Tweelingzielen 56 vragen en antwoorden

Vraag 1: Hoe weet je of je je tweelingziel hebt ontmoet?

Je Ziel H-Erkent die ander Zonder Enige Twijfel. Helaas hebben veel mensen geen of geen sterke verbinding met hun Ziel omdat ze voornamelijk leven vanuit hun Ego Persoonlijkheid / Mens zijn en hierdoor kunnen ze hun tweelingziel niet volledig H-Erkennen. Men zal dan nog het een en ander aan ervaringen moeten doorleven voor hun geestelijke ontwikkeling, dit zal hen op een hogere trilling/bewustzijnsniveau brengen en dus dichter bij hun Ziel /God.

Wanneer mensen nog Twijfelen of ze hun tweelingziel hebben ontmoet dan is de verbinding met hun Ziel nog niet sterk genoeg en staat hun Oude Angst hen nog in de weg om die ander Volledig te kunnen H-Erkennen. Op het moment dat je je tweelingziel ontmoet en Voldoende in verbinding staat met je eigen Ziel / God dan zal je echt zonder twijfel Weten wie die ander is.

De Herkenning van de Tweelingziel

Midden in de nacht tijdens het afsluiten van haar pc ontdekte ze een berichtje met de tekst ‘wil je je zussen de groeten doen’? Ze keek naar de naam van de afzender en gelijk schoot het door haar heen ‘dat is die paranormale jongen van vroeger’. Nieuwsgierig als ze was klikte ze in zijn profiel op de link van zijn website, na nog geen 4 regels gebeurde er toen het volgende: haar mond viel letterlijk wagenwijd open en bleef open, tranen begonnen over haar wangen te stromen terwijl ze ook een blij en spannend gevoel ervaarde. Opeens was daar vanuit het niets die mega luide Stem, het was Zonder Twijfel de Stem van God die haar vervolgens het volgende meedeelde: Dit is degene waar je al die tijd op gewacht hebt, dit is degene waar je ooit iets mee gaat krijgen, dit is je prins op het witte paard, je Ware Jacob, je Soulmate, die Ene, dit is degene die voor jou bestemd is, je hebt hem gevonden, je hebt hem gevonden, je hebt hem gevonden……Het was haar Ziel die zijn Ziel had Herkend en had Gevonden. Eindelijk, heel haar leven wist ze dat er iemand op Aarde liep die voor haar Bestemd was en dat ze hem ooit in dit leven zou ontmoeten. Eindelijk had ze zich-Zelf in een Mannenlichaam gevonden zoals ze al jaren wenste en God had haar Nu laten weten dat ze hem Zonder Twijfel Gevonden had. Waar ze altijd in Geloofd had was nu in werkelijkheid Gemanifesteerd….

Mooi verhaal??? Dit is de omschrijving van de Herkenning van mijn Tweelingziel !

Vraag 2: Hoe komt het nou dat zoveel Twins zo ongeduldig zijn?

Ergens in november 2006 las ik dat mijn Soulmate aan zijn reis begonnen was en dat hij in de trein gestapt was en anderen aanmoedigde ook nu in te stappen.

Ik ben slecht in visualiseren maar toen ik las dat hij in een trein was gestapt zag ik dat echt voor me. Ik zag niet een NS trein waar hij in zat maar zo’n hele oude trein van vroeger, zo’n houten met voorop een balkon waar je op kon staan. Ik zag mijn soumate voorop dat balkon staan en hij zwaaide naar mij vanuit de verte. Vanaf het eindstation keek ik toe hoe die trein langzaam richting het station opkwam waar ik me bevond. Sindsdien zie ik het transformatieproces weer in een ander context.

Eerst zag ik het doel waar ik heen wilde als een Berg, daaronder bevonden zich allerlei paden en wegen. Je mocht zelf kiezen hoe lang je op die paden en wegen verbleef alvorens je reis voort te zetten. Een verlicht wezen weet dat ie Altijd boven op die berg zit maar de Zoeker in ons valt soms in slaap en heeft dan een nachtmerrie dat ie van die berg afgedonderd is en die hele reis weer opnieuw moet maken voordat ie weer boven aan die top van die berg zit. Op het moment dat je weer Wakker wordt Weet je dat je altijd al op die berg zat.

Dan heb je nog het verhaal van de Hordenloop of de Ladders en de Verschillende Traptreden. Hoe bewuster je wordt, hoe hoger je op die trap staat.

En dan is er nu…de Treinreis

Je gaat vol goede moed aan je Innerlijke Reis beginnen en neemt de trein. Welke trein je neemt dat is een beetje afhankelijk van de tijd die je wilt uittrekken voor deze Innerlijke Reis. Je hebt de keuze uit 3 treinen:

De Stoptrein
De Sneltrein
De Thalys

Hoe komt het nou dat zoveel Twins zo ongeduldig zijn?

Als je je voorstelt dat je samen met je Twin op hetzelfde station opstapt en jij er voor kiest om die Stoptrein te nemen en je Twin de Thalys of de Sneltrein. Als je Twin dan op het Eindstation Onvoorwaardelijke Liefde aankomt dan is dat altijd sneller dan jij arriveert want jij zit in de Stoptrein. Misschien heeft die stoptrein ook nog eens Vertraging of is ie Ontspoord, dan duurt het alleen nog maar langer voordat jij je Twin weer in de armen kan sluiten.

Misschien ben je een aantal stations verwijdert van je Twin en moet jij nog een paar keer uitstappen om je lessen te leren? Als jij b.v. nog een Muur om je Hart heen hebt zitten, Oude Angsten en Bagage met je meedraagt, dan zal je dit eerst nog dienen Los te Laten. Op station Hart Openen leer je die Muur om je Hart Af te breken en op station Schouders Ontlasten dien je eerst al je Oude Bagage in te leveren alvorens je weer de trein in mag die je naar je eindbestemming zal brengen.

Het kan ook andersom zijn natuurlijk, dat jij de Sneltrein of Thalys hebt genomen en nu op dat eindstation halsreikend uit zit te kijken naar die trein waarin je Twin zich bevindt. Misschien zie je die Stoptrein waarin je Twin zit nog niet en verlies je soms de Moed om te blijven Geloven dat je Twin wel aan zal komen op het station waar jij klaar staat om die ander in de armen te sluiten. Of misschien verlies je het Vertrouwen en Geduld omdat de trein waarin je Twin zit Vertraging heeft opgelopen omdat ze Ontspoord waren?

In de tussentijd dat jouw Twin nog onderweg is en dus nog niet bij jou op dat eindstation gearriveerd is, heb jij dus alle tijd om nog te werken aan het ontwikkelen van je Vertrouwen en Geduld.

Misschien zit jouw Twin wel in een Stoptrein en wenst hij/zij dat ze de eindbestemming sneller bereiken maar lukt dat niet door die Vertraging of Ontsporing? Maar….en dit is het mooie van het verhaal, ALS ze er zelf voor kiezen hebben ze op ieder station de KEUZE om over te stappen op een andere trein. Ze beslissen zelf in welke Tijd zij hun treinreis voortzetten en in welke trein zij deze reis willen maken.

Geniet van je Reis of het oefenen in Geduld…

Vraag 3: Loslaten van je Twin, hoe nu verder?

“Wat ik denk is dat mensen gewoon báng zijn voor deze liefde, er daarom voor wegrennen, de confrontatie niet aandurven en daarom maar zeggen, je moet loslaten want dat is de bedoeling. Nou, nee hoor, de bedoeling is wel degelijk dat je de mogelijkheid hebt om met je tweelingziel samen te leven, het wordt je namelijk van boven gegeven”

Bovenstaande tekst van L las ik op de site van Zielsliefde.nl bij de vraag Hoe nu verder?

Ik kan me wel vinden in wat L hierboven schrijft. Ik geloof zelf ook dat het Juist de Angst in de mens is die ervoor zorgt dat zij hun allerliefste droom, om samen te komen met hun tweelingziel-Soulmate, opgeven. Het Innerlijk Proces is zwaar en kost bergen Moed, Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Zelfvertrouwen , EigenLiefde en Geloof.

Voor veel mensen is dit proces Te Confronterend, vaak slaat men op de vlucht omdat men nog niet voldoende kracht, verantwoordelijkheid, vertrouwen, eigenliefde, eigenwaarde, geloof etc. ontwikkelt heeft om te accepteren wat men in de spiegel van de ander ziet over zichzelf.

Wat ook vaak gebeurd is dat velen het opgeven wanneer de ene Twin sneller door het proces gaat dan de ander. Door de verschillende trillingen/bewustzijnsniveaus ontstaan er dan vaak problemen zoals Onbegrip, Onduidelijkheid, Frustraties en Ongeduld, Misvattingen en Miscommunicatie.

Men raakt ‘verwijdert’ van elkaar en degene die sneller door het proces gaat kan het gevoel krijgen dat de ander hem/haar nooit meer zal kunnen bijbenen/inhalen, of het gevoel hebben zichzelf niet te mogen verloochenen door te blijven ‘wachten’ en daarom besluiten zijn/haar pad verder alleen af te wandelen.

De persoon die er voor gekozen had/heeft om het proces in een langzaam tempo te doorlopen kan ook gefrustreerd/wanhopig raken doordat de ander juist zo hard gaat. Hij/zij kan het gevoel krijgen de ander niet bij te houden, of bang zijn de ander daardoor te verliezen en juist vanuit die angst de ander nog meer gaan afstoten door allerlei ego/angst gedrag.

Het is niet voor niets dat vele Twins weer gescheiden worden van elkaar. Zolang je nog niet echt 100% vanuit je hart goed voor jezelf kan zorgen en van jezelf kan houden, jezelf niet meer verloochent/wegcijfert voor een ander (dus een ander zijn/haar innerlijk kind belangrijker maken dan jezelf) is het niet mogelijk een onvoorwaardelijke liefdesrelatie te hebben met een ander.

Veel mensen denken dit proces vanuit je hoofd te kunnen doen maar je kan dit proces niet denken, je zal het moeten voelen en doorleven. Pas wanneer je dit proces werkelijk op innerlijk niveau doorleefd en voltooid hebt, zal je zien dat er meer dan genoeg Vertrouwen, Geduld, Begrip, Geloof, EigenLiefde en (creatie) Kracht aanwezig zullen zijn.

In je Eigen Kracht staan is het resultaat van die Innerlijke Voltooiing, wanneer je in je eigen kracht staat zal je zien dat Al je Dromen uit kunnen komen. Het Enige wat jij daarvoor hoeft te doen is….Echt in jeZelf en jouw Dromen te Geloven.

Heb de Moed om te Durven Dromen ook als je ervaart dat je Twin-Soulmate voor een langzamer tempo heeft gekozen en je (tijdelijk) uit elkaar moet. Op het juiste moment, een door God gekozen moment, zullen jullie zielen elkaar weer aantrekken als magneten. Dat moment zal zijn wanneer jullie beiden jezelf en de ander als liefde ervaren, niet vanuit het Hoofd maar vanuit het Hart.

Vraag 4: Wat kan ik doen om dat obsessieve denken aan mijn tweelingziel-Soulmate te minderen?

Alles waar je je aandacht op richt word Groter, dus als je constant bezig bent met je Twin en zijn proces dan zal het op een gegeven moment zeker uitmonden in het obsessieve denken aan die ander.

Hoe maak je dit minder? Door simpel je aandacht van die ander en diens proces weg te nemen en die aandacht te verleggen naar je eigen proces en leven. Vooral je aandacht richten op het NU en Aanvaarden wat nu is, is ontzettend belangrijk want alleen in het nu ben je werkelijk van je verslaving aan denken verlost.

Je bent hoe dan ook voor Eeuwig met die ander verbonden, dat is de werkelijke éénheid die je al ervaart. Die ander zit In jou, waar je ook gaat en wat je ook doet.

Het is zo dat velen in het obsessieve denken aan die ander terecht komen maar dat is ook niet gek als je opeens ervaart dat je iemand iedere seconde van de dag In je voelt. Je moet je weg er in vinden, uitzoeken hoe je er het beste mee om kan gaan. Hoe je de ander zijn/haar energie (+ oude angsten en problemen) van de jouwe kan onderscheiden, hoe je het beste in je eigen energieveld kan blijven en niet teveel van de ander zijn/haar oude angsten Overneemt.

Wanneer je heel sensitief/gevoelig bent pik je andermans stemmingen en gedrag ook al heel gauw op, en vaak neem je die stemmingen maar ook het gedrag over voor je er zelf ook maar erg in hebt. Het is dus heel belangrijk om te leren onderscheiden wat van jou is en wat bij die ander hoort. Het is ook het leren loslaten van die ander, vaak willen we onze geliefden behoeden voor pijn maar in dit proces leer je dat je de ander zelf de stappen moet laten maken ook als het betekent dat je ze onderuit zal zien gaan omdat ze nog niet sterk genoeg in hun schoenen/kracht staan. Met vallen en opstaan leren we….

Het obsessieve denken aan die ander dat kan je meer loslaten door je aandacht meer van die ander af te halen. Meer focussen op je eigen proces en leven want hoe meer je dat doet, hoe minder je bezig bent met die ander en dus ook minder pijn/verdriet/gemis zal voelen en dus ook minder obsessief bezig zal zijn

Het kan ook nog een test van Boven zijn om te kijken of je inderdaad wel echt loslaat. En dan bedoel ik meer dat je ook erkent en Echt accepteert dat ook de verdrietige momenten bij het leven horen. Veel mensen zetten zich nog heel erg af tegen de mindere momenten in hun leven, willen het niet ervaren, willen hetgeen ze voelen niet voelen maar daarmee zet je je alleen maar af tegen je eigen proces en ontwikkeling. Waar je tegen vecht, dus niet accepteert, zal alleen maar groter worden en dus ook alleen maar langer duren eer je het werkelijk loslaat.

Vraag 5: Heb je als tweelingzielen-Soulmates een doel of opdracht hier op aarde?

Wat ik zelf altijd vanaf het begin gevoeld heb is dat ik samen met mijn Twin gekozen heb voor deze opdracht om samen te gaan leren wat onvoorwaardelijke liefde is. En dat wanneer wij beiden het proces helemaal doorleefd en voltooid hebben wij een Goed voorbeeld mogen zijn voor anderen die niet meer geloven in zichZelf, Ware (Eeuwige) Liefde en hun Dromen. Dat wij deze mensen mogen dienen, door Puur en simpelweg alleen maar onsZelf te Zijn, zodat ook zij weer gaan geloven in Ware Liefde en hun Dromen en wij uiteindelijk met z’n Allen de Hemel hier op Aarde Creëren.

‘Uw Koninkrijk kome’

Een mooie zin uit het Onze Lieve Vader Gebed die voor mij jaren geleden ervaren werd als droom en een soort van wishfull thinking maar nu zeker voelt als waarheid. Mijn ervaringen van de afgelopen jaren hebben mij geleerd dat deze Opdracht en het Transformatieproces overeenkomen met Mijn en Gods Wil = Het Goddelijk Plan om de Hemel op Aarde te Creëren.

Vraag 6: Genoegen nemen met minder dan Twin relatie?

In mijn geval is het zo dat ik in het verleden al echt ontiegelijk veel “relaties” heb gehad, ik heb in al die relaties veel geleerd over mezelf, wat ik waard ben, wat ik zoek en vooral Niet zoek in een relatie. Juist door al die relaties en lessen kwam ik er op een gegeven moment op uit dat ik een Soulmate Relatie waard was en zo begon voor mij toen ook het Creëren van mijn Soulmate in mijn leven.

Het is best moeilijk hoor als je Twin dan nog in een relatie zit en niet vaak bij je kan zijn, helemaal omdat zijn angst daar ook nog bij in de weg staat. Soms verlang ik er gewoon naar om samen te zijn met hem, om hem aan te raken, om de liefde te bedrijven met hem. In dat opzicht kom ik niet echt aan mijn trekken en om dat bij een ander te gaan halen dat lukt me niet. Ooit vroeg ik God om afleiding en hoppa een kwartier later kwam er iemand via internet op mijn pad die mij een hoop afleiding bood. Over en weer was er veel geflirt, die persoon overlaadde mij met complimenten en aandacht en was vanaf het begin heel duidelijk: hij wilde met mij naar bed. Ik kon er wel over fantaseren dat ik seks met hem had maar ik kon hem niet daadwerkelijk ontmoeten en het ook echt met hem doen.

Waarom ik hem dan toch via het internet ontmoette? Hij liet mij zien dat ik mijn les geleerd had, een les die ik in het verleden maar niet scheen te leren. Vroeger kon ik nl geen onderscheid maken tussen aandacht en liefde. Ik dacht echt dat wanneer een jongen mij aandacht gaf, dat hij dan van mij hield, vandaar ook die vele “relaties” die ik achter de rug heb. En nu kon ik kiezen voor deze jongen / Afleiding omdat mijn Twin er niet voor mij kon zijn maar ik besefte dat dat precies was wat ik zou krijgen: afleiding in de vorm van wat aandacht en seks en dat is iets waar ik juist geen genoegen meer mee wilde nemen toen ik jaren geleden besloot alleen nog te gaan voor een Soulmates Relatie. Afleiding, aandacht en seks…..ik kan naar de kroeg gaan en het zo krijgen maar het is niet meer wat ik wens voor mezelf of verdien. Door deze jongen zag ik dus in dat ik mijn les eindelijk geleerd had en trouw bleef aan mezelf (en gelijk dus ook aan mijn Twin). Het is een keuze die ik jaren geleden voordat mijn Twin in mijn leven kwam al gemaakt had en ik ben er ook trots op dat ik mezelf trouw blijf ook nu ik mijn Twin al ontmoet heb maar wij niet samen kunnen zijn.

Ik kan echt niet met iemand naar bed gaan als er geen geestelijke liefde (echte intimiteit) is. En een ander zijn lichaam gebruiken om mijn ego/lust behoeftes te bevredigen, daar doe ik niet aan mee. Ik heb teveel respect voor mezelf en anderen om daar wel aan toe te geven. Mijn lichaam is ook geen prullenbak waar mannen hun kwakkie in kunnen deponeren dus mijn lichaam leen ik niet voor een potje Lust. Ik heb zelf ook geen behoefte aan afleiding met een ander, ik heb mijn ware al gevonden dus waarom nog op zoek gaan naar iets anders? In mijn hart zijn we al samen, fysiek ontmoeten we elkaar met tussenpozen en delen we het meest mooie wat je maar kan ervaren op aarde.

Ik neem geen genoegen met minder dan liefde, mijn tweelingziel en ik zijn beiden nog bezig met ons proces. Je trekt aan wat je bent, ik zou alleen mensen die mij slecht zouden behandelen kunnen aantrekken als ik alles wat ik de afgelopen jaren had geleerd, overboord zou gooien. Ik ben liefde en een relatie kan voor mij alleen werken als de ander ook liefde is. Of dat de ander in ieder geval op hetzelfde of in de buurt komende trillingsgetal zit en ook de verantwoordelijkheid voor zijn eigen proces, daden en leven op zich neemt. Als liefde zal je niet zo snel een relatie nemen met iemand die totaal niet bij je past, totaal geen verantwoordelijkheid kan nemen, niet Gelijkwaardig kan opstellen of niet dezelfde normen en waarden deelt.

Ik blijf mezelf trouw, ik ga alleen voor zielsliefde, met minder dan dat neem ik echt geen genoegen meer, ook al betekent dat dat ik nu heel vaak alleen door het leven moet omdat ik mijn Twin niet zo vaak zie. Ik kan mezelf niet meer verloochen door genoegen te nemen met minder dan ik verdien. Ik ben liefde en ik ga alleen nog maar voor iemand die zichzelf ook echt als liefde kan ervaren, voor minder doe ik het niet meer.

Vraag 7: Kunnen tweelingzielen-Soulmates elkaar herkennen ook al hebben ze elkaar nog nooit gesproken of ontmoet?

In mijn geval kan ik zeggen Ja. Ik kreeg januari 2003 een berichtje via een chatprogramma van hem maar ik was op dat moment met mijn website bezig dus ik had zijn berichtje niet gezien. Toen ik ’s nachts bij het afsluiten van m’n pc het bericht ontdekte was hij allang offline. Ik ben toen in zijn profile gaan kijken en zag dat hij een website had, op het moment dat ik op zijn website terecht kwam en nog geen 4 regels gelezen had, viel mijn mond open van verbazing en stroomden de tranen over mijn wangen. Ik kreeg op dat moment nl allerlei boodschappen van God door over wie hij was, wat de bedoeling was tussen ons en dat wij later een relatie zouden krijgen. Mijn ziel had hem gevonden en na al die boodschappen die ik doorgekregen had kreeg ik als laatste steeds te horen “je hebt hem gevonden, je hebt hem gevonden, je hebt hem gevonden, je hebt hem gevonden”. Ik herkende hem dus al voordat wij met elkaar begonnen te chatten en elkaar fysiek ontmoetten. En met iedere ontmoeting kreeg ik alleen maar meer bevestiging dat wat God mij allemaal doorgegeven had, echt Waar was.

Nu moet ik er wel bij zeggen dat dit niet echt onze 1e ontmoeting was hahaha. Ongeveer 18 jaar daarvoor had ik hem een keer ontmoet bij mijn moeder thuis. Hij was toen al paranormaal begaafd en voelde mijn pijn in mijn nek. Ik was in die tijd ongeveer 17 of 18 jaar en had al een vriendje en keek verder niet om naar andere jongens maar wat mij wel altijd is bijgebleven was zijn paranormale begaafdheid en het aanvoelen van mij. Dat stukje is precies wat ik altijd in mijn relaties zocht maar nooit vond, iemand die mij echt kon begrijpen en aanvoelen. Dus waarschijnlijk was die ontmoeting en gebeurtenis toen al voor mij toch een lichte vorm van zielsherkenning maar de verbinding met mijn Ziel was toen destijds verre van ontwikkelt waardoor ik hem dus ook niet Volledig vanuit mijn Ziel kon Herkennen.

Vraag 8: Ontmoet je je tweelingziel – Soulmate alleen in je laatste leven?

Nee, je ontmoet elkaar in meerdere levens. Het kan zijn dat je in die andere levens ook een relatie had met elkaar maar dat het uiteindelijk tot een breuk leidde. Wat wel gebeurt in het laatste leven van jullie beiden is de Samensmelting en het Samen als Eénheid terugkeren naar Huis. D: “Ik heb ooit eens iets gelezen dat men zijn Twin doorheen de incarnatiecylcus 12 ontmoet. Dat het meer dan eens is, staat vast, maar waarom dan 12 keer” ?

Soms lezen we iets wat overeen komt met wat we zelf misschien denken of voelen en dan nemen we zo’n overtuiging aan omdat het dicht bij onze eigen waarheid komt.

Als ik naar mijn gevoel ga luisteren als ik me afvraag of ik mijn Twin werkelijk maar 12x heb ontmoet tijdens al onze levens op aarde dan komt er een nee als antwoord omhoog. Als ik er vanuit ga dat wij Eeuwig leven en ik wel duizenden keren, wie weet wel 100.000 keren geïncarneerd ben dan klopt het voor mijn gevoel niet dat mijn Twin en ik elkaar maar 12x ontmoet hebben. Maar dat is wat mijn gevoel zegt

Vraag 9: Is het mogelijk dat je via regressietherapie er achter kunt komen wie je tweelingziel – Soulmate is?

Ik geloof er wel in dat dit mogelijk is alleen ben ik niet zo’n liefhebber ervan dat mensen zo in hun Vorige levens gaan zitten zoeken en graven. Het is het ego dat leeft van de Tijd en je laat zoeken. Ik richt me liever op het Nu want hier ben je bewust, hier ben je liefde, hier heb je vertrouwen en hier is ook het Weten.

Wanneer de verbinding met je Hoger Zelf / Ziel / God sterk genoeg is heb je geen regressietherapie nodig, je ziel weet nl het antwoord al of iemand je tweelingziel is of niet. Als iemand niet weet of die ander zijn/haar Twin is of twijfelt dan zou ik i.p.v. regressietherapie aanraden meer eigenliefde, Zelfvertrouwen en geloven te ontwikkelen zodat de verbinding met je Ziel en God Sterker worden en jij de antwoorden die al In je zitten Zelf kan Voelen en Horen. Zoek niet in het Verleden de antwoorden liggen in het Nu.

Vraag 10: Hoe kom je door die moeilijke momenten heen als je tweelingziel-Soulmate je weer afstoot?

Wat ik zelf deed was steeds maar weer terugkeren in mijn eigen energieveld en hem loslaten. Loslaten vanuit Liefde en Vertrouwen is iets dat je doet voor jezelf maar ook voor die ander. Je Weet dat je ruimte schept voor jezelf en voor die ander zodat jullie beiden verder kunnen werken aan je eigen Geestelijke Ontwikkeling. Je weet dat je die weg niet voor die ander kan lopen en dat je die ander niet op je rug hoeft mee te tillen, Je Vertrouwt er gewoon op dat die ander Sterk genoeg is en zelf die weg loopt en zijn oude bagage uiteindelijk op het Juiste Moment ook zal loslaten zodat de weg die hij/zij bewandelt Lichter wordt. Je zal zien dat wanneer je loslaat vanuit Liefde, er meer ruimte en bewustzijn ontstaat waardoor je weer dichter bij je Hoger Zelf – Liefde uitkomt.

In je eigen energieveld blijven houd in dat je bewust blijft van het feit dat die ander jou alleen maar afstoot vanuit zijn eigen nog aanwezige oude angsten. Wat die ander ook zegt of doet vanuit het ego, dat dat helemaal Niets met jou te maken heeft maar alles met hem of haarzelf en de oude angsten die ze nog met zich meedragen omdat ze die niet durven los te laten.

Het zijn hun oude angsten, hun problemen en het is niet de bedoeling dat wij van hun angsten en problemen de onze gaan maken en gaan mee-Lijden of ons daardoor Minder-Waardiger gaan voelen. Voel je je wel minderwaardiger door dat ego gedrag van je Twin dan heb je je al uit je eigen energieveld laten slaan en dan is het jouw taak om jezelf weer veel liefde en aandacht te geven zodat je eigenwaarde weer voldoende is. Aanvaard Alles wat er nu nog gebeurt als Nodig voor jou en die ander zijn/haar geestelijke ontwikkeling en weet dat niet hun Ziel je Afstoot maar hun Ego dat nog leeft vanuit Oude Angst.

Vraag 11: Waarom ontstaat er altijd zoveel ellende na de ontmoeting met je tweelingziel-Soulmate?

Dit komt omdat jij en je Twin, of jij of je Twin verstrikt zijn geraakt in jullie oude angsten/patronen/identiteiten/overtuigingen.

Angst is gebonden aan Tijd, Verleden Tijd en Toekomstige Tijd. Wanneer je in je angst verstrikt raakt dan houd dat in dat je denken bestaat uit het denken aan oude negatieve ervaringen die gebeurd zijn in het verleden of dat je zit te dromen van dingen die evt in de toekomst zouden kunnen gebeuren maar er Nu niet zijn wat je weer een verdrietig of gefrustreerd en zelfs boos gevoel kunnen opleveren. En vanuit die boosheid kan je je al gauw gaan afreageren op degene die het dichtst bij je staan, in dit geval is dus je Twin degene die het dichtst bij je staat.

Wanneer je gespiegeld word door je Twin kan dat ook heel confronterend zijn omdat je werkelijk alles van jezelf te zien krijgt. En dat houd in werkelijk Alles dus ook je Schaduwkant. En helaas kunnen veel mensen het niet aan om met die kant van zichzelf geconfronteerd te worden en gaan dan al gauw vanuit hun eigen angst ego in de Aanval of slaan vanuit een Oud Gedragspatroon op de vlucht i.p.v. te kijken naar wat hen aangereikt wordt. Wanneer iemand niet sterk in zijn eigen kracht/energieveld/hart/liefde blijft bij zo’n aanval van een ander zijn ego dan kan men zelf ook in het ego schieten en kan er dus een conflict/strijd ontstaan tussen beide ego’s.

Tijdens deze conflicten of vanuit die angsten kan men werkelijk van alles zeggen en doen om de ander af te stoten of weg te jagen. Maar wanneer je in je eigen kracht kan blijven tijdens zo’n aanval van die ander (dus bewust blijven dat ze zich zo gedragen vanuit hun oude angst wat nog getransformeerd mag worden) dan kan zo’n aanval je ook niet echt raken, of misschien raakt het je even maar stap je zo weer terug in je kracht.

Lijden kan er alleen maar zijn vanuit Onbewust zijn, het niet leven in het Nu en het Aanvaarden van wat er nu nog nodig is voor jouw geestelijke ontwikkeling.

Vraag 12: Kan of zal iedereen zijn/haar tweelingziel-Soulmate ontmoeten?

In deze tijd trekken veel tweelingzielen elkaar aan, niet alleen omdat we een nieuw tijdperk in zijn gegaan, maar vooral omdat steeds meer en meer mensen zichzelf erkennen als Liefde en door die Liefde hun tweelingziel aantrekken. Veel mensen kiezen Moedig om het Transformatieproces aan te gaan, kiezen voor de opdracht om samen met hun tweelingziel te leren wat Onvoorwaardelijke Liefde is. Veel van deze mensen zitten in hun onze laatste leven hier op aarde en zullen samen met hun tweelingziel als Eénheid terugkeren naar Huis wanneer zij het transformatieproces/Goddelijk Plan hebben Voltooid.

Ik geloof heilig in de Kracht van de Gedachte…..dus het Creëren / Scheppen:

Iemand die er van droomt de ware te ontmoeten zal sneller zijn ware aantrekken omdat die positief blijft denken en er in geloofd en vertrouwt dat het zal gebeuren, dan iemand die constant roept dat ie niet in ware liefde geloofd en het onmogelijk is die ander tussen al die andere miljarden mensen hier op aarde te ontmoeten. Iets waar je niet in geloofd zal er ook niet zijn, dus let op je gedachten.

Als je je tweelingziel – Soulmate wilt ontmoeten begin dan eerst er in te geloven dat hij/zij bestaat. Vanuit Angst Creëer je Nachtmerries en Drama’s, vanuit Liefde Creëer je ….Dromen.

Durf te dromen….

Vraag 13: Is het mogelijk dat je niet bij elkaar bent maar dat je toch op afstand seks hebt met je tweelingziel-Soulmate?

Ja, dit is zeker mogelijk, ze noemen het ook wel astrale seks. Ik heb dit zelf heel vaak ervaren met mijn Twin, ik kon hem altijd heel sterk bij me voelen en nam hem dan ook iedere avond mee naar bed :). Fysiek was hij dan wel niet bij me maar energetisch wel en op die manier was het gewoon net alsof hij daadwerkelijk bij me was en ik de liefde met hem bedreef.

Vraag 14: Sinds ik mijn tweelingziel-Soulmate heb ontmoet voel ik een soort van energie bij mijn buik/zonnevlecht en andere plaatsen, wat kan dit zijn?

Dit is Kundalini energie, je Oer-Kracht maar ook seksuele / tantra energie genoemd. Bij mij kwam die energie vrij tijdens de ontmoeting met mijn Soulmate. Voor mij was het een hele heftige shock ontmoeting omdat ik als het ware mezelf ontmoette maar dan in een mannenlichaam. Het was Herkenning, iemand die mijn gelijke was en mijn gedachtegang makkelijk kon volgen. Daar waar psychologen en psychiaters of anderen mij nooit begrepen hebben en konden helpen, daar hielp hij mij moeiteloos verder op weg. Kundalini schijnt een transformerende kracht energie te zijn. Waarbij je oerkracht omhoog komt en je spiritueel ontwaakt en/of bewust(er) wordt. Als je goed bij jeZelf kan blijven kan je die energie ook omhoog sturen en jezelf een Geestelijk Orgasme bezorgen en daar kan geen enkel Aards orgasme tegenop kan ik je uit ervaring zeggen :).

Sinds de ontmoeting met mijn Twin voel ik hem letterlijk In mij, ik heb me sinds mijn ontmoeting met hem dan ook geen dag meer alleen gevoeld. Ik kon door die energie in mijn buik ook precies voelen wanneer mijn Twin met mij bezig was of wanneer hij online kwam. Vaak lag ik op de bank en dan vanuit het niets werd het gevoel in mijn buik dan heel erg sterk en dan Wist ik gewoon dat hij online was of zou komen. Elke keer als ik ging kijken klopte het ook, of hij was er of kwam binnen een paar minuutjes online.

Het mindere wat ik ervaren heb is dat ik een paar maanden gevoeld heb dat mijn Twin seks had met anderen. 3 maanden lang voelde ik het in mijn buik en vertoonde ik bepaald gedrag waarvan ik wist dat het bij mijn Twin hoorde en na een aantal maanden kreeg ik ook daadwerkelijk de bevestiging van mijn Twin dat hij in die tijd helemaal losgeslagen was en extreem veel aan seks gedaan had. Maar ook wanneer het heel slecht ging/gaat met mijn Twin voel ik dat in mijn buik.

Vraag 15: De liefdevolle relatie tussen mij en mijn tweelingziel-Soulmate is verandert in een strijdlustige met veel haat en nijd en conflicten, hoe kan dit toch?

Voor mijn gevoel ben je dan weer beland in wat ik noem een Aardse Relatie. Het contact met de Ziel / God is dan niet sterk genoeg of totaal verdwenen en men identificeert zichzelf dan teveel met de ego persoonlijkheid/mens die vanuit Angst reageert en handelt. Je ziet dit veel gebeuren bij Twins, eerst belanden ze in de Hemel en is alles mooi en Licht, daarna volgt de fase van het bij elkaar omhoog triggeren van de oude angsten, het spiegelen van elkaars duistere stukken en het aantrekken en afstoten van elkaar.

Wanneer er teveel angst bij iemand aanwezig is kan dit heel Confronterend zijn en er voor zorgen dat die persoon op de vlucht slaat voor wat hij/zij te zien krijgt. Of, en dit komt heel vaak voor, de ander voelt zich aangevallen en ziet het aangereikte als verwijt of aanval i.p.v. een cadeau van God en helaas zal het aangevallen en bange ego er dan ook alles aan doen om de ander onderuit te krijgen middels manipulatie, leugens, onderdrukking, smoesjes of afstootgedrag.

Als je echt heel veel conflicten hebt met je Twin dan zitten jij of je Twin of beiden nog heel erg in je angst-ego en dan reageren jullie teveel op elkaars ego. Je kan dit allemaal voorkomen door het contact met je hoger zelf te behouden, dus dicht bij jeZelf te blijven. Dit kan je doen door in het Nu te leven en je vooral te focussen op je eigen lessen en leven. Maar ook het erkennen en accepteren van alles wat je van Binnen Voelt (emoties en angsten) zal het makkelijker voor je maken om bij jezelf te blijven. Blijf bewust dat het ego gedrag van die ander Niets te maken heeft met jou maar alles met het feit dat ze zelf nog teveel oude angsten met zich meedragen. Het is niet hun Ziel die jou nog zo afstoot maar hun Angst ego die als de dood is voor Verandering/Transformatie en Liefde.

Laat die angsten bij die ander, ga hun angsten niet op jouw schouders nemen of er op reageren want dan gaat dat ego van die ander er hoogstwaarschijnlijk toch weer op reageren en dan maak je het probleem alleen maar groter. Dit houd niet in dat je over je heen moet laten lopen, geef je grenzen goed aan en kom voor jezelf op maar probeer dit wel op een liefdevolle manier te doen.

Wanneer iemand jou beledigd, aanvalt, uitscheld of wat dan ook, dan kan dit alleen gebeuren omdat die ander in zijn/haar eigen Angst is geschoten en het gevoel heeft zich te moeten verdedigen. Liefde kan niet kwetsen of gekwetst raken, het ego wel. Blijf dus bij jezelf….in je hart. Wanneer iemand je aanvalt dan betekent dat dus dat die persoon in zijn/haar angst is geschoten en nog niet die vaardigheden heeft om anders te reageren.

Vraag 16: Sinds ik mijn tweelingziel-Soulmate heb ontmoet heb ik zoveel pijn, hoe kom ik hier vanaf?

Het is de les van ons allemaal….NU Leven. In het nu is er geen pijn of lijden want in het nu is er geen gebrek.

Er kan alleen pijn en lijden zijn vanuit de Tijd. Als je steeds met je gedachten in het verleden zit en denkt aan traumatische ervaringen, dan komen er bij die herinneringen automatisch de bijbehorende gevoelens naar boven. Als je niet sterk in je eigen kracht staat kan het zijn dat je je gaat identificeren met die emoties en dan blijf je dus hangen in die emoties en je verleden. De pijn die je in je verleden hebt ervaren kan je daardoor dus steeds opnieuw gaan voelen.

Hetzelfde geldt voor toekomstig denken……en dit is wat heel veel Twins doen en waardoor het lijden, de pijn en het gemis ontstaat. Als je steeds zit te dromen van iets wat je graag zou willen nu of in de toekomst en dat komt niet of niet snel genoeg uit dan kan je in een teleurstelling, frustratie, boosheid, depressie schieten. Veel Twins lijden omdat ze het liefst Nu al samen willen zijn met hun Twin, ze willen het proces overslaan of dingen forceren maar je komt niet met je Twin samen op het moment dat jij het wilt maar op het door God gekozen tijdstip

Alleen als je echt helemaal bewust aanwezig bent in het NU is er geen pijn en lijden. Want in het nu Aanvaard je Alles wat er op dat moment is, alles moet gewoon zo gaan zoals het op dat moment gaat voor jouw proces. Op het moment zelf zal je sommige ervaringen misschien niet leuk vinden maar achteraf als je je les hebt geleerd uit die ervaringen dan zal je zien dat je er echt dankbaar voor bent want het brengt je per slot van rekening steeds dichter bij je ware zelf/liefde.

Als je iets niet aanvaard of er tegen gaat vechten dan ga je tegen de stroom in, dan ga je worstelen en dan ontstaat er lijden. Dus op het moment dat je voelt dat je pijn hebt en in een lijden bent geschoten kan je jezelf daar weer uitkrijgen door je aandacht/bewustzijn te richten op hetgeen je Nu ervaart of aan het doen bent en alles te accepteren zoals het nu is. Focus je op je eigen lessen en oude angsten i.p.v. op die van je Twin of anderen en je zal zien dat het proces een stuk Lichter voor je wordt.

Vraag 17: Ik heb doorgekregen dat mijn tweelingziel-Soulmate en ik ooit bij elkaar zullen komen en een relatie zullen krijgen. Dus dat het niet bestemd is om nu een relatie te hebben met elkaar, kan dat en wat te doen als je toch nu die relatie al aan gaat samen?

Het kan inderdaad, sterker nog, het is iets wat bij veel Twins gebeurd. Op Ziels niveau ontmoet je elkaar omdat je elkaar Gevonden hebt. Op Aards niveau is het ook het Juiste Moment, niet om nu al samen een relatie aan te gaan, eerder om Samen en Los van elkaar te werken aan de Basis die nodig is voor een Onvoorwaardelijke Relatie. Tijdens het transformatieproces, wat bij velen pas van start gaat na de ontmoeting met de tweelingziel, krijg je samen de tijd om te werken aan het leren los laten van je oude angsten (oude normen en waarden, oude overtuigingen, oude gedragspatronen, oude trauma’s, oude identiteiten etc.)

Er zijn veel lessen samen te leren en net zoveel die je alleen op moet pikken. De periodes waarin men elkaar afstoten vanuit de oude angst, zijn de beste periodes om in je eigen kracht te gaan leren staan. Juist in het alleen zijn zal je nl jezelf het beste leren kennen.

Ga je wel de relatie aan, dan zal het ook zo moeten zijn. Accepteer alleen wel dat je net als in iedere andere relatie te maken zal krijgen met conflicten die voortkomen uit Angst. En dat er aan iedere relatie Samen gewerkt dient te worden. Het gaat er hier om dat het vooral gaat om de Relatie die je met jeZelf hebt, wanneer deze nl zuiver en liefdevol is zal je ook in staat zijn een zuivere en liefdevolle relatie te hebben met je Twin en anderen. Heb je een Destructieve relatie met jezelf dan zal je zien dat je ook destructieve relaties zal hebben met anderen. Gezonde, Goddelijke en Onvoorwaardelijke Relaties kunnen er alleen zijn als je een gezonde, goddelijke en onvoorwaardelijke relatie met jezelf hebt weten op te bouwen. Wees je bewust van het transformatieproces, alles wat er nu nog gebeurt, hoe naar de ervaringen ook nog zijn, dient zo te verlopen om jullie dichter bij jullie Zelf en jullie Eigen Kracht te krijgen. Alles is nog nodig voor onze Geestelijke Ontwikkeling.

Het gebeurt vaak, omdat er bij één of beide nog heel veel oude angst aanwezig is, dat er meer conflicten ontstaan omdat je elkaar ontzettend spiegelt/confronteert. Veel mensen slaan op de vlucht als ze angst in de spiegel van de ander zien, of ze gaan vanuit gewoonte (oud gedragspatroon) in de tegenaanval waardoor je al gauw in een conflict/strijd/duel terecht komt. Wanneer je merkt dat er teveel oude angst (=ego) tussen jullie in staat, laat elkaar dan zoveel mogelijk los zodat jullie los van elkaar aan je eigen proces en lessen kunnen werken.

Wanneer je weer meer in je hart zit kan je elkaar altijd weer ontmoeten en samen verder werken aan de relatie. Liefde heeft de Moed om in Vertrouwen Los te laten, gun elkaar de Ruimte en Tijd om op Eigen Krachten dit proces te Doorleven en Voltooien.

Vraag 18: Soms denk ik echt dat ik aan het fantaseren ben en het wishfull thinking is dat ik mijn tweelingziel-Soulmate heb ontmoet, ben ik gek aan het worden?

Nee, nee je bent zeker niet gek aan het worden. Het moeilijke is alleen dat je Ontwaakt bent en sindsdien in 2 Werelden leeft. Je bent je er nu van bewust dat je Ziel bent, het Eeuwige leven hebt, al Verbonden bent met je tweelingziel , in een Geestelijke Wereld leeft en vanuit je Ziel dingen Weet. Maar naast het weten dat je Ziel bent weet en ervaar je ook nog dat je Mens bent en in een Fysieke Wereld, de Aarde, leeft.

Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten is het niet zo van ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Je Begint dan samen aan een nieuwe reis / opdracht om te leren wat onvoorwaardelijke liefde is. Dit leren dat gaat niet 123, het is een proces en afhankelijk van je eigen inzet, kracht, verantwoordelijkheid, eerlijkheid, geloof, vertrouwen en eigenliefde/waarde, kan het lang of kort duren eer je het hele proces doorlopen hebt.

Het is een zwaar proces want je dient je oude angsten (oude aangeleerde normen en waarden, oude overtuigingen, oude identiteiten, oude trauma’s, oude gedragspatronen) los te laten / transformeren eer je echt onvoorwaardelijk kan zijn. Omdat veel mensen terugschieten in oud gedrag of oude angsten stoot men alles wat met liefde te maken heeft af want angst is als de dood voor liefde en zal er alles aan doen om die liefde uit zijn buurt te houden (beschermingsmuur / ego wordt dan ingeschakeld).

Wanneer een Twin je afstoot vanuit zijn/haar angst dan kunnen ze afstandelijk, koud, bot, hard, ongevoelig, gewetenloos, vergeetachtig etc. zijn en de liefde die er tussen jullie beiden is Minder gaan maken. Als jij niet sterk in je eigen kracht staat dan kan je door dat ego en afstoot gedrag, wat voortkomt uit hun angst, zelf er aan onderdoor gaan of uit je kracht/hart/bewustzijn schieten. Je belandt dan zelf in je angst ego en kan er aan gaan Twijfelen of alles wat je ervaren hebt met die ander wel waar is. Wat vaak ook gebeurt als je niet in je kracht/bewustzijn/hart blijft is dat je Boos kan gaan worden op het ego gedrag van die ander, je kan je Misbruikt voelen en je gaan afreageren op of uithalen naar die ander.

En zo heeft jouw ego dan weer zijn/haar doel bereikt om jou weer bij je eigen en die ander zijn/haar liefde vandaan te houden, want dat is het enige doel van het ego, liefde afstoten en vernietigen. Als jij dus uit je kracht schiet door het ego gedrag van je Twin en zelf in je ego schiet dan wordt je dus een gevangene van je eigen angst-ego omdat je vanuit je angst gaat geloven in al die waangedachtes die er op dat moment door je hoofd gaan. Je gaat geloven wat jouw Twin zijn/haar ego jou allemaal op de mouw probeert te spelden.

Maar als jij in je eigen kracht/hart/bewustzijn blijft dan kijk je dwars door dat angst-ego gedrag van je Twin heen. Dan weet je dat niet je Twin je van zich af aan het stoten is maar dat het je Twin zijn/haar ego is die als de dood is voor liefde en je vanuit angst op afstand probeert te houden. Op het moment dat jouw Twin voldoende Zelfvertrouwen , geloof en eigenliefde ontwikkelt heeft zal hij/zij in zijn/haar eigen kracht/liefde staan en niet meer bang zijn voor jouw of een ander zijn/haar liefde.

Het is dus vooral bij jezelf blijven, wees je bewust waarom die ander zo van zich afstoot of wegvlucht. Er is nog teveel oude angst wat getransformeerd dient te worden en die oude angst staat jullie nu nog in de weg om in liefde samen te zijn. En wanneer jij twijfelt of alles wel waar is dan heb jij ook nog een les te leren en iets los te laten want twijfel kan er alleen maar zijn vanuit …..Angst. En angst is een gebrek aan zelfvertrouwen, geloof en eigenliefde!

Angst is een Illusie…..Blijf bij jeZelf!

Vraag 19: Is het mogelijk dat tweelingzielen-Soulmates van hetzelfde geslacht zijn?

Ja, dit is absoluut zo. De Ziel bestaat uit mannelijke en vrouwelijke energie en denkt niet in termen van geslacht, lichaam of leeftijd. Bewustzijn kent geen Vorm alleen Energie. Ik heb zelf ook meerdere vrouwen, en 1 man gesproken in de afgelopen jaren die in een andere vrouw en man hun Twin hadden herkend.

Vraag 20: Waarom kunnen partners van tweelingzielen-Soulmates deze band tussen tweelingzielen-Soulmates niet begrijpen of accepteren?

Het niet begrijpen en accepteren kan alleen voortkomen vanuit Onbewustzijn. Men bekijkt dingen dan ook meer vanuit het aardse en niet vanuit de ziel. Wanneer iemand zeer onbewust is zal men eerder angstig reageren en zich bedreigd voelen wanneer hun partner aankomt met het verhaal hun tweelingziel ontmoet te hebben. Het is ook wel een begrijpelijke reactie want niemand wilt graag dat zijn relatie eindigt, zeker niet als je nog van je partner houd. En voor de zeer onbewuste partner kan het ook lijken dat zijn/haar partner dat tweelingzielen zijn als excuus gebruikt om vreemd te gaan.

Daarbij wordt het ook een stuk moeilijker te begrijpen voor zo’n partner als zijn/haar partner er zelf nog helemaal niet uit is wat die gevoelens nou inhouden die ze voor hun tweelingziel voelen. Bij veel Twins spat de liefde die ze voor elkaar voelen er namelijk echt vanaf als ze samen zijn. Het lijkt mij best moeilijk voor een partner om zijn/haar partner met zijn/haar tweelingziel samen te zien. Zo iemand kan ook bang zijn om zijn/haar partner te verliezen aan die tweelingziel en jaloers gaan reageren vanuit angst.

Er kunnen zoveel redenen zijn waarom partners van Twins deze band niet begrijpen. Voor mij is de meest voor de hand liggende reden dat dat komt vanuit Onbewustzijn (niet voldoende eigenliefde, zelfvertrouwen, geloof en verbinding met het hoger zelf ontwikkelt). Die mensen zijn dan op spiritueel gebied nog niet voldoende ontwikkelt om het tweelingzielen zijn te begrijpen.

Vraag 21: Wat is het verschil tussen een tweelingziel-Soulmate-bipolaire ziel-zielsverwant-nevenziel-Twinflame-Twinsoul?

Wat ik hier ga schrijven over de verschillen tussen Tweelingzielen etc., daar zullen veel mensen die hun tweelingziel/Soulmate/gelijkgestemde ziel/andere helft of hoe je het ook wilt noemen, het misschien niet mee eens zijn.

Ik schrijf over dit onderwerp (deze tekst komt van een andere website van mij) omdat ik via mijn spirituele website bijna alleen maar vragen krijg over het onderwerp wat ik heb geschreven over Soulmate Relaties. Overal lees ik tegenwoordig over de Verschillen tussen Tweelingzielen, Tweelingstralen, Soulmates etc. Het meeste dat ik tegenkom dat heb ik vaker ergens anders weer gelezen op een site. Dan weet ik dus ook dat het gewoon een OUD stuk is dat overgenomen is van het internet en niet geschreven is vanuit een ervaringssituatie zelf. Wat ik hier schrijf komt vanuit mijn eigen ervaring en weten, je hoeft het dus zeker niet voor Waarheid aan te nemen, het is gewoon mijn visie waar ik iets over kwijt wil.

3,5 jaar geleden ontmoette ik iemand die mijn hele leven totaal op zijn kop zette, mijn Hogere Zelf vertelde mij voordat ik hem ontmoet of gesproken had al dat dit mijn ware partner zou zijn voor het leven. Dat hij en ik Soulmates (het woord tweelingziel kende ik toen nog niet eens) waren en wij voor elkaar bestemd waren, dat dit de man voor mij was en wij iets met elkaar zouden krijgen….ooit. Ja, ja ooit, het voelde alsof het niet voor Nu bestemd was en dat er eerst iets moest gebeuren voordat wij ook echt samen konden zijn. Toen destijds snapte ik het niet echt wat ik doorkreeg maar nu 3,5 jaar later is het me heel duidelijk.

Toen ik mijn maatje weer opnieuw ontmoette 3,5 jaar geleden voelde ik mij een uitverkorene, specialer dan anderen omdat ik mezelf in een mannenlichaam had gevonden, mijn enige echte ware, waar ik jaren Bewust van had lopen dromen hihi. Ik zag het echt zo dat hij en ik uitgekozen waren om Samen een Opdracht aan te gaan. Een opdracht die wij samen misschien wel zouden kunnen vervullen als we er samen aan werkten. Ik zag het als de opdracht om samen te leren wat Onvoorwaardelijke Liefde nou was, mijn maatje noemde het jaren geleden een Goddelijke Relatie.

3,5 jaar geleden kende ik helemaal niemand in mijn omgeving die zijn/haar tweelingziel had ontmoet, laat staan door de heftige dingen ging waar ik toen doorheen ging. Gelukkig vond ik na een hoop gezoek op het internet een aantal mensen die door dezelfde fases en situaties heengingen, ik vond dus herkenning en benoemde wat er tussen mij en mijn maatje gebeurde als een Tweelingziel ontmoeting.

Ik las over Tweelingzielen in het boek van Patrica Joudry en Maurie Pressman en het leek alsof alles waar ik doorheen ging, in dat boek omschreven werd. Het was voor mij één en al Herkenning. Ik las ook op het net alles wat los en vast zat over tweelingzielen en zo kwam ik ook bij onderwerpen uit die gingen over Soulmates, tweelingvlammen, zielemaatjes, bipolaire zielen, zielsverwanten en nog veel meer. Ik begon onderscheid te maken tussen deze benamingen maar daarmee dus ook tussen mensen. Vanaf dat moment als iemand mij zei dat ze hun Soulmate hadden ontmoet riep ik altijd dat dat heel iets anders was dan je tweelingziel ontmoeten.

In die tijd vond ik nog dat er veel mensen maar wat riepen om er bij te horen (bij het kleine groepje mensen dat zijn/haar tweelingziel had ontmoet). Ik heb meer dan honderd mensen gesproken via internet die zeiden dat ze hun tweelingziel hadden ontmoet maar ik zag bijna al die mensen ook weer uit elkaar vallen. Terugvallen in een aardse relatie en strijd, ik verklaarde dat voor mezelf als dat de Opdracht om samen te leren Onvoorwaardelijke te Zijn, te zwaar voor hen was. Ik ontmoette weer andere mensen, en de mensen die ik nu ken gaan allemaal door hetzelfde proces. Het is wel leuk om te zien hoe het werkt dat je allemaal mensen aantrekt die dus allemaal bezig zijn in hun gedachten met Liefde en hun Ware.

Ik zie meer en meer mensen die bezig gaan met dit zware proces, mensen die zichzelf als liefde gaan ervaren en bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en samen met een ander verder leren wat onvoorwaardelijke liefde nou echt is.

Afijn ik dwaal een beetje af dus laat ik maar terugkeren naar mijn verhaal over de verschillen tussen tweelingzielen/Soulmates etc. Ik ben nu jaren verder, er is ontzettend veel gebeurd sinds die tijd. Ik ben heel erg getransformeerd sindsdien, heb veel zware lessen geleerd en ben nog steeds aan het leren. Maar waar ik wel achter ben gekomen is dat ik me jaren geleden zo vast bleef klampen aan het Woord Tweelingziel puur omdat als ik dat niet deed mijn droom uit elkaar spatte. Ik droomde vroeger altijd van de ware, iemand die mij totaal begreep, iemand die net zo zelfstandig en leergierig en welwillend was wat betreft zijn eigen geestelijke ontwikkeling en het helpen van anderen. Ik zag later pas in dat ik mij vanuit mijn eigen angst vastklampte aan een Woord zodat wat ik ervaarde maar te verklaren was en ik mijn droom kon laten uitkomen. Ik dacht echt toen destijds dat als ik mijn maatje niet meer zou benoemen als tweelingziel, ik mijn maatje zou verliezen.

Mijn maatje en ik noemden elkaar in het begin van onze ontmoeting vaak Soulmate. Ergens begon ik automatisch te switchen tussen de woorden tweelingziel en Soulmate maar bedoelde gewoon in gedachte hetzelfde ermee. En hoe meer mensen ik sprak en hoe meer mensen mij probeerden te overtuigen dat tweelingzielen en Soulmates twee totaal verschillende dingen waren, hoe meer ik ging inzien waar we allemaal mee bezig waren vanuit Angst. Dat we ons aan Woorden vastklampten vanuit onze eigen Angst. We zijn het zo gewend vanuit ons Mens zijn dat we alles en iedereen in Hokjes plaatsen. Wat maakt het uit hoe we de ontmoeting met De Ware benoemen als we in Gevoel en Ervaringen hetzelfde ervaren? We weten ondertussen wel dat de ontmoeting gepaard gaat met het Transformatieproces, heel veel Aantrekken en Afstoten, het Loslaten van veel Oude Angsten, Oude Patronen, Oude Overtuigingen en Verwachtingen en het leren wat Onvoorwaardelijke Liefde is.

Het is de Mens/Illusionaire Persoonlijkheid/Ego die zich moet Verwoorden met Woorden om een ander duidelijk te kunnen maken wat hij/zij bedoelt. Zolang we nog niet volledig uit de Illusie van het Mens-zijn zijn gestapt, zullen jij en ik afhankelijk zijn van woorden om te kunnen communiceren. Het is ook de Mens/Illusionaire Persoonlijkheid/Ego die Alles in Hokjes plaatst en Denkt in Verschillen of Onderscheid. Mensen klampen zich niet alleen vast aan Hokjes en Woorden om zichzelf te kunnen Identificeren maar ook omdat Woorden gebruiken simpelweg onze Aardse manier van Communiceren is. We zijn nog niet zover maar in de Nieuwe Tijd zullen wij meer gaan communiceren vanuit onze Gedachten/Gevoelens, om het maar met een mooi woord te verwoorden: via Telepathie.

Het is nl zo dat we niet alleen Mens zijn maar ook Ziel. En de Ziel/Bewust-Zijn/Liefde Denkt niet in Woorden, Hokjes of Verschillen. De Ziel is Eén, we zijn allemaal hetzelfde, gelijk, één. Zolang Mensen Onderscheid maken (dus ook alles willen bewoorden door het in hokjes te plaatsen om vervolgens met elkaar te gaan strijden) zal er nooit die Eenheid, die we in werkelijkheid Zijn, ervaren kunnen worden. Ergens creëert men door al die verschillende benamingen weer hetzelfde effect als met al die verschillende religies en grenzen. Men onderscheid zich van anderen, vormt groeperingen, volgt elkaar of wat er tig jaar geleden in een boek geschreven werd. Men voelt zich beter, specialer, uitverkorener dan anderen en men maakt oorlog met elkaar. Liefde kent geen Grenzen, Onderscheid, Verschillen, Afgescheidenheid, alleen Eénheid.

Ik heb het ervaren met andere mensen dat ze zelfs gaan strijden met mij omdat ik mijn tweelingziel soms ook gewoon Soulmate noem. Hetzelfde wat ik jaren geleden bij andere mensen deed, deden verschillende mensen nu bij mij hihi. Nog niet zo heel lang geleden gebeurde dit weer met iemand die tweelingzielen seminars gaf. Die viel er toen over dat ik constant tijdens een gesprek switchte tussen de woorden Twin en Soulmate. Toen ik uitlegde dat het voor mij dezelfde betekenis had kreeg ik een heel verhaal over me heen dat er een wezenlijk verschil tussen beide zat. Ik kon het hier nu niet meer mee eens zijn want ik had mijn oude overtuiging, die nu wel zijn overtuiging was, Losgelaten.

Meegaan in zijn overtuiging zou voor mij betekenen dat ik een stap terug zou moeten doen wat voor mij zou betekenen dat ik terug zou moeten stappen in het meer bezig zijn met Afscheiding en Verschillen i.p.v. Eenheid. Het is zo makkelijk om anderen te volgen en je eigen mening en gevoel maar te verloochenen. Toch ben ik altijd zo geweest dat ik mijn eigen weg volgde, ook al betekende dat voor mij vaak dat ik jaren alleen mijn weg bewandelde. Ik blijf dus bij mijn overtuiging, het transformatieproces heeft mij ook al laten zien dat iedereen uiteindelijk dezelfde fases doorgaat. Ik herken waar mensen staan, ik herken de dingen die mensen ervaren, ik herken het gevoel, ik herken de oude energie en overtuigingen. Hoe moeilijk het soms ook is, voor mij is loslaten de Enige oplossing als mensen mij niet kunnen respecteren of blijven strijden en overtuigen met hun Woorden dat hun waarheid De waarheid is.

Voor mij zijn het maar woorden, naampjes en voor mij klinkt Soulmate gewoon mooier dan tweelingziel (vandaar dat ik ook vaak het woord Twin gebruik hahaha, Engels klinkt zoveel mooier). Het is ook een woord dat ik 11 jaar geleden in gedachte vaak gebruikte toen ik ervan droomde om mezelf in een mannenlichaam te ontmoeten. Daarbij komt ook dat wanneer ik deze term gebruik andere mensen beter snappen waar ik het over heb dan wanneer ik de term tweelingziel gebruik. Het is zo ontzettend jammer dat mensen zo’n onderscheid maken tussen de Termen Tweelingzielen, Soulmates, Nevenzielen, Tweelingstraal, Tweelingvlam, Zielsverwanten etc. want hoe je het ook went of keert: we zijn Allemaal hetzelfde, we Zijn Eén Ziel.

Ik snap echt wel waar het vandaan komt hoor, ik deed hier zelf vroeger ook aan mee. Maar als we het eens van een ander standpunt kunnen gaan zien hoe Woorden interpreteren nou werkt? Ooit was er iemand die zei Boom, daarna kwam er iemand bij en die zei ook Boom en zo ging het verder, totdat iedereen Boom zei bij het zien van een Stam met Takken en Bladeren. Is iets pas Waarheid als iedereen een Woord op dezelfde manier interpreteert? Voor mij gaat het niet meer op, voor mij is alles gewoon één pot nat hahaha. Met alles in Hokjes plaatsen geeft men alleen maar aan dat we van elkaar Verschillen en dat is dus juist niet het geval.

Men is bang om de Identificatie met de persoonlijkheid op te geven. We zijn Eén Ziel, sterker nog…we zijn allemaal tweelingzielen van elkaar. Alleen zijn we nog niet zover dat we van iedereen ook echt Onvoorwaardelijk kunnen Houden. Naar mijn mening komt dit voort uit het feit dat we nog teveel vanuit verschillende Bewustzijnsniveaus leven en we nog niet Klikken met elkaar. Het is al moeilijk genoeg om samen door dit proces te komen met de man of vrouw van je dromen, laat staan met een wildvreemde of je buurman etc.

Vraag 22: Hoe kan ik mijn tweelingziel-Soulmate leren los te laten?

Je bent hoe dan ook met je tweelingziel verbonden maar soms is het gewoon echt nodig dat je Los van elkaar je Lessen leert omdat je die gewoonweg niet bij elkaar kan leren als één of beiden daar niet voor open staan.

Veel mensen denken bij loslaten aan een ander uit het leven bannen en nooit meer terugzien.

Loslaten houd voor mij in dat je Ruimte schept voor jezelf en die ander zodat jij en die ander in alle rust en vrijheid kunnen werken aan jeZelf en je eigen Proces. Soms is het gewoon nodig elkaar niet constant te zien, bellen, mailen etc., helemaal als één van jullie of beiden extreem vanuit het ego (angst) leeft want dit kan enorm veel conflicten opleveren als je niet goed in je eigen kracht staat. Veel van de dingen in dit proces dien je Alleen te doen, dit houd in dat je dus niet constant Leunt op die ander of steun verwacht. Hoe je kan loslaten? Door je aandacht van die ander en zijn/haar problemen/angsten/proces te halen en je te richten op jezelf, je eigen proces en lessen en het Nu.

Je hebt 3 stappen in het loslatingsproces:

1) Erkennen
Bewust zijn van je gebrek/fout/valkuil

2) Accepteren
Accepteren dat je zwak, boos, teleurgesteld, gefrustreerd, negatief etc. kan zijn en niet altijd de controle/macht kan hebben over dingen, dus dat je ook machteloos kan zijn.

3) Loslaten
Als je de minder sterke of mooie delen van jezelf net zo liefhebt als de sterke en mooie delen van jezelf dan Accepteer je jezelf pas Echt. Wanneer werkelijk kan Accepteren zal je zien dat je vanzelf …..Loslaat.

Bijna 4 jaar geleden zei mijn Soulmate iets tegen mij waardoor het loslaten vaak vrij soepel verliep. Ik noem het zelf sindsdien de Toverformule: Erkennen en Accepteren = Loslaten.

Soms herkennen mensen al jaren hun eigen valkuil/gebrek maar blijven ze hangen in hun oude gedragspatronen en oude overtuigingen waardoor ze dus niets loslaten. Dit kan dus komen omdat je je teveel focust op je gebrek. Je maakt het TE belangrijk, je wilt te graag ergens van Afkomen wat hoe dan ook bij je hoort. Als je ergens van af probeert te komen ontken je dus dat deel van jezelf, dat is geen Acceptatie maar Verloochening van iets dat bij je hoort. Je komt in conflict met jezelf en raakt dan gefrustreerd. Daarbij komt ook nog eens dat hoe meer energie je steekt in iets, hoe groter je het ook creëert.

Maak het niet zo belangrijk en het zal minder worden. Hoe maak je het minder belangrijk? Door datgene waar je zo graag van af wilt eerst te Accepteren. Mensen blijven zich soms vragen wat ze toch over het hoofd zien als ze zich toch al bewust zijn van hun valkuil/gebrek en dit gebrekkige gedrag zich voort blijft zetten. Naar mijn mening heb je stap 1 dan wel al duidelijk gezet, je Erkent je gebreken. Stap 2 is de moeilijkste voor velen, beginnen jezelf te accepteren met je duistere/gebrekkige kant.

Je bent niet alleen Licht, Liefde, Positief, Sterk, Machtig etc…je bent ook alle tegenstellingen. Accepteer gewoon dat Alles bij je hoort en er mag zijn, je bent goed en mooi zoals je bent, ook als je eens boos wordt of geen controle hebt over iets. Als je deze 2 stappen kan maken gaat stap 3 als vanzelf want alleen als je erkent en accepteert laat je los.

Voorbeeld:
Wat ik zelf doe, als ik huil omdat ik me soms machteloos voel, of in mezelf loop te schelden op m’n Twin en m’n ego zich daar schuldig over voelt, is dan voor de spiegel gaan staan en naar m’n behuilde of boze gezicht kijken. Ik zeg dan ‘ik hou hoe dan ook van jou, ik vind jou nog steeds lief en mooi ook nu je je boosheid, ongeduld of machteloosheid toont, van mij mag je er helemaal zijn. Ik accepteer je in je totaliteit, je bent goed zoals je bent. Op het moment dat ik zoiets zeg tegen mezelf dan voel ik me ook oké.

Niet dat dan de boosheid, ongeduld of machteloosheid gelijk verdwijnt, nee ik accepteer het en geef het de ruimte om er gewoon te Zijn. Door het te accepteren wordt de heftigheid van de emotie wel minder. Door Alles te accepteren leer ik mezelf dat ook boosheid, ongeduld en machteloosheid bij mij horen. En omdat ik dat dan kan accepteren van mezelf zal ik sneller diezelfde boosheid, ongeduld en machteloosheid in een ander kunnen accepteren.

Vraag 23: Is het mogelijk dat je Twin je voorgoed van je afstoot?

Je kan een tweelingziel niet van je afstoten want je bent voor Eeuwig met elkaar verbonden. Wat God verbonden heeft met elkaar kan niet door een Mens gescheiden worden. Je kan wel de ego persoonlijkheid van je Twin afstoten en hoe lang dat kan duren dat is voor mijn gevoel afhankelijk van hoe bewust jij en die ander in het leven staan.

Zolang er nog oude angsten in de weg staan zal je zien dat degene die die angst nog vasthoud destructief gedrag zal vertonen. Hij/zij zal je van zich afstoten omdat het voor het ego, dat vanuit angst leeft, Te bedreigend is als er iemand te dicht in de buurt van hun hart komt. Het ego ziet Liefde niet als Vriend maar vanuit een Waan-Gedachte als Vijand en zal er werkelijk alles aan proberen te doen om je uit de buurt van je Twins hart te houden. Leugens, smoesjes, bot en respectloos gedrag, het ego wil alleen maar zijn doel bereiken en dat is vanuit zijn destructieve aard….de ander vernietigen of naar beneden halen zodat het zich weer vanuit een waan-gedachte Sterk (lees Machtig) kan voelen.

Soms gaat de ene Twin sneller door zijn/haar lessen dan de ander en zal je zien dat de ander die voor een langzamer tempo gekozen heeft je niet meer bij kan houden. Er ontstaat vanuit de verschillende trillingen/bewustzijnsniveaus dan ook onbegrip en hierdoor ontstaan er weer sneller conflict situaties. Probeer bij jeZelf te blijven, ga niet al te veel reageren op het ego gedrag van die ander maar kijk ook uit dat je niet over je heen laat lopen. Grenzen aangeven is heel belangrijk als je te maken hebt met mensen die nog teveel leven vanuit hun Angst – Ego.

Indien de ander toch over je grenzen heen blijft gaan, laat die ander dan in Liefde en Vertrouwen Los. De Ziel kent zijn Bestemming en ik ben ervan overtuigd dat wanneer die ander voldoende Eigen-Waarde, Kracht, Zelfvertrouwen , Verantwoordelijkheid, Liefde en Geloof heeft ontwikkelt, de Ziel van die persoon die Bestemming zal weten te bereiken. Blijf naar je Eigen Kracht kijken en Weet dat diezelfde Kracht ook in je Twin zit. Blijf de Liefde in die ander zien ook al trekt diens Ego een torenhoge Muur tussen jullie op om jullie af te scheiden, onthoud dat het niet je Twin zijn/haar Ziel is die jou zo afstoot maar diens Ego die nog vanuit Angst handelt. Neem de dingen daarom niet Te Persoonlijk, maak van die ander zijn/haar problemen niet de jouwe, Blijf er Bewust van dat die ander alleen nog maar zo handelt vanwege de hoeveelheid Angst In hen die hen nog belemmerd te zijn wie ze werkelijk Zijn.

Vraag 24: Als je je tweelingziel-Soulmate ontmoet betekent dat dan “en ze leefden nog lang en gelukkig”?

De ontmoeting met je tweelingziel betekent niet ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’. Je begint juist met die ander aan een nieuwe reis, ik ervaar het zelf als een Opdracht van God om Samen te Leren wat Onvoorwaardelijke Liefde is. Veel mensen zijn al jaren onbewust bezig met hun transformatieproces – spirituele ontwikkeling maar beginnen vaak pas Echt Bewust met hun transformatieproces na de ontmoeting met hun tweelingziel. Het transformatieproces is een proces dat vooraf gaat eer je bij die Onvoorwaardelijke Liefde en je Werkelijke Bestemming (God’s Koninkrijk / De Hemel op Aarde) uitkomt.

Je dient tijdens dit proces al je oude angsten (oude aangeleerde normen en waarden, oude trauma’s, oude overtuigingen, oude identiteiten, oude gedragspatronen) los te laten/transformeren. Dit omdat juist al die oude angsten ons Belemmeren te zijn wie we Werkelijk zijn of ons belemmeren onze Doelen en Dromen te Manifesteren / Creëren. Veel mensen hebben zichZelf en hun Dromen door alles wat er in hun leven gebeurd is opgegeven en creëren vanuit hun Angst Ego’s alleen maar Drama’s. Het mooie van het transformatieproces is dat het je leert weer te Geloven in jeZelf, je Dromen en Ware / Eeuwige Liefde.

Het is Hemels maar ook Hels proces, je kan het zo Licht of zo Zwaar maken als je zelf Kiest. Je kan er vlot doorheen komen als je alles Accepteert als Nodig zijnde voor je Geestelijke Ontwikkeling. Maar je kan je ook overal tegen gaan verzetten en je verantwoordelijkheden ontlopen en er zo jaren over doen eer je het proces Voltooid hebt. Het hangt echt helemaal van jezelf af hoe je er doorheen komt, je hebt voor dit proces echt een dosis moed, kracht, geloof, verantwoordelijkheid, eerlijkheid en eigenliefde nodig.

Doordat een grote hoeveelheid mensen nog extreem veel leeft vanuit Angst vertonen zij heel Destructief gedrag, niet alleen Zelfdestructief gedrag maar ook destructief gedrag naar anderen. Het is het Angstige Ego dat iedereen die te dicht in de buurt van het Hart komt nog van zich afstoot omdat het bang is om gekwetst te worden. Omdat er niet voldoende Eigenwaarde is ontwikkelt zal het ego anderen ook niet op een Gelijk-Waardige manier kunnen behandelen. Ga je een relatie aan met iemand die nog heel Zelfdestructief is wees je er dan Bewust van dat je een Destructieve Relatie zal hebben met die persoon. Pas wanneer iemand een Gezonde en Liefdevolle Relatie met zichZelf heeft opgebouwd zal hij/zij een gezonde relatie met een ander kunnen hebben. Het transformatieproces leert ons deze gezonde relatie met onszelf te ontwikkelen zodat we uiteindelijk gezonde en onvoorwaardelijke relaties kunnen hebben met een ander.

Ik geloof er Heilig in dat je nog lang en gelukkig kunt leven met je Twin als Beiden het proces doorlopen en voltooid hebben. Weet wat je Waard bent, wat je Verdiend, Durf te Geloven in je Dromen en Ware Liefde. (Dromen kunnen alleen uitkomen als je er Zelf in Geloofd)

Vraag 25: Waarom verlies ik steeds mijn kracht/mezelf na contact gehad te hebben met mijn tweelingziel-Soulmate?

Omdat je tweelingzielen bent en elkaar dus heel sterk aanvoelt, ook op afstand, komt het vaak voor dat je teveel verstrengeld raakt met de energie van je Twin. Hierdoor kan het al gauw gebeuren dat als jij je teveel focust op die ander en niet goed in je eigen energieveld/kracht/bewustzijn blijft, jij als het ware diens energie inclusief de angsten overneemt.

Als je je Twin ontmoet of spreekt en hij/zij zit in zijn ego en zegt of doet nare dingen, en jij blijft je er niet bewust van dat hij/zij vanuit zijn angst die dingen zegt of doet, dan kan jouw ego uit zijn/haar kracht geslagen worden door die ander zijn/haar sterke ego als je het gedrag van die ander als persoonlijke aanval gaat opvatten. Hierdoor zal je je sneller gekwetst voelen en in je eigen emoties schieten en wanneer je in je angst – ego – emoties schiet schiet je automatisch Uit je kracht/bewustzijn. Ook wanneer je gaat Reageren (die ander aanvallen, verwijten maken, jezelf heftig gaan verdedigen etc) schiet je ook automatisch uit je kracht/bewustzijn.

Het kan ook zijn dat je bang wordt voor dat ego van die ander en dingen juist daarom gaat laten omdat je bang bent dat je hem/haar nog meer in het harnas jaagt. Op deze manier kan je ook jezelf verliezen omdat je dan vanuit je angst niet meer vrij kan zijn wie je bent bij die ander zijn/haar ego.

Maar de voornaamste reden van uit je kracht schieten is omdat je zelf in je Angst en Onbewustzijn schiet, dus niet bij jeZelf blijft.

Vraag 26: Als je je tweelingziel-Soulmate nu niet herkent of vanuit je ego afwijst, kan je dan wanneer je spiritueel genoeg ontwikkelt bent, een nieuwe kans krijgen samen?

In eerste instantie geloof ik er heilig in dat wanneer je je tweelingziel ontmoet, (in mijn geval zelfs voordat ik hem gezien of gesproken had) dat je Ziel die ander gelijk H-Erkent als de verbinding met je Ziel / God Sterk genoeg is.

Wanneer iemand nog Teveel Oude Angsten met zich meedraagt wordt er nog Teveel geleefd vanuit het Ego, wat er op neerkomt dat men teveel leeft vanuit On-Bewust-Zijn. Het is het teveel aan Angst wat er voor zorgt dat mensen gaan Twijfelen aan zichZelf en hun Gevoel. Het Ego wilt namelijk helemaal niet dat jij Liefde H-Erkent of ontmoet omdat het bang is dat er voor hem dan geen plaats meer zal zijn. Het is het doel van het ego om jou bij de Liefde en je Bestemming vandaan te houden middels leugens, smoesjes, oude trauma’s, oude overtuigingen, oude gedragspatronen en …Twijfels. Angst is een Gebrek aan Zelfvertrouwen en Geloof, hoe meer oude angsten je loslaat hoe minder die angst wordt en je Zelfvertrouwen en geloof zullen groeien. Het is dus niet je tweelingziel die jou niet H-Erkent of afwijst maar het Ego, dus de angst in je Twin, die twijfelt en afstoot.

Wanneer iemand de verantwoordelijkheid voor dit proces en zichzelf opneemt en de oude angsten leert los te laten dan kan het niet anders dat diens Bewust-Zijn, Zelfvertrouwen en Geloof zal groeien. Het contact met de Ziel / God Hersteld zich, de Twijfel maakt plaats voor Zekerheid en Standvastigheid en men ontdekt dat de Ziel / God Weet. Angst is het Enige wat je Afgescheiden kan houden van Liefde, ik ben er van overtuigd dat Liefde alles Overwint en de Ziel zijn Bestemming / De Hemel op Aarde / Gods Koninkrijk als een Held Bereikt.

Vraag 27: Bestaat er ook zoiets als sleur tussen tweelingzielen-Soulmates?

Als ik kijk naar mijn relatie met mijn Twin moet ik zeggen nee. Iedere ontmoeting voelde voor mij echt iedere keer weer als de eerste ontmoeting. Iedere keer kreeg ik weer de kriebels in m’n buik en voelde ik me net een 13 jarige puber. Iedere keer dat wij elkaar zoenden voelde als onze eerste zoen en iedere keer dat ik mijn Twin aanraakte voelde als de eerste aanraking. Ik raakte nooit uitgekeken op hem en verveelde me nooit bij hem.

Mijn Twin vertelde me een keer iets moois, hij zei me dat alles met mij lekker was, het zoenen, het vrijen, het samen op de bank zitten, het knuffelen, het praten, het lachen, alles. Hij vond het vreemd want meestal verdween het spannende gevoel naarmate een relatie langer duurde maar bij ons was dat niet het geval vertelde hij. Hij omschreef De Jacht als het ware, dus dat je iemand ontmoet en er een spanning opgebouwd wordt waarbij de 1e stap leidt naar de zoen en dat die spanning dan wegviel. Vervolgens ontstaat er een nieuwe spanning en stap 2 leidt naar een vrijpartij, na de vrijpartij vervalt ook die spanning weer om plaats te maken voor de volgende spanning. Stap 3 leidt naar het met elkaar naar bed gaan, wanneer al deze dingen bereikt zijn verdwijnt meestal bij de Jager de spanning en wordt iets een gewoonte of een sleur of men gaat weer op Jacht naar hun volgende prooi en dosis spanning. Toen mijn Twin nog meer vanuit zijn Ziel leefde verdween die spanning dus niet, hij voelde die spanning net als ik iedere keer weer.

Maar het is helaas een heel ander verhaal wanneer beide Twins of één van beiden zich teveel identificeert met zijn/haar ego = angst. Het intieme, dat zielscontact, dat spannende, alles wordt dan helaas opeens Minder of verdwijnt dan weer en zo komt men in de welbekende Aardse Sleur en Aardse Voorwaardelijke Liefde terecht. De Ziel kent geen sleur, Alles van de Ziel is Eeuwigdurend.

Vraag 28: Ik weet zeker wie mijn tweelingziel-Soulmate is, kan het zijn dat die ander niets voelt voor mij?

Het zou kunnen dat die ander niets voor jou voelt omdat hij/zij jou nog niet kan H-Erkennen omdat de verbinding met zijn/haar Ziel nog niet voldoende ontwikkelt is en men nog teveel leeft vanuit het ego. Het zou ook kunnen dat men zich echt geen raad weet met die heftige gevoelens voor hun Twin, of dat men teveel twijfelt en men het vanuit het ego gaat onderdrukken door het weg te redeneren. Bindings-Angst en Verlatingsangst zijn twee anderen mogelijkheden die men Onbewust of Bewust kan gebruiken om die gevoelens te Onderdrukken.

Maar het kan ook zijn dat iemand zijn/haar gevoel onderdrukt omdat men al in een relatie zit en men hun partner niet kwijt wilt, niet wilt kwetsen of, en dit komt heel vaak voor, dat hun eigen angst nog te groot is om hun partner los te laten.

Vraag 29: Zijn er tweelingzielen-Soulmates bij elkaar gekomen die ooit uit elkaar zijn gegaan?

Ik heb zelf in de afgelopen 6 jaar honderden tweelingzielen gesproken en met hen gemaild. Ik weet van 1 koppel dat zij bij elkaar gingen wonen na heel veel toestanden maar dat het uiteindelijk toch weer escaleerde en de man weer terugging naar zijn vrouw. Daarna zijn ze uiteindelijk toch weer bij elkaar gekomen maar of zij nog samen zijn dat weet ik niet want het contact verwaterde.

Ik heb ook Camilla K. gemaild, zij schreef mij dat zij al van jongs af aan wist wie haar tweelingziel was. Zij zaten bij elkaar op school en woonden bij elkaar in de buurt. Ze hadden iets met elkaar maar verloren elkaar 10 jaar lang uit het oog toen één van hen ging verhuizen. Ze vertelde dat ze iedere dag aan hem gedacht had en voor hem gold dat ook zij altijd in zijn gedachten was gebleven. Na 10 jaar hebben ze elkaar weer teruggevonden en nu wonen ze samen. Haar verhaal is nu alleen te koop via haar website.

Op dit moment ben ik het boek Twin Flames aan het lezen, een waargebeurd verhaal geschreven door een vrouwelijke tweelingziel. Het boek omschrijft hoe mooi hun relatie verliep in het begin en hoe hels het werd door het afstoten van de mannelijke Twin zijn ego. Maar uiteindelijk zijn ook zij weer bij elkaar gekomen en met elkaar getrouwd. Echt een tip om te lezen dit boek, het is wel in het Engels en alleen via Amerika te bestellen maar zeer zeker de moeite waard.

Helaas heb ik, ondanks dat ik honderden tweelingzielen heb gesproken in de afgelopen 6 jaar nog van niemand vernomen dat ze het transformatieproces voltooid hebben en al samen gekomen zijn met hun tweelingziel. Ik geloof er zelf echt Heilig in dat wanneer je beiden voldoende ontwikkelt bent, dus het proces echt doorleefd en helemaal doorlopen hebt, dat God (de God en Godin in tweelingzielen) jou en je tweelingziel op het Juiste Moment zal samenbrengen.

Vraag 30: Ik mis mijn tweelingziel-Soulmate zo erg dat het pijn doet en ik me van binnen leeg, niet compleet en verdrietig voel, waarom voelt dat zo?

In de afgelopen 3,5 jaar (deze tekst is geschreven in juni 2007) heb ik ontzettend veel mensen gesproken die allemaal met hetzelfde ‘probleem’ kampen: het MISSEN van je tweelingziel/Soulmate/zielsliefde. Ik heb het missen van die ander wel eens omschreven als het geamputeerd zijn. Een deel van jezelf missen maar het toch iedere seconde van de dag voelen (fantoompijn). Het is ontzettend fijn als je Bewust aanwezig Bent en kan genieten van het feit dat je die ander bij je voelt ondanks dat je hem/haar niet kan zien.

Maar je hebt ook die andere kant van de medaille nog, die momenten dat je in je Ego schiet en Denkt dat je die ander mist. Ook ik heb er in mijn onbewuste momenten ontzettend veel moeite mee (en tjonge wat heb ik dit soort momenten vanaf juni veel meegemaakt zeg) . Het Ego is soms zo ontiegelijk slim en manipuleert als de beste. Het weet jou, zodra jij in het Onbewustzijn schiet, zo goed in de maling te nemen met zijn slimme smoesjes en beredeneringen. Het doet jou werkelijk geloven dat je Afgescheiden bent van je tweelingziel/Soulmate/zielsliefde. Je mist die ander dan zo ontzettend en je voelt je vaak verdrietig omdat die ander niet bij je is of kan zijn….DENK je. Denken komt voort uit je Ego, wat weer een Illusionair iets is. Wat je op onbewuste momenten denkt kan je dan ook Waangedachtes noemen, dus niet werkelijk waar.

De waarheid is dat je Niet je tweelingziel/Soulmate/zielsliefde op zo’n moment mist, wanneer je in je onbewuste deel schiet, maar …..JeZelf. Je mist op dat moment de Verbinding met je Hoger Zelf, je GodZelf, je Eigen Kracht. Je mist dus jeZelf maar het Ego zal met alle listen die het kan bedenken jou doen geloven dat je iets Buiten jezelf mist. Als je in de val trapt die het Ego voor jou heeft opgezet, zal je Buiten jezelf naar Liefde zoeken. Je zal dan eerder liefde zoeken in een ander, bv je tweelingziel/Soulmate/zielsliefde. Het Ego lacht in zijn vuistje want het weet dat zolang hij het voor elkaar krijgt dat het jou buiten jezelf kan laten zoeken, dat jij nooit de Ware Liefde zal vinden. En dat is precies het doel van het Ego, het wilt Niet dat jij Ware Liefde vindt want het is bang dat zijn bestaan dan ophoud.

Als jij aan je tweelingziel/Soulmate/zielsliefde denkt en je gaat je verdrietig of eenzaam voelen ipv blij en gelukkig, onthoud dan dat je op dat moment weer in het Onbewuste Deel (Ego Persoonlijkheid) van jezelf bent geschoten en je Ego je zover heeft gekregen dat jij DENKT dat je AFGESCHEIDEN bent van je tweelingziel/Soulmate/zielsliefde. Niets is minder waar want jij en je zielsliefde zijn voor EEUWIG met elkaar verbonden en niets kan jullie meer scheiden. Omdat je de ander fysiek niet ziet denk je misschien al sneller dat je niet meer bij elkaar bent maar op Zielsniveau ben je ten alle tijden met elkaar Verbonden.

Probeer je aandacht te richten op jezelf i.p.v. van die ander want het gaat werkelijk niet om die ander op het moment dat je je eenzaam of afgescheiden van die ander voelt. In het Nu is er geen Lijden, lijden is er alleen wanneer je jezelf weer identificeert met je Denken (verleden en toekomst) en je Emoties. Zodra je echt pijn lijd houd dat in dat je niet meer in het Nu aanwezig bent en iets wat er op dat moment is en hoogstwaarschijnlijk nog Nodig is voor jouw geestelijke ontwikkeling Niet aanvaard wordt. Wanneer je alles accepteert zoals het Nu is dan kan er geen pijn zijn, wanneer je iets gaat willen wat er nu niet kan zijn of is, ga je tegen de stroom in en zal je je pijn of angst alleen maar Groter creëren. Accepteer wat er is, ook al vind je het niet echt iets prettigs wat je moet accepteren. Zodra je accepteert wat er Nu is zal je zien dat je de pijn en het lijden minder of weg creëert.

Aantekening 2009:

Het is de Ziel die verlangt naar de Eenheid en Samensmelting met de tweelingziel en anderen. Accepteer ook het Mens-Zijn, mensen uiten zich nu eenmaal via Aanrakingen en er is helemaal niets mis mee is om de ander te missen. (pas op dat je behoeftige ego dit niet als excuus gebruikt)

Vraag 31: Hoe verlies je jezelf in je tweelingziel-Soulmate?

Omdat je tweelingzielen bent en elkaar dus heel sterk aanvoelt, ook op afstand, komt het vaak voor dat je teveel verstrengeld raakt met de energie van je Twin. Hierdoor kan het al gauw gebeuren dat als jij je teveel focust op die ander en niet goed in je eigen energieveld/kracht blijft, jij als het ware diens energie inclusief de angsten overneemt. Hierdoor kan je je dus ook teveel gaan bezighouden met die ander zijn/haar angsten en proces en onbewust maak je die ander op deze manier dan Belangrijker dan jezelf en je eigen proces.

Als je Twin nog een extreme hoeveelheid oude angst met zich meedraagt, wat helaas al gauw kan inhouden dat die persoon dus een sterk en niet al te aantrekkelijk ego heeft, en je gaat je teveel op dat ego van je Twin focussen (omdat hij/zij z’n ziel blijft verstoppen achter dat ego muurtje zie je fysiek misschien helaas niets anders meer dan dat ego) dan ontstaat het gevaar dat het IN jou gaat groeien wat jij bij die ander ziet. Want waar je je op focust dat zal Groeien.

En op die manier zal je zien dat je jezelf kan verliezen in die ander als je alleen maar gaat kijken naar diens angsten en de Verschillen tussen jullie. Als jij angst, botheid, afstandelijkheid, boosheid, gekwetstheid, teleurstelling, verdriet of wat dan ook opmerkt bij die ander dan betekent dat dat het ook in jou zit want anders had je het niet kunnen herkennen. Vaak zien mensen wel het negatieve ego gedrag van hun Twin maar ontkennen dan dat dat ook in hunzelf zit. Als je alleen naar de Verschillen kijkt dan zal je jezelf gauw verliezen in die ander, als je de Gelijkenissen blijft zien (ook die met de schaduwkant) dan is het onmogelijk jezelf te verliezen in die ander. Liefde ziet nl de Gelijkenissen en Angst de verschillen.

Aantekening 2009:

Wanneer je te maken hebt met extreem sterke ego’s let dan goed op dat je je Grenzen aangeeft, je voor jeZelf opkomt en je je niet als oud vuil laat behandelen. Respectloos behandeld worden door iemand met een laag gevoel van Eigenwaarde kan alleen nog voorkomen als je dat zelf toelaat. Wat dan weer inhoud dat je zelf ook nog een les te leren hebt (meer Eigenwaarde ontwikkelen) en de persoon in kwestie die jou respectloos behandeld de aangewezen persoon is waarbij je die les kan leren.

Vraag 32: Kan een tweelingziel-Soulmate zich afsluiten voor de ander?

Het is niet de tweelingziel die zich afsluit voor de ander maar de Ego Persoonlijkheid (angst, duistere kant) van die ander. Vanuit angst beschermen zij hun ooit zo gekwetste hart met een Beschermings-Muur (ego) zodat niemand echt dichtbij genoeg kan komen om ze ooit nog opnieuw te raken of kwetsen.

De meest voorkomende oorzaken voor het afsluiten zijn:

– angst om gekwetst te worden
– bindingsangst
– angst om de controle op te geven
– angst om oude angsten, overtuigingen, identiteiten, gedrag los te laten
– angst voor confrontatie met zichzelf door bespiegeling via anderen
– angst voor de heftige liefdes gevoelens
– angst om de verantwoordelijkheid op zich te nemen

Vraag 33: Mijn tweelingziel-Soulmate en ik hebben veel conflicten, hoe komt dit en wat kunnen we hier aan doen?

Wanneer er veel conflicten zijn dan houd dat in dat er bij één of beide Twins teveel angst aanwezig is en er een conflict/strijd IN die persoon is ontstaan. Men voelt zich aangevallen of ervaart hetgeen er aangereikt wordt vanuit liefde als verwijt en vanuit een aangevallen gevoel wilt het destructieve angst-ego de ander dan aanvallen en onderuit halen om zichzelf weer beter te voelen.

Hoe je het oplost? Door bij jezelf naar binnen te gaan en te kijken waarop je reageert. Te kijken naar het Gevoel wat omhoog getriggerd wordt en dit gevoel gaan accepteren. Hoe meer je het erkent en accepteert als iets dat bij jou (je duistere kant/ego kant) hoort, hoe makkelijker je het ook weer los zal kunnen laten.

Wanneer de ander jou vanuit zijn angst-ego aanvalt, wees je dan bewust dat de aanval niets met jou te maken heeft maar met iets ouds wat nog In die ander zit en nog losgelaten mag worden. Ga niet in de aanval want daarmee kan de strijd/het conflict alleen maar groter door worden.

Een goede communicatie, eerlijk naar jezelf durven te kijken en je eigen verantwoordelijkheid nemen voor de omhoogkomende gevoelens/emoties en situaties is de beste manier om conflicten te voorkomen of op te lossen.

Vraag 34: Ik hoor overal om me heen “Je moet je tweelingziel-Soulmate loslaten” wat houd dat loslaten in?

Loslaten houd in dat je elkaar voldoende ruimte bied om te werken aan je eigen proces en te zijn wie jij bent of de ander is op dat moment. Tweelingzielen raken vaak verstrengeld in elkaars energie omdat ze zo gelijk zijn. Het gebeurd ook vaak dat je je dan teveel bezig gaat houden met de ander zijn/haar proces en lessen i.p.v. je eigen proces en lessen. Men neemt dan ook heel vaak andermans angst over en maakt de ander zijn/haar problemen tot die van zichzelf. Men heeft dit vaak niet door juist omdat men zo verstrengeld is met de ander zijn energie. Wanneer men teveel verstrengeld raakt in de ander zijn angsten kan dit leiden tot obsessief gedrag (teveel bezig zijn met de ander zijn/haar angsten en problemen).

Wanneer je die ander loslaat, dus op je eigen proces en leven focust, zal je zien dat het obsessieve en de verstrengeling met hun angst energie, en dus ook de jouwe als je het voelt, ook weer afneemt. Loslaten betekent ook bij jezelf blijven, dus in je eigen energie blijven, jezelf blijven, in je eigen kracht blijven staan en niet alles pikken om de ander maar bij je te kunnen houden. Loslaten betekent ook dat je alles wat niet meer past bij jouw persoontje of leventje van Nu, omdat het jou belemmert in je groei en het Zijn wie je werkelijk bent, dat je dat achter je laat en je eigen weg verder volgt zonder je vast te klampen aan die destructieve mensen. Het kan hier gaan om familie, vrienden, collega’s, partners maar ook om banen, je huis en materie.

Loslaten is er op Vertrouwen dat alles gaat zoals het moet gaan voor jou en de ander zijn/haar Geestelijke Ontwikkeling. Dat alles gebeurt met een Reden en dat alles gebeurt op het Juiste Moment en Altijd volgens het Goddelijk Plan verloopt.

Vraag 35: Komen tweelingzielen-Soulmates in een ander leven weer bij elkaar terug?

Voor mijn gevoel kom je elkaar steeds opnieuw tegen op Aarde zolang je nog Aardse Lessen te leren hebt. Onvoorwaardelijk Zijn is voor mij het Hoogste wat je als Mens hier op Aarde kan bereiken en dat is precies waar heel veel mensen die nu op Aarde leven voor gekozen hebben om te leren. Verder geloof ik dat het niet voor niets is dat er juist op dit moment zoveel tweelingzielen elkaar terugvinden, mijn gevoel zegt mij dat tweelingzielen in hun laatste leven op aarde Samen terugkeren naar de Eénheid / Thuis / Gods Koninkrijk / De Hemel op Aarde.

Vraag 36: Waarom al dat aantrekken en afstoten tussen Tweelingzielen-Soulmates?

Om het vrij simpel te houden: Liefde trekt aan en Angst stoot af.

Aangezien vele Twins na de Twin ontmoeting pas echt bewust met hun transformatieproces starten, begint op dat moment ook het bewuste loslaten/transformeren van alle oude angsten.

Veel mensen hebben zeer traumatische ervaringen beleefd waardoor ze Maskers (stoerheid-machogedrag-schijnzekerheid-nep vrolijkheid) zijn gaan dragen waarachter ze die angsten kunnen verbergen. Bij veel mensen is ook de welbekende Beschermingsmuur op jeugdige leeftijd al in het leven geroepen. Die muur staat voor hun Angst-Ego en die heeft als taak iedereen die ook maar in de buurt van hun gekwetste hart probeert te komen, bij hun vandaan te houden (afstoten).

Bindingsangst en Verlatingsangst zijn de grootste angsten die ontwikkelt zijn. Op het moment dat iemand in zijn angst schiet wordt hij/zij onbewust en dat is het moment dat het ego het overneemt en alles en iedereen die in de buurt probeert te komen van zich afstoot met allerlei smoesjes, leugens, verzwijgingen, geweld of wat dan ook. Het maakt niet uit wat ie er voor moet doen zolang het maar lukt die persoon uit de buurt te houden van het hart van degene die hij/zij aan het beschermen is.

Wanneer er geen angst is en beiden Twins in verbinding staan met hun hogere zelf dan trekt de liefde hen naar elkaar toe als twee magneetjes. Maar zodra er weer iets van angst omhoog komt bij beiden of bij één van de Twins dan zorgt die angst ervoor dat het zich verwijdert van de liefde (afstoten, vluchten). Het afstoten zal net zolang door blijven gaan totdat degene die vanuit zijn/haar angst nog aan het afstoten is voldoende eigenliefde, geloof, zelfvertrouwen en kracht heeft ontwikkelt.

Het is belangrijk voor degene die al meer geopend is om heel goed bij zichzelf te blijven als hij/zij wordt aangevallen door het ego van zijn/haar Twin. Doe je best niet te Reageren op de aanvallen van dat ego, blijf er tijdens die aanvallen bewust van dat die ander je aanvalt vanuit zijn/haar angst en het niet persoonlijk bedoelt is. 9 van de 10x heeft het absoluut helemaal niets met jou te maken maar met iets zeer ouds uit hun jeugd of met dingen die in hun vorige relaties gebeurd zijn. Omdat jij het dichtst in de buurt van die ander zijn/haar hart staat ben jij degene waar ze hun angst/boosheid etc het eerst op afreageren.

Reageren (verwijten, aanvallen, jezelf verdedigen etc) op die ander zijn/haar ego aanvallen zal alleen maar meer het ego van die ander vergroten. Als je niet reageert zal het ego van die ander ook sneller weer verdwijnen.

Als je merkt dat je moeite hebt met het afstotelijke ego gedrag van je Twin, schep dan wat meer ruimte tussen jullie. Ga niet constant zitten bellen, mailen etc. maar laat die ander even met rust en gun jezelf ook rust en ruimte om bij jezelf terug te keren of te blijven. Heb je te maken met een extreem sterk ego en heb je moeite om overeind te blijven kijk dan eens goed of je niet teveel van jezelf aan die ander weggeeft.

Veel Twins willen nog wel eens de ‘fout’ ingaan door teveel energie van zichzelf weg te geven aan die ander door alles wat die ander vanuit zijn/haar ego doet maar goed te keuren omdat ze denken dat dat hoort bij het onvoorwaardelijk zijn. Helaas zijn extreme ego’s net kleine kinderen, en kinderen hebben regels en grenzen nodig anders weten ze niet waar ze aan toe zijn. Bij extreme ego’s zal je dus goed je grenzen moeten aangeven en voor jezelf moeten opkomen anders dreigen ze echt over je heen te lopen.

Onvoorwaardelijk zijn houd niet in dat je over je eigen grenzen heen laat gaan of over jezelf heen laat lopen, laat je dat wel gebeuren dan getuigt dat niet echt van veel eigenliefde of goede verzorging van jezelf. Heb begrip voor die ander maar maak die ander nooit belangrijker dan jezelf.
Als je dat wel doet zal je merken dat je je gauw leeg en moe zal gaan voelen omdat je al je energie weggegeven hebt aan die ander. En hoe meer je weggeeft hoe minder er van jou overblijft en jij uiteindelijk jezelf verliest in die ander en weer op zoek moet gaan naar jezelf. Blijf dus vooral bij jezelf als je merkt dat die ander jou vanuit zijn/haar angst ego afstoot.

Vraag 37: Mijn Soulmate stoot mij af, is dit een normaal patroon?

Is het voor mij puur een kwestie van wachten tot ze weer naar me toetrekt
Het is absoluut een patroon dat ik bij werkelijk alle honderden tweelingzielen-Soulmates die ik gesproken heb, heb zien voorkomen. Het is altijd 1 van de tweelingzielen die vanuit Oude Angst de ander Afstoot omdat de ander bang is dat je Te dichtbij komt. Men is bang om opnieuw gekwetst te worden en vanuit een Oud Beschermingsmechanisme trekt men dan een Muur om zich heen die de ander dan uit de buurt van het hart moet houden.

Tweelingzielen/Soulmates Spiegelen elkaar gigantisch omdat ze zo één zijn, dit kan voor degene die nog heel veel oude angsten met zich meedraagt heel Confronterend zijn omdat het ze ergens dwingt te kijken naar die oude angsten, deze los te laten en Stappen vooruit te maken. Het is het ego dat vanuit angst afstoot, wees je er van bewust dat wat ze ook nog doet of zegt vanuit dat ego, dat ze dat dus doet vanwege die oude angst waar haar ego zich nog aan vastklampt en dat het dus niet haar Ziel is. Probeer de dingen die ze doet of zegt niet Te persoonlijk te nemen want heeft absoluut niets met jou te maken.

Dat ze uit zichzelf heeft gezegd dat ze dacht dat jullie Soulmates zijn is al een hele grote stap en dat jij dat gevoel hebt werkelijk Soulmates te zijn is heel mooi. Blijf daarin geloven, vooral op de momenten dat zij jou vanuit haar angst ego weer afstoot. Wat ik zelf geleerd heb in de relatie met mijn Twin zijn destructieve ego is goed je Grenzen aan te geven zodat hun ego jou niet Respectloos kan behandelen. Gaan ze over die grenzen heen dan is Loslaten in Liefde en Vertrouwen het Enige Zuivere wat je voor jeZelf en de ander kan doen.

Het is mijn overtuiging dat dit transformatieproces ons leert meer Eigen-Waarde, Geloof, Zelfvertrouwen , Kracht, Verantwoordelijkheid en de Verbinding met onze Ziel-God tot een hogere trilling te Ontwikkelen. We hebben allemaal onze Lessen, iedereen kiest zijn/haar eigen tempo en route om hun Bestemming (Hemel op Aarde / Gods Koninkrijk / Thuis) te bereiken. Soms moeten we onze tweelingzielen-Soulmates helaas achter ons laten omdat ze ons tempo niet bij kunnen houden of omdat hun destructieve ego ons ook probeert onderuit te halen. Ik geloof er Heilig in dat iedereen die bewust gekozen heeft voor dit transformatieproces uiteindelijk op Eigen Krachten en op het Juiste Moment hun Bestemming zal bereiken en wij dus weer Herenigd zullen worden met hen.

Het gaat er om dat we Blijven Geloven en Vertrouwen in onze Droom-Doel-Gods Plan en onze tweelingzielen/Soulmates die nu nog misschien worstelen met hun oude angsten en ego´s. Zij zijn ook Liefde, ondanks dat ze zich niet zo gedragen vanuit hun destructieve ego´s, en Liefde is het Waard om op te Wachten. Jullie Zielen zullen elkaar absoluut weer aantrekken als het Voorbestemd is en je beiden vanuit een Zuiver, Geheeld en Vrij hart kan leven. Angst Stoot namelijk alleen maar Af en Liefde Trekt Aan.

Vraag 38: Mijn tweelingziel is getrouwd vandaar dat ik mijn inzicht en mijn gevoel niet durf en niet kan geloven, wat nu?

Zolang hij nog getrouwd is heeft hij dus zijn bestaande relatie nog niet verwerkt en losgelaten. Alles wat nog speelt tussen zijn vrouw en hem zal dan ook nog tussen jullie in blijven staan. Daarom is het ook zo belangrijk dat je niet van de ene relatie in de andere duikt zonder iets eerst goed Af te sluiten / Los te laten. De problemen die hij met z’n vrouw heeft (de lessen die hij niet wilt leren bij haar), zullen zich ook voor gaan doen tussen jullie en eventueel andere vrouwen die nog op zijn pad zullen komen tot het moment dat hij z’n lessen geleerd heeft en z’n verantwoordelijkheid neemt.

Hoe moeilijk het ook is, laat hem Los en gun hem de ruimte om de lessen die hij nog moet leren te leren. Het is bijna altijd zo dat tweelingzielen elkaar ontmoeten om elkaar juist te helpen hun oude angsten los te laten. Door het spiegelen triggeren Twins oude angsten bij elkaar naar boven, als je genoeg verantwoordelijkheid hebt ontwikkelt ga je die stukken transformeren maar veel mensen zijn geneigd hun verantwoordelijkheid te ontlopen en te vluchten voor wat ze zien in die ander zijn/haar spiegel. Het is niet zo dat je alles Samen moet doen, het gaat er vooral om dat je je lessen leert en op Eigen Krachten je oude angsten, oude bagage/verleden loslaat. Het is vaak niet het Juiste Moment om Nu al samen een fysieke relatie aan te gaan, dit kan ook niet omdat de oude angsten (dus ook de nog bestaande relaties) in de weg staan.

Blijf er op vertrouwen als je gevoel/ziel je zegt dat hij je tweelingziel is maar durf ook in Liefde en Vertrouwen Los te laten. De Ziel kent zijn Bestemming en als jullie voor elkaar Bestemd zijn dan zullen jullie Zielen elkaar weer op het Juiste Moment vinden. Dat juiste moment is voor mij als beide tweelingzielen voldoende Verantwoordelijkheid hebben ontwikkelt en het hele transformatieproces hebben doorlopen en Voltooid. Ga je voor die tijd een relatie met je Twin aan dan moet je er rekening mee houden dat het een nog vrij destructieve relatie zal zijn met veel aantrekken en afstoten als één of beiden nog veel angst met zich meedraagt.

Vraag 39: Mijn tweelingziel blijft mij maar aantrekken en afstoten en respectloos behandelen, wat doe ik hieraan?

Als je tweelingziel je nog aantrekt en afstoot dan zit er nog duidelijk Oude Angst wat eerst nog Getransformeerd en Losgelaten dient te worden. Gebeurd dit niet dan blijft die oude angst namelijk als een Muur tussen jullie in staan en zal het ego van die ander je nog op een Destructieve manier blijven behandelen i.p.v. op een Liefdevolle manier. Veel mensen zijn geneigd vanuit een Spiritueel Ego Teveel rekening te houden met het Gekwetst en Beschadigd Innerlijk Kind (= Ego) van die ander. Men Denkt dat je vanuit het Spiritueel en Onvoorwaardelijk zijn Geen Grenzen, Regels en Verwachtingen mag hebben van een ander maar niets is minder waar als het gaat om mensen die nog niet geleerd hebben hun Eigen Verantwoordelijkheid te Nemen en Dragen. Het is net als met kleine kinderen die grenzen, regels, sturing nodig hebben, krijgen ze dit niet dan worden het vaak toch ongeleide projectielen om het maar even op deze manier te zeggen en lopen ze over anderen/ouders heen.

Wat je er zelf aan kan doen? Geef duidelijk je Grenzen aan en Kom op voor jeZelf, als je Twin je Respectloos blijft behandelen dan ben jij alleen degene die daar een Eind aan kan maken door het niet meer te laten gebeuren. Ga niet verlangen dat die ander voor jou verandert maar laat in Liefde Los en gun die ander de Tijd en Ruimte om aan zichZelf en die Oude Angsten te werken. Als je echt Bestemd bent voor elkaar dan zullen jullie elkaar Absoluut weer op het Juiste Moment ontmoeten.

Heb je zelf misschien nog moeite met Loslaten, Grenzen aangeven en Opkomen voor jeZelf en laat je je nog Respectloos behandelen door je Twin? Dan ligt hier duidelijk nog een Les voor jou in want het houd dan toch helaas nog in dat je Eigenwaarde en Zelf-Liefde nog niet voldoende ontwikkelt is. Zou dat wel het geval zijn dan zou je dat Destructieve Gedrag van die ander namelijk niet meer pikken want je bent Meer Waard dan dat. Pik je het nog wel dan neem je duidelijk nog steeds genoegen met Minder dan je Werkelijk Waard bent. Het Destructieve Gedrag komt nog voort uit Oude Angsten, als je werkelijk weet wat je waard bent dan blijf je daar ook Trouw aan en neem je geen genoegen meer met Minder dan Ware Liefde.

Hoe moeilijk het ook is, als er geen communicatie mogelijk is op een Gelijkwaardig niveau en je Twin je blijft afstoten, heb dan de Moed om in Liefde en Vertrouwen Los te laten. Je geeft je Twin daar ook gelijk het Goede Voorbeeld mee want door het respectloze gedrag en het constant aantrekken en afstoten niet meer toe te laten heeft het destructieve ego van je Twin geen Macht meer over jou. Het is namelijk nog een Les voor velen die nog Verslaafd zijn aan hun Oude Angst/Ego Persoonlijkheid: het Loslaten van hun Macht en Controle Ego.

Je Twin zal hoogstwaarschijnlijk de Lessen die hij bij jou had kunnen leren bij anderen moeten leren die zelf ook nog zo destructief bezig zijn en zelf ook nog niet voldoende Eigenwaarde hebben ontwikkelt. Wat je bent trek je aan en je Relatie is ten alle tijden een Afspiegeling van jeZelf.

Wees Trouw aan jeZelf en wat je zelf al Geleerd hebt tijdens dit proces en Blijf bij jeZelf. Laat je niet Misleiden of Afleiden van je Gevoel en je Bestemming. Als je Twin voldoende Eigen Kracht ontwikkelt heeft zal hij/zij zich Overgeven en die Controle en Macht Loslaten. Overgave en het Loslaten van die Controle en Macht zijn dus echt een Vereiste om het Transformatieproces Echt te kunnen Voltooien en je Bestemming te kunnen bereiken.

Vraag 40: Hoe lang duurt het Transformatieproces?

Hoe lang het proces duurt ligt helemaal aan jezelf, wat we allemaal aan het leren zijn, zijn de Lessen die we als Zielen voorgenomen hadden te gaan leren hier op Aarde. Bij die Lessen horen de Ervaringen en mensen met wie je die lessen kan leren. Helaas zijn veel mensen nog niet echt in staat om in de Spiegel van een ander te kijken en hun eigen stukken die ze nog mogen Transformeren te Zien waardoor er veel Geprojecteerd wordt op een ander. Op deze manier duurt je proces natuurlijk alleen maar langer want wat niet geleerd wordt blijft zich herhalen net zolang totdat je de les wel leert.

Het is mijn ervaring dat je heel snel door dit proces kan komen als je Eerlijk genoeg bent om naar jezelf en/of in de Spiegel van een ander te kijken en je Verantwoordelijkheid voor dit proces op je te nemen. Zeg je Ja tegen dit proces maar blijf je vervolgens alleen maar je Verantwoordelijkheden en Lessen ontlopen dan zal je zien dat het een heel lang en vermoeiend proces kan worden. Uit je gedrag blijkt dan heel duidelijk dat je eigenlijk Nee zegt tegen jezelf en dit proces alhoewel je het misschien wel Wilt aangaan maar willen en zeggen is iets anders dan het Daadwerkelijk Doen. Als je Ja zegt en ook echt de verantwoordelijkheid op je neemt dan hoeft het allemaal niet zo lang te duren en kan je vrij snel door je Lessen gaan en het proces Innerlijk Voltooien.

Hoe dan ook gaat alles altijd zoals het moet gaan voor een ieder, in onze Eigen Tijd leren we allemaal meer Eigen Kracht, Geloof, Zelfvertrouwen , Eigen Waarde, Onvoorwaardelijke Liefde , Verantwoordelijkheid te ontwikkelen en zo bereiken we ook uiteindelijk Innerlijk onze Bestemming (Gods Koninkrijk/Hemel op Aarde). Voor een ieder die aan dit proces begonnen is geldt hetzelfde: er is Geen weg meer Terug, je kan alleen nog maar Vooruit wat dus Feitelijk inhoud dat je op het Juiste Moment je Bestemming ook bereikt.

De Bestemming is voor iedereen hetzelfde, we hebben alleen allemaal de Vrije Wil en Keuze gekregen om zelf te bepalen hoe lang we er over doen om die Bestemming te bereiken en welke Route we kiezen. Er is geen God die zegt jij mag wel naar binnen en jij niet, Wij zijn het zelf die bepalen of we Gods Koninkrijk/Hemel op Aarde bereiken, onze Wil moet namelijk Gelijk zijn aan Gods Wil en hiervoor dien je je dus eerst Over te Geven aan God/je God-Zelf/Ziel en de Controle (waar je Ego Persoonlijkheid altijd verslaafd aan is geweest) Los te Laten.

Door je Echt Over te Geven en die Controle Los te Laten zal je Voelen wat Echt Vrij Zijn betekent….Het is een mooie plaats waar ik me bevind, het is soms eenzaam maar ik Weet dat iedereen die voor dit proces gekozen heeft uiteindelijk op Eigen Krachten die Brug over zal Stappen en zijn/haar Bestemming zal bereiken en Herenigd zal worden met Ware en Eeuwige Liefde.

Volg je gevoel en laat je niet Misleiden door anderen hun Angsten of Overtuigingen…je Ziel kent zijn Bestemming en zal je er absoluut naartoe Leiden zolang je maar naar je Gevoel blijft luisteren.

Ik wens je heel veel Licht en Kracht op je verdere Reis…

Vraag 41: Kan je je tweelingziel al eerder ontmoet maar niet H-Erkend hebben en hem/haar pas jaren later H-Erkennen?

Ja, dit is absoluut mogelijk! Ik heb mijn tweelingziel ontmoet toen ik ongeveer 17 of 18 jaar was maar herkende hem pas echt vanuit mijn Ziel toen hij jaren later weer op mijn pad kwam, ik was toen 36 jaar. Het komt vaak voor dat tweelingzielen elkaar al eerder in hun leven ontmoet hebben maar dat de verbinding met hun Ziel/God/Gevoel niet voldoende ontwikkelt was en ze daarom de ander ook niet konden H-Erkennen vanuit hun Eigen Ziel/God-Zelf. Je kan je tweelingziel alleen H-Erkennen vanuit je Eigen Ziel niet vanuit je Ego Persoonlijkheid.

Het Ego leeft vanuit Angst en Twijfels en wil niets hebben van Liefde want Liefde wordt door het Ego gezien als Bedreiging. Mensen die nog extreem veel leven vanuit Oude Angst zullen hun tweelingziel dan ook nog Niet kunnen H-Erkennen. Bij degenen die de balans in zichzelf nog niet Volledig bereikt hebben, en nog jojo’en van Angst/Ego naar Liefde, kan het zijn dat er een gedeeltelijke H-Erkenning is maar vanuit hun Angst en Twijfels zullen ze dit met man en Macht proberen te Ontkennen en Onderdrukken en de ander Afstoten want het ego is Bang voor Ware Liefde.

Vraag 42: Is het mogelijk dat als mijn tweelingziel echt mijn tweelingziel is, dat hij dan verliefd kan zijn op een andere vrouw en dat hij daarvoor gaat?

Ja, dat is absoluut mogelijk. Dan is het duidelijk nog helemaal niet het Juiste Moment om al samen te zijn met je tweelingziel. Dit kan zijn omdat je Twin of jij nog teveel leven vanuit de Oude Angst/Ego Persoonlijkheid. Wanneer mensen veel angst met zich meedragen is het vaak onmogelijk of moeilijker om hun tweelingziel te H-Erkennen omdat de Verbinding met de Ziel/God nog niet voldoende is ontwikkelt. Mensen groeien door hun ervaringen en als je man nog kiest voor een ander en jij er zelf in geloofd dat het je tweelingziel is blijf dat dan geloven. Maar wees je er wel Bewust van dat die andere relatie dan nog nodig is zodat hij de resterende Lessen, die hij hier wilde gaan leren op Aarde, nog kan gaan leren. Die andere vrouw is dan een meer geschiktere persoon (zelfde trilling/bewustzijn) waarbij hij die les dan mogelijk wel kan gaan leren.

Vergeet niet dat als je je tweelingziel ontmoet hebt dat dat niet betekent dat je je Zielsafspraken met anderen mag Verzaken, die afspraken moeten nagekomen worden en je man heeft waarschijnlijk als Ziel ooit gekozen om met die andere vrouw bepaalde lessen te leren. Gun hem zijn Lessen met die andere vrouw zodat hij zichzelf kan ontwikkelen en op een Hogere Trilling/Bewustzijn uitkomt. Als jullie voor elkaar Bestemd zijn dan zal zijn Ziel de Jouwe echt wel weer vinden want jullie Zielen zullen elkaar weer Aantrekken vanuit die Onvoorwaardelijke en Eeuwige Liefde.

Vraag 43: Ik heb onlangs mijn kaarten laten leggen door iemand en daaruit blijkt dat mijn man mijn tweelingziel is, is dit waar en kan een ander jou vertellen wie je tweelingziel is?

Het spijt me maar ik geloof er niet in dat kaarten of anderen jou kunnen vertellen dat iemand je tweelingziel is. De Enige die dat kan Weten, en jou dat ook op een hele Duidelijke manier zal laten weten, dat is je Eigen Ziel. Het is namelijk dat Deel van jeZelf die de Ziel van die ander Herkent. Op het moment dat je die ander echt vanuit je Ziel H-Erkend hebt dan zal je Zonder enig spoor van Twijfel (=Angst/Ego) Weten dat het gaat om je tweelingziel. Welke vragen wilde je beantwoord krijgen die je niet IN jezelf hebt weten te vinden of waar je zelf aan twijfelde?

Neem nooit zomaar iets aan van wat een ander beweert want zolang jou Ziel niet degene is geweest die de ziel van je tweelingziel heeft H-Erkend kunnen zij jou met hun beweringen Misleiden en Afleiden van jouw Bestemming. Zoek nooit Buiten jeZelf naar Antwoorden, Alle antwoorden zitten al In jou, leer te Luisteren naar die Stem In jou (stem van God/je Ziel) en je zal zien dat al je vragen beantwoord zullen worden. Het advies wat ik je mee wil geven is om wat meer aan je Zelfvertrouwen en Geloof in jeZelf te werken i.p.v. buiten jezelf te zoeken want op deze manier maak je jezelf Afhankelijk van anderen hun Energie/Kracht/Liefde en dat is niet de bedoeling van dit proces.

Vraag 44: Waarom komen bepaalde mensen wel hun tweelingziel tegen en anderen niet?

Dit gebeurd omdat deze mensen er ook al aan toe zijn om de volgende fase in hun leven en Lessen aan te gaan. (leren wat Onvoorwaardelijke Liefde Echt is).

Iemand die er in Geloofd, er van Droomt en er op Vertrouwd zijn/haar tweelingziel te ontmoeten zal sneller die tweelingziel aantrekken dan iemand die hier helemaal niet in geloofd of mee bezig is want vanuit de eigen Zuivere Energie Creëert/Manifesteert het zich uiteindelijk ook in het Fysieke/Aardse. Iemand die niet geloofd dat er voor hem/haar een tweelingziel/ware rondloopt op deze Aarde zal precies dat Creëren/Manifesteren waar hij/zij in geloofd en die ander zal dan ook niet op hun pad komen of misschien wel op hun pad komen maar vanuit hun eigen negatieve angst gedachtes en ego zullen ze die ander nog niet kunnen H-Erkennen. Gedachtes hebben Krachten, je eigen Gedachtes krijgen je Werkelijkheid.

Vanuit Angst Creëren mensen Nachtmerries (problemen/drama’s) maar vanuit Liefde Creëer je Dromen! Durf te Dromen…..ook jij bent die Aller Hoogste Liefde Waard!

Vraag 45: Ik voel me zo eenzaam, leeg verdrietig machteloos. Ik heb het gevoel dat ik steeds een deel van mezelf in mezelf mis, als of er iets uit mijn maag is gerukt. Heb je advies?

Iedere tweelingziel die dit leest zal zichzelf herkennen hierin. We gaan allemaal door dezelfde fases heen en ja het kan voelen alsof je geamputeerd bent. Het is net fantoompijn, een deel van je lichaam is weg maar toch blijf je dat deel voelen. En zo is het ook met je tweelingziel, je ziet die ander Fysiek niet maar Energetisch voel je hem/haar wel altijd In je. Je mist die ander vanuit iedere cel in je lichaam en wilt die ander aanraken en in de ogen kijken en dat is heel Menselijk want mensen uiten hun Liefde nou eenmaal middels Aanrakingen. Maar ook de Ziel werkt eraan om hetgeen wat in het Energetische al Eén is ook in het Fysieke te Manifesteren (Gelijk in de Hemel als zo ook op Aarde zoals ook in het Onze Lieve Vader Gebed is omschreven).

Je zal moeten leren accepteren dat je nu (nog) niet samen kan zijn met je tweelingziel. Kijk naar die gevoelens/emoties en weer je er Bewust van dat jij NIET die gevoelens/emoties bent. Jij bent de toeschouwer/bewustzijn, dus jij kijkt naar die gedachtes en gevoelens/emoties maar je bent ze Niet!!!! Als je je hierin oefent zal je zien dat je je steeds meer jezelf, dus liefde en vreugde, gaat voelen. Wat jij, maar ook ik en nog velen met ons nog wel eens willen doen is ons teveel identificeren met ons denken en onze gevoelens/emoties. Je gaat dan teveel in het gevoel/emotie zitten en gaat dan automatisch je pijnlichaam voeden. Je vergeet dan dat jij de toeschouwer/bewustzijn bent en gaat je dan rot voelen en lijden als je Verlangens om Samen te zijn met je tweelingziel niet uitkomt. Het boek De Kracht van het NU van Eckhart Tolle is een aanrader als je wilt leren hoe je stopt met dit lijden dat voortkomt uit je denken. Ik wens je heel veel licht, liefde en kracht.

Ben je echt aan het Lijden en voel je je vaak niet Heel kijk dan ook eens heel goed of daar niet nog een Les voor jou in ligt want vaak Missen mensen niet hun tweelingziel maar hun Eigen Kracht. Vanuit hun Gebrekkige en Behoeftige Ego (je bent dan dus niet Volledig en Heel In jeZelf) blijven ze dan in hun emoties en Verlangens Hangen en gaan dan buiten zichzelf zoeken naar die liefde, aandacht, complimentjes, bevestiging, kracht, energie waarvan ze Onbewust Verwachten dat ze zich gelukkiger, beter of sterker gaan voelen.

Verlangens en Verwachtingen kunnen funest zijn als ze niet gauw genoeg volgens je Controle/Macht Ego uitkomen. Wanneer ze namelijk niet uitkomen kan je Teleurgesteld raken, als je daar in blijft hangen kan dit overslaan naar Gefrustreerde emoties, dit kan weer overslaan naar Boosheid en Helse Woede en vanuit deze situatie worden er vaak dingen gezegd of gedaan waar men achteraf veel spijt van krijgt. Als men blijft hangen in Woede dan kan dit overslaan in Stress en voor Spanning in je Hoofd en Lichaam zorgen en dit is hoe je vervolgens Lichamelijke Ziektes en Psychische Stoornissen kan ontwikkelen.

Iedereen heeft een Keuze om te kiezen hoe we ons willen Voelen en we dienen allemaal ook de Verantwoordelijkheid voor die gemaakte keuzes te nemen. Je kan gaan hangen in je Emoties en Blokkades en Ziektes in je leven Creëren of je gaat door het gevoel/de emotie en je Erkent en Accepteert het. Door het erkennen en accepteren van wat je Voelt en meemaakt laat je namelijk automatisch Los en zo kom je dus ook weer snel uit zo’n Emotionele Bui en je Angst-Ego die Denkt dat hij Afgescheiden is van de ander en Buiten zichzelf gaat zoeken om zich beter te voelen. Tweelingzielen zijn ten alle tijden met elkaar Verbonden en al Eén.

Vraag 46: Gaat het vreselijke verdriet en gemis echt over?

Ja, dit gaat Echt over als je de Stappen maakt die Nodig zijn voor jouw Geestelijke Ontwikkeling! Hoe meer Angst je Loslaat hoe meer je in je Eigen Kracht en dus je Ware Zelf komt te staan en je leven een stuk Lichter wordt. Vroeger stond ik echt op met mijn tweelingziel en ging ik ook naar bed met hem. Ik vond het heel irritant dat ik hem altijd kon voelen maar niet bij hem kon zijn en huilde bijna iedere dag hierom. Doordat ik toen destijds nog niet goed wist hoe ik mijn en zijn energie van elkaar moest scheiden zat ik teveel verstrengeld in zijn energie. Ik werd als het ware hem doordat ik zijn emoties/angsten voelde en onbewust overnam en dat voelde heel akelig.

Ik ging me op een gegeven moment ook teveel focussen op zijn angsten die hij jaren ontkende en op mij projecteerde en was teveel bezig met zijn problemen en zijn proces en zo ging ik op bepaalde punten voorbij aan mijn eigen lessen en proces. Toen ik me hiervan bewust werd begon ik de focus van hem weg te halen en verplaatste dit naar mezelf en hoe meer ik bezig was met mijn eigen leven en mijn proces hoe beter ik me voelde en leerde wat nu zijn energie was en wat nou van mij was. Ik mis mijn Twin nog steeds iedere dag maar het is een gezond gemis, ik sta niet meer op met hem maar ga nog wel iedere avond naar bed met hem (vind ik gewoon fijn hahaha), ondanks dat hij In mij zit en ik elke dag bewust ben hiervan voelt het nu allemaal veel Lichter en Fijner.

Ik heb een Kracht in meZelf ontwikkelt waar ik Trots op, mijn Eigenwaarde is ontwikkelt tot een niveau dat ik Echt Trouw kan zijn aan m’n Ziel en wat echt belangrijk is voor mij, aan wat ik Werkelijk Waard ben (Onvoorwaardelijke Liefde) en daardoor niet meer verlang naar het destructieve gedrag van mijn Twin zijn ego. In liefde en vertrouwen liet ik hem los en toen ik dat deed verdween ook het lijdende gemis en ontstond er ook meer Vrijheid en Vreugde. Dus ja, je zal die ander blijven missen maar het wordt absoluut minder pijnlijk en zwaar als je meer bij je Ware Zelf en je Bestemming komt.

Vraag 47: Wat moet je doen als je het gevoel krijgt dat je je tweelingziel gaat verliezen?

Kijken naar waar die Angst vandaan komt want je kan je tweelingziel nooit verliezen! De liefde van Zielen is Eeuwig dus Oneindig en als je Denkt dat je die ander gaat verliezen dan ben je dus weer in je eigen Angst Ego geschoten en kan je alleen maar naar jezelf kijken en waar die angst werkelijk mee te maken heeft. Angst is niets meer dan een Gebrek hebben aan Zelfvertrouwen , Geloof, Zelf-Liefde, Verantwoordelijkheid, Eigenwaarde en Eigen-Kracht. Als je Angst voelt is de Enige manier om dat weer in Balans te krijgen Meer Zelfvertrouwen , Geloof, Zelf-Liefde, Verantwoordelijkheid, Eigenwaarde en Eigen-Kracht te ontwikkelen.

Het is je Ego die vanuit Angst bang is om een ander te verliezen. Vanuit je Ziel ben je voor Eeuwig Verbonden met die ander dus je kan die ander helemaal niet verliezen! Angst Verwijdert je van de Liefde! Angst stoot af en veroorzaakt Afscheiding (je raakt de verbinding met je ziel/hoger zelf/God dan ook kwijt op die angst momenten) Liefde trekt aan en Creëert juist Eénheid. Blijf bij jeZelf, blijf Vertrouwen en heb de Moed om te blijven Geloven in jouw Dromen…..

Vraag 48: Kan je een ‘liefdesorgasme’ krijgen zonder seks?

De eerste keer dat mijn Twin zijn hand op mijn buik legde heb ik zijn hand van mijn buik afgeslagen omdat ik het gevoel had dat ik op dat moment spontaan kon klaarkomen hahaha. Ik heb heel vaak een natural high gevoel ervaren (was perplex want ik, maar ook mijn Twin, hebben in het verleden xtc gebruikt en dat gevoel dat ik met een pilletje ervaarde, ervaarde ik nu met mijn Twin zonder wat dan ook). Die sterke zielsverbinding zorgde ervoor dat ik steeds high werd, ook als hij gewoon thuis zat voor zijn pc en ik voor de mijne zat raakte ik helemaal high en begon ik altijd over mijn lichaam te trillen. Alsof ik letterlijk omhoog trilde tot een hoger bewustzijn.

En zo heb ik ook meerdere keren een geestelijk orgasme ervaren gewoon door naast hem te zitten of met hem te vrijen. Ik heb het 1x gehad dat ik letterlijk, nadat hij weer naar huis was gegaan, anderhalf uur op de bank heb gezeten omdat ik echt helemaal niets meer kon doen. Ik moest echt bijkomen en kon me niet verroeren, dat geestelijk orgasme was toen echt extreem heftig. Wat ik ervaar is de kundalini energie die naar m’n kruin stijgt en daar tot een soort explosie komt, ik voel deze energie ook bijna altijd rond mijn zonnevlecht of door mijn lichaam bewegen als een slang die door mijn lichaam kronkelt. Ik weet niet of je hetzelfde bedoelt maar dit is mijn ervaring en wat ik er over kan vertellen.

Vraag 49: Mijn tweelingziel heeft last van Bindings-Angst en ik van Verlatingsangst. We willen elkaar niet kwijt, wat nu?

Wat ik heel sterk uit je bericht haal is dat jullie beiden heel Afhankelijk zijn van elkaar. Jullie maken jezelf heel Verantwoordelijk voor elkaars innerlijk beschadigd kind terwijl het juist de bedoeling is in dit proces om Zelf de Verantwoordelijkheid voor je Oude Angsten en leven te nemen. Alleen door zelf die verantwoordelijkheid te nemen leer je juist meer in je eigen kracht te gaan staan, jezelf te Genezen en Bevrijden van je Angst-Ego. Je kan je natuurlijk ook afvragen of het wel echt liefdevol is als je elkaars verantwoordelijkheden op je schouders gaat nemen en angstvallig probeert die ander te behoeden voor pijn. Durf de ander los te laten, durf die ander toe te staan onderuit te gaan maar durf die ander ook toe te staan weer zelf overeind te komen. Door die ander voor pijn te willen behoeden en je krampachtig aan die ander vast te klampen ontneem je als het ware die ander ook zijn/haar lessen te leren en vooruit te komen. Durf te vertrouwen dat die ander sterk genoeg is om zijn/haar eigen angsten los te laten en de verantwoordelijkheden op te pikken.

Wat gebeurd er bij Bindings-Angst? Men is bang om zich te binden aan anderen omdat men bang is om opnieuw gekwetst te raken, om pijn gedaan te worden. Men wilt de pijn dus niet voelen omdat het schijnbaar te ondraaglijk lijkt en men hoogstwaarschijnlijk ook bang is zichzelf te verliezen of nog erger…zichzelf iets aan te doen. Om dit te voorkomen houd men anderen die te dichtbij het hart komen dus op een veilige afstand. Soms wordt je dichtbij toegelaten omdat men ergens diep van binnen toch graag een relatie zou willen of behoefte heeft aan seks, maar door de extreme aanwezige angst om opnieuw gekwetst te kunnen worden, wordt men vervolgens, als de ander het te benauwd krijgt omdat de ander te dichtbij komt, weer afgestoten.

Wat gebeurd er bij Verlatingsangst? Vaak zijn mensen die lijden aan verlatingsangst op (zeer) jonge leeftijd door één van hun ouders, beide ouders of een partner in de steek gelaten wat een trauma veroorzaakte. Dit oude trauma kan dan in latere relaties steeds terugkeren en een extreme angst veroorzaken wanneer iemand de relatie of vriendschap wilt verbreken. Men is in dit soort gevallen ook geneigd de liefde die ze eigenlijk van hun ouders behoorden te krijgen, buiten zichzelf te gaan zoeken in plaats van zichzelf die liefde te schenken. Ook komt het vaak voor dat mensen die lijden aan verlatingsangst suïcidaal gedrag vertonen en voor de partner die misschien wel liever uit de relatie wilt stappen kan dit een hele zware last worden. Partners van mensen die lijden aan verlatingsangst zijn vaak bang dat de ander werkelijk een zelfmoordpoging doen en dit kan een hoop angst en schuldgevoelens teweeg brengen.

Toch vraag ik me af of het werkelijk gaat om de angst om verlaten te worden of de angst om zich te binden waar mensen zo bang voor zijn. Voor mijn gevoel en vanuit mijn eigen ervaringen (ik heb nl zowel verlatingsangst als bindingsangst ervaren in mijn verleden) gaat het eerder om de extreem hoge mate van Pijn Voelen waar men zo bang voor is en wat er eventueel zou kunnen gebeuren met jezelf als je de pijn van de breuk of kwetsing werkelijk voelt. Ik ben van mening dat mensen dus eerder bang zijn voor de Gevoelens van Pijn en bang zijn om zichZelf (je Eigen Kracht, Geloof, Zelfvertrouwen , Eigen Waarde etc.) te Verliezen en als de dood zijn dat ze zichzelf iets aan gaan doen i.p.v. dat ze werkelijk bang zijn om verlaten te worden of een relatie aan te gaan. De onderliggende angst is angst voor Pijn en angst voor de Dood.

