Nu komt het erop aan!

19 maart 2020

 

Lieve, lieve lezers, zielsverwanten, lichtwerkers, leden van de tweelingzielmonads, werkteams voor de nieuwe aarde, graag wil ik iets kwijt over de huidige situatie waarin de aarde verkeert en de heftige emoties die het veroorzaakt.

Velen van jullie lopen al een tijd mee op dit pad van ontwaking. Het pad van wakker worden uit de illusie, het hervinden van onvoorwaardelijke liefde, de grote shift van de 3d fear based energy naar het leven vanuit het hart, vanuit liefde en licht, naar een hogere frequentie. Regelmatig is er de roep naar boven gedaan door menigeen om in te grijpen, om de andere helften wakker te laten worden, om uit de impasse te geraken waarin we een tijdlang verkeerden omdat er niks leek te veranderen.

Stiekem hadden we gehoopt dat de nog te ontwaken mensen (lees ook de mannelijke energie van de twinflame-eenheden) ‘s-nachts bezocht zouden worden door een eenhoorn die met een liefdevolle tik in de slaap het hart zou ontwaken waarna alles goed zou komen.

Helaas moest de ingreep rigoureuzer zijn. De uit te roeien fear based energy van de 3e dimensie wordt tot een toppunt gedreven omdat we hier zijn voor de ervaringen en daarmee iedere ervaring tot het bot doorvoeld moet worden om te kunnen transformeren, transmuteren. De wereld doorvoelt nu collectief de diepe angsten die ons al eeuwenlang in de greep houden. De angst voor verlies, voor schaarste, tot op het allerdiepste niveau. Het verlies van controle, het verlies van iedere vorm van zekerheid.

We leven voor een groot deel vanuit de programmeringen die als kind in ons onderbewustzijn zijn geplant. Slechts 5% van onze beslissingen zijn bewust. Om te kunnen veranderen is het nodig om uit de comfortzone te komen en de routine te doorbreken (zie ook de video’s van dr. Joe Dispenza) en boy oh boy, wat worden we nu uit onze comfortzone en routine gehaald!

Het goede nieuws is dat we nu in een enorme versnelling geraken en enorme groeispurten gaan maken. Dit is precies waarvoor we hier zijn, waar we op voorbereid zijn en waarom we dit pad hebben gekozen!

Als er één ding duidelijk is geworden in dit ontwakingsproces is dat niks toeval is en dat alles wordt begeleid door onze hogere zelf als deel van het grote bewustzijnsveld. We zijn in de kern liefde en die kern is onvernietigbaar. We zijn allemaal, Godsdeel voor Godsdeel, het aandachtspunt van de meest liefdevolle wezens die ons altijd hebben bijgestaan en dat altijd zullen blijven doen.  Tijdens een aantal indrukwekkende spirituele ervaringen is me wel duidelijk gemaakt dat we nergens bang voor hoeven te zijn. Nu weet ik wel dat dat soms moeilijk voor te stellen is als je wisselt tussen de dimensies en daarom heb ik wat tips om deze tijd makkelijker door te komen:

– doorvoel alles wat zich aandient zonder oordeel. Alles mag er zijn. Kijk er naar vanuit de observerrol, herken angst als zodanig en heb compassie met jezelf. Dit zijn lastige tijden, het is okay om het lastig te vinden
– blijf uit de mindfuck. Emoties worden vaak versterkt door het denken. Ontkoppel zoveel mogelijk de emoties van het denken. Schrijf je negatieve gedachten op en buig ze om. Je bent veel sterker hierin dan je misschien denkt
– vraag hulp aan “boven”. Je zult verbaasd staan hoeveel je je beter gaat voelen als je om hulp vraagt
– stop met het voeden van de fear based energy door social media, tv-kijken of het met anderen erover te hebben
– zet de intentie om je over te geven aan het proces in vol vertrouwen en herhaal dit regelmatig
– gebruik deze periode voor zelfreflectie. Mediteer, doe yoga, maak contact met je lichaam. Voel waar de spanningen zich in je lichaam bevinden en wat die spanningen je willen vertellen
– stem af op het hart. Schrijf op waar je dankbaar voor bent (dankbaarheid is één van de hoogste frequenties), ga naar een herinnering waar je op je gelukkigst was en breidt dit gevoel uit
– focus je op je taak als lichtwerker; wat kun je doen om een baken van licht te zijn, wat kun je doen om mensen beter te laten voelen, om de angst om te buigen. Verenig je met andere lichtwerkers online.

Je kunt dit! Je hebt al het gereedschap meegekregen om deze taak op aarde te kunnen doen anders was je hier nu niet en zat je ook niet in dit proces ;-))

Met veel liefde-licht-liefde,

Esther

https://www.estherdenkers.com/blog/411997_nu-komt-het-erop-aan