Juni heeft je naar alle waarschijnlijkheid een ‘nieuwe’ liefde gebracht…

23 oktober 2016

…in vele ziele-connecties is er zo rond juni/juli (mogelijk) een ommekeer gekomen.
Je koestert (inmiddels) de Goddelijke eenheid met je tweelingziel/zielsverwant en het fysieke verlangen heb je helemaal achter je kunnen laten.
Je bent je leven gaan verdiepen, compleet los van de ander. Je bent waarlijk aan het ontwaken en een lichtwerker (geworden). Wijze inzichten zijn je ten deel gevallen, je zielsontwikkeling is zich blijven continueren, je bent diepere hartcontacten aangegaan en/of bent lichtwerk gaan doen.

Je tweelingziel is (een tijdje geleden al) van je ‘weggerend’, ondanks de sterke, onderlinge band. Hij of zij is dus al (geruime) van het toneel verdwenen en/of heeft starre grenzen gezet, zoals bijvoorbeeld het (bekende) labelen: “We zijn slechts “goede vrienden”, “gewoon collega’s” of “gewoon een andere ziel- of zielcontractverbinding”. Je weet inmiddels dat, gehinderd door angst, er een overgeanalyseerde “logica” door je tweelingziel is losgelaten op jullie verbinding. Het is natuurlijk heel eng om op je hart te vertrouwen en dus makkelijker om op je analytische brein af te gaan (bovendien is het helaas iets wat we geleerd hebben om te doen). Je tweelingziel/zielsverwant was/is bang voor jouw kracht en de kracht van jullie liefde en is in een lagere frequentie verdwenen (is bijvoorbeeld een relatie met iemand anders aangaan etc, omdat dit eenvoudigweg vertrouwder en “veiliger” aanvoelt).
Ja, het is en blijft frustrerend om je werkelijke gevoelens en devotie niet te kunnen tonen en/of over te kunnen brengen wat je werkelijk voelt (maar je weet onderwijl dat het hem/haar nog angstiger maakt).
Hoe dan ook, je bent doorgegaan met je leven, hebt je open kunnen stellen voor andere hartcontacten en bent je levensdroom achterna gegaan.

img_8755

Naar alle waarschijnlijkheid is er (halverwege 2016) een ‘Nieuwe, Hoge, Diepe’ liefde op je pad gezet en dat kan intimiderend aanvoelen, niet alleen voor jou, ook zeker voor de ander. Je hebt je hierdoor waarschijnlijk nog meer vastgezet in je controle (en dat als die ‘hernieuwde’, sterke, vrije, onafhankelijke, flamboyante ‘(vrouwelijke) energie’!).
Maar…..je bent door deze ont-moeting wel in enorme verrukking gebracht, je bent simpelweg verblind. Want dit had je nooit voor mogelijk gehouden!
Echter ben je op weg naar het realiseren van je Goddelijke Vonk, je Ware Natuur – in je 3D leven en in je 5D persoonlijkheid.

Je hart-energie is gegroeid, je kunt volledig in liefde, vertrouwen, rust bij jezelf blijven waardoor je deze ‘nieuwe liefde’ hebt kunnen toelaten.
Jouw innerlijke wereld heeft een nieuw lid van je zielsfamilie aangeroepen.
Deze geliefde heeft (ook) veel overeenkomsten met jou en lijkt zelfs op je, wellicht nog wel meer dan je tweelingziel, wat op zich nogal verwarrend werkt. Je deelt met deze zielsverwant dezelfde levensthema’s, hetzelfde leidmotief, net zoals met je tweelingziel, maar stiekem toch weer net anders.
Het voelt aan alsof je dezelfde sensibiliteit met de ander ervaart, dezelfde dynamiek(en), dezelfde energie!

Er wordt – anders dan bij de tweelingziel – openlijk over de connectie gesproken (“I am looking for a second….” {vul de naam van je geliefde hier maar in}) – dit is duidelijk meegedeeld want niets blijft onuitgesproken tussen jullie.
Er is een diepe resonantie, een diepe herkenning en een diepe waardering voor elkaar.
Je betekent heel veel voor de ander en hij/zij ook voor jou. Het is een intense en diepe vriendschap, gemixt met een immense, overweldigende (seksuele) aantrekkingskracht. Vanuit bewustheid.

Echter brengt de chemie tussen jullie je beiden aan het wankelen, de seksuele aantrekkingskracht is (namelijk) gigantisch en bijna niet in “praktijk” te brengen.

Dit is een onstuimige zielsliefde en het lijkt op sommige momenten zelfs sterker dan de connectie met de tweelingziel. Maar dat komt omdat jullie (wel) zorgzaam en tactvol met elkaar (kunnen) omgaan.

Eigenlijk ondersteun je elkaar om nog dieper tot zelf-realisatie te komen, je helpt elkaar door jullie licht brandend te houden. Maar tot een 3D relatie zal het niet komen. Je hoeft niet bij elkaar te blijven en dat weet je. Je zult ook niet in staat zijn om er een relatie op na te houden. Echter gaat de liefde tussen jullie nooit voorbij, ook al besluiten jullie ieder je eigen weg te gaan, er zal altijd diep respect blijven en je zult elkaar het beste wensen op jullie nieuwe weg.

Het is vurig, hevig, intens, maar ook heel pijnlijk, schrijnend en uitputtend op zijn tijd. Want het diepste van je ziel wordt totaal blootgelegd, gespiegeld, je wordt diep gekwetst, hij/zij maakt je boos/woedend, omdat je (wederom) niet volledig ‘gekozen’ wordt door ander.

img_8631Maar er is geen sprake van aantrekken en afstoten, wel heerst er veel onbegrip. Want je kwetst elkaar, maar je weet ook waarom je het doet. Je kent zijn/haar zwakke plekken en die van jezelf. Er is in deze zielsconnectie geen sprake van een gebrek aan zelfvertrouwen, eigenliefde of eigenwaarde. Je begrijpt elkaar zo goed – dat je er ook geïrriteerd door kunt raken. Je persoonlijke zelf doet ook lekker mee.

Er is sprake van een diepe, intensieve, diepe  verbondenheid tussen jullie, want je voelt echt dat er diep van je gehouden wordt.

Feitelijk voelt het aan als thuiskomen, je kunt namelijk echt helemaal jezelf zijn! Er is geen schaamte, je versterkt elkaar juist, omdat hij/zij aanvoelt als je beste vriend(in). Hij/zij dringt werkelijk tot de kern van jezelf door. En ja, hij/zij ‘vult’ je aan.

Waarom je dit lid van je ziels-familie (hebt) ontmoet? Door jullie liefde, de confrontaties, de conflicten, de bewustzijnsgesprekken, de pure communicatie, het genetisch (familie) DNA, jullie karma, kan jouw ziel, zijn/haar ziel, je ziels-familie en de mensheid nog dieper zuiveren.
Je draagt in deze connectie namelijk bij aan het opschonen van het wereldkarma en alle zielsgroepen.

Dat maakt dat deze (ziels)connectie (ook) zo intens en allesoverheersend kan aanvoelen.

Namaste, Caroline

https://heart2get.wordpress.com/

http://www.carmacoaching.nl/index.php

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts