiteindelijk (na het transformatieproces) hebt met je tweelingziel hebt is een Goddelijke Relatie. Relaties die berusten op Voorwaardelijke Liefde zijn Geen Goddelijke relaties maar Aardse. Goddelijke relaties berusten op Onvoorwaardelijke Liefde en dat houd in dat je vrij moet zijn van je Angsten (je verleden, oude patronen moet doorbreken andes herhaalt het zich weer in je volgende relatie) en Verwachtingen (toekomstige tijd, wensen,verlangens, dingen Nu willen terwijl ze er niet Nu zijn).

Veel mensen zullen dit niet redden want het is een mega zware klus om je angsten en verwachtingen los te laten. Ze zullen de relatie verbreken en ergens anders verder zoeken en weer dezelfde problemen ervaren omdat ze er eerder voor weggelopen waren. Is het niet zo dat iedereen er vanuit gaat dat een relatie voor altijd is als ze er aan beginnen? Vanuit het Verliefd zijn worden mensen blind voor andermans gebreken en verliezen ze zichzelf in de ander. Verliefdheid is iets van Voorbij gaande aard. Mensen zien eerst het allermooiste in de ander, voelen de spanning van het jagen, willen de ander bezitten maar zodra de verliefdheid voorbij is is de spanning verdwenen en zien ze alleen nog maar het slechte in de ander en begint de jacht op hun volgende prooi. Veel mannen maar ook vrouwen hebben de overtuiging dat dit normaal is want ze Vergelijken hun gedrag dan met die van de dieren in de natuur.

Nadat het spannende weg is begint zo’n relatie scheuren te vertonen, vervolgens gaan mensen strijden met elkaar, commentaar leveren op elkaar, proberen de ander te veranderen, machtspelletjes worden gespeeld om vervolgens toch weer uit elkaar te gaan. Of bij elkaar te blijven omdat ze niet alleen durven te zijn. Of mensen worden gewoonweg nadat het spannende er van af is letterlijk gedumpt en men wordt weer vervangen door een ander die ze weer even een tijdelijk spannend gevoel kan bezorgen. Financiele redenen zijn ook de grootste oorzaak dat mensen in een liefdeloze relatie blijven. Men stelt zich afhankelijk op, denkt het niet te redden zonder de ander en zijn/haar geld. Verder zijn veel mensen gewoon ontzettend bang om een ander te kwetsen en plaatsen ze de ander zijn/haar behoeftes op die manier boven hun eigen behoeftes.

Men blokkeert daar alleen maar zijn eigen groeiproces mee, jezelf kleiner voordoen dan je bent is het ergste wat je kan doen. Je leeft vanuit zulke gedachten niet meer in Waarheid maar in een Illussie waar je zelf in bent gaan geloven. Een ander groot probleem is een Slechte of helemaal Geen Communicatie. Vrouwen (de meeste) zijn in dit opzicht een stuk makkelijker, leven al vanuit hun gevoel en kunnen zich daardoor ook meer inleven in situaties. Mannen handelen eerder vanuit Machogedrag (lees Ego/Denken/Hoofd) en tonen hun gevoelens niet of moeilijk. Praten over problemen, laat staan ze op te lossen gebeurd dan ook moeilijk of niet. Dingen stapelen zich op en zo ontstaan de betonnen muurtjes waar mannen maar ook vrouwen zich zo goed achter verschuilen.

Een slechte communicaite begint helaas vaak ook als mensen zich mooier voordoen dan ze zijn en ze hetgeen dat ze zeggen of beloven niet waar kunnen maken in een relatie. Men Zegt veel maar Doet in de praktijk Niets. Men wordt daarop gewezen en de ander begint zich aangevallen te voelen en gaat in de verdediging of…stopt met communiceren. Bij elke volgende ruzie worden dan allerlei oude dingen er bij gehaald om de strijd te winnen. De ander loopt je uit te maken voor een zeikert die altijd problemen zoekt terwijl je eigenlijk probeert de problemen die zich hebben opgestapeld op te lossen. En zo ontstaan er tal van problemen en is de ellende niet meer te overzien.

Dan is de berg met problemen zo hoog dat je door het bos de bomen niet meer ziet en niet meer weet waar je nou moet beginnen en zo dus ook niet eens meer de energie hebt om daar aan te werken. Mensen durven hun gevoelens niet meer te uiten omdat ze te vaak gekwetst zijn of er nooit naar hun geluisterd werd of zelfs uitgelachen werden of hun pijn weggewimpeld werd als zijnde het onzin of aanstellerij. Zonder communicatie bestaat er geen relatie, communiceren is naast open en eerlijk zijn, één van de belangrijke factoren in een relatie.

Hoe kunnen mensen hun andere helft nou vinden als ze jaren in een liefdeloze relatie blijven? Als je jezelf Ontkent als Liefde moet je ook niet gek opkijken dat je in een relatie vastzit met iemand die ook niet weet dat hij/zij Liefde is. Zo kan elke relatie jou toch weer iets leren, want men trekt toch mensen aan met dezelfde trilling. Het is dan ook niet gek dat zoveel mensen niet meer geloven in Ware Liefde. Ware Liefde zal je nooit krijgen, dat Ben je en dat kan je niet delen met een ander maar je kan het wel Zijn als de ander ook Liefde is. Jezelf in een Hogere Trilling brengen doe je door te Doen wat goed voor jou is, daar zullen je gedachten, woorden en daden absoluut één voor moeten zijn.

Tweelingzielen/soulmates komen eerst bij elkaar thuis om vervolgens in hun eigen kracht te gaan staan en bij zichzelf thuis te komen. Pas als beiden bij zichzelf zijn thuisgekomen , in balans zijn, zal een gevoel van melting (het werkelijk 1 worden vanuit lichaam en ziel) ervaren worden.

Je tweelingziel herken je gelijk, daar is absoluut geen twijfel bij mogelijk, het is een zeker Weten dat alleen jij en je tweelingziel/soulmate zullen kunnen beamen. Helaas komt het ook vaak genoeg voor dat de ene helft van een tweelingziel nog niet voldoende spiritueel is ontwikkeld waardoor het dus mogelijk is dat die persoon de ander vanuit Onbewust-Zijn niet (meer) herkent als zijn/haar tweelingziel. Ik kan je vertellen dat dit hartverscheurend is en een uitermate pijnlijke situatie kan zijn. Zo’n relatie als tussen tweelingzielen/soulmates is juist DAT waar iedereen naar verlangt of naar op zoek is. Maar zelden lijkt men dit te vinden omdat men genoegen neemt met minder en zo dus ook de kans voorbij laat gaan om de tweelingziel/soulmate aan te trekken.

Mensen blijven uit angst of gewoonte bij elkaar terwijl ze totaal niet bij elkaar passen, niets met elkaar gemeen hebben en zo lopen ze dus de kans dat ze hun tweelingziel/soulmate Niet zullen ontmoeten omdat ze niet durven los te laten. Je tweelingziel/soulmate ontmoeten is Hemels, je valt van de ene verbazing in de andere, ontdekt het ene na het andere, beleeft dingen die je nog nooit eerder hebt beleefd met anderen. Het is een gevoel van Thuiskomen, 1 zijn, pure herkenning, communicatie met maar ook zonder woorden, rust, vrede, pure extasy, stralen, lachen, strelen, vrijheid, geluk en liefde ipv sex/lust en constante strijd.

Het is een enorme groei die je meemaakt vanaf het moment dat je je tweelingziel/soulmate ontmoet. Als je eerlijk aan jezelf durft te werken dan brengt het je dichter bij je ware zelf, de liefde, het licht, de bron, de eenheid. Maar denk niet dat alles rozegeur en maneschijn is want dan heb je het helemaal mis. De opdracht die je hebt met je tweelingziel is één van de allerzwaarste en moeilijkste die je maar kan krijgen in je leven. Ondanks al het onbegrip dat er ontstaan is tussen mijn soulmate en mij, ondanks al het afstoten vanuit onze ego’s die reageerden vanuit Angst, had ik dit niet willen missen. Ik ben er juist ontzettend dankbaar voor dat ik één van de vele uitverkorenen ben die dit mogen ervaren.

Veel tweelingzielen/soulmates voelen elkaar op afstand, kunnen zonder woorden communiceren en kunnen elkaar astraal ontmoeten. Dit alles is voor heel veel mensen ontzettend moeilijk te begrijpen of te geloven als ze zelf hun tweelingziel niet ontmoet hebben. Maar dat geldt voor alles want de mensen geloven pas iets als ze het bewijs voor zich hebben liggen. Het is hetzelfde als dat mensen niet in ufo’s etc geloven tenzij ze het zelf met eigen ogen zien. Het denken is aards….het voelen is goddelijk…voelen is….weten….

Ik las ergens dat het niet bij je tweelingziel/soulmate zijn voelt als een amputatie en ik kan het zelf ook niet beter omschrijven. Als mijn tweelingziel en ik elkaar zien dan is de energie zo heftig tussen ons, er is zo’n enorme aantrekkingskracht en dat heeft niets met sex/lust te maken maar met pure Herkenning en Onvoorwaardelijke Liefde. Als ik mijn soulmate niet zie dan voelt het inderdaad alsof een deel van mezelf weg is, ook al voel ik me Heel met meZelf, en dat klopt voor mij ook want mijn tweelingziel is mijn andere helft.

De confrontaties met elkaar horen er ook bij, als je je lessen leert die bij dit ontwikkelingsproces horen zal je leren om zuiver te blijven voelen en denken. Je zal delen van jezelf terugvinden die je lang geleden kwijt geraakt was of onderdrukte. Door eerlijk naar jezelf te kijken en de dingen te Doen die voor jouw ontwikkeling nodig zijn, zal je plaatsmaken voor de nieuwe Jij. Het is als een wedergeboorte en zoals elke geboorte gaat dit gepaard met veel pijn maar ook veel geluk. Door zuiver te blijven voelen en te relativeren zal je ook minder tegen confrontaties aanlopen, het zal eerder een gezamelijke groei voortbrengen. Het is megazwaar maar ook het mooiste dat ik in mijn hele leven heb meegemaakt. Denk niet dat alles wat ik schrijf zo makkelijk gaat hoor, het is een enorme karwei geweest voor mij en nog steeds dat gepaard gaat met veel vallen en opstaan.

Het draait er vooral om dat je je angsten, twijfel en verwachtingen leert los te laten. Doe je dit niet dan zal je eerder vervallen in de aardse relaties waar verliefdheid iets is van voorbij gaande aard…waar mensen elkaar binnen de kortste tijd willen veranderen…gaan strijden…conflicten hebben…machtspelletjes spelen…oorlogje voeren in het klein….op elkaar vallen vanwege het uiterlijk, sex en lust voelen ipv de liefde te voelen en te bedrijven om vervolgens weer uit elkaar te gaan en weer een ander te zoeken….en zo gaat het steeds door tot je zelfs niet meer geloofd dat er ook voor jou iemand op deze aardbol rondloopt. Dat je alleen nog maar geloofd dat je steeds op de verkeerde mannen/vrouwen kan vallen. Tenzij je iets doet aan je angsten, twijfel en verwachtingen zal je dit soort relaties aantrekken want wat je bent….trek je aan.

Onvoorwaardelijk van iemand houden is voor Altijd, dat gaat dus nooit voorbij. Je ziet het allermooiste in de ander maarrrrrrr je blijft dit zien. Het gaat niet voorbij en tuurlijk zullen er conflicten komen maar je bent beiden bereid te werken hieraan. Je ziet de mindere punten van de ander en ipv de ander te willen veranderen of te gaan strijden met elkaar accepteer je dat de ander ook negatieve punten heeft. Je ziet dat de ander sterk is maar accepteert ook de zwakke kant van de ander. Je ziet de positieve dingen maar accepteert ook de negatieve, je ziet de lieve kant maar accepteert ook de boze kant. Conflicten zullen megasnel opgelost worden in dit soort relaties want het belangrijkste in dit soort relaties is dat je beiden in een opwaartse spiraal gaat, richting het Licht en niet in een neerwaartse richting het Duister. Zo zal een verantwoordelijke tweelingziel/soulmate er alles aan doen om spiritueel verder te groeien en te zorgen dat de ander daar dus ook baat bij heeft.

Verder is het zo dat er genoeg tweelingzielen/soulmates elkaar wel ontmoeten maarrrrrrrrrrr niet de verantwoordelijkheid nemen om eerst alleen verder te gaan om te zorgen dat ze in hun eigen kracht gaan staan. Net als in de traditionele (aardse) relaties zien ze elkaar elke dag, de hele dag en gaan teveel op elkaar leunen. Kunnen niet zonder de ander leven en zoeken dus de liefde buiten zichzelf ipv in zichzelf. Het is de bedoeling dat je de liefde in jezelf zoekt, dan pas leer je in je eigen kracht te staan. In tweelingziel/soulmates relaties bestaan geen leunrelaties. In de tradiotionele relaties zie je niet anders dat mensen zo afhankelijk van elkaar zijn. Wat er bij deze tweelingzielen/soulmates gebeurt is dus dat ze vervallen in de traditionele relaties (aardse) en vergeten dat ze goddelijk zijn.

Als je een geestelijke relatie hebt dan is het niet mogelijk de ander kwijt te raken en in de traditionele relaties zijn mensen bang om hun partner kwijt te raken. Men leeft hier meer vanuit angst en verwachtingen terwijl je als Goddelijk wezen Weet dat je de ander nooit meer kwijt zult raken. Er is geen angst maar een zeker weten. Zo heb ik genoeg mensen gesproken die hun tweelingziel hadden ontmoet maar weer zijn kwijt geraakt omdat ze gevangen zaten in het web van hun eigen angsten en verwachtingen. Gevangen in het web van het strijden met elkaar, het elkaar willen veranderen, voorwaarden stelden aan elkaar. Dit soort relaties zijn gedoemd om te mislukken of men zal uit gewoonte bij elkaar blijven of uit angst om alleen te zijn. Ook ik kwam in Angst terecht en zo verwijderde mijn soulmate zich verder van mij….want Angst verdrijft de Liefde.

In een tweelingziel/soulmatees relatie wil je de ander niet veranderen maar je neemt die persoon voor lief, dus ook met zijn of haar mindere mooie kanten. net als dat zwart en wit bij elkaar horen, dik en dun, mooi en lelijk, groot en klein, negatief en positief, sterk en zwak, bewust en onbewust, licht en duister, de 1 kan niet zonder het andere bestaan. Zo bestaan er ook geen perfecte mensen zoals de media ons wilt doen geloven, we zijn allemaal hetzelfde en relaties zullen pas echt lukken als we elkaar leren te accepteren zoals we zijn met onze mooie en minder mooie kanten. En dat is Onvoorwaardelijke Liefde …iets wat je jammer genoeg zelden ziet als je om je heen kijkt maar het hoeft niet zo te zijn. Met een beetje werk kan je een heel leven lang gelukkig zijn.

Ben je bang om iemand te verliezen dan weet je dus dat je werk te doen hebt aan jezelf want je bent dus niet vrij van je Angsten. En als goddelijk wezen zal je toch echt vrij moeten zijn van je Angsten(verledentijd) en je Verwachtingen(toekomstige tijd)….in het goddelijke bestaat er geen tijd maar alleen het Nu. Ook ik heb nog een hoop werk te doen want ik zeg het je het is niet zo heel makkelijk als je 35 jaar dingen voor gewoon hebt aangenomen. En zo Weet ik eigenlijk alles wel maar er naar leven is ook nog een hele klus want soms wil je dingen wel eens vergeten. Deze site is voor mij dus ook een soort van Zelfhulpmiddel. Ik kan heel goed begrijpen dat veel mensen niet de energie hebben om zo verantwoordelijk aan zichzelf te werken maar ik vind toch dat als je van jezelf wilt houden(zonder je eigenliefde zal je nl nooit van een ander kunnen houden) het je taak is om goed voor jezelf te zorgen en te kiezen voor dat wat in jouw hoogste belang is.

Onvoorwaardelijke Liefde = Liefde = God-Zelf = Voelen = Hart = Nu = Vrijheid = Probleemloos = Rust = Gelukkig Zijn = Genot = Geduld = Kinds = Tolerant = Tevreden met jeZelf

Voorwaardelijke Liefde = Angst = Ego-Zelf = Hoofd = Denken = Verleden/Toekomst = Gevangen = Problemen = Stress = Ongelukkig = Ongeduldig = Zoekende = Verlangen = Verwachtingen = Volwassen/serieus = Ontevreden met jeZelf

Hieronder kan je meer lezen over hoe het zit met je Vrouwelijke en Mannelijke Energie in Balans brengen.

Tweelingzielen – Soulmates Relaties 4

Vrouwen leven vanuit Liefde en Bezitsdrang, mannen vanuit Vrijheid en Egoisme. Het is de bedoeling dat als men een relatie krijgt, de vrouw vanuit de Liefde zich integreert met het Egoisme van de man en vanuit haar Bezitsdrang met de Vrijheid van de man. De man integreert zich vanuit zijn Egoisme met de Liefde van de vrouw en vanuit zijn Vrijheid met de Bezitsdrang van de vrouw. En uiteindelijk wordt die dualiteit opgeheven en blijft er uiteindelijk alleen nog maar Liefde over. In de tekening verderop kan je zien wat ik bedoel, het is de bedoeling dat men in Balans is, zowel de man als de vrouw, pas dan zal een relatie grote kans van slagen hebben.

Veel vrouwen die uit balans zijn laten zichzelf als voetveeg gebruiken in een relatie en pikken letterlijk alles van hun partner om hem maar niet kwijt te raken. Vanuit hun Angst en Onzekerheid om hun partner te verliezen of alleen achter te blijven, durven ze niet voor zichzelf op te komen en pikken ze zo de meest idiote dingen waardoor ze hun eigen kracht uit handen geven. Vrouwen moeten leren meer voor zichzelf op te komen en in hun kracht te blijven staan. Veel vrouwen nemen genoegen met een man die vreemd gaat of er meerdere vrouwen op na houd en kunnen zich door hun eigen angst niet los maken. Vrouwen dienen te werken aan hun Mannelijke Energie, dus meer evenwicht brengen door wat meer vanuit hun Egoisme(Hoofd/Verstand/Denken) en Vrijheid te gaan Handelen. Meer voor zichzelf opkomen, wat meer vanuit het Onafhankelijke en wat meer vanuit hun Mannelijke Positieve energie te gaan leven.

Mannen dienen te werken aan hun Vrouwelijke Energie. Wat meer vanuit hun Gevoel/Liefde en Bezitsdrang ipv van zich vanuit hun Egoisme (Denken/Hoofd) vast te klampen aan hun Vrijheid. Mannen die uit balans zijn zijn bang hun vrijheid kwijt te raken en waken als tijgers over die vrijheid van hun. Mannen dienen dus wat meer evenwicht te brengen in hun Gevoelswereld. Meer communiceren vanuit hun gevoel, wat Afhankelijker opstellen en dus wat meer te werken aan hun Vrouwelijke Negatieve energie. Alles draait om Balans…..als zowel de man als de vrouw werkt vanuit dit principe dan kunnen er mooie relaties uit ontstaan waar Liefde, Bezitsdrang, Egoisme en Vrijheid samen zullen smelten tot alleen nog maar Liefde. Verderop in het Yin-Yang gedeelte kan je meer lezen over hoe je in balans kan komen door je mannelijke en vrouwelijke energie te ontwikkelen.

Verschillen tussen Aardse en Goddelijke Relaties

Bron: Internet

Gesloten (gewone aardse relatie)

De motivaties, wensen en verlangens van het stel zijn niet duidelijk. Vaak is de relatie gericht op het uiterlijk, op anderen en op wat anderen van een relatie verwachten. Zelden is er plaats voor een eigen invulling, die ontstaat uit motivaties en wensen vanuit de beide partners. Het gaat in de eerste plaats om veiligheid en stabiliteit, er is weinig ruimte voor verandering. Dat kan maken dat de persoonlijke ontwikkeling van beide partners erg langzaam gaat. Beiden proberen te voldoen aan de verwachtingen van de ander; dat maakt dat hij of zij niet vrij handelt, niet doet of kan doen wat hij of zij wil.

Open (goddelijke spirituele relatie)

In deze relatie is er een spiritueel doel dat beide partners motiveert en dàt doel vormt de basis voor de relatie. De wederzijdse erkenning van elkaars vrijheid speelt een belangrijke rol. Beide partners kunnen en durven eerlijk en open uit te spreken wat en wie ze zijn, doen, willen en wat hun doelen in het leven zijn. Veranderingen worden geaccepteerd, er is geen jaloezie en daarom ontwikkelen beide partners zich snel.

Twijfel (gewone aardse relatie)

Het in-zichzelf-gesloten zijn van de relatie leidt tot een gebrek aan zelfvertrouwen bij één of beide partners en wederzijds gebrek aan vertrouwen zodra de relatie eens opener wordt. Je voelt je te sterk gebonden en hebt weinig vertrouwen in de ander, ook al omdat je je afhankelijk van die ander voelt. Je hebt de ander nodig om een gevoel van eigenwaarde te hebben.

Vertrouwen (goddelijke spirituele relatie)

Openheid in een relatie maakt de geliefden zich ervan bewust dat ze van elkaar houden maar niet van elkaar afhankelijk hoeven te zijn. Er is dat ook geen reden te proberen de ander te veranderen; je accepteert hem of haar zoals hij of zij is. Je helpt hem of haar, simpelweg omdat je er voor hem of haar bent.

Strijd en competitie (gewone aardse relatie)

De macht is aan het ego van beide partners. Wie heeft de macht, wie geeft de bevelen en naar wiens pijpen moet men dansen. Eerst komt eigenbelang.

Begrip (goddelijke spirituele relatie)

Elk van beide partners is gelijk in “rang” , heeft gelijke kansen en verantwoordelijkheden. Beide respecteren elkaars ruimte. Je bent hier en je hebt een relatie om jezelf èn de ander vooruit te helpen.

Afhankelijkheid (gewone aardse relatie)

Jullie hebben verschillende denkbeelden waar ieder zich krampachtig aan vasthoudt. Je kunt je bedreigd voelen door de denkbeelden, wensen en verlangens van de ander omdat je vreest dat ze tot uiteengroeien zullen leiden. Je voelt je daardoor alleen en onvervuld. Je bent bang om verlaten te worden.

Onafhankelijkheid (goddelijke spirituele relatie)

Beide partners hebben in principe genoeg aan en met zichzelf en zijn niet van elkaar afhankelijk. De liefde zorgt voor veiligheid. Beide partners staan open voor elkaars verlangen naar spirituele ontwikkeling. Daarom is er begrip voor dat de ander ruimte en tijd wil om zich in die richting te ontwikkeling (yoga doen, mediteren, reizen, cursussen volgen). Dit leidt tot spontaniteit en harmonie in de relatie en bij beide partners.

Voorwaarden (gewone aardse relatie)

De afhankelijkheid leidt tot uitruilen: als jij dit doet, mag ik dat. Als jij dat laat, zal ik dit niet doen. Op die manier sluipen allerlei regels in een relatie die afhankelijkheid versterken: je geeft om terug te ontvangen. Overal moet over worden overlegd. Gevaar van manipulaties.

Vrijheid (goddelijke spirituele relatie)

Zelf kunnen bepalen wat je wilt en doet en respect daarvoor bij je partner leiden tot tolerantie en betrokkenheid. Er is niet langer sprake van overheersing of bezitsdrang. Beide ontdekken spontaan en vreugdevol het avontuur van de bewuste ontwikkeling van elkaar. Vreugde, wederzijds vertrouwen en harmonie.

Saaiheid (gewone aardse relatie)

Beide geliefden stellen allerlei regels op omdat ze niet meer echt genieten van het tijd aan elkaar geven. Er ontstaat routine die creativiteit en vindingrijkheid belemmeren. Ieder van beide gaat denken dat de ander de oorzaak is van zijn of haar gebrek aan geluk en dat hij of zij zich daarom tegen de ander moet verdedigen.

Creativiteit (goddelijke spirituele relatie)

Het leven in deze relatie is erop gericht om de liefde alle kans te geven, zowel in lichamelijk, geestelijk als spiritueel opzicht. Daardoor ontstaat er een ontspannen sfeer waarin spontaniteit en inspiratie alle kans krijgen. Alles wordt gedeeld en er ontstaan steeds nieuwe manieren om je liefde uit te drukken. Je voelt je goed en gelukkig samen, en met anderen.

Onveiligheid (gewone aardse relatie)

Je hebt het gevoel dat er iets mist al weet je niet wat het is. Er ontstaan angstgevoelens, gevoelens van onzekerheid en schuld gevoelens. Je probeert je wanhopig vast te houden aan die dingen die je in het begin van je relatie wel houvast boden, waarin je je wel veilig voelde. Dit resulteert in krampachtigheid, waarin je je toch onveilig blijft voelen. Misschien krijg je zo het verlangen om (nog) een kind te “nemen” in de hoop dat het dan beter wordt.

Veiligheid (goddelijke spirituele relatie)

De diepe liefde maakt dat je je geborgen en veilig voelt. Van daaruit kan de wens ontstaan een gezin te stichten, om zo je spirituele verlangens en gevoelens “vorm te geven”. De spirituele samensmelting van beide geliefden geeft een geweldig gevoel van zekerheid, óók als je géén kinderen krijgt of kunt krijgen.

Gevoel te falen (gewone aardse relatie)

Er ontstaat een onvermogen om de gang van zaken te veranderen. Beide geliefden beginnen elkaar te onderwaarderen. Daardoor ontstaat rancune waardoor de relatie steeds meer uit onbalans raakt. Er ontstaat wanhoop, je hebt het gevoel dat je niets meer kunt veranderen. Je ziet niet in hoe je ooit nog evenwicht en harmonie in je relatie terug kunt brengen.

De perfecte liefde (goddelijke spirituele relatie)

Beide partners hebben gevoelens van eerbied voor elkaar. De wederzijdse eerbied en “aanbidding” laat de goddelijke kern in beide partners zich ontplooien en de wederzijdse verloochening wekt goede gevoelens bij beide op…. Je bestaat voor de Liefde. De Liefde wordt kosmisch en je voelt dat Al degene is die van jou houdt door de ander, je geliefde.

Scheiding (gewone aardse relatie)

De enige oplossing lijkt gescheiden te worden, te scheiden. Je ervaart de wanhoop en de eenzaamheid die toch een gelegenheid tot transformatie zouden kunnen vormen… een mogelijkheid vrijheid en zelfbeschikking te ontdekken. Een andere manier dan “om op jezelf te gaan” weet je niet.

Eenheid (goddelijke spirituele relatie)

Je relatie is een kans een spirituele bruiloft te vieren of, met andere woorden, de spirituele vereniging tussen twee geliefden te ervaren. Jullie als geliefden ontdekken de liefde op de meest indringende manier: de liefde tussen de mannelijke en vrouwelijke archetypen, wat je sexuele voorkeur ook mag zijn. Deze liefde leidt tot eenheid, goddelijke genade en zegen. Deze zegeningen laten je als stel ervaren wat het is om één te zijn.

Ik wil dit stukje afsluiten met een mooie tekst dat mijn soulmate me ooit schreef:

Wij kunnen iets bereiken wat bij een ander misschien nooit zal lukken.

Echter als je ook maar het kleinste idee hebt van Angst of Twijfel
om daarna iets te verliezen….

dan kom je er Niet.

Tweelingzielen – Soulmates Relaties 5

Niemand kan tussen Tweelingzielen komen behalve hun eigen supersterke Ego’s

In het proces tussen tweelingzielen komt het vaak voor dat het Ego tussen beide zielen wilt komen. Het Ego is als de dood dat we hem/haar niet meer nodig hebben als we Liefde in onszelf en in een ander vinden. Het komt zo ontzettend veel voor dat tweelingzielen vanuit hun angsten en verwachtingen in hun ego’s schieten en deze ego’s tussen hun Liefde in laten komen. Vaak vervallen deze mooie relaties, die ooit begonnen als Goddelijke relaties, in aardse (voorwaardelijk, strijd, angst etc) relaties omdat de ego’s van mensen te sterk zijn.

Ik vind het onderdeel over het Ego loslaten/transformeren het belangrijkste onderdeel dat je tegenkomt tijdens deze opdracht (leren onvoorwaardelijk te zijn) die je met je tweelingziel aan mag gaan. Ik wil hier graag wat gedachtes delen over Hoe we onszelf verliezen en hoe onze Ego’s ontstaan. Misschien dat het wat duidelijkheid biedt? Ik omschrijf veel vanuit de dualiteit omdat zolang er nog Angst/Ego aanwezig is, je in 3d zit en je nog lessen te leren hebt. Als je in 5d zit dan weet je dat je voorbij die dualiteit gaat en er alleen nog maar Liefde is en totaal geen Gebrek, dit stuk mag je dan ook overslaan want dit stuk schrijf ik meer voor mensen die nog in 3d zitten en nog moeite hebben met die dualiteit en het ego.

Ik benoem onze twee Zelven met het GodZelf (je ware ik, hogere bewustzijn, het voelen, liefde, licht, positieve, waarheid) en het EgoZelf (je nep ik, lagere bewustzijn, het denken, angst, duister, negatieve, een masker of hoge muur om je achter te verschuilen, illusie/leugens).

Het gros van de wereld leeft meer vanuit hun EgoZelf dan hun GodZelf. Waarom houden zo weinig mensen Echt van zichzelf? Waarom zijn zoveel mensen constant ziek, zwak of negatief ingesteld of reageren ze zich af op hun omgeving als ze niet lekker in hun vel zitten of de dingen niet lopen zoals ze wensen?

Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik zeggen dat mensen niet van zichzelf houden omdat ze niet meer weten wie ze Echt zijn. Als je van jezelf houd en in je eigen kracht staat ben je liefdevol, gezond, begripvol en positief ingesteld.

Mensen raken zichzelf steeds iets meer kwijt tijdens nare ervaringen waarbij anderen ze flink kwetsen en onderuit halen. Door alle pijn weten ze niet meer waar ze het moeten zoeken en gaan ze zich verschuilen achter Maskers of een Muur (je Ego) waar ze zich achter kunnen verschuilen. Ook wel de welbekende Muur genoemd die mensen om hun Hart heen hebben opgetrokken om zich veilig achter te voelen.

Daar achter die hoge muur zit je GodZelf en die observeert het gedrag van je EgoZelf. Dat EgoZelf bestaat uit zoveel verschillende Ego’s (nep-ik-jes) en die zijn niet zomaar in je leven gekomen, ze zijn zelfs al heel vroeg in je jeugd in het leven geroepen door jezelf. Puur om jezelf achter te beschermen tegen al die mensen die je pijn hebben gedaan of nog pijn zouden kunnen gaan doen in de toekomst.

Zo begin je dus al op jonge leeftijd je GodZelf achter al die Maskers en Torenhoge Muur te verstoppen. Die maskers en muur zijn je Bescherming en zo ontstaat dus één van die persoonlijkheden die de rol op zich neemt van Beschermer. Naarmate je ouder wordt, overkomen je nog meer dingen waarbij je ernstig gekwetst wordt en zo word die muur om je heen alleen maar hoger maar ga je ook steeds meer leven vanuit je Nep Ik.

Die Muur kan je zien als een Sluier van Dikke Mist die je belemmert de waarheid in te zien. Stel je maar eens voor dat je op een snelweg in je auto zit en nog geen halve meter voor je uit kan kijken vanwege een dikke laag mist. Je Zicht wordt belemmerd door die mist. Oké en probeer je dit nu ook eens voor te stellen met jezelf. Die Maskers/Ego’s en Muur zijn die Dikke Mist en we noemen dat leven vanuit een Illusie of leugen.

Het ontneemt je het Heldere Zicht op jeZelf en de Waarheid want het enige dat jij nog ziet zijn die Nep-ik-jes. En hier ontstaat ook de Illusie bij mensen die zoveel vanuit hun EgoZelf leven: omdat je alleen maar die Nep-ik-jes ziet, Identificeer je jezelf ook echt daarmee. Je Denkt dat je dat Werkelijk bent maar Dat is een Leugen want je Ware Ik verstopt zich nog steeds Achter die maskers en hoge muur.

Maar omdat je jaren zo hebt geleefd met die Nep-ik-jes weet je niet beter dan dat jij dat bent en zo ben je dus je Ware Zelf ooit kwijt geraakt en riep je het Ego in je leven om je achter te verstoppen. De terugweg naar je Ware Ik is zwaar want het vergt eerlijkheid, inzet en verantwoordelijkheid van jezelf om jezelf te transformeren en het Ego los te laten.

Ego’s (je nep persoonlijkheden die jou beschermen tegen de boze buitenwereld) willen helemaal niet dat jij de weg terug vindt naar jezelf want als jij dat Wel vindt, zijn die Ego’s niet meer nodig om jou te beschermen. Het blijft een feit dat als we in onze eigen kracht staan en meer leven vanuit ons GodZelf dat we niemand en vooral geen Ego’s nodig hebben om ons te beschermen want dan kunnen we onszelf beschermen.

We zijn niet onze of andermans Gedachten, het Ego is een Denksysteem dat maar door en door blijft denken en in het ergste geval gaan we malen tot we ziek worden van de stress, wat weer leid tot lichamelijke en psychische klachten. Vanuit je GodZelf is er Vrede en Stilte. Er is een truc om het denken te stoppen, simpel door jezelf iets te vragen : wat wordt mijn volgende gedachte? Als je het goed doet dan stopt het Denken en volgt er Rust en Stilte.

Ik hoop dat iedereen zichzelf genoeg waard vindt en wilt beginnen met zijn/haar eigen transformatieproces om het Ego te leren los te laten en zodoende meer te gaan leven vanuit het Hart, Licht en Liefde ipv het Denken en Angst.

Tweelingzielen – Soulmates Relaties 6

JeZelf missen of je Tweelingziel – Soulmate missen?

In de afgelopen 3,5 jaar heb ik ontzettend veel mensen gesproken die allemaal met hetzelfde ‘probleem’ kampen: het MISSEN van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Ik heb het missen van die ander wel eens omschreven als het geamputeerd zijn. Een deel van jezelf missen maar het toch iedere seconde van de dag voelen. Het is ontzettend fijn als je Bewust aanwezig Bent en kan genieten van het feit dat je die ander bij je voelt ondanks dat je hem/haar niet kan zien.

Maar je hebt ook die andere kant van de medaille nog, die momenten dat je in je Ego schiet en Denkt dat je die ander mist. Ook ik heb er in mijn onbewuste momenten ontzettend veel moeilte mee (en tjonge wat heb ik dit soort momenten vanaf juni veel meegemaakt zeg) . Het Ego is soms zo ontiegelijk slim en manipuleert als de beste. Het weet jou, zodra jij in het Onbewustzijn schiet, zo goed in de maling te nemen met zijn slimme smoesjes en beredeneringen. Het doet jou werkelijk geloven dat je Afgescheiden bent van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Je mist die ander dan zo ontzettend en je voelt je vaak verdrietig omdat die ander niet bij je is of kan zijn….DENK je. Denken komt voort uit je Ego, wat weer een Illussionair iets is. Wat je op onbewuste momenten denkt kan je dan ook Waangedachtes noemen, dus niet werkelijk waar.

De waarheid is dat je Niet je tweelingziel/soulmate/zielsliefde op zo’n moment mist, wanneer je in je onbewuste deel schiet, maar …..JeZelf. Je mist op dat moment de Verbinding met je Hoger Zelf, je GodZelf, je Eigen Kracht. Je mist dus jeZelf maar het Ego zal met alle listen die het kan bedenken jou doen geloven dat je iets Buiten jezelf mist. Als je in de val trapt die het Ego voor jou heeft opgezet, zal je Buiten jezelf naar Liefde zoeken. Je zal dan eerder liefde zoeken in een ander, bv je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Het Ego lacht in zijn vuistje want het weet dat zolang hij het voor elkaar krijgt dat het jou buiten jezelf kan laten zoeken, dat jij nooit de Ware Liefde zal vinden. En dat is precies het doel van het Ego, het wilt Niet dat jij Ware Liefde vindt want het is bang dat zijn bestaan dan ophoud.

Als jij aan je tweelingziel/soulmate/zielsliefde denkt en je gaat je verdrietig of eenzaam voelen ipv blij en gelukkig, onthou dan dat je op dat moment weer in het Onbewuste Deel (Ego Persoonlijkheid) van jezelf bent geschoten en je Ego je zover heeft gekregen dat jij DENKT dat je AFGESCHEIDEN bent van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Niets is minder waar want jij en je zielsliefde zijn voor EEUWIG met elkaar verbonden en niets kan jullie meer scheiden. Omdat je de ander fysiek niet ziet denk je misschien al sneller dat je niet meer bij elkaar bent maar op Zielsniveau ben je ten alle tijden met elkaar Verbonden.

Probeer je aandacht te richten op jezelf ipv van die ander want het gaat werkelijk niet om die ander op het moment dat je je eenzaam of afgescheiden van die ander voelt. Wat mij helpt op momenten wanneer ik in mijn Ego schiet en ga geloven wat het me aan probeert te praten is…. tegen mezelf zeggen: ik mis niet mijn tweelingziel/soulmate maar mezelf, ik mis de verbinding met m’n Hoger Zelf/God. Mijn tweelingziel/soulmate en ik en Iedereen Zijn al Eén, het is mijn Ego dat mij wil doen geloven dat wij Afgescheiden zijn van elkaar.

JeZelf belangrijker maken

Ben jij ook teveel bezig geweest met je bezig houden met je twin/soulmate? Zat jij ook teveel in zijn/haar energieveld? Was jij je ook alleen maar Zorgen aan het maken over hun proces, foutjes en gebreken? Dacht jij ook dat je Samen over die eindstreep moest komen en koos je ervoor om je Eigen Weg te verlaten? Maakte jij die ander soms belangrijker dan jeZelf?

Nou welkom bij de club want je bent echt niet de enige hoor. Er zijn zoveel twins/soulmates die diezelfde weg bewandeld hebben om ervaring op te doen in het…..een Ander belangrijker maken dan jezelf 😆 Ik hoor niet anders van twins/soulmates dan dat ze met dezelfde dingen te kampen hebben.

Het grootste probleem is bij de meeste twins/soulmates (iedere relaties), de ander Loslaten omdat één of beiden nog Niet klaar is met zijn/haar proces. Die ander (maar ook jij) heeft dan misschien nog Lessen te leren bij anderen, zal zelf nog Stappen moeten maken om meer in hun Eigen Kracht te komen te staan en zo hun BewustZijn/EigenLiefde te ontwikkelen. Het kan zijn dat je je Schuldig voelt naar je twin/soulmate toe als je je Eigen Weg wilt vervolgen Zonder hem/haar. Je kan denken dat je die ander laat Vallen als je niet trouw aan hun zijde blijft staan en met hun mee-Lijd en mee helpt hun zak Oude Bagage te dragen. Niemand heeft er iets aan als jij ook gaat mee- Lijden of teveel op je schouders neemt wat niet van jou is. Daar doe je jezelf maar ook zeker die ander geen plezier mee. De ander leert zo ook niet om in zijn/haar Eigen Kracht terug te komen.

Vanuit Mededogen Weet je dat Alles wat die ander meemaakt Nodig is voor zijn/haar proces. En dat die ander zijn/haar eigen Proces zal moeten doorlopen, net als dat jij dat hebt moeten doen of nog aan het doen bent. Die persoon zal Zelf die Oude zware zak met Bagage moeten durven Los te Laten. Zelf die Eigen-Liefde, Eigen Waarde, Zelf-Vertrouwen, Geloof en Kracht voor zichzelf moeten ontwikkelen. Dat is iets wat jij Niet voor die ander kan doen, hoe graag jij dat ook misschien zou willen. Het is niet aan jou maar aan die ander om zichzelf zoveel waard te vinden dat hij/zij dat voor zichzelf over heeft en daaraan wilt werken. Jij kan er niet voor zorgen dat die ander Liefde Is, dat kan die ander alleen zelf ervaren als hij/zij die Angsten en Verwachtingen durft los te laten.

Niet kunnen loslaten kan komen door Angst voor Verlies. Veel mensen zijn bang voor Verlatingsangst, bang om een ander kwijt te raken. Maar dat is iets wat voortkomt vanuit het Ego. Want alleen het Ego leeft vanuit Angst en Denkt dat het afgescheiden is van anderen of anderen kwijt kan raken. Liefde weet dat je ten alle tijden met elkaar verbonden bent, ook al ben je niet fysiek bij elkaar, of zie je die ander niet meer, geestelijk ben je altijd met elkaar verbonden dus een ander kwijt raken dat kan niet. Veel mensen durven niet los te laten omdat ze bang zijn anderen te kwetsen en houden zo weer Teveel rekening met het Innerlijk Kind in die ander en blijven in de rol van Verzorger hangen.

Ook hier is dan het Ego weer bezig die je in de maling probeert te nemen want Liefde kan anderen niet kwetsen en weet dat alleen het Ego van die ander gekwetst kan raken. En Liefde weet dat het alleen zichzelf hoeft te verzorgen en niet een ander zijn/haar verantwoordelijkheid hoeft over te nemen. Dus als jij denkt ‘ik wil die ander niet kwetsen’, weet dan dat niet je Hoger Zelf dat zegt maar je Ego Persoonlijkheid. Alleen het Ego kan kwetsen en gekwetst raken.

Soms is het gewoon nodig los te laten want het komt vaak voor dat beide partijen nog Lessen te leren hebben die ze niet bij elkaar kunnen leren en dat deze lessen juist bij een ander wel geleerd kunnen worden. Door het niet loslaten vanuit Angst kan je elkaar dus deze lessen ontnemen die juist zouden kunnen leiden naar de groei van je BewustZijn. Het niet loslaten vanuit angst levert in dit geval alleen maar op dat je de groei van jezelf en die ander Tegenhoud en daar doe je werkelijk Niemand een plezier mee. Omdat men niet los durft te laten kan men mede verantwoordelijk zijn dat die ander zijn/haar lessen dus niet leert bij die anderen maar ook dat die ander zo nooit leert om op eigen benen te staan, dus in zijn/haar Eigen Kracht kan komen.

Mensen denken vaak dat wanneer je de ander loslaat, die ander niet op eigen benen zal kunnen staan. De grondslag van deze gedachte is al een Gebrek aan Vertrouwen. Je zegt met andere woorden dat je die ander niet Vertrouwt, dat je niet in die ander geloofd, wat gelijk staat als dat je zegt ‘ik vertrouw mezelf niet’ en ‘ik hou niet van mezelf’. Liefde weet nl dat alles gaat zoals het gaat, niets gebeurt voor niets en zonder reden. Maar Liefde weet ook dat in ieder mens een onwijs grote kracht schuilt. Je moet het de ander alleen gunnen om die Liefde en Kracht ook in zichzelf te vinden. Durven los te laten en niet denken dat je gefaald hebt omdat je die ander niet hebt kunnen helpen, Nee want dat is weer je Ego die dan aan het Denken is. Liefde weet nl dat je een ander niet kan helpen, we kunnen alleen maar onszelf helpen Als we dat zelf willen. Loslaten is soms het allermooiste cadeau dat je een ander kan schenken.

Loslaten vanuit Liefde en Vertrouwen is iets dat je doet voor jezelf maar ook voor die ander. Je Weet dat je ruimte schept voor jeZelf en voor die ander zodat jullie beiden verder kunnen werken aan je eigen Geestelijke Ontwikkeling. Je weet dat je die weg niet voor die ander kan lopen en dat je die ander niet op je rug hoeft mee te tillen, Je Vertrouwt er gewoon op dat die ander zelf die weg loopt en zijn bagage uiteindelijk op het Juiste Moment ook zal loslaten zodat de weg die hij/zij bewandelt Lichter wordt. Je zal zien dat wanneer je loslaat vanuit Liefde, er meer ruimte en bewustzijn ontstaat waardoor je weer dichter bij je Hoger Zelf – Liefde uitkomt.

Waar veel mensen eigenlijk de ‘fout’ ingaan bij het loslaten is: zelf blijven hangen in het verleden en emoties. Men blijft dan denken aan die ander, denkt gefaald te hebben, gaat twijfelen aan zichzelf en vragen stellen als ‘wat heb ik verkeerd gedaan’? Het is belangrijk te onthouden dat je niets fout gedaan hebt, waarschijnlijk heb je gewoon Alles gegeven wat in je zat en meer kon je gewoon niet doen. Door al die twijfels zaai je in jezelf weer Angst en dat zorgt er voor dat je weer minder in jezelf gaat Geloven, je Zelf-Vertrouwen neemt af, je Eigen Liefde neemt af en zo raak je zelf in de put.

Je begint jezelf te verliezen op deze manier, en soms gaan mensen zichzelf zo identificeren met hun Emoties dat ze er ook in blijven Hangen en dat Gebrek in zichzelf alleen maar Groter Creeren. Dit kan leiden tot veel frustraties, boosheid, stress, depressies, psychische ziektes en andere ziektes. Loslaten betekent niet dat je moet gaan lijden en niet gelukkig mag Zijn omdat die ander nog niet gelukkig is of zichzelf nog niet als Liefde ervaart. Je mag best even treuren maar het is niet meer nodig om te blijven Lijden als je blijft onthouden dat je vanuit Liefde loslaat en Liefde Bent.

Het belangrijkste om te onthouden is dat je ondanks dat je je bij het loslaten even rot voelt, ten alle tijden ook nog Liefde/BewustZijn Bent. En dit is iets wat je Nooit kan kwijt raken, je kan op z’n hoogst vanuit je Ego onbewustheid even Vergeten dat je Liefde Bent maar jeZelf verliezen dat zal niet kunnen gebeuren want je Blijft hoe je het ook went of keert Altijd Liefde. Het is niet zo dat wanneer je je rot voelt vanuit je emoties (duistere ego deel) dat dan dat andere Lichte/Liefdevolle en Sterke deel van jou opeens niet meer bestaat. Dat is een Illusie waar veel mensen werkelijk in gaan geloven vanuit hun Emoties en Denken. Net als dat je kan gaan denken dat wanneer je even een minder moment ( of dag) hebt, dat je dan gelijk denkt dat je Depressief bent. Emoties zijn niets meer dan emoties, jij bent niet die emoties, jij bent niet die pijn, jij bent niet die gedachtes die naar boven komen op dat moment, jij bent niet die boosheid, jij bent niet die teleurstelling, jij bent niet die angst…..jij Bent Bewust Zijn en al die Emoties gaan ook weer Voorbij.

Als al die aanvallen van anderen en onszelf in ons hele leven, ons niet Klein hebben gekregen wat houd dat dan in? Betekent dat dan niet dat wij onwijs Sterke, Mooie, Waardevolle, Liefdevolle Wezens Zijn? Sta jij nog steeds overeind in deze wereld ondanks al dat afstoten van je twin? Besef dan dat dat alleen maar kan door die Ongelooflijke Goddelijke Kracht die In jou zit, een kracht die nooit weggeweest is en die je Nooit kan verliezen als je gewoon blijft zien wie je Bent….Liefde.

Tweelingzielen – Soulmates Relaties 7

Verschillen Tweelingzielen/Soulmates/Zielsliefde

Wat ik hier ga schrijven over de verschillen tussen Tweelingzielen etc, daar zullen veel mensen die hun tweelingziel/soulmate/gelijkgestemde ziel/andere helft of hoe je het ook wilt benoemen, het misschien niet mee eens zijn.

Ik schrijf over dit onderwerp omdat ik via mijn spirituele website bijna alleen maar vragen krijg over het onderwerp wat ik heb geschreven over Soulmates Relaties. Overal lees ik tegenwoordig over de Verschillen tussen Tweelingzielen, Tweelingstralen, Tweelingvlammen,Soulmates etc. Het meeste dat ik tegenkom dat heb ik vaker ergens anders weer gelezen op een site. Dan weet ik dus ook dat het gewoon een OUD stuk is dat overgenomen is van het internet en niet geschreven is vanuit een ervaringssituatie zelf. Wat ik hier schrijf komt vanuit mijn eigen ervaring en weten, je hoeft het dus zeker niet voor Waarheid aan te nemen, het is gewoon mijn visie waar ik iets over kwijt wil.

3,5 jaar geleden ontmoette ik iemand die mijn hele leven totaal op zijn kop zette, mijn Hogere Zelf vertelde mij voordat ik hem ontmoet of gesproken had al dat dit mijn ware partner zou zijn voor het leven. Dat hij en ik soulmates (het woord tweelingziel kende ik toen nog niet eens) waren en wij voor elkaar bestemd waren, dat dit de man voor mij was en wij iets met elkaar zouden krijgen…Ooit. Ja, ja ooit, het voelde alsof het niet voor Nu bestemd was en dat er eerst iets moest gebeuren voordat wij ook echt samen konden zijn. Toen destijds snapte ik het niet echt wat ik doorkreeg maar nu 3,5 jaar later is het me heel duidelijk.

Toen ik mijn maatje weer opnieuw ontmoette 3,5 jaar geleden voelde ik mij een uitverkorene, specialer dan anderen omdat mijn enige echte ware, waar ik jaren Bewust van had lopen dromen ook echt gevonden had. Ik zag het echt zo dat hij en ik uitgekozen waren om Samen een Opdracht aan te gaan. Een opdracht die wij samen misschien wel zouden kunnen vervullen als we er samen aan werkten. Ik zag het als de opdracht om samen te leren wat Onvoorwaardelijke Liefde nou was, mijn maatje noemde het jaren geleden een Goddelijke-Geestelijke Relatie.

3,5 jaar geleden kende ik helemaal niemand in mijn omgeving die zijn/haar tweelingziel had ontmoet, laat staan door de heftige dingen ging waar ik toen doorheen ging. Gelukkig vond ik na een hoop gezoek op het internet een aantal mensen die door dezelfde fases en situaties heengingen, ik vond dus herkenning en benoemde wat er tussen mij en mijn maatje gebeurde als een Tweelingziel ontmoeting.

Ik las over Tweelingzielen in het boek van Patrica Joudry en Maurie Pressman en het leek alsof alles waar ik doorheen ging, in dat boek omschreven werd. Het was voor mij één en al Herkenning. Ik las ook op het net alles wat los en vast zat over tweelingzielen en zo kwam ik ook bij onderwerpen uit die gingen over soulmates, tweelingvlammen, zielemaatjes, bipolaire zielen, zielsverwanten en nog veel meer. Ik begon onderscheid te maken tussen deze benamingen maar daarmee dus ook tussen mensen. Vanaf dat moment als iemand mij zei dat ze hun soulmate hadden ontmoet riep ik altijd dat dat heel iets anders was dan je tweelingziel ontmoeten.

In die tijd vond ik nog dat er veel mensen maar wat riepen om er bij te horen (bij het kleine groepje mensen dat zijn/haar tweelingziel had ontmoet). Ik heb meer dan honderd mensen gesproken via internet die zeiden dat ze hun tweelingziel hadden ontmoet maar ik zag bijna al die mensen ook weer uit elkaar vallen. Terugvallen in een aardse relatie en strijd, ik verklaarde dat voor mezelf als dat de Opdracht om samen te leren Onvoorwaardelijke te Zijn, TE zwaar voor hen was. Ik ontmoette weer andere mensen, en de mensen die ik nu ken gaan allemaal door hetzelfde proces. Het is wel leuk om te zien hoe het werkt dat je allemaal mensen aantrekt die dus allemaal bezig zijn in hun gedachten met Liefde en hun Ware. Ik zie meer en meer mensen die bezig gaan met dit zware proces, mensen die zichzelf als liefde gaan ervaren en bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en samen met een ander verder leren wat onvoorwaardelijke liefde nou echt is.

Afijn, ik dwaal een beetje af dus laat ik maar terugkeren naar mijn verhaal over de verschillen tussen tweelingzielen/soulmates etc. Ik ben nu jaren verder, er is ontzettend veel gebeurd sinds die tijd. Ik ben heel erg getransformeerd sindsdien, heb veel zware lessen geleerd en ben nog steeds aan het leren. Maar waar ik wel achter ben gekomen is dat ik me jaren geleden zo vast bleef klampen aan het Woord Tweelingziel puur omdat als ik dat niet deed mijn droom uit elkaar spatte. Ik droomde vroeger altijd van de ware, iemand die mij totaal begreep, iemand die net zo zelfstandig en leergierig en welwillend was wat betreft zijn eigen geestelijke ontwikkeling en het helpen van anderen. Ik zag later pas in dat ik mij vanuit mijn eigen angst vastklampte aan een Woord zodat wat ik ervaarde maar te verklaren was en ik mijn droom kon laten uitkomen. Ik dacht echt toen destijds dat als ik mijn maatje niet meer zou benoemen als tweelingziel, ik mijn maatje zou verliezen.

Mijn maatje en ik noemden elkaar in het begin van onze ontmoeting vaak Soulmate. Ergens begon ik automatisch te switchen tussen de woorden tweelingziel en soulmate maar bedoelde gewoon in gedachte hetzelfde ermee. En hoe meer mensen ik sprak en hoe meer mensen mij probeerden te overtuigen dat tweelingzielen en soulmates twee totaal verschillende dingen waren, hoe meer ik ging inzien waar we allemaal mee bezig waren vanuit Angst. Dat we ons aan Woorden vastklampten vanuit onze eigen Angst. We zijn het zo gewend vanuit ons Mens zijn dat we alles en iedereen in Hokjes plaatsen. Wat maakt het uit hoe we de ontmoeting met De Ware benoemen als we in Gevoel en Ervaringen hetzelfde ervaren? We weten ondertussen wel dat de ontmoeting gepaard gaat met het Transformatieproces, heel veel Aantrekken en Afstoten, het Loslaten van veel Oude Angsten, Oude Patronen, Oude Overtuigingen en Verwachtingen en het leren wat Onvoorwaardelijke Liefde is.

Het is de Mens/Illusionaire Persoonlijkheid/Ego die zich moet Verwoorden met Woorden om een ander duidelijk te kunnen maken wat hij/zij bedoelt. Zolang we nog niet volledig uit de Illusie van het Mens-zijn zijn gestapt, zullen jij en ik afhankelijk zijn van woorden om te kunnen communiceren. Het is ook de Mens/Illusionaire Persoonlijkheid/Ego die Alles in Hokjes plaatst en Denkt in Verschillen of Onderscheid. Mensen klampen zich niet alleen vast aan Hokjes en Woorden om zichzelf te kunnen Identificeren maar ook omdat Woorden gebruiken simpelweg onze Aardse manier van Communiceren is. We zijn nog niet zover maar in de Nieuwe Tijd zullen wij meer gaan communiceren vanuit onze Gedachten/Gevoelens, om het maar met een mooi woord te verwoorden: via Telephatie.

Het is nl zo dat we niet alleen Mens zijn maar ook Ziel. En de Ziel/Bewust-Zijn/Liefde Denkt niet in Woorden, Hokjes of Verschillen. De Ziel is Eén, we zijn allemaal hetzelfde, gelijk, één. Zolang Mensen Onderscheid maken (dus ook alles willen bewoorden door het in hokjes te plaatsen om vervolgens met elkaar te gaan strijden) zal er nooit die Eenheid, die we in werkelijkheid Zijn, ervaren kunnen worden. Ergens creeert men door al die verschillende benamingen weer hetzelfde effect als met al die verschillende religies en grenzen. Men onderscheid zich van anderen, vormt groeperingen, volgt elkaar of wat er tig jaar geleden in een boek geschreven werd. Men voelt zich beter, specialer, uitverkorener dan anderen en men maakt oorlog met elkaar. Liefde kent geen Grenzen, Onderscheid, Verschillen, Afgescheidenheid, alleen Eénheid.

Ik heb het ervaren met andere mensen dat ze zelfs gaan strijden met mij omdat ik mijn tweelingziel soms ook gewoon soulmate noem. Hetzelfde wat ik jaren geleden bij andere mensen deed, deden verschillende mensen nu bij mij hihi. Nog niet zo heel lang geleden gebeurde dit weer met iemand die tweelingzielen seminars gaf. Die viel er toen over dat ik constant tijdens een gesprek switchte tussen de woorden twin en soulmate. Toen ik uitlegde dat het voor mij dezelfde betekenis had kreeg ik een heel verhaal over me heen dat er een wezenlijk verschil tussen beide zat. Ik kon het hier nu niet meer mee eens zijn want ik had mijn oude overtuiging, die nu wel zijn overtuiging was, Losgelaten.

Meegaan in zijn overtuiging zou voor mij betekenen dat ik een stap terug zou moeten doen wat voor mij zou betekenen dat ik terug zou moeten stappen in het meer bezig zijn met Afscheiding en Verschillen ipv Eenheid. Het is zo makkelijk om anderen te volgen en je eigen mening en gevoel maar te verloochenen. Toch ben ik altijd zo geweest dat ik mijn eigen weg volgde, ook al betekende dat voor mij vaak dat ik jaren alleen mijn weg bewandelde. Ik blijf dus bij mijn overtuiging, het transformatieproces heeft mij ook al laten zien dat iedereen uiteindelijk dezelfde fases doorgaat. Ik herken waar mensen staan, ik herken de dingen die mensen ervaren, ik herken het gevoel, ik herken de oude energie en overtuigingen. Hoe moeilijk het soms ook is, voor mij is loslaten de enigste oplossing als mensen mij niet kunnen respecteren of blijven strijden en overtuigen met hun Woorden dat hun waarheid De waarheid is.

Voor mij zijn het maar woorden, naampjes en voor mij klinkt soulmate gewoon mooier dan tweelingziel (vandaar dat ik ook vaak het woord twin gebruik hahaha, engels klinkt zoveel mooier). Het is ook een woord dat ik 11 jaar geleden in gedachte vaak gebruikte toen ik ervan droomde om mezelf in een mannenlichaam te ontmoeten. Daarbij komt ook dat wanneer ik deze term gebruik andere mensen beter snappen waar ik het over heb dan wanneer ik de term tweelingziel gebruik. Het is zo ontzettend jammer dat mensen zo’n onderscheid maken tussen de Termen Tweelingzielen, Soulmates, Nevenzielen, Tweelingstraal, Tweelingvlam, Zielsverwanten etc want hoe je het ook went of keert: we zijn Allemaal hetzelfde, we Zijn Eén Ziel.

Ik snap echt wel waar het vandaan komt hoor, ik deed hier zelf vroeger ook aan mee. Maar als we het eens van een ander standpunt kunnen gaan zien hoe Woorden interpreteren nou werkt? Ooit was er iemand die zei Boom, daarna kwam er iemand bij en die zei ook Boom en zo ging het verder, totdat iedereen Boom zei bij het zien van een Stam met Takken en Bladeren. Is iets pas Waarheid als iedereen een Woord op dezelfde manier interpreteert? Voor mij gaat het niet meer op, voor mij is alles gewoon één pot nat hahaha. Met alles in Hokjes plaatsen geeft men alleen maar aan dat we van elkaar Verschillen en dat is dus juist niet het geval.

Men is bang om de Identificatie met de persoonlijkheid op te geven. We zijn Eén Ziel, sterker nog…we zijn allemaal tweelingzielen van elkaar. Alleen zijn we nog niet zover dat we van iedereen ook echt Onvoorwaardelijk kunnen Houden. Naar mijn mening komt dit voort uit het feit dat we nog teveel vanuit verschillende Bewustzijnsniveaus leven en we nog niet Klikken met elkaar. Het is al moeilijk genoeg om samen door dit proces te komen met de man of vrouw van je dromen, laat staan met een wildvreemde of je buurman etc.

Tweelingzielen – Soulmates Relaties 8

Je Tweelingzielen/Soulmates/Zielsliefde Herkennen

Veel mensen vragen zich af hoe je je tweelingziel/soulmate/zielsliefde/gelijkgestemde/ etc kan herkennen. (ik maak geen onderscheid in Woorden, Hokjes en Namen geven , voor mij is alles één want het gaat om Energie/Liefde/Eenheid. Zolang mensen nog denken in verschillen en hokjes zal die Eénheid waar wij naar toe werken als Zielen nooit tot stand komen. Daarom zal je in mijn teksten vaak verschillende termen lezen als ik het heb over mijn tweelingziel/soulmate.) De meest gebruikte term die ik gebruik om dit toch te kunnen verwoorden is het woord Soulmate of Tweelingziel.

Een ander kan voor jou Nooit uitmaken of je tweelingzielen/soulmates/zielsliefde van elkaar bent of niet. Dat is iets wat alleen jij en die ander kunnen weten vanuit je Hart. Vaak is het zo dat er eerst een korte periode is van herkenning en liefde. Daarna komt het transformatieproces op gang en zal er ook veel angst omhoog komen wat gezuiverd mag worden. Het is een proces van veel dingen Zelf doen omdat je weer moet leren in je Eigen Kracht te gaan staan. Dus niet constant leunen en steunen op anderen maar zelf werken aan je EigenLiefde, je Geloof en Zelf-Vertrouwen. Vanuit die Angst/Ego persoonlijkheid die tijdens dit proces zichtbaar wordt, is het voor velen vaak onmogelijk om hun zielsliefde nog te herkennen want het ego wil niet dat je Liefde ontmoet.

Het zal er werkelijk Alles aan doen om jou te belemmeren in de buurt van je eigen hart of het hart van je zielfsliefde te komen. Het ego is hoogbegaafd, een heel slim wezen dat met hele slimme redenatie en smoesjes, jou altijd wel weer het ‘verkeerde’pad op weet te sturen. Een pad dat altijd leid naar iets Buiten jezelf, het ego weet nl dat zolang jij denkt dat er nog iets uit te zoeken valt, jij op zoek zal gaan naar antwoorden buiten jezelf. Het geheim is dat er niets meer uit te zoeken valt want Liefde kent alle antwoorden al. Liefde is perfect zoals het NU is maar het Ego laat jou graag geloven dat jij nog niet klaar bent, dat jij nog niet verlicht bent, nog niet goed genoeg bent, nog niet genoeg weet. Ik kan je vanuit mijn hart zeggen dat jij en ik en iedereen Alles al Weet. Je zal het antwoord horen als je stil durft te zijn.

Ik heb een lijstje gemaakt met punten die speelden vooraf gaand aan de ontmoeting met mijn tweelingziel. Verder staan er punten tussen die speelden vanaf het moment dat ik besloot die opdracht met mijn tweelingziel aan te gaan. Ik zie het echt als dat je een opdracht met je tweelingziel aangaat om te leren onvoorwaardelijk te Zijn.

Gedachten zijn krachten….we creeren allemaal wat we zelf willen. Niet iedereen die zijn twin/soulmate/zielemaatje/de ware/zielsliefde of te wel…je ware spirituele partner vindt wilt daar ook een relatie mee, dat komt omdat men dat al Denkt. Het is maar wat we Zelf willen creeren. Luister naar je Hart want alleen Jij weet of jij en de ander zielemaatjes zijn, dat kan een ander niet voor je uitmaken. Als het jouw creatie is, blijf daar dan in geloven, wat een ander ook zegt, of hoe je tweelingziel zich ook gedraagt vanuit zijn angst en ego persoonlijkheid. Want weet….jij kan alles Creeren wat je wilt, als je er zelf maar in blijft Geloven. Alleen onze Eigen innerlijke stem is de stem die je werkelijk kan vertrouwen, het is onze beste raadgever, de beste wegwijzer. Vertrouw jeZelf.

Lijst met Herkenningspunten:

Dit is mijn lijst van dingen die vooraf gingen aan de ontmoeting met mijn tweelingziel-soulmate en de dingen die gingen spelen tijdens het transformeren:

• De ander gelijk herkennen op zielsniveau zonder hem ook nog maar gezien of gesproken te hebben. (Je herkent elkaar gelijk, bewust of onbewust. Maar het is niet altijd zo dat de ander jou ook herkent als die persoon een sterke ego persoonlijkheid heeft. Deze ego persoonlijkheid wil nl niet dat hij/zij Liefde ontmoet want dat zou het einde betekenen voor de ego persoonlijkheid. Verder zal je tweelingziel je ook niet willen herkennen als hij/zij al in een relatie of huwelijk zit. De ander zal jou als twin dan best kunnen ontkennen vanuit de ego persoonlijkheid tot hij/zij er aan toe is om je te erkennen.)
• Van je Hogere Zelf ( God-Zelf) boodschappen doorkrijgen
• Zielscontact hebben, constant stralen en jezelf in de ander zijn/haar ogen zien
• Jezelf herkennen in een ander lichaam, ik ben jaren vrijgezel geweest en zei tegen iedereen dat ik mezelf in een mannenlichaam wilde vinden. Toen mijn soulmate op mijn pad kwam vond ik mezelf in een mannenlichaam. Later hoorde ik van hem dat hij ook er van gedroomd had zichzelf in een vrouwenlichaam te ontmoeten.
• Ik kreeg via mijn Hoger Zelf boodschappen door wie hij precies van mij was en dat wij ooit samen een relatie zouden krijgen. Het moeilijkste wat ik vond en soms nog steeds vind, is dat je iets te Voelen/Weten/Zien krijgt wat bedoelt is voor de Toekomst en niet voor Nu. Daardoor wordt je gelijk gedwongen meer in het Nu te gaan leven, voor heldervoelende of helderziende mensen denk ik wel 1 van de moeilijkste taken hahaha.
• Ik was al jaren bewust vrijgezel en bereidde me letterlijk voor op een ontmoeting met mijn tweelingziel.
• Ik had een paar jaar lang een hele destructieve relatie met iemand waar ik ondanks alles toch veel van hield (voor zover ik toen wist wat liefde nou was). Ik had een aantal rollen op me genomen, die van moeder omdat zijn moeder was overleden, die van therapeut en hulpverlener, van huishoudster, van vriendin en hoer in bed, van maatje en uiteindelijk ook die van vijand. Ondanks dat ik binnen een week al wist dat ik hem moest loslaten lukte mij dit niet. Onbewust voelde ik mij heel verantwoordelijk voor hem en kon ik het niet over mijn hart verkrijgen het uit te maken en hem te kwetsen. Hij wist dan altijd op mijn gevoel in te spelen en ging zielig doen en vertellen dat hij niemand had, dat niemand hem zo goed kende als ik en dat hij bij niemand anders zichzelf echt kon zijn. Na 4 slopende jaren en heel veel ellendige ruzies heb ik gekozen voor mezelf en heb met heel veel pijn en verdriet deze relatie verbroken. Ik heb me jaren een looser gevoeld omdat het me niet gelukt was deze relatie succesvol te laten zijn. Ik heb jaren daarna nog een hekel gehad aan deze persoon omdat hij mij onbewust maar heel vaak ook bewust, heel erg gekwetst had. Maar na 6 jaren van verwerking en ook geestelijk loslaten kon ik inzien hoe dankbaar ik voor mijn tijd samen met hem was. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf en die relatie was voor mij echt een voorbereiding op wat ik met mijn tweelingziel zou gaan ervaren. Doordat ik veel al ervaren had in deze andere relatie 11 jaar geleden, kon ik nu veel makkelijker met een heleboel dingen omgaan die gingen spelen tussen mij en mijn soulmate.
• Je tweelingziel kan heel veel overeenkomsten hebben met vroegere partners, je vader, moeder en andere familieleden. Mensen die hun tweelingziel niet ontmoet hebben zullen helaas al snel een vergelijking maken met hun eigen en oude energie relaties.
• Met de ander kunnen praten op afstand
• zelfde tijden wakker worden, ik werd altijd rond 2 uur en 5.15 uur wakker, de tijden dat mijn soulmate altijd wakker werd of op moest staan.
• Dezelfde kwaaltjes krijgen, ik kreeg uitslag op mijn handen en mijn twin niet veel later ook. Hij viel af en ik kwam aan hahaha.
• Ieder telefoontje en afsprijk lijkt op de eerste en bezorgd je steeds weer kriebels in je buik.
• Elkaar voelen op afstand
• De ander altijd In je voelen
• Met die ander op afstand kunnen vrijen
• Weten en voelen wanneer die ander online is/komt
• Enorm trillen over je lichaam (heeft niets te maken met zenuwen maar je trilling/bewustzijn wat verhoogd)
• Als magneten naar elkaar toe getrokken worden, elkaar constant aan willen raken of bij elkaar willen zitten.
• Telephatisch contact
• Je hebt vaak dezelfde interesses (bij mij en mijn soulmate is dat echt het spirituele) , normen, waarden, levensvisie en doel
• Je spirituele groei gaat in een giga versnelling als je je twin ontmoet, ik leerde in 2 jaar tijd meer dan ik gedaan had in 35 jaar tijd. Je moet hier wel voor Open staan, doe je dit niet dan blokkeer je jezelf en zal je spirituele ontwikkeling niet zo soepel verlopen.
• De ontmoeting met je tweelingziel is als een gevoel van Thuiskomen, je voelt zoveel liefde, zoveel vrede en zoveel rust.
• Je kan te maken krijgen met uittredingen. Ik trad uit mijn lichaam en ontmoette toen mijn tweelingziel en ontdekte zo een andere dimensie.
• Ik begon steeds meer energie waar te nemen en zag soms kleuren rond bomen
• Je ontmoet elkaar in dromen. Ik heb ooit 9 x in nog geen anderhalve week tijd van mijn soulmate gedroomd. Als mijn soulmate echt met zware stukken te maken kreeg kwam hij ook in mijn dromen. Meestal huilde hij dan of zag hij er heel slecht uit en kwam dan bij me voor troost. In het fysieke leven is dit iets wat zijn persoonlijkheid niet snel zal doen.
• Je voelt elkaars gevoel/stemming heel sterk aan in elkaars bijzijn maar ook op afstand. Of je nu aan de telefoon zit of online bent of een mail leest, je voelt de energie van die ander haarfijn aan.
• Wat je samen deelt met je soulmate is niet te vergelijken met welke relatie, band of vriendschap dan ook. Het gevoel dat je ervaart bij elkaar zal je ook niet zo snel bij een ander voelen.
• Het is Samen werken aan een Goddelijke Opdracht om te leren Onvoorwaardelijk te Zijn. Het is werken aan een goddelijke / geestelijke relatie op zielsniveau maar ook werken aan een aardse fysieke relatie want die heb je hoe dan ook, ook samen. Het ego wil dat nog wel eens ontkennen want die wilt zich absoluut niet verbinden aan wie dan ook.
• Het proces samen leert je in je eigen kracht te gaan staan zonder constant op de ander te leunen en hulp te verwachten bij je problemen. Het leert je niet buiten jezelf te zoeken naar steun, liefde, aandacht, troost, complimenten, bemoediging, kracht etc maar Binnen In jezelf te zoeken en je dat alles zelf te schenken.
• Het leert je te Vertrouwen en Geloven in jeZelf en anderen niet belangrijker te maken dan jezelf.
• Het leert je niet te wijzen naar anderen of iets buiten jezelf, je eigen gevoel (en oude kernovertuigingen, oude patronen, oude angsten etc ) te onderzoeken, erkennen, accepteren en los te laten.
• Het is Aantrekken (magnetisch en Liefde) en Afstoten (Elektrisch en Angst)
• Het is jezelf in Balans brengen, het Mannelijke en Vrouwelijke samen brengen.
• Het is maatjes zijn door dik en dun en elkaar alles vergeven ondanks de vele momenten die naar boven komen tijdens het afstoten dat je elkaar wel achter het behang zou willen plakken. Net als de relatie is tussen ouders en kinderen is er eigenlijk vanaf het begin al een soort Onvoorwaardelijke relatie. De onvoorwaardelijkheid verdwijnt alleen steeds wanneer de ego persoonlijkheid te sterk word en vanuit angst gaat handelen en denken.
• Je gaat Samen een opdracht aan maar je werkt hoe dan ook heel veel Alleen aan het loslaten van je oude angsten en verwachtingen. Een ander kan niet voor jou veranderen wat jij zelf zal ‘moeten’ transformeren in jezelf.
• Je leert samen te communiceren want ieder mens praat en uit zich op zijn eigen unieke manier. Woorden hebben voor iedereen toch weer andere betekenissen, naarmate je elkaar leert kennen leer je de juiste woorden te gebruiken bij elkaar.
• Het is leren te Voelen en meer uit je Denken te komen die alles wilt analyseren en smoesjes probeert te verzinnen om je maar te laten twijfelen aan wat je eigenlijk allemaal van Binnen al Weet.
• Je Paranormale gaves worden meer ontwikkelt tijdens dit proces
• Je leert te werken aan jezelf wat inhoud dat je relaties met anderen ook beter worden
• Het is de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op je nemen, wat wel een mega zware klus blijkt te zijn. Je hebt voor dit proces nl een flinke dosis Geduld, Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Geloof, Vertrouwen en Eigen Liefde nodig.
• Het is leren te leven in waarheid = liefde i.p.v uit leugens – illusies – ego =angst
• Het is willen werken aan een geestelijke relatie samen, dit is de basis waar je aan werkt, als deze basis gelegd is dan zal er nog maar weinig tussen jullie in kunnen komen. (gebeurt wel vaak in aardse relaties omdat daar meestal een geestelijke band mist)
• Vaak wil je elkaar aanraken zonder sex gericht bezig te zijn of sex gerichte gedachtes te hebben
• Je spiegelt elkaar, de delen die je van jezelf niet meer ziet zullen naar boven komen door het spiegelen van de ander. Je kan veel leren van elkaar, hoe confronterend dat ook mag zijn. veel ego persoonlijkheden vinden het spiegelen te confronterend en zullen je daarom van zich afstoten of wegvluchten. Veel ego persoonlijkheden willen nl helemaal niet veranderen en zien hun eigen fouten en gebreken vaak ook echt niet van zichzelf. Maar hoe dan ook, ze kunnen wegvluchten wat ze willen, er zullen steeds mensen op hun pad verschijnen die ze hetzelfde zullen spiegelen. Net zo lang tot ze een keer niet meer wegvluchten en hun les wel leren.
• Voorwaardelijke liefde wordt getransformeerd naar onvoorwaardelijke liefde
• Het Innerlijke Kind wordt Volwassen, het sterke ego wordt losgelaten, Bescherming is niet meer nodig want Liefde kan voor zichzelf zorgen. De Muur om je Hart wordt afgebroken en je gaat leven vanuit een Open Hart.
• Je bent samen kind, volwassenen, veel lachen, samen goed praten ondanks meningsverschillen, weinig, zelden of geen ruzies. Ook kan je goed samen werken, of dat nou met werk te maken heeft of met klusjes doen samen.
• Elke ontmoeting, kus, aanraking, blik, telefoontje etc voelt als de eerste, het blijft leuk en spannend.
• Sex transformeert ook en men zal vanuit Liefde Zijn eerder samen de Liefde bedrijven, een geestelijk orgasme krijgen is dan het mooiste dat je kan bereiken. Om dit te kunnen bereiken zal je beiden wel vanuit een Open Hart moeten leven, Overgave is een belangrijk aspect als je Tantra wilt beoefenen met elkaar.
• Bij de ontmoeting met je soulmate komt het vaak voor dat je kundalini energie gaat stromen. Dit voelt aan als een soort van sexuele energie, alsof je zo klaar kan komen. Vaak is het in het begin voelbaar bij je lagere chakra’s. Mijn ervaring is dat het uiteindelijk overal voelbaar is, van je tenen tot aan je hoofd. Het is een heerlijk gevoel en het staat er om bekend dat deze energie je Oerkracht is. Het is iets wat elke dag voelbaar is en niet meer verdwijnt, misschien dat het wel kan verdwijnen als je geblokkeerd bent.
• Je bent Samen ook Stil zonder moeite mee te hebben met die stiltes.
• Het leven en de ervaringen die de ander heeft gehad of nog ervaart, lijkt op jouw levensweg en ervaringen maar loopt alleen niet altijd gelijk op. Ik zie bij mij en mij soulmate ontiegelijk veel overeenkomsten.
• Je bent vaak zonder het te weten, altijd in elkaars buurt geweest (woning, school, werkplaats)
• Je ervaart momenten dat je Samen Natural High bent
• Je ontdekt dat je in ongelooflijk veel dingen hetzelfde bent maar toch heb je ook je eigen unieke identiteit.
• Je gaat het transformatieproces met jezelf aan maar ook met je soulmate
• Alles wat oud en onzuiver is wordt getransformeerd naar iets nieuws en zuiverheid.
• De obstakels komen voort uit Angst en je Ego persoonlijkheden. Hierdoor kan er veel onbegrip ontstaan. Als de ene partij zeg maar geen muur meer rond zijn/haar hart heeft zal het anders tegen het leven en de wereld aankijken dan degene die nog met een muur rond zijn/haar hart loopt. Door die muur en ego persoonlijkheid die hem/haar belemmert bij de Liefde en Waarheid te komen, zal die persoon de dingen vanuit Angst eerder Troebel en Mistig zien i.p.v. Helder.
• Hoe hard de één ook trekt (vrouwen (of vrouwelijke energie) doen dit vaak omdat ze leven vanuit bezitsdrang) of de ander ook duwt (mannen (of mannelijke energie) doen dit vaak omdat ze meer leven vanuit vrijheid), soulmates zijn ten alle tijden met elkaar verbonden en daar kan niemand tussen komen.
• Je soulmate is de mooiste ziel die je ooit hebt ontmoet in het hele Universum. Omdat jij en die ander Hetzelfde Zijn kan je aan je eigen genezing werken als je Denkt dat jij minder mooi, sterk, wijs etc bent dan die ander. Zo ben ik, juist door naar mijn soulmate zijn mooie kanten te kijken, gaan inzien hoe mooi, sterk, wijs etc ik zelf ben, iets wat ik vergeten was. Maar het meest moeilijke stuk in dit proces samen is dat wanneer je minder mooie dingen ziet in die ander, dat dat betekend dat jij al die minder mooie delen ook in jezelf hebt. Vaak verloopt het proces tussen soulmates stroef omdat men duistere delen van zichzelf niet wil zien en erkennen. Dit maakt het dan weer heel moeilijk om dingen los te laten en zo kom je ook stil te staan in je geestelijke ontwikkeling. Het is mooier als je van elkaar wil leren en je ervaringen durft te delen met elkaar.
• Je kan die ander ook ontzettend missen, het voelt dan net aan alsof je geamputeerd bent. Je mist dan een deel van jezelf, je voelt het wel maar je ziet het niet.
• Vaak kan het ook zijn dat je vanuit je ego persoonlijkheid Denkt dat je die ander mist maar in wezen mis je dan jeZelf, je Eigen Kracht, Geloof en Zelf-Vertrouwen.
• De ontmoeting met je tweelingziel is Hemels maar het transformeren van je oude Angst maakt het vaak ook verrekte zwaar en allesbehalve leuk. Dus denk niet dat wanneer je je tweelingziel ontmoet dat het allemaal rozengeur en maneschijn is, want dan kom je echt van een koude kermis thuis. Tenzij je natuurlijk beiden al enorm veel angsten/ego’s hebt getransformeerd. Ik neem aan dat het dan een stuk soepeler kan verlopen tussen tweelingzielen.
• Als je beiden in Balans bent, beiden vanuit een Open Hart leeft, de Muren en Maskers niet meer nodig zijn dan is het het juiste en mooiste moment om werkelijk Één te worden en samen te smelten.

Ik hoop dat er meer mensen hun spirituele partner zullen vinden en we ooit met zijn allen weer terug zullen keren naar ons Thuisfront, daar waar we allemaal vandaan komen…Het Licht…De Bron…De Liefde….God…De Eenheid. Mocht je meer willen lezen over tweelingzielen-soulmates of je eigen ervaringen willen delen dan kan je hier terecht

Soulmates Forever Forum

(forum is opgeheven). Ik wil dit onderwerp nu afronden en het woord richten tot mijn Soulmate.

Lieve Soulmate,

Het is een onwijs zwaar en moeilijk proces waar we in zitten. Het vergt enorm veel verantwoordelijkheid, eerlijkheid, kracht en geloof in jeZelf. Soms zorgt onze angst voor een verwijdering tussen ons. Heb ik ook het idee dat jij mij niet meer als je soulmate ziet of als spiegel kan gebruiken als je me voor de zoveelste keer gigantisch afstoot. Ik weet dat het niets met mij te maken heeft maar alles met oude angsten die niet losgelaten zijn. Ik krijg veel over me heen wat niet voor mij bestemd is omdat ik degene ben die juist heel dichtbij je sta. Soms doen je onbewuste aanvallen en het afstoten echt zeer vanuit mijn mens zijn, maar mijn Ziel weet dat niet jij dat doet maar je ego persoonlijkheid, en dat dit alles nog nodig is voor jouw maar ook mijn proces.

Door dat gedrag kan ik nl mijn les leren om dichtbij mezelf te blijven, kan ik leren in mijn eigen kracht te gaan staan door Oude Patronen Los te laten. Dus zonder al dat afstoten vanuit je ego persoonlijkheid zou ik ook mijn lessen niet leren. Andersom geldt hetzelfde voor jou, door mijn ego gedrag en hetgeen je in mijn spiegel ziet, kan jij ook je lessen leren. Ik begrijp waarom het afstoten gebeurt, ik weet dat het bij ons proces hoort. Ik hoop dat jij ooit zal inzien waarom dit alles gebeurt en dat je er ooit net zo dankbaar voor kan zijn als ik.

Soms denk ik dat we er zijn om vervolgens weer te merken dat we iets te snel willen en zo beiden vergeten dat we nog een aantal angsten en verwachtingen moeten zien te overwinnen en los te laten. Ooit komt er een dag dat wij daadwerkelijk dat Hogere Gevoel, dat we zo graag willen bereiken, zullen ervaren en samen zullen smelten. Ik Weet dat al heel lang, God heeft mij dit verteld. We zijn ons proces nog niet helemaal doorlopen en echt samen zijn zit er voor ons nog niet in maar ik weet dat wij hier samen uit gaan komen.

Tot die tijd blijf ik van je leren en blijf ik je als Spiegel gebruiken (ook al is het energetisch), hoe confronterend dit ook is. Ik ben God dankbaar dat hij ons heeft samengebracht. Op het moment dat jij er aan toe bent zal je dit stuk lezen. Ik wil je laten weten dat ik ontzettend trots op je ben en dat je voor mij de mooiste ziel van het Universum bent.

Ik hou van Ons…Be Brave…Tot Nu….

Liefs je Soulmate

Bron: http://www.tweelingzielen-soulmates.nl/transformatie/tweelingzielen_soulmates_relaties.html