Spiritual Extasy; alleen door je hart kun je de werkelijke waarheid ontdekken

10 januari 2016

In zielsverwantschap is er maar één Waarheid: jullie liefde is Extatisch.
Maar alleen door je hart kun je de werkelijke waarheid ontdekken.

IMG_6193

Als jij je hart opent, dan zie je alles!
Dan is er geen (aards) bewijs nodig om te weten of jij je Soulmate of Tweelingziel hebt ontmoet.
Open je hart dus maar naar die ene waarheid.
Omhels de extatische liefdestrilling maar en dan zul jij je hart vinden, het hart dat jou zal leiden.

Er zijn zoveel mythes over Tweelingziel-liefde hedendaags en dat komt eigenlijk omdat vele Lichtwerkers het pad zelf niet doorlopen, het pad der werkelijke Tweelingziel liefde. Het is namelijk een missie, een geen proces van ‘moeten loslaten’, de koorden door moeten knippen (zodat je spiritueel zult groeien).
Lichtwerkers, mediums en paragnosten werken uiteraard vanuit liefde en licht en met de beste intenties, echter zijn zij zich niet bewust van Tweelingziel-liefde en alles wat daaraan ten grondslag ligt.
Ook advies vragen aan familie en/of vrienden werkt niet omdat zij geen idee hebben waar jij doorheen gaat, tenzij zij het pad zelf doorlopen natuurlijk.
Traditioneel relatie-advies inwinnen heeft overigens net zomin zin.
Vergeet alsjeblieft alle ‘regels’ die zijn verbonden aan aardse relaties, aan daten etc.
Tweelingziel-liefde is niets van dit, het is namelijk een spirituele ervaring.
De enige die alle angsten, ziels-herinneringen en innerlijke overtuigingen van jullie beiden kan helen, ben jij zelf!
Jij bent je er bewust van en dus ben jij de enige die alle obstructies en kettingen (waarin de ander verstrikt zit) kan ontdoen. De andere helft van je ziel deelt hetzelfde energieveld met jou, en jullie ziel zal deze heling toestaan.

Mocht je tweelingziel/soulmate van je zijn weggelopen, dan denk je misschien dat het niet aan jou heeft gelegen. Maar alles wat jij hebt gedacht, gezegd, gevoeld over hem en haar, over zijn/haar gedrag, is ‘gehoord’.  Alle gezegden, gevoelens en gedachten worden namelijk energetisch opgepikt.
Dus wat zend je uit? Denk je aan de waanzinnige diepe liefde die er is tussen jullie en koester je dat, of stuur je woorden, gevoelens (van boosheid, frustratie, gemis) uit waardoor je de ander alleen maar verder van je afduwt?

Tweelingziel connecties zijn Goddelijke Connecties, het is een heilig contract, en ‘zij’ draagt een spiritueel doel in zich, voor jullie allebei.

Geduld en compassie, dat is de uitdaging. 
Jullie heling heeft veel tijd nodig, niet in jouw tijd, maar in alles wat jullie hebben opgebouwd en doorleeft in eerdere levens, vanuit eerdere gedachten, gevoelens etc. En stel nu dat daar 200 levens aan vooraf zijn gegaan? Hoe wil je dat dan in een paar jaar oplossen?

IMG_5395

Shift your focus!
Laat hetgeen wat je voelt voor je ziels-geliefde zich ontvouwen zoals een bloem in de zon, je kent immers haar “bewegingen”.

 

 

Zend onvoorwaardelijke liefde uit, door je hartchakra te openen en voel dan hoe fijn dit is en hoe vreugdevol jou dit maakt.
En bedenk je wat jij kan helen en bijdragen aan jullie connectie (en niet wat je eruit kan halen). Spelletjes spelen of drama blijven creëren werkt geheel averechts en daarmee komt hij/zij echt niet (terug) naar huis.
De deuropening van het hart is van jullie, en alleen aan jullie om het te openen. Blokkeer jezelf niet langer door enkel te kijken via het ego, het brein. Je weet immers dat Liefde je natuurlijke staat van Zijn is, niet als theorie maar als ervaring.

Stem af op je hart.
Hierin zul je de waarheid vinden van jouw aansluiting. En dan zal het allemaal zo vanzelfsprekend voor je zijn, veel meer dan dat je er over na moet denken of het wilt begrijpen.

De waarheid van de Tweelingziel penetreert in de droom van jullie harten. De perceptie van jullie als gescheiden ego’s is een illusie. 
Als we met het brein omhoog zouden kijken en de Tweelingziel of Soulmate zouden kunnen zien, dan zien we het gehele pakketje. Maar niet de ziel erin. En ook niet de aanwezigheid van het bewustzijn (in twee afgescheiden zielen).
Jullie DNA is het patroon van het leven: de beweging van twee herenigt als één!

Vier de eeuwige liefde maar! 
Hoe je dat doet? Begin maar te handelen vanuit het bewuste hart, dat is het punt waar je de stroming van de levende Liefde werkelijk kunt zien.
En weet van mij, jouw zielenmaatje houdt van jou, zoals de kosmos van jou houdt; “de belichaming van Liefde.”

In liefde, licht een eenvoud.

Namaste, Caroline

http://www.carmacoaching.nl

https://heart2get.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts