Queen of Love: bloei op, but don’t settle down!

13 juli 2016

Er gebeurt zoveel (hedendaags) m.b.t de vrouwelijke initiatie; er waait een enorme vrouwelijke VRIJE-SEKSUELE energie! De huidige dynamiek is passioneel, intens, (Universele) hormonen gieren door je lijf.
Daarnaast ervaar je ook extreme moeheid, vage/sluimerende hoofdpijn en zijn je darmen (en organen) ietwat van slag.
Je hormonen gooien alles omver, bovenstaande klachten ervaar je dan ook vlak voor je menstruatie, of je denkt misschien zelfs zwanger te zijn…..

Het is een wirwar aan mega transformatieve vrouwelijke energie – je wordt er door meegesleurd, veelal bewerkstelligd door een ‘nieuwe’ (Aquarius)-geliefde (in je leven). Ook hier gaat het om een ziele-connectie (je bent nu eenmaal een hoge spirit die het 5D partnerschap vorm mag geven).
Er is sprake van passie, seksuele passie, een diep verlangen. Ontzeg je deze ‘liefde’ niet; het is geen karma, of een karmisch wiel. Het is een Universeel cadeau: jij mag ontvangen, maar…… enkel in vrijheid, zonder verwachtingen (een relatie etc zul je achter je mogen laten, want dat is niet vrij, dat is het Vissentijdperk)…..

1176198_228692757286348_100332198_nJe diepste angsten worden overigens enorm gespiegeld door deze nieuwe geliefde; een DIVINE COUNTERPART, hij verspert je weg, hij is je leraar, en jij bent nu even de leerling.
Je krijgt (nog) niet wat je verlangt, maar onthoud dat je enkel hoeft te baden in liefde, in overgave. Gooi je (verlating)angst en controle dus maar overboord en waan je in vrijheid; het oerverlangen om je gezien, gewaardeerd, geliefd te voelen is (even) kort beantwoord, en plots weer van je weggenomen. Zo lijkt het. Maar niets is minder waar. Het zijn kleine Universele testjes; kun je de vrouwelijke energie uitdragen? Ben je de QUEEN OF LOVE? Kun je inmiddels los van al je eeuwenoude zielspijnen functioneren; de illusionaire onderdrukking? Durf je te (gaan) staan voor jouw Godinnen-kracht, voor wie je werkelijk bent?

Je hoeft (de(ze) liefde, man) niet te HEBBEN, je bent vrij en vrijheid is de essentie van liefde. Precies zoals het Aquariustijdperk (de Nieuwe Tijd) van je verlangt, zeg maar, (op)eist.
Durf je overeenstemming te vinden met het beloofde land der eenheid, broederschap en vrijheid, in (al je) romantische partnerschappen?
Don’t settle down – Queen of Love…..
…..Settle up.

Say YES – hell YES & laat jouw (wils)kracht aan de wereld zien. Laat ook maar meteen zien hoe prachtig je bent. Vertel de wereld openlijk dat je passie bent, sta op de toppen van de berg en schreeuw je levensdroom van de daken. Zeg niet langer; ‘Het gaat goed’ maar laat het zout van je tranen zien of je rauwe, kwetsbare kant, je grootste glimlach.

Laat je (vrijheid) door de mannelijke energie claimen, laat hem voor je zorgen, laat je door hem lieflijk en tegelijkertijd wild beminnen, laat hem jou koesteren!
De mannelijke energie staat werkelijk waar te springen om je dicht naar hem toe te trekken, zijn liefde voor jou te verklaren, hij wacht erop om jouw hand te pakken en zijn vingers door jouw vingers heen te laten glijden.
Want hij is helemaal zichzelf, en jij kunt helemaal jezelf zijn bij hem. 

Trek samen de wereld in, adem in en uit, en zorg er dan voor dat de lucht tussen jullie (op)vlamt. Bloei op, floreer, grom en hij zal hetzelfde doen.

De nieuwe mannelijke energie is echt klaar voor de QUEEN OF LOVE; de prachtige, onweerstaanbare, authentieke, aardse Godin.
Laat je door hem kussen, beminnen, totdat jij je (weer) herinnert wie je bent.
BUT: Don’t settle down with him!
Settle up.!
Laat het tussen jullie betoverend en magisch zijn, laat je leven zo mooi worden dat het pijn doet, een leven zo vol van passie, dat je niet langer dorst naar het verleden.
Een leven zo vrij dat je ziel spint en duizelig raakt.

Voor minder doe je het niet meer. Je wilt je hart voelen, totaal aanwezig zijn in het NU, de pure schoonheid in jezelf en hem zien.
Durf je het aan?;-)

Tragedies tussen de man en de vrouw behoren (namelijk) echt tot het verleden. Het vrouwelijke werd steeds slachtoffer gemaakt en raakte verloren in zelfontkenning. De mannelijke energie verloor zichzelf in meedogenloos geweld en agressie. Maar wij hoeven elkaar niet langer te bestrijden, enkel te beminnen.

004 (11)

De vrouwelijke energie pakt de overhand
We zien al een behoorlijke verschuiving plaatsvinden in de wereld; Theresa May is inmiddels de nieuwe premier van Groot-Brittannië, Hillary Clinton maakt grote kans om de eerste vrouwelijke president van de United States te worden.

De dagen van onderdrukking zijn bijna voorbij, we zien de Godin langzaam opstaan.

Voel je ook een lichte ongerustheid, een verlangen naar? … de vrouwelijke energie is een naar buiten reikende energie, daar is het verlangen, naar iets nieuws, naar avontuur!
En eenmaal in haar kracht komt er een energie naar haar toe die aan dat verlangen beantwoord.

Durf je uit het as te herrijzen? Zoals de feniks? Laat je de mannelijke energie naar jou glimlachen en geef je hem eerlijk antwoord wanneer hij aan je vraagt: “Ik kan dit voor jou bouwen. Hoe groot moet het zijn en welke kleur?”
Kun je hem toestaan dat hij waardering in jouw (innerlijke) ruimte laat stromen? Durf je hiervoor toestemming te geven? Durf je zijn mannelijkheid te omarmen? De mannelijke energie wil (jou) van dienst zijn, wil jou helpen, in de materie, in de vorm van manifestatie.

Lieve Queen of Love, wanneer jij de vrouwelijke energie binnen in jezelf manifesteert; je innerlijke vrouwelijke wezen – aldus de energie van thuis, de oerbron, het stromende licht, het zuivere wezen – dan zul je ontdekken dat het licht dat jij draagt zo onweerstaanbaar wordt, dat de liefde naar je (terug) zal stromen.

Namaste, Caroline

https://heart2get.wordpress.com/

http://www.carmacoaching.nl/index.php

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts