Kiezen voor het hart

17 juni 2016

Met mijn ogen zie ik de materiële wereld
met mijn innerlijke oog zie ik de rijkdom van de geest

met mijn gevoel doorleef ik lastige emoties
met mijn innerlijk weten doorgrond ik al wat is

met mijn lagere zelf zal ik drama creëren
met mijn hogere zelf weet ik hoe vrede werkt

met mijn verstand kan ik de liefde verklaren
met mijn hart kan ik permanent liefde baren

met mijn angsten wil ik het leven controleren
met mijn intuïtie word ik door het leven geleid

met mijn opvoeding ken ik het verschil tussen goed en fout
met mijn geweten maak ik vanzelf de juiste keuze

met mijn hebzucht ben ik de slaaf van “meer en meer”
met mijn tevredenheid laat ik steeds meer verlangens los

met mijn onzekerheid pas ik mij aan en volg de groep
met mijn eigenheid ben ik mijzelf en leid ik mijn leven

met mijn dogma’s beperk ik mijzelf en veroordeel de ander
met mijn vrijheid overstijg ik grenzen en laat beperkingen los

met mijn oordelen ben ik afgescheiden van mijzelf en de ander
met mijn wijsheid leef ik in liefde en ben ik verbonden

met mijn ego blijf ik zoeken, presteren, klagen, zeuren
met mijn wezen laat ik het leven stromen, gaan, gebeuren

met mijn denken creëer ik conflicten, afscheiding en tekorten
met mijn liefde ben ik dankbaar, tevreden en gelukkig

ik ben een optelsom van mijn 100.000 eerdere keuzes.
en mijn verdere leven zal de optelsom zijn van mijn
toekomstige 100.000 keuzes.

dus wat zal het zijn?
waar kies ik voor?

ik heb de keuze … elke keer weer

Kiezen voor het hart

“Kiezen voor het hart” is opgenomen in de dichtbundel “Dáár is liefde” van Aart van Wijk. Zie ook: http://uitgeverijbewust-zijn.nl/boeken/daar-is-liefde/

OVER AART VAN WIJK
Aart van Wijk is inspirator, transformator, hartscommunicator, liefdesbrenger en schrijver / dichter. Het unieke talent van Aart is dat hij de harten van andere mensen opent, en dat hij hen vervolgens vanuit hun hart laat spreken en handelen, zowel privé als zakelijk. Daardoor ontstaan liefde, zingeving, bezieling, visie en daadkracht.

Aart heeft zowel bij zichzelf als bij andere mensen de transformerende, helende en leidinggevende werking van het hart ervaren. In de loop der jaren is hij voor velen een inspirator geworden op het pad van liefde, (innerlijk) leiderschap, geestelijke groei en heling. Zijn kennis en kunde draagt hij over aan hen die meer vanuit hun liefdevolle hart willen leven, werken, leidinggeven en liefhebben.

HARTSCOMMUNICATIE.NL
Kijk op www.hartscommunicatie.nl voor zijn coaching, workshops en retraites. Met Hartscommunicatie.nl richt Aart zich op de volgende thema’s:
* Liefde & relaties & het hartsbewustzijn
* Zingeving & essentie & bezield werken
* Innerlijke groei & transformatie & geestelijke heling
* Zakelijk leiderschap & visieontwikkeling & de wereld in balans

BOEKEN
In 2014 verscheen zijn dichtbundel “Dáár is liefde” over de liefde en het hartsbewustzijn. Zie ook: http://uitgeverijbewust-zijn.nl/boeken/daar-is-liefde/ Aart heeft met zijn gedichten op Facebook talloze mensen recht in het hart geraakt.

In 2015 verscheen van Aart “Het nieuwe boek van God” over de diepste werking van het menselijk bewustzijn. Zie ook: http://uitgeverijbewust-zijn.nl/bo…/het-nieuwe-boek-van-god/

Begin juli 2016 verschijnt de nieuwe dichtbundel van Aart, getiteld “De vrouw in mij”, met als centraal thema “Het vrouwelijke in de mens”.

FACEBOOK & YOUTUBE
Aart post dagelijks gedichten en blogs op Facebook. Daar heeft hij inmiddels ruim 9.000 volgers. Ook post Aart videoblogs via zijn Youtubekanaal.

2 LOCATIES
Aart woont en werkt vanuit een yurt tussen Breukelen (A2) en Woerden (A12). Voor zijn werkzaamheden kan hij tevens gebruik maken van een privé bos met een meer aan de zuidkant van de randstad. Wie Aart inschakelt gaat niet alleen terug naar de natuur, maar óók naar zijn eigen ware natuur. Want dat is de belofte van het hart!