In principe maakt het niet uit of het gaat om bindingsangst of verlatingsangst, angst is angst en Angst is het Enige wat er aangepakt dient te worden. Het boek Vrij zijn van Angst van J. Krishnamurti is een perfect boek om je op weg te helpen bij het leren loslaten van je Oude Angsten. Mij heeft het echt enorm geholpen en eerlijk gezegd vond ik dat dit boek echt een verplicht boek zou moeten worden op scholen want het helpt ons echt in te zien hoe angst ontstaat en hoe we het ook weer kunnen loslaten. En dat is iets wat ze ons op scholen en tijdens de opvoeding juist nooit geleerd hebben, vandaar dat dit boek voor mij echt verplichte kost zou mogen worden op scholen.

Hoe laat je je angst los? Door alles wat je diep van binnen voelt Nu te Erkennen en te Accepteren want door die twee dingen te doen laat je Automatisch weer Los wat je Vasthoud vanuit Angst. Durf er naar te kijken, durf het te Voelen, durf het er te laten zijn, durf het te erkennen als iets ouds. Hoe meer je dat doet, hoe meer je je angst zal transformeren in Liefde en Kracht en je oude angst op de achtergrond zal verdwijnen of zelfs helemaal zal kunnen

Vraag 50: Hoe kom ik erachter wat en wie mijn tweelingziel is?

Je komt hier pas achter wanneer jij er echt klaar voor bent, jouw Ziel zal die ander zijn/haar Ziel H-Erkenen op het Juiste Moment. Op het moment dat het echt zover is zal je het Weten en zal er ook geen Twijfel over bestaan dat het gaat om je tweelingziel. Hoe je erachter komt? Je kan je tweelingziel alleen h-erkennen als je een bepaalde Geestelijke Ontwikkeling hebt bereikt en de Verbinding met je Ziel/God sterk ontwikkelt is. Ga niet af op wat je elders leest of hoort want dan ga je weer Overtuigingen Aan-, en Overnemen die niet van jou zijn en zo maak je dan van jezelf een Volgeling i.p.v. dat je je Eigen Gevoel en Weg Volgt. Leer te luisteren naar die Stem In jou, Volg je Eigen Gevoel en je Eigen Weg, je Ziel kent zijn Bestemming en zal je Leiden naar die Bestemming dus heb de Moed om op je Eigen Gevoel te Vertrouwen.

Vraag 51: Wat gebeurt er als je tweelingziel sterft?

Ik geloof er zelf in dat het contact tussen je tweelingziel en jou voor Eeuwig zal bestaan. Ik heb zelf geen ervaring hiermee gelukkig en van de honderden tweelingzielen die ik tussen 2003 en 2009 heb gesproken heb ik maar 2 personen gesproken die deze ervaring hadden. Zij vertelden beiden dat het contact met hun tweelingziel er wel was ondanks dat ze overleden waren. Misschien is het boek Anna’s Paradijs Man en vrouw iets voor je om te lezen.

Hier een korte omschrijving van het boek: Echtgenoot en echtgenote. Anna en Jan C. van der Heide werden na een huwelijk van bijna 33 jaar gescheiden door de dood. Anna overleed, bij leven wisten zij al dat LIEFDE geen grenzen kent. Tweelingzielen zijn voor elkaar geschapen en kunnen contact houden, zelfs na het sterven. Er bestaat zoiets als ‘De Sferen’, ‘Het Licht’, ‘Goedheid nabij God, Allah, Boeddha, Krishna’, het liefdevolle oord der engelen. Over alle grenzen heen spreken Anna en Jan over beschermengelen, gidsen, de sferen van eeuwige goedheid. Het boek is via Bol.com 2e hands te koop, ISBN: 9789065860248.

Vraag 52: Mijn tweelingziel nooit echt ontmoet, nu is hij overleden maar ik kan hem nog steeds voelen, kan dit?

Het antwoord hierop is Ja, Juist in Gevoel zijn we Allemaal Eén. We zijn in gevoel Altijd met elkaar verbonden en al is je tweelingziel er niet meer in het fysieke, zijn Ziel is er nog steeds en die zal je altijd kunnen blijven voelen… als jij daar voor Open blijft staan. Ik wil er wel bij zeggen dat dit niet speciaal iets is wat alleen bij tweelingzielen gebeurt, zo heb ik in 2001 iemand verloren die onwijs belangrijk voor mij was en na zijn dood kon ik hem heel sterk voelen.

Hij liet me op verschillende manieren weten dat hij er nog steeds was voor mij en daar twijfelde ik ook totaal niet aan omdat ik hem goed kon voelen. Hij kwam vaak terug in de vorm van een vogel vlak nadat hij overleden was maar later voelde ik hem heel sterk in mijn huis. Hij zat lange tijd steevast aan de rechterkant van mijn tv en ik vond dit zo humoristisch, net alsof hij zat toe te kijken hoe ik het er vanaf bracht in mijn leven. Lange tijd na zijn dood heb ik hem dus sterk gevoeld tot er een moment kwam dat ik voelde dat ik het op Eigen Krachten verder moest doen. Ik heb hem toen laten weten dat ik sterk genoeg was om echt alleen verder te gaan en dat hij zich nu misschien meer kon gaan richten op z’n kinderen omdat die hem waarschijnlijk meer nodig hadden dan ik.

Nog 8 jaar later voel ik hem nog steeds, hij heeft een plekje in mijn hart en dat zal altijd zo blijven. Ik kan me met hem verbinden als ik dat wil en dan is hij er ook en dat is een hele fijne wetenschap.

Vraag 53: Helpt het naar jouw idee om toch te blijven ‘hopen’ op hereniging, ook in dit leven? En heeft ‘geloof en hoop’ vanuit 1 kant, invloed op het proces van de andere?

Voor mijn gevoel helpt het zeker om te blijven Hopen, zonder Hoop is er Geen Leven. Ik geloof Heilig in de Kracht van de Gedachte en dat je daarmee je Eigen Werkelijkheid en Dromen Creëert. We zijn allemaal kinderen van God en hebben dus net als God de Gave en Kracht om te Scheppen/Creëren wat we willen. Om iets te kunnen Creëren heb je een Wens/Doel/Droom nodig en zolang je daar maar Zuiver in Geloofd en op Vertrouwt zal je dat uiteindelijk op het Juiste Moment in je leven Manifesteren. Hoe vaker jij Denkt dat jij en je tweelingziel toch niet bij elkaar komen in dit leven, hoe Sneller dit ook jouw Overtuiging en Waarheid wordt. Door middel van je eigen gedachtes zet jij dit dus in werking en dit is wat je dan uiteindelijk ook in je fysieke werkelijkheid zal ervaren.

Geloof en hoop van één kant heeft absoluut invloed op het proces van de andere mits jouw geloof en hoop echt Zuiver is. In dit proces is het, afgaande op alle honderden tweelingzielen die ik in de afgelopen jaren heb gesproken, zowat een feit dat de ene tweelingziel een snel tempo kiest voor het leren van de Lessen en de ander een langzaam tempo. En dat de ene sneller de Oude Angsten Loslaat en Stappen vooruit maakt en de ander juist weer Kiest om die oude angsten niet los te laten en daardoor ook geen stappen voorwaarts kan maken. Het is de Oude Angst die in de weg staat tussen de Hereniging van tweelingzielen en de Voltooiing van God’s Opdracht (Het Goddelijk Plan, bij de mensen beter bekend als het Transformatieproces).

Soms zal je dus vanuit Zuiverheid bepaalde Stappen en Keuzes moeten maken die je Ego hoogstwaarschijnlijk liever niet maakt maar waarvan je Ziel Weet dat het de Juiste Stap en Keuze is voor zowel jou als je tweelingziel (zoals b.v. alleen verder wandelen naar je Bestemming en Doel (God’s Koninkrijk/Hemel op Aarde). Zo heb ik ook mijn tweelingziel zijn ego iets langer dan 2,5 jaar geleden achter me moeten laten omdat er gewoon geen Gelijkwaardig contact of communicatie mogelijk was. Toch heb ik wel een ‘verandering’ gevoeld bij hem en kreeg ik later ook via hem mijn bevestiging hiervan toen hij meldde dat hij echt op de Trein was gestapt rond de periode dat ik besloten had geen stappen meer naar hem te maken omdat hij voor mijn gevoel nog teveel leefde vanuit de Oude Energie Wereld (oud gedrag en overtuigingen, macht en controle).

Ik liet mijn tweelingziel dus Los en heb me niet laten Misleiden door zijn Ego die nog koos voor dat Oude Angst Gedrag. Wat van hem was liet ik bij hem, dat was zijn eigen Verantwoordelijkheid. Door zijn nog aanwezige Oude Angsten werd zijn Liefde voor mij Minder maar ook daar liet ik me niet door beïnvloeden, het was Zijn Gevoel/Liefde dat Minder werd en Niet de mijne en dat liet ik ook niet In mij komen door het Over te gaan nemen. Ik bleef bij meZelf en bleef Geloven en er op Vertrouwen dat hij op het Juiste Moment ook die Oude Angsten wel Los zou laten en zijn Ziel God/Mij weer zo Vinden. Mijn liefde is nooit minder geworden, ik ben nooit van mijn geloof in Ons (God, m’n TZ en Ik) afgestapt en zal dat ook nooit doen want mijn liefde is net als die van God….Eeuwigdurend! Ik zend die energie ook uit naar mijn tweelingziel en weet dat zijn Ziel die energie zal voelen en wij elkaar daardoor weer aantrekken.

Op momenten dat mijn ego Ongeduldig of teleurgesteld is dan zend ik weer een andere energie uit en dat zal ervoor zorgen dat we elkaar afstoten, hetzelfde geldt natuurlijk andersom ook. Zolang mijn tweelingziel blijft vastklampen aan die Oude Angsten stoot hij mij ook weer af want ik wens geen relatie/verbinding/vriendschap of wat dan ook met Destructieve mensen, ik ben Meer Waard dan dat! Het is zijn Destructieve Ego die juist Bang is voor die energie/liefde en dat deel van hem zal zo ver mogelijk van mij vluchten. Het is een Keuze die hij maakt en die zal ik moeten Respecteren, hoe klote ik dat ook vind. Het houd hem weg van zijn Bestemming, God en mij maar zolang iemand nog vast blijft houden aan de Oude Angsten is het voor mij duidelijk dat het nog niet het Juiste Moment is om al Samen te zijn in het Fysieke want een Destructief en Angstig Ego dat is niet wat je echt Waard bent.

Door Zuiver te blijven Handelen kan je dus inderdaad een positieve invloed hebben op je tweelingziel en jouw proces. Hetzelfde geldt dus ook andersom, als één van de tweelingzielen nog voornamelijk leeft vanuit een Destructief Ego en dus Destructieve Keuzes maakt, dan zal dat ook van invloed zijn op de ander want Angst Verwijdert je hoe dan ook van de Liefde. Het moment van de fysieke Hereniging tussen tweelingzielen is voor mijn gevoel pas van toepassing als Beide tweelingzielen het proces hebben Voltooid. Blijf Geloven en Vertrouwen…dat is de Sleutel voor het Manifesteren/Creëren van je Dromen.

Vraag 54: Is het volgens jou nou wel of niet de bedoeling dat tweelingzielen voor elkaar kiezen en samen gaan leven? De een beweert dat het alleen de bedoeling is om elkaar ‘wakker te schudden’ en vervolgens het los te laten, de ander zegt dat je juist de obstakels moet overbruggen en voor elkaar moet gaan. Of verschilt dit per situatie en hoe weet je dan wat het beste voor jullie is?

Het gaat er niet om wat ik, of wie dan ook in jouw omgeving geloofd hierover maar om wat Jij Geloofd en wat jij wilt Creëren hier op Aarde!!! Wat voor Ziel ben je? Heb je al ontelbare levens achter de rug en weet je dat dit jouw laatste leven op aarde is en is het jouw creatie om in dit leven ook in het Fysiek Samen te Zijn met je tweelingziel? Of denk je dat je nog wel wat meer levens nodig hebt om de Lessen die je wilde gaan leren hier op Aarde te kunnen Voltooien? Veel mensen lezen een hoop op internet en vanuit hun eigen gebrek aan Zelfvertrouwen en Geloof Nemen ze dit soort Overtuigingen dan Over en maken het dan uiteindelijk Hun Overtuiging en Waarheid. Voor mijn gevoel laten velen zich op deze manier Mis-, en Afleiden van hun Eigen Gevoel en Bestemming. Als tweelingzielen Spiegel je elkaar gigantisch, je triggert de Oude Angsten bij elkaar omhoog die bij velen diep van binnen verborgen gehouden worden. Maar juist dankzij het spiegelen en omhoog triggeren van die oude angsten kunnen tweelingzielen Nu gaan kijken naar die oude angsten die behoren tot het Destructieve Ego en deze gaan Transformeren en Loslaten.

Veel mensen die nog extreem vanuit hun ego persoonlijkheid leven zullen hetgeen ze in de Spiegel van de ander zien Te Confronterend vinden en vanuit Oud Gedrag zal men Vluchten omdat men het te Moeilijk vind om naar zichzelf en de oude gebreken/angsten te kijken. Of vanuit een Aangevallen Ego zullen ze hetgeen je Aanreikt meer zien als een Verwijt of Aanval en vanuit een Oud Verdedigings/Beschermings/Mechanisme zullen ze in de Aanval gaan om de ander te Kwetsten/Raken/Onderuit te halen zodat zij zich weer beter en sterker voelen. Zelf beseffen ze dan niet dat ze niet vanuit Zuiverheid handelen en het gevoel dat het hen oplevert Nep is. Om je heen blijven slaan naar iedereen die te dicht in de buurt van je hart komt en iedereen die van je houd van je blijven Afstoten daar is Niets Zuivers of Liefdevols aan. Op deze manier blijven handelen levert je geen Kracht maar juist meer Macht (= Angst) op, en i.p.v. het versterken van je Zelfvertrouwen levert dit gedrag je alleen maar meer Schijn-Zekerheid op.

Het is heel duidelijk gebleken dat voor veel mensen deze Goddelijke Opdracht (het Transformatieproces) te Zwaar en Moeilijk is en ze het daarom maar Opgeven. Voor mijn gevoel is er Geen weg terug als je eenmaal Ja hebt gezegd tegen jeZelf, God en deze Opdracht/Proces. Je kan alleen maar Vooruit en ja het is vaak Hels als die Oude Angsten omhoog komen of als mensen die hun oude angsten nog niet losgelaten hebben je als een stuk Vuil behandelen. Maar in Alles zit een Wijze Les en het is aan Ons om die Les In te Zien en onze Eigen Verantwoordelijkheid te Dragen.

Je kan niet Onvoorwaardelijk Zijn in je eentje, je hebt ten alle tijden een Ander nodig om jeZelf en je Onvoorwaardelijkheid te kunnen Ervaren. En daarom hebben velen nu hun tweelingziel ontmoet, dit is voor mijn gevoel de Ultieme Test om te laten zien of je Werkelijk zo Onvoorwaardelijk en Zuiver bent als je beweert.

Je Ziel Weet Altijd wat het Beste voor jou en je tweelingziel is, ook dit is een mooie test want je Ziel Kent alle Antwoorden en je Bestemming al. Het is je Ziel/God die jou zal Leiden naar jouw Bestemming, het is alleen aan een ieder of men wilt Luisteren naar die Stem van de Ziel/God. Hoe Minder je Denkt hoe Stiller het zal worden in je Hoofd, hoe meer je leert luisteren hoe sneller je je antwoorden zal kunnen horen. Hoe minder je denkt de Meer je zal Voelen en zal Horen/Voelen wat je Ziel/God je Aanreiken en je uiteindelijk ook de Juiste en vooral Zuivere Keuzes zal maken die voor jou en dus ook je tweelingziel Goed zijn.

Vraag 55: Maakt het uit hoelang of in hoeverre je contact heb gehad met je Soulmate voordat er een tijd is van afstand?

Het is voor iedereen anders, de een heeft 2 weken contact met zijn/haar tweelingziel, de ander een paar maanden, een jaar of jaren voordat de fase van de Scheiding intreed. Dus het maakt niet uit hoelang of in hoeverre je contact hebt gehad, de Scheiding is onderdeel van dit proces en zie ik als een Test van God en het Universum om hen te laten zien of je wel Echt in je Eigen Kracht staat en Blijft als de fase van de Scheiding intreed. Veel mensen Verliezen zichZelf volledig als hun tweelingziel het contact verbreekt en gaan er vaak ook helemaal aan onderdoor. En zo kan je zien dat heel veel mensen toch Onbewust heel Afhankelijk zijn van hun tweelingziel en hun energie en dat is niet in je eigen kracht staan.

Vraag 56: Als ik aan hem denk, of zodra ik een foto van hem zie wordt ik erg beroerd op de maag, zo erg zelfs dat ik af en toe de neiging heb om over te geven. Nu was mijn vraag, zou dit kunnen door dat er iets heeft afgespeelt in 1 van de vorige levens wat nu zijn uitwerking heeft?

Zelf hou ik me totaal niet bezig met vorige levens tenzij een Herinnering uit een vorig leven spontaan tot mij komt. We leven in het Nu en voor mij is het Verleden dan ook niet van belang maar meer wat er Nu gevoeld, ervaren of herinnert wordt. Het zou kunnen zijn dat je hem onbewust Herkent vanuit een vorig leven en dat jullie in dat leven niet op goede of zeer slechte voet met elkaar leefden. En dat hij in dat vorig leven de daderrol op zich genomen had en jij de slachtofferrol en dat je dus onbewust voelt dat hij degene is die jou gekwetst of misschien wel vermoord heeft.

Het kan zijn dat je beroerd wordt omdat je je tweelingziel zijn Angst voelt, of wellicht is hij ziek of drinkt hij teveel en voel jij dit omdat je energetisch zo verbonden bent met hem. Ik heb vaker meegemaakt dat ik me aangeschoten, misselijk en draaierig voelde op momenten dat mijn tweelingziel teveel gedronken had terwijl ik zelf niet drink. Zo kan ik ook zijn angst of boosheid voelen en word ik als het ware dus mijn tweelingziel, wellicht dat het dus zoiets kan zijn wat je ervaart als je je afstemt op je tweelingziel.

Bron: http://www.tweelingzielen-soulmates.nl/transformatie/tweelingzielen_vragen.html

-Hart