Totale opschoning (genetisch) DNA

13 april 2016

Ik wilde het al eerder met jullie delen, maar er is zo’n enorme flow gaande van innerlijke en uiterlijke opschoning, dat ik eerst even tijd en ruimte nodig had om te ervaren wat er nu eigenlijk allemaal precies gebeurt.
Het is niet makkelijk om er woorden aan te geven maar ik word kosmisch gepusht het een en ander met jullie te delen.
IMG_6955Sinds een aantal weken wordt het (genetische) DNA van jouw zielsfamilie (en daarmee dus ook de familie van je geliefde) volledig getransfigureerd.
In ‘ons’ geval komt dit duidelijk aan het licht – temeer ik fysieke afstand heb ‘moeten’ nemen van het gezin waarin mijn geliefde is opgegroeid. Toen ik hier berusting in vond zag ik wat er werkelijk is ontstaan; een bijna melodramatische, fysieke transformatie in ‘zijn’ gezin. Ik kan er eigenlijk niet dieper op ingaan omdat ik ‘onze’ zielsfamilie ergens ook wil beschermen, temeer zij er niet voor hebben gekozen ermee naar buiten te treden. Het enige wat ik kwijt wil en kan is dat de moeder van mijn geliefde helse pijnen ervaart in de baarmoeder. Ze is er een paar keer mee naar specialisten geweest, vele onderzoeken gehad maar er komt (vooralsnog) niets verontrustends uit de test(en). Ik voel en weet dat zij opnieuw aan het ‘bevallen’ is, dat het familie DNA een wedergeboorte ervaart en dit zal effect hebben op ieder gezinslid. Er wordt liefde gebaard, er komt nieuw ‘leven’, dit is het startpunt van een nieuwe familiaire samenstelling.
Deze hele transformatie wordt ondersteund door talloze symbolieken die naar mij worden uitgestuurd, ik zie deze signalen als ‘love messages’ die worden aangereikt door mijn andere helft. Het is eigenlijk zo’n intens mooie ‘shift’.

In oktober schreef ik over de stilte, het was wind stil, geen symbolieken/synchroniciteiten meer; een duidelijk geval van stilte voor de storm.
Want sinds oktober is er een deken van berusting en liefde gevallen over diegenen die dit proces al jaren (door)lopen. Mocht jij je zielsverwant na 21 december 2012 in de ogen hebben gekeken, dan zit je nu temidden van een proces van onthechten, op alle niveau’s.

Je voelt je lichter, liefdevoller, vrijer en sprankelender dan ooit
En ook al slaat de vermoeidheid je soms neer (van het eindeloze en steeds maar weer ‘moeten’ transmuteren) je zit in volledige overgave en berusting, wat de ‘uitkomst’ ook moge zijn.
Je hebt de andere helft van je ziel niet meer ‘nodig’ in je dagelijkse (3d) leven/realiteit, je ervaart werkelijke, Goddelijke, onvoorwaardelijke liefde.
De lach wint het intussen van de traan.
Zelf-medelijden heeft plaatsgemaakt voor meesterschap, een diep weten!
Je bent krachtig en hoeft je niet langer sterk te houden.
Je ziet niet alleen het licht aan het einde van de tunnel, je staat er werkelijk middenin.

IMG_7057

Ook ervaar je dat je leven, je ontwikkeling tot dusver enkel draait/heeft gedraaid om harmonie, liefde, eenheid, broederschap;  dynamieken van de Universele waarheid. Net zoals humor, vrijheid, passie en licht.

Ik kom binnenkort terug met een artikel voor diegenen die de transitie nu aan ‘moeten’ teneinde verlost te raken van oude zielenwonden, vanuit zowel vorige levens als in ‘wat er allemaal is gebeurt’ in het huidige leven.
Ja, ook jij komt in dat oneindige, volle, liefdevolle licht te staan.

Ik omhels je met duizend liefdes-lichtjes & be prepared for what is coming, you don’t see it yet, but you are able to feel it.

Namaste, Caroline

https://heart2get.wordpress.com/

http://www.tweelingzielen.cc/

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts