Relatie issues in zielsliefde verbindingen

Ik krijg vaak de vraag: “waarom kiest mijn grote liefde voor een ander”?
Het antwoord hierop is ANGST!
Dat is de kernissue.
Natuurlijk liggen hier veel nuances en lagen aan ten grondslag, en dat is de reden ‘waarom het allemaal zo lang duurt’!

Sommige twinsoulmate koppels worden inderdaad energetisch uit elkaar gehouden, ter vervolmaking. Omdat de beide helften niet volleerd kunnen geraken middels een fysieke relatie.

Het gaat om geloof en vertrouwen!
En heel veel van jullie geven toe aan de energie van twijfel.

En ja, daar is het dan, het wegslippen…….en dan verschijnt er een (handige) soulmate (en dus niet jij als andere helft) die ‘iets mag gaan bewerkstelligen’ bij je grote liefde.

Ik snap dat de energie van afstand heel erg zwaar en verdrietig is, zeker voor degenen onder ons die extreem gevoelig zijn. Je kunt er ‘depressief’ van worden maar weet dat ook je andere helft in extreme pijn zit. Vergeet dat nooit.

Ik zou graag een toverstafje tot mij willen roepen om jullie pijnen weg te toveren. Maar dat lukt natuurlijk niet, ik kan het niet voor jullie oplossen.
Het enige wat ik kan doen is de tennisbal over het net terugslaan en zeggen: “Vertel mij waarom jouw grote liefde nog niet bij je is”.
Ik snap dat dit wellicht irritaties kan veroorzaken en dat je zou kunnen roepen dat jij je grote liefde beter dan ieder ander kent.

Ik ga het anders neerzetten omdat dit gegeven echt een blinde vlek is (en dan met name m.b.t. de vrouwelijke energieën onder ons)

Wil jij je grote liefde werkelijk delen met een ander?
Als je ervoor kiest hem te blijven zien en/of toe te laten zolang hij anderen date of zich vasthoudt aan zijn huidige partner, dan zou dit weleens te maken kunnen hebben met een gebrek aan eigenliefde en zelfrespect.

Als jij ervoor blijft kiezen niet van hem los te komen dan kan je grote liefde niet inzien hoeveel hij jou mist……

Ik kan en wil niemand iets ‘verbieden’, maar als je niet wilt ´transformeren´ en je grote liefde maar blijft toelaten dan zit daar een consequentie aan.
Wanneer je twin steeds maar met anderen blijft aanrommelen en jij hem maar blijft verwelkomen, waarom zou hij dan voor jou (willen) kiezen?

Nogmaals, het ligt allemaal heel genuanceerd. Maar het is aan jou om dit allemaal los te laten/binnen in jezelf te ontwikkelen.
Er ligt namelijk een perfecte maar ook doelbewuste volgorde ten grondslag aan jullie verbinding, ten gunste van jullie samenkomst. Uiteraard in de Universele perfecte tijd.

Heel veel mensen vertrouwen toch nog op oude informatie en vertellen je dat tweelingzielen niet (altijd) bij elkaar komen…….maar uiteraard kan dat wel!

Dus wat is jouw energetische make-up? Ben je het elektrische of magnetische deel van jullie beiden? Weten jullie zelf eigenlijk wel wie jullie werkelijk zijn?;-).

Wanneer tweelingzielen meer bewust worden en vergevorderd zijn begrijpen ze de magneet-elektra-magneet dynamiek. Kijk goed naar wie van jullie twee de ‘runner’ is en wie ‘beroofd’ lijkt te zijn van de ander. En kijk dan naar de regelmaat ervan.

Ik heb weleens aangevoeld dat ik de elektrische vrouwelijke energie ben in onze verbinding, en mijn andere helft de mannelijke magneet. En met dank aan de hedendaagse nieuwe energie zou ik hem dus mogen verwelkomen door hem te benaderen en/of op te zoeken, echter heb ik dit ‘instinctieve gevoel’ nog niet.
Ik merk het overigens wel omdat ik zie dat mijn grote liefde achter de schermen met mij bezig is maar geen daadwerkelijke actie onderneemt.

Er valt nog veel meer te vertellen over dit onderwerp maar ieder zielsliefdekoppel heeft haar eigen deel in het Goddelijke plan. En als je dit nog niet ziet of nog niet kunt zien is dat ook prima. Het Universum geeft namelijk nooit op, er blijft altijd energetisch gezaaid worden.

Eigenlijk komt het erop neer dat jij je niet langer vast hoeft te houden aan je emotionele lichaam, omdat ALLES dan mentaal wordt. Ga dus diep graven, voel de werkelijke reden van jullie ontmoeting, doorzie de reden van jullie verwijdering. Hierdoor zal ALLES veel duidelijker worden en dit brengt je ook vele malen dichterbij je andere helft. Meestal brengt het ´weten en voelen´ een transformatie op gang; van ´boosheid´ naar liefde.

Houd van je andere helft, jullie zijn elkaar!

Namaste, Caroline

Bron: Carma Coaching