Tweelingzielen hoe ga je ermee om etc.

Een tweelingvlam is letterlijk de andere helft van je ziel. Deze maakt je compleet, maar toch is iedere tweelingvlam afzonderlijk een complete ziel.
Ze vormen een complete balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Wanneer je je tweelingvlam ontmoet, herken je die onmiddellijk.

Wanneer tweelingvlammen samen incarneren is het samenkomen vaak chaotisch en gaat gepaard met stress, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De relatie is heel erg intens.

Tweelingvlammen komen samen als twee spiegels. Ze zijn hier om elkaars imperfecties te reflecteren en het ultieme doel van Tweelingvlammen is het wederom totaal samensmelten.
Tweelingvlammen kunnen heel erg verschillen in dingen als leeftijd, achtergrond, geloof, ras en inkomen. Ze incarneren speciaal met de bedoeling om de ander te kunnen laten groeien.

De band tussen deze twee is zo sterk, dat het voelt als thuiskomen. Ze zijn op iedere niveau tot elkaar aangetrokken en spiritueel zijn ze één. Deze wetenschap helpt hen om de vele obstakels te overwinnen. Obstakels die meestal zijn ontstaan door pre-conditionering, geloof of persoonlijkheid.

Naarmate de tweelingvlammen meer in balans komen en ze meer duidelijkheid krijgen over welke rol ze hier op aarde moeten spelen, groeien ze spiritueel veel sneller dan wanneer ze alleen waren geweest. Vaak bezit de één een gave die de ander niet heeft. Ze zijn heel erg gevoelig voor elkaar’s energiestromen en spanningen.

Als ze niet samen zijn functioneren ze op een lager niveau. Samen zijn ze gebalanceerd en meer van wie ze zijn, omdat ze zich in elkaar’s energieveld bevinden.

Tot nog niet zo heel lang geleden incarneerden tweelingvlammen meestal niet tegelijk. Ze gingen dan om de beurt, waarbij ze elkaar steunden tijdens de diverse levens. Nu echter, incarneren tweelingvlammen in grote aantallen tegelijk, met het speciale doel om de wereld vooruit te helpen in de bijzondere tijden die gaan komen.

Ook soul mate verbintenissen kunnen heel krachtig, vertrouwd en sterk zijn. Hoe weet je nu of je de partner voor de ultieme bestemming hebt gevonden, oftewel je tweelingvlam?

1) Je had dromen of visioenen van deze persoon en/of je energetische relatie, voordat je deze voor het eerst ontmoette.

2) Het ontmoeten van deze partner voelde aan als “thuiskomen” bij een vertrouwde lang verloren energie. Na deze ontmoeting waren er “herinneringen” over andere tijden en plaatsen met die persoon.

3) Jouw partner spiegelt je eigen knelpunten, bezorgheden en onbalans, maar jullie completeren elkaars vaardigheden, talenten en capaciteiten. Jullie zijn de ultieme belichaming van ying/yang.

4) Tenminste één van de twee partners heeft een hogere frequentie, misschien een First Waver, Indigo en/of Chrystal of is genetisch aan één van deze gerelateerd.

5) Jullie kunnen verschillen in leeftijd, wel of niet van hetzelfde geslacht zijn, totaal verschillende achtergronden hebben, tegengestelde religies of culturen hebben, maar je voelt een ongelooflijke eenheid en “één zijn” met je partner.

6) Je voelt elkaars symptomen, ziektes en emoties, zelfs wanneer je niet samen bent of direct communiceert.

7) Je functioneert slechter of minder optimaal wanneer je gescheiden bent van je tweelingvlam. Het doet fysiek en geestelijk pijn wanneer je niet samen bent.

8) Als je bij je partner bent en de relatie is in balans, dan wordt je sterker en krachtiger dan je ooit geweest bent. Je voelt je verbonden in een missie of roeping om anderen of de wereld te dienen.

9) Je onvoorwaardelijke liefde voor je partner is uniek. Waarschijnlijk heeft je partner een bepaalde gewoonte, eigenschap of “bagage”, die in iedere andere relatie fataal zou zijn. Maar, jij kijkt daar overheen of werkt er samen met je partner aan en lost het op, ongeacht wat daar voor nodig is.

10) Je ontmoette je partner toen één van jullie een andere relatie had of op een andere manier “niet beschikbaar” was. Hoogstwaarschijnlijk ontmoetten jullie elkaar op een moment dat je dit het minst verwacht zou hebben.

11) Of jij, of je partner, was bang voor de kracht van deze tweelingvlamrelatie en is er van weggelopen vanwege het overweldigende gevoel of het gevoel kwetsbaar te zijn. Soms kan het jaren duren voordat jullie beiden bereid zijn om eindelijk alles te geven aan deze relatie.

12) De partner die wegliep van de tweelingvlamrelatie zal uiteindelijk “wakker worden” en de betekenis begrijpen. Zijn of haar ‘a-ha’-moment komt dan vaak als resultante van een verlies, ziekte of een andere persoonlijke ramp. Hij of zij zal dan eindelijk aanvaarden dat er geen andere persoon of andere prioriteit belangrijker is dan de tweelingvlampartner.

13) Het maakt niet uit hoe vaak jullie uit elkaar gaan, er schijnen krachten aan het werk te zijn die jullie weer samenbrengen. Jullie zien de tekenen en geheugensteuntjes van andere tweelingverbintenissen, waardoor jullie ook weer bij elkaar komen.

14) Jullie relatie wordt gekenmerkt door buitengewone hoogte- en dieptepunten, inclusief passie en pijn zoals je waarschijnlijk in je leven nog niet gevoeld zult hebben.

15) In een poging om te harmoniseren, karma te verwerken en elkaar te balanceren, weten jullie bij elkaar precies op de goede knoppen te drukken, waardoor je elkaar’s grenzen test zoals nog nooit iemand dat heeft gedaan.

16) Vrienden, familieleden en andere bekenden begrijpen vaak niets van de tweelingvlamdrama’s en proberen alsmaar om je in de richting van iemand of iets anders te duwen, wat logischer en “op papier” beter voor je lijkt.

17) De groei die je meemaakt, de lessen die je leert, en de persoon die je wordt door de tweelingvlamrelatie zijn belangrijker, gebeuren sneller en zijn veel krachtiger dan iedere andere ervaring of groeiperiode in je leven.

18) Je beseft dat je vorige soul mates of andere relaties je hebben voorbereid op de tweelingvlamhereniging. Het kan zelfs zijn dat je tweelingvlam een aantal ongewone eigenschappen of bijzondere kwaliteiten heeft die ook voorkwamen bij eerdere soul mates.

19) Het voelt alsof je je leven lang op deze persoon hebt gewacht. Als je terugkijkt op je leven, zie je ziekte, gesaboteerde relaties of andere situaties die zich manifesteerden omdat je nog steeds wachtte en zocht naar die “ene”.

20) Zelfs als je ontzettend moe bent van het 3D-bestaan hier op aarde; je zult helen, ontwikkelen, rijper worden en doorgaan met leven, alleen maar om bij je tweelingvlam te kunnen blijven.

21) Je bent een oude ziel en dit is je laatste menselijke ervaring.

22) Hoe meer tijd jij en je partner samen doorbrengen, des te sneller en vollediger zullen jullie een hoger bewustzijn krijgen.

23) Heel diep van binnen weet je dat je tweelingvlampartner je lot is, niet alleen in dit leven, maar ook als je ascendeert en teruggaat naar huis en dus voor eeuwig samenzijn.

De tweelingvlamrelatie is emotioneler en geeft meer uitdagingen dan welke andere relatie dan ook.
Wat we echter ontdekt hebben is dat er in relaties tussen tweelingvlammen een aantal patronen te herkennen zijn die in bijna allemaal terug te vinden zijn.

Hier volgt een aanvullende toelichting van Max, de “Healer’s Healer,” een geprezen medisch intuïtief, energetisch heler and psychologisch coach. Max, Lana en de LOC Group hebben er groot plezier in andere tweelingvlamkoppels en mensen met een hogere frequentie te helpen het optimale te halen uit deze menselijke ervaring.

Steeds meer tweelingvlammen ontmoeten elkaar in deze reïncarnatieperiode en over één ding zijn ze het allemaal eens: deze relatie is onweerstaanbaarder, emotioneel aangrijpender en geeft meer uitdagingen dan welke andere relatie dan ook daarvoor. In veel gevallen zijn de “oude regels” die een partner gebruikte en waarop hij of zij vertrouwde in voorgaande relaties eenvoudigweg niet van toepassing op deze twin.

Wat we ontdekt hebben is dat er in relaties tussen tweelingvlammen een aantal patronen te herkennen zijn die bij bijna al dit soort verbintenissen voorkomen. Hieronder volgt een opsomming van die overeenkomsten en een aantal tips om hiermee om te gaan.

De uitdaging:
Ondanks dat er een heel sterke onderlinge band is en een vertrouwd “in elkaar passen” van energieën, zal één van de twin-partners weglopen van de relatie. Hij of zij kan eenvoudig verdwijnen of zal proberen rigide grenzen voor de relatie vast te leggen, zoals het labelen van “goede vrienden”, “gewoon collega’s” of “gewoon een andere ziel- of zielcontractverbinding”.

De reden:
Gewoonlijk wordt de partner die wegloopt gehinderd door angst en zal een overgeanalyseerde “logica” loslaten op de relatie. Tenslotte is het veel angstiger om op je hart te vertrouwen dan op je analytische brein en bovendien is het iets wat we geleerd hebben om te doen. De twin die wegloopt is bang voor de kracht en de mogelijkheden van een tweelingvlamverbinding. Hij of zij kan zelfs tijdelijk in een lagere frequentie verdwijnen en een relatie met iemand anders aangaan, eenvoudigweg omdat dit vertrouwd en “veiliger” voelt.

Tip:
Ondanks dat het frustrerend kan zijn om je werkelijke gevoelens en toewijding aan je tweelingvlam niet te tonen zal het zeggen en overbrengen wat je werkelijk voelt de wegloper deze nog banger maken. De beste actie die je kunt ondernemen, totdat je partner bereidt is om werkelijk samen te komen, is om nonchalant te doen over de relatie. Doe gewoon of je gelukkig bent met je leven, zorg dat je in contact komt met andere mensen en doe andere dingen.

Als je in contact staat met je twin of met iemand die hem of haar kent, wees dan vriendelijk en voorkomend, maar niet claimend of dramatisch. Hoe meer jij een andere kant in je leven opgaat en daar gelukkig mee bent, des te meer zal je twin onderdeel van je leven willen zijn. Deze zal helemaal ‘gek’ worden als zij of hij eraan denkt dat jij je leven, licht en energieën deelt met anderen en dit allemaal moet missen.

De uitdaging:
Het is een verbazingwekkend gevoel om onvoorwaardelijk van iemand te houden en te herkennen dat die ander het “ontbrekende deel” van je ziel is. De flitsen die je krijgt van wat er in deze relatie allemaal mogelijk is, zijn wonderbaarlijk. Echter, het voelt vreselijk als die ander door woorden, acties of reacties een negatief en onjuist beeld geeft van wat ze diep in haar of zijn hart eigenlijk werkelijk is en voelt. Je vindt jezelf dan een idioot omdat je gevoelens en acties onbeantwoord blijven, terwijl je zoveel van die persoon houdt en zo graag die relatie wenst.

De reden:
Wat nodig is voordat tweelingvlammen voor altijd bij elkaar mogen zijn, is dat alle lessen geleerd en het krachtiger en wakker worden gebeurd zijn. Dit wordt een “spoedcursus Karma” voor jou. Een onderdeel van de “tests” die we krijgen voordat we permanent bij onze twin mogen zijn is: de bereidheid het risico te lopen om als een volledige ‘idioot’ over te komen en dan toch het vertrouwen te houden in onze intuïtie en in onze partner. De bereidheid om onvoorwaardelijk lief te hebben, ookal heeft die partner een eigenschap waardoor je met ieder ander zou afhaken en om geduld op te brengen, vasthoudendheid en kracht, wanneer we dat eigenlijk helemaal niet willen.

Tip:
Blijf onthouden dat als je twin werkelijk je twin is, je beiden geen enkele keus hebt met betrekking tot het vroeger of later samenkomen. De tweelingvlampartner is je lotsbestemming en wat voor wonderen er ook nodig mogen zijn om wakker te worden, jullie zullen absoluut bij elkaar komen. Zelfs als het betekent dat je partner een 180 graden ommezwaai moet maken in haar of zijn denkwijzen en gedrag. Jouw keuzes of beslissingen kunnen de timing en het gemak beïnvloeden waarmee het samenkomen gepaard gaat, maar dat het gebeuren zal is een feit en niet onderhandelbaar.

Als je op dit ogenblik nog niet permanent bij je twin bent, richt dan je leven in alsof dat ook nooit zal gebeuren, maar heb in je hart het vertrouwen en de rust dat het dat wel zal. Door zo te handelen zal je in het “nu” vooruitgaan en zal je niet uitgeblust, vermoeid en rancuneus zijn als je partner eindelijk komt wanneer die er klaar voor is om de levensgezel te zijn die je gehoopt, gevoeld en gevisualiseerd hebt.

Een goede uitlaatklep kan zijn jezelf uitdrukken in kunst. Hier kun je die emoties kwijt waar je partner nog niet aan toe is om over te horen en te ontvangen. Wanneer deze mentaal, emotioneel en spiritueel wel zo ver is, dan kun je die emoties delen en die zullen dan ook heel erg gewaardeerd worden.

De uitdaging:
Alhoewel jij en je partner in veel opzichten elkaar spiegelen, kan het toch zo zijn dat sommige dingen niet evenredig zijn verdeeld op bepaalde belangrijke gebieden zoals de behoefte aan seks, spiritualiteit, niveaus van ontwaken en financiële doelstellingen.

De reden:
Omdat jullie één ziel zijn die in tweeën is gedeeld, complementeren tweelingvlammen elkaar. Echter, de verdeling hoeft niet altijd gelijkmatig te hebben plaatsgevonden. De twin zal vaak tegenovergestelde eigenschappen en capaciteiten hebben, maar misschien heeft één van de twee op een bepaald gebied 70, 80 of 90% daarvan meegekregen waardoor de andere helft maar 10 tot 30% van zijn of haar capaciteit kan tonen op dat bepaalde gebied.

Tip:
Eén van belangrijkste lessen in onze wereld is het vinden van een zekere balans. Als tweelingvlampartners zal je leren om samen te werken, gebruik te maken van elkaar’s sterke punten, talenten uit te vergroten en compromissen te sluiten zoals je nog nooit eerder in je leven hebt gedaan. Het grote verschil is dat je jezelf niet compromitteert; het is het vinden van de balans en het compleet maken van je eigen ervaring. Dus, wees niet teleurgesteld als blijkt dat jij en je partner enkele cruciale meningsverschillen hebben die, nogmaals, in een andere relatie het einde van het samenzijn zouden hebben betekent. Die verschillen reflecteren alleen maar hoe goed jullie als één bij elkaar passen.

De uitdaging:
De tweelingvlamrelatie kan, zelfs na het samenkomen, zoveel intense en heftige wendingen nemen dat dit een negatieve invloed kan hebben op je stressniveaus, je geestelijke gezondheid en mogelijk zelfs geplande gebeurtenissen. Het kan voelen alsof je gek bent of belachelijk dat je met deze persoon in deze wervelende roller coaster zit. Je kunt je een leven zonder deze partner niet voorstellen, maar ook niet dat je met die onzekerheid en dit ‘drama’ de rest van je leven zit opgescheept.

De reden:
Als je je tweelingvlam hebt gevonden, betekent dat dat jullie beiden genetisch een hogere frequentie hebben. Als jullie samenkomen worden jullie energieën steeds sterker, hetgeen betekent dat jullie alleen en als stel de “frequenties” van anderen en de aarde zelf zullen oppikken. Ben dus niet verbaasd als jullie soms “heftige” discussies hebben of geïrriteerd zijn gedurende bijvoorbeeld tijden van zonnestormen, aardbevingen en uitlijningen van planeten.

Als voorbeeld, elk stel tweelingvlammen die wij kennen, inclusief onszelf, gingen gebukt onder vermoeiende discussies of dilemma’s gedurende de laatste heftige zonneuitbarstingen en het is niet de eerste keer dat er bij hen dergelijke patronen zichtbaar werden. Soms zelf zonder dat ze het in de gaten hadden. Naast het oppikken van kosmische gebeurtenissen en zelfs emotionele golven van vrienden en familie, merken tweelingvlammen vaak dat ze zich niet op hun gemak voelen met elkaar vlak voordat ze een bepaalde periode gescheiden zullen zijn. Dit kan dan zijn door werk, familie of zelfs het maken van plezier.
Dit zijn de verdedigingsmechanismen van de twin om te helpen afstand te scheppen zodat de scheiding minder heftig zal zijn. Het maakt niet uit hoe kort of lang de scheiding is, het kan fysieke pijn zijn voor een tweelingvlam, zowel geestelijk als lichamelijk. Een verschijnsel dat we zien bij tweelingvlamstellen om de scheiding wat gemakkelijker en minder pijnlijk te maken is het creëren van een klein beetje boosheid of een misverstand.

Tip:
Als jullie éénmaal in de gaten hebben dat de ruzie die jullie hebben het gevolg is van een verdedigingsmechanisme of dat het niet iets van jullie zelf is, dan kunnen jullie positievere manieren vinden om negatieve energieën kwijt te raken of om ze zelfs helemaal te vermijden. Let op de tekenen van het universum en de synchroniteiten om jullie heen als je wél een keer ruzie hebt. Je zult zien dat ze je altijd weer terugleidden naar je lotsbestemming, je tweelingvlam. Dingen zoals getallen, liedjes, kleuren, boodschappen en dromen zullen je eraan herinneren dat iedere tegenslag met je tweelingvlam een middel is om persoonlijk te groeien en te begrijpen dat jullie verbintenis werkelijk Goddelijk is; een verbintenis die bedoeld is om de wereld voort te stuwen.

Het universum, jullie gidsen en je eigen zielenkracht zullen ervoor zorgen dat jij en je twin samenkomen, vroeger of later, om bij elkaar te blijven, elkaar te steunen, te helen en om je missie als Lichtwerker voor de wereld af te maken.

Bron:
In5D

living_soul