Jouw zielengroei en een mooiere aarde

(Stukje overgetikt uit Spiegelbeeld oktober 2017)

Werken vanuit je hart als pad naar ascentie

Leven in een hogere trilling is leven vanuit je hart. Mijn eigen Spirit Guide Team gaf daarbij een heel liefdevolle aanwijzing, die ik graag met je deel:

“Het is door het hart dat je jouw vibratie zult verhogen. Het hart is een multidimensionale poort. Hoe meer je jouw hart zuivert en opent, hoe meer licht erin kan stromen en hoe meer liefde eruit kan stromen. Wanneer je dit dagelijks als meditatie herhaalt, zul je merken dat je hart lichter wordt. Het leven gaat makkelijker stromen. Het wordt makkelijker afgestemd te zijn op je Hoger Zelf en de Schepping als geheel.
Vele harten zijn gesloten. Vele harten zijn verstopt. Zijn gevuld met pijn en oude verhalen van pijnlijke gebeurtenissen. Harten zijn gesloten, omdat het denken oordeelt. Door jezelf en anderen te veroordelen, worden er grote barrières geïnstalleerd die de stroom van liefde en licht blokkeren. Dit gebeurt bij velen en is vooral op henzelf gericht. Tijdens het opgroeien, leert de ego-persoonlijkheid allerlei regels over hoe te zijn en hoe zich te gedragen. Velen hebben geleerd dat ze liefde en acceptatie moeten verdienen. Ze leren bijvoorbeeld dat ze de wensen van anderen voorop moeten stellen, dat ze aan bepaalde verwachtingen moeten voldoen, dat ze een zekere rol moeten spelen, dat ze bepaalde materiële zaken moeten vergaren, dat ze succes moet behalen, dat hun lichaam binnen een bepaalde norm van schoonheid moet vallen, enzovoort.

Terwijl wij, de engelen en gidsen van licht en liefde, jullie vertellen dat jullie al magnifiek zijn, gewoon om wie jullie ten diepste Zijn. Jullie Ziel is gemaakt van het puurste licht. Het Goddelijke Vonkje van jullie Ziel is een deel van Vader/Moeder God. Dus hoe kun je iets anders zijn dan perfect? De Ziel is al perfect. Maar wanneer je incarneert en door de sluier van vergetelheid heen beweegt, ken je je eigen Goddelijke Licht niet meer. Juist daardoor kun je de lessen leren, die specifiek zijn voor een incarnatie op de aarde.

Maar nu verandert de energie, geliefden. De energie verandert zo snel dat het mogelijk is te surfen op de hogere energieën die naar de aarde komen, zodat jullie meer en meer van jullie Hoger Zelf kunnen integreren in jullie aardse wezen. Door je trilling te verhogen, is het ego steeds minder nodig en verliest het zijn strakke grip op je leven. Zo wordt het een tijd om alle oude blokkades te helen, die je hart gesloten houden en die je vibratie laag houden. Maak daarom iedere dag tijd om licht in te ademen en liefde uit te ademen. Al is het maar voor vijf minuutjes. Merk je dat er blokkades of emoties naar boven komen terwijl je dit doet, omarm ze dan. Accepteer ze. Laat ze door je heen vloeien zodat ze kunnen ascenderen in hogere energetische signalen.

Kijk iedere dag alsjeblieft in de spiegel en maak je ogen zacht, lach jezelf liefdevol toe en zeg tegen jezelf: “Ik Ben een Goddelijke Vonk van Licht, gemanifesteerd in dit fysieke lichaam. Is dat niet een wonder? Vandaag koester is mijn innerlijke Goddelijke Vonk en laat ik mij door het licht begeleiden op mijn pad. Ik laat het mijn gedrag, mijn woorden en mijn gedachten aansturen. Alles is goed in mijn leven.” Herhaal dit, als het goed voelt, dagelijks gedurende een periode van nieuwe maan tot nieuwe maan. Observeer hoe dit jou en je leven beïnvloedt.

Wij zijn de engelen en gidsen van het licht en we sturen je de liefde van de Schepper.”

Je spirituele gidsenteam staat op je te wachten om je te helpen jouw lichtje te schijnen. Wanneer je voor beslissingen staat, zullen ze je leiden naar de keuze die het meeste van je Ziel toelaat in je dagelijkse elven. Wanneer je de weg kwijt bent, zullen ze je als je ze dat vraagt de juiste tekenen op je pad sturen, zodat je weer op koers komt.

Bron: “leef vanuit je Ziel met de elfen, draken, eenhoorns & andere lichtwezens”
ISBN 978-90-819364-5-3