Ontwikkelingen in Zielsverwantschap-land

21 januari 2016

Zolangzamerhand kan ik het wel melden; Er zijn mega ontwikkelingen gaande in zielsverwantschap-land.
In de afgelopen weken zijn er grote veranderingsprocessen ingezet, dat is wel duidelijk.

IMG_6176

Ik hoor niet anders dan succes-soulmate-stories.
Harten die (zijn) open (ge)barsten, toespelingen in (aards) contact, toegeeflijkheid (“Het voelt alsof we elkaar al 1000 jaar kennen” & “Jij hebt mij wakker geschud” & “Ik ben nu ook begonnen aan mijn eigen ontwikkeling, dankzij jou”).

Het Universum heeft de starre harten opengebroken.

De liefde is hier en daar (h)erkent. Ik moet eerlijkheidshalve wel vermelden dat het
de Soulmates zijn die dit momenteel ervaren. Ze zijn gearriveerd, met vuur, met kracht, en staan volledig in het licht. Het hart staat ineens voor de allesverzengende liefde open.

Ja, dit alles gebeurt nu in de ‘echte wereld’!

De gewoonte om het Zelf te beschermen tegen angst, mislukking, het onbekende is vervlogen.
Er is een diepere innerlijke ruimte gecreëerd in het hart. En dat is een ode aan de Liefde.  Want als alle muren en remmingen zijn weggevallen dan blijft er over wat er altijd is en wat er altijd is geweest. Dat wat jij bent. Dat wat de ander is. Liefde.

Deze prachtige ontwikkeling zal per definitie een voorloper zijn voor alle Tweelingziel-koppels die nu nog in volledige separatie zitten. Want het Kosmische hart klopt ook voor hen.
De kracht van het hart zal echt alles overwinnen!
Ook jouw Twin zal zich volledig bewust worden van zijn/haar verlangen naar Echte Liefde.
Zijn/haar gevoel van liefde zal een nieuw verhaal gaan vertellen en de bijbehorende emotie van liefde ervaren. Het zal volledig worden gevoeld.
De liefde zal volledig (met en voor jou) ervaren willen worden. Vanaf dat moment zijn jullie je wederom bewust van jullie Natuurlijke Verbondenheid, met ‘Alles Dat Is’.

“In de ontmoeting tussen lotsverbonden zielen schuilt altijd de mogelijkheid tot verandering. Hieruit ontstaat bewustzijn voor het mysterie, waar het ‘Grotere Doel’ uit voortvloeit”

IMG_0114

Tweelingzielen zijn een Goddelijke twee-eenheid; de Goddelijke dichotomie, twee schijnbaar tegenstrijdige polen die tegelijkertijd in dezelfde ‘ruimte’ bestaan. En tenslotte is er in die ruimte enkel Liefde aanwezig.

Probeer nu maar liefdevolle gedachten uit te sturen, al je gedachten zijn pure energieën. Laat jouw energie die andere ‘gedachte’ nu maar ‘ontmoeten’.

Verbind je met jezelf, kies vanuit je volledige bewustzijn voor vertrouwen, blijf in vrede met jezelf, vanuit stilte en rust.

En als je het even moeilijk hebt, of toch nog angst ervaart, leg je hand dan op je hart en adem liefde, heling en dankbaarheid in.

Namaste, Caroline

http://www.tweelingzielen.cc

https://heart2get.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts