Tweelingziel hereniging – tekenen en indicaties

14699820_1763145257283740_2063651625_n

Hoe weet je of je dicht bij een hereniging bent met jouw tweelingziel?
Tekenen en indicaties. Goddelijke tijd, Zielereis, Hartchakra activaties en meer…

1. Opwinding en gelukzaligheid
Een opgewonden gevoel en een gloeiend gevoel in de hartchakra. Een gelukzalig gevoel zonder aanwijsbare reden (nog). Dit wordt veroorzaakt doordat je ziel voelt dat jij en twin dichter naar elkaar getrokken worden. Dit is een voorbode van de eigenlijke fysieke union. Je ziel is altijd afgestemd op datgene waar je je op richt (op afstemt of eigenlijk waar je focus ligt) dus luister ernaar, volg je intuitie.

2. Harmonieuze wisselwerking van de zielen
Je ontmoet je twins ziel altijd in liefde en de wisselwerking is op astraal niveau, tijdens meditatie bijvoorbeeld, altijd harmonieus. Als je regelmatig op dit niveau contact zoekt met de ziel van je twin, kan het een fysieke union dichterbij brengen en wordt de onderlinge band versterkt en geharmoniseerd en kan het zorgen voor een betere aantrekking/afstemming in het “echte” leven.

3. 11.11
De twin flame code duikt regelmatig op, vooral na een periode van afwezigheid. Deze code verschijnt bij belangrijke periodes, als een aanwijzing dat er iets belangrijks gebeurt of staat te gebeuren.

4. Het gevoel gestuurd te worden (Onweerstaanbare aantrekking)
Het gevoel getrokken/gestuurd te worden naar speciale plaatsen op speciale tijden alsof iets of iemand je een duwtje geeft in een bepaalde richting. Het is je ziel en het zijn je begeleiders aan het werk om te zorgen dat je “per ongeluk” je twin tegen het lijf loopt bijvoorbeeld.
Als je een bepaalde opwinding in je voelt om naar een bepaalde plek te gaan of bepaalde persoon te gaan, zijn het je ziel en begeleiders die op die manier tegen je “praten”. Check dit gevoel, het zou een positief en plezierig gevoel moeten zijn, maar geen paniek als je een keer een boodschap mist.

5. Zoals van binnen, ook naar buiten (as within, so without)
Wat je uitstraalt dient een weerspiegeling te zijn van je innerlijke wereld. Het lijkt een beetje tegenstrijdig maar op het moment dat je gelukkig bent zonder twin in je leven en het je niet meer uitmaakt of die reunion nou wel of niet plaatsvindt, is je frequentie hoger en ben je heel en compleet in/met jezelf en voel je vrede. Je zoekt niet meer buiten jezelf om compleet te worden of gered te worden. Deze innerlijke staat van heelheid spiegelt harmonie met je twin.

6. Tweelingziel dromen
Dromen en meditaties waar jij en je twin harmonieus met elkaar contact hebben. Een gevoel van vrede en liefde. Het gevoel dat alles okay is en dat je een goede basis hebt. Het kerngevoel dat alles goed is en dat problemen in de buitenwereld slechts illusies zijn.

7. Symbolen, plaatjes
Het symbook van een wit zwanenpaar is een klassiek symbool voor twin flame Union. Het kan zijn dat jij en je twin ook een bepaald totemdier hebben dat symbool staat voor jullie reunion zoals bijvoorbeeld leeuwen, wolven, herten, dolfijnen. Het zien van paren is een goed voorteken.

8. Voelen dat je twin bij je is
Je voelt de aanwezigheid van je twin ook al kun je je twin niet zien. Het gevoel dat je twin zich in je bevindt en met je meegaat, waar je ook naartoe gaat. Dit kan ook inhouden dat je het innerlijke kind van je twin bij je voelt! Reunion betekent dat jullie weer naar elkaar toe getrokken worden dus het gevoel hebben dat je twin bij je is is een duidelijk teken dat je naar fysieke eenwording toe beweegt.

9. Goddelijke tijd
Bij Twin flame reunion draait het allemaal om energie. Bij Divine timing gaat het erom dat je energie in overeenstemming is met bepaalde gebeurtenissen. Je kunt Divine timing ervaren als een gevoel van geluk, het gevoel dat je al iets hebt bereikt waar je op hoopte; dit gevoel betekent het dat het aanstaande is. Als je je down voelt, boosheid of hopeloosheid voelt in je twin flame connectie dan betekent dit dat er een blokkade zit naar Divine timing. Verhoog je frequentie naar die van liefde, geluk en vrede om een reunion te voorspoedigen.

10 Are you a match?
Reunion is een staat van voltooiing, van tevredenheid over iets geweldigs dat is gebeurd, misschien wel een gevoel van opluchting, een gevoel van geluk, etc. Voel van binnen hoe het zou voelen als de reunion al had plaatsgevonden. Heb je dat gevoel regelmatig de laatste tijd? Dan zou het kunnen betekenen dat een reunion op handen is! Voel van binnen wat je onbewust aan belemmerende overtuigingen over je twin flame en de connectie hebt. Voel je twijfel, ben je bang gekwetst te worden, dat je niet goed genoeg bent en dat je misschien wel afgewezen wordt? Als dat zo is dan zijn het onbewuste blokkeer mechanismen aan het werk die je twin flame op “veilige”afstand houden. Om deze tegenwerkende intenties kwijt te raken kun je diverse methodes proberen zoals meditatie, creatieve visualisatie, positieve affirmaties, karma heling en energie reiniging.

11 Verbinding maken van binnen
Veel signalen van een op handen zijnde reunion zijn vaak subtiel en als je gewend bent je hoofd vol te hebben met gedachtes, zorgen en stress dan zou je wel eens signalen kunnen missen. Voor het beste resultaat en om jezelf te kalmeren en te zorgen dat je op de frequentie van liefde komt en blijft, is mediteren op regelmatige basis aan te raden. Bij voorkeur dagelijks; 5 minuten per dag maakt al een verschil.

12. Een waarschuwing van de Bron
Als je voelt dat een reunion heel dichtbij is, ben dan voorzichtig met wie je je inzichten deelt, ook al heb je de begrijpelijke neiging om het van de daken te schreeuwen! Het kan namelijk zijn dat de energie van anderen ertussen gaat zitten en een rem op het proces zet. Skepsis, ongeloof, jaloezie, etc. kan het hele reunionproces beinvloeden, vooral als je je energieveld niet regelmatig reinigt en goed afschermt. Voor het beste resultaat focus je je op de innerlijke connectie en richt je je op je gelukkige gevoel tussen jou en je twin.

gedeeltelijke vertaling uit:

http://www.twinflames1111.com/blog/q-a/twin-flame-reunion/