Op herhaling: waarom een fysieke union voor de hand ligt!

9 juni 2020

Er zijn van die momenten dat je ontzettend twijfelt aan dit proces en of een fysieke union uberhaupt wel haalbaar is en misschien niet eens de bedoeling is. Gaandeweg lees je alles wat los en vast zit, ontmoet je meer en meer mensen in hetzelfde proces en ontstaan ook de twijfels. Want waarom zijn bepaalde twins al wel bij elkaar en lijken andere situaties te onmogelijk om zoiets ook maar te bedenken? Het gekke is dat op een hoge frequentie die vraag niet eens bestaat of er toe doet; je bent al één met je twin en ieder obstakel wat een union in de weg zou staan, is op die frequentie niet eens een obstakel.

Ik ben ervan overtuigd dat als je voor dit proces gekozen hebt in dit leven, een fysieke union een enorme meerwaarde is voor de aarde en ingezet zal gaan worden om de oude relatiepatronen te doorbreken en de frequentie van de aarde te verhogen. Ik heb onlangs een gesprek gehad met iemand die in union is met haar twin en de Hieros Gamos heeft beleefd zoals ik schreef in een stuk van jaren geleden. Het samensmelten van de energieën en de chakra’s is een enorme mooie beleving. Zij zei dat ze ook regelmatig energetisch samensmelt met anderen en waarbij ook tijdelijk de goede karaktereigenschappen en vaardigheden van elkaar worden verkregen. Deze samensmelting op aarde duurt echter maar gemiddeld 2 weken. Samensmelten met je twin is blijvend. En dat geeft meteen ook antwoord op de vraag: “ik ben zo veranderd, moet mijn twin dit hele stuk ook nog doen?” Nee dus. Je twin krijgt alles wat je hebt geleerd en hebt getransformeerd zowieso al energetisch mee en bij een samensmelting dus ook nog de praktische kennis en vaardigheden van jou ( en andersom). Niet dat dat nu zo speciaal is want op de hogere dimensies wordt alles met elkaar gedeeld en is dat de normaalste zaak van de wereld.

Nu wil ik er wel bij aantekenen dat een samensmelting alleen maar plaats kan vinden als je voor het merendeel in liefde kan blijven en egostukken (fear based energy) grotendeels zijn afgelegd. Dus voordat iedereen in de gordijnen gaat klimmen van blijdschap: de inner union is echt een voorwaarde om op een hogere frequentie te kunnen functioneren en samen te smelten.

Een andere kanttekening die ik wil plaatsen is dat als je er bewust voor kiest om met je twin samen te smelten, je ook niet raar op moet staan kijken als er opeens een andere twin komt. Ik snap dat dit raar klinkt want je hebt toch maar één zielsdeel dat complementair aan jou is? Ja en nee. In het veld van de oneindige mogelijkheden is dus letterlijk alles mogelijk. Tijd bestaat niet dus je kunt net zo goed je twin ‘uit de toekomst’ tegenkomen in een ander jasje. Maar er bestaan ook walk inns; zielsdelen die ervoor kiezen om in een volwassen lichaam (in overeenstemming met de huidige ziel van dat jasje) te reïncarneren, in plaats van in een foetus. Ook de mogelijkheid om naar een parallel universum over te stappen is er. Dus voor zielsdelen in het twinproces waar hun complentaire deel de stap niet kunnen maken uit hun comfortzone en daarmee hun vrije wil inzetten is er alsnog hoop. Desalniettemin zal een groot deel van de unions plaats gaan vinden met de bekende, originele twin.

Toch snap ik dat deze informatie die ik hier zomaar even in een paar zinnen geef, een behoorlijke uitdaging zijn voor sommigen om te kunnen bevatten en dat het misschien even tijd kost voor het is geland. Maar hee, we zijn niet voor niks twins, het planten van zaadjes en het doorbreken van patronen hoort bij onze missie.

Momenteel is er erg veel gaande in twinland, al dan niet zichtbaar voor iedereen. De druk bij de zielsdelen in de oude situatie wordt sterk verhoogd, transformaties van oude pijnstukken gaan snel en een groot deel van de vrouwelijke energietwins voelt een enorme druk om situaties met oude energieën af te ronden.

Daarmee lijkt mijn stuk uit 2016 “Waarom een fysieke union voor de hand ligt” actueler dan ooit:

Waarom een fysieke Union voor de hand ligt

Een fysieke union is niet alleen het bij elkaar zijn. Het is het letterlijk versmelten van de chakra’s en de energetische koppeling van de 5 hoofdorganen. Dat gebeurt onder leiding van de hogere zelf op een moment dat het koppel daar klaar voor is. Op dat moment krijg je de ‘derde energie’ toebedeeld; een soort turbo Godskracht. Zo wordt het tenminste beschreven door een aantal twinkoppels maar ik vermoed dat je eigenlijk op dat moment samen een hogere frequentie binnen gaat of misschien zelf wel een hogere dimensie waardoor je beter intapt op Goddelijke energie. Dus een soort verlichting die wordt versterkt:
1 + 1 = 3. Voordeel van de fysieke union ten opzichte van de al bestaande eenheid; het opschonen van de gehele karmalijn van de zielengroepen van iedere twin en het wegbranden van laatste resten ego doordat dat allemaal niet meer kan bestaan door de toegang tot die subtielere energie. Erg belangrijk onderdeel omdat in de nieuwe wereld geen plek is voor karma (dat houdt ons “gevangen”) en om te kunnen manifesteren met Goddelijke krachten (direct manifesteren, niet zoals nu) is het hebben van ego en iedere vorm van eigenbelang niet meer welkom.

Een ander voordeel van de samensmelting is de versterkte helingskracht. We merken nu al dat onze twin alles versterkt in zowel positieve als negatieve zin dus je kunt je wel voorstellen hoeveel impact een koppel in fysieke union heeft. Tweelingzielen worden gedreven door een heel diep gevoel van dienstbaarheid. Wat mij ook opvalt is dat merendeel van de twins al van jongs af aan voelt dat ze hier op aarde zijn met een belangrijk doel; een diep innerlijk weten dat je hier niet voor niks bent en dat het niet nog “zomaar” een leven is om ervaringen op te doen. We zijn zo gewired om die belangrijke missie te kunnen volbrengen vanuit dat gevoel van dienstbaarheid.

Het twinkoppel verhoogt met een union automatisch de frequentie van de aarde en alle twinkoppels samen vormen een netwerk over de aarde met elkaar, ook weer elkaar versterkend. Als je na gaat dat één moment van pure bliss per persoon, iets van 750.000 negatieve gedachtes teniet doet, dan kun je je misschien de magnitude van een twinkoppel met die derde energie wel voorstellen!! Dus nee, het is geen romantisch verhaal maar ook weer wel. Het is de kers op de taart voor het harde werken. Als je als koppel toegang hebt tot die diepe onvoorwaardelijke liefde, voor elkaar maar ook voor de rest van de wereld, dan ben je samen een zeer invloedrijke beacon of Light voor de wereld.

Daarom is dit proces geen kattepis, er zijn enorm veel belangen mee gemoeid en om zo’n instrument van boven te kunnen zijn zullen dus al die zwaardere energieën het veld moeten ruimen. Maar goed, echte twins zijn dan ook uitgerust met een scala aan tools voor dit proces. Ze zijn doorgewinterde zielen met een hoge intelligentie, scherpe analytische vermogens, hooggevoeligheid, diep gevoel voor dienstbaarheid en een enorm doorzettingsvermogen. En oh ja, niet te vergeten…..good looks 😉

Veel liefs,

Esther

https://www.estherdenkers.com/blog/437356_op-herhaling-waarom-een-fysieke-union-voor-de-hand-ligt