Tweelingziel liefde, wat is dat nu eigenlijk?

7 januari 2016

“Je kunt diverse, intense relaties hebben gehad in je leven met o.a. soulmates maar als je de werkelijke helft van je ziel hebt ontmoet, dan spreken we over een #lotsbestemming, het wordt je kosmisch opgedrongen!
Het is een connectie die je niet kunt loslaten, vermijden of ervan wegrennen.
Het is namelijk een gigantisch diep proces van ultiem #onthechten, van #groei-en #heling en staat dus mijlenver af van een huisje, boompje, beestje verbinding.
Werkelijke #tweelingzielen beschikken overigens allemaal over het juiste kosmische gereedschap om hun #missie (=het pad der ontwaken) te kunnen volbrengen.

Tweelingziel #liefde is een diep innerlijk weten maar je weet niet wat zo een type connectie exact inhoudt voor je de ander op 3D niveau/fysiek hebt ontmoet, in de ogen hebt gekeken (& de liefde hebt bedreven) en hierin de Goddelijke #kracht, pure liefde hebt kunnen voelen die je niet eerder zo diep hebt ervaren. Het (hogere) weten komt werkelijk vanuit de diepste spelonken van je #ziel evenals bevestigingen vanuit de 3D wereld, de waarheid wordt je dus letterlijk aangereikt (symbolieken).
Deze Goddelijke, magische, subliem, ultieme #verbinding is als een #magnetisch #koord, je wordt aan elkaar gelijmd, zelfs op grote afstand is de band niet te verbreken!

Dit type verbindingen zijn (en blijven) overigens zeer #zeldzaam. En er zijn ook geen meerdere tweelingzielen zoals wel vaker beweerd wordt. Tweelingziel, Tweelingvlam, tweeling-‘whatever’, het is allemaal hetzelfde.
De ziel splitst zich in tweeën, in 2 lichamen, identiek en uniek, net zoals alles in deze 3D wereld is opgebouwd; Eb en Vloed, Man en Vrouw, Yin & Yang (Yong bestaat simpelweg niet!).

Deze connectie moet je ook niet willen bekijken vanuit romantisch oogpunt.
Je Hogere-Zelf/ziel is energie, frequentie!
Zij kent geen klok, huwelijk, relatie, weet niet met wie jij dagelijks je koffie drinkt.

Wij mensen zijn altijd op zoek naar de liefde, sommigen onder ons zelfs zo wanhopig dat we in iedere partner de tweelingziel denken te herkennen.
Maar in vrijwel iedere verbinding komt wel eens ‘#aantrekken en #afstoten’ voor.
Als je je niet lekker en/of vrij voelt bij de ander, je enigszins zwak voelt, uitgeput, het gevoel hebt dat er ‘iets niet klopt’, dan is het geen zielsliefde. Het voelt namelijk altijd goed, en de liefde en #gevoelens zijn altijd #wederzijds.

Als je jezelf niet accepteert en naar liefde blijft zoeken buiten jezelf zoek je automatisch naar iemand die je op handen draagt, je invult, completeert of je zelfvertrouwen een boost kan geven, maar dat is geen #zielsliefde.
Zielsverwanten/Tweelingzielen worden enkel naar elkaar toegetrokken door een positief-vibrerende #liefdesenergie en dit gaat ver voorbij de bewuste mind of de wil.

Tweelingziel liefde gaat over #ontwaken op een heel hoog niveau. Om weer nieuw te worden en deze veranderingen zijn heel pijnlijk. #Overgave hierin is het sleutelwoord.
Iemand tot een tweelingziel of soulmate bombarderen of blijven hangen in een niet-zielsliefde verbinding wordt geheid een persoonlijk drama!

Wat vraagt een echte Tweelingziel verbinding van jou:
-Volharding
-Ultiem vertrouwen in je hart, je intuïtie, je ziel
-Kennis van kosmische principes
-Emotioneel Intelligent (kunnen observeren, analyseren en op hoog niveau kunnen connecten)
-Jezelf kunnen observeren
-Tekens/symbolieken kunnen herkennen (en ze niet overal in zien)
-Als je echt (onvoorwaardelijke) liefde kunt geven zonder conditioneringen of verwachtingen
-Empathisch bent
-Krachtig bent
-Een goede balans hebt tussen gezond verstand en spirituele kennis/gaven, anders kun je dit proces gewoonweg niet dragen (en overzien)
-Onafhankelijk bent
-Als je je eigen passies, vrienden, werk hebt (zeker gedurende de seperatie periode van belang)
-Risico’s durft te nemen
-Niet bang bent om te experimenteren
-Het aandurft om door diepe pijn, intens verdriet te gaan en bereid bent je gebroken hart te helen
-Open staat voor een compleet nieuwe jij
-Niet bang bent voor het idee dat je door een rouw-en onthechtingsproces heen moet
-Niet angstig bent voor verlies op alle niveau’s
-Geen hypochonder bent (je gaat door enorm veel fysieke transformaties heen)

Deze verbinding vereist een stabiele geest, een open #hart, #volhardendheid, #vertrouwen, een sterke mind en #spirituele volwassenheid

Tweelingzielen zijn hier op aarde om de waarheid van de liefde vorm te geven en incarneren niet tegelijkertijd om elkaar te blijven aantrekken/afstoten, te blijven strijden, te (blijven) ‚verlagen’ tot de 3D (trilling) m.b.t. (oude) relaties/huwelijken/affaires etc).
Tweelingziel-liefde is de hoogste, meest gepassioneerde, waarheidsgetrouwe, subliem intieme-seksuele ervaring van #echte, #ware en #wederkerige liefde.
“As one soul, Twinflames had no issues. Issues were collected by the ego through living on the Earth as a human”.

http://www.carmacoaching.nl/

https://heart2get.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts