Jij, jouw leven en de wet van aantrekking. Verlicht de wereld, begin bij je jezelf

Jij, jouw leven en de wet van aantrekking
Tekst: Louise Dekker

Verlicht de wereld, begin bij je jezelf: een stukje uit het blad Spiegelbeeld februari 2019

Oude meuk opruimen

Om meer in de lichtkracht van je eigen innerlijke God-zelf te komen, is het belangrijk dat je eerst alle ballast opruimt, oude meuk die verhindert dat dit wonderbaarlijke licht helemaal door jouw wezen heen kan stralen. Daarvoor hoef je niet in therapie. Je hoeft de al jaren meegezeulde schuld-, schaamte-, spijt-, angst- en pijnslakken niet in je bewustzijn of gevoel naar boven te halen. Er is een veel werkzamere en eenvoudigere manier. Je zou waarschijnlijk veel zaken sowieso heel anders doen met het bewustzijn dat je nu hebt, toch? Dat is genoeg om het volgende te doen en iedere dag helderder te worden. Helder en licht van geest én lichaam.

Visualisatie stap : violet licht

Je gaat rustig ergens zitten of liggen. Stel je dan een straal violet licht voor dat via je voetzolen jouw wezen binnenkomt. Zie voor je dat dit licht als een violette vlam in en rondom je hart brandt. Zo doe ík het, partner maakt er ’n groot violet vuur van. (Mannen!) Je vraagt dan innerlijk of dit violette licht datgene mag verteren wat nu in jou opgeruimd kan worden, samen met de oorzaken ervan uit verleden en heden. Vertrouw daar dan ook op. Blijf het violette licht zien, en wellicht ook voelen. ’n Paar minuten is voldoen. Niet alles kan tegelijk losgelaten worden: je energetische systeem zou dat niet trekken. Je lichaam moet zich aanpassen, langzaam wennen aan een hogere frequentie! Je zou anders ontploffen en morsdood neervallen. Dat zou zonde zijn. Of je nu een vlam of een vuur visualiseert maakt in wezen niet uit: er wordt nooit teveel verteerd in een keer. Wees dus niet benauwd en doe het op je eigen manier. Iedere keer als er oude energie verteerd en getransmuteerd wordt – omgezet wordt in liefde of neutrale energie – neemt, logisch, je lichtkracht toe. Hoe mooi is dat! Vertrouw mij: je zult dit daadwerkelijk ook gaan bemerken. (Diegenen die bekend zijn met het werk van Saint Germain herkennen vast de violette vlam. Onze hemelse vrienden zeggen over de boeken van Germain – geschreven door Godfré Ray King – dat deze nagenoeg dezelfde leringen van Jezus bevatten.)

Visualisatie stap 2: helder wit licht

Na dit werkelijk energetisch schonen, heb je jezelf voorbereid op het volgende: het visualiseren van het licht van je eigen God-zelf in jou. Hoe doe je dat? Je lig of zit al lekker, dus je gaat gewoon even door. Visualiseer een helder wit licht dat via je kruin – vanuit de grote Godsbron – naar je hart gaat. Daar, in je borstholte, vormt het een grote stralende zon. Zo zie het tenminste, ’t is redelijk makkelijk om je dat voor te stellen. Dit zonlicht zal je op den duur ook echt gaan voelen, als een warme kracht in je. Dat is ook logisch, wan je verbeeldt het je niet slechts, je laat het licht van je God-zelf, mede door je intentie, daadwerkelijk toe… Vergis je daar niet in! Wanneer je dat zo hebt gedaan, ben je begonnen met de allermooiste reis van je leven, het allermooiste werk dat je kunt doen. Voor jezelf en voor anderen. Je hebt iets geweldigs gedaan. Je heb eventuele scepsis opzij gezet, je hebt je vertrouwen aan je eigen innerlijk wezen, je God-zelf, gegeven. Je bent begonnen met het erkennen – en je zult het steeds dieper gaan erváren – dat jij een innerlijk God-zelf hebt. Zelfs dat je, in je fysieke lichaam een goddelijk wezen bént.

Jouw prachtige aandeel

Je kunt dit licht in je visualisatie iedere dag meer gaan uitbreiden. Doe het op je eigen tempo. Voel voor jezelf hoe lang je die licht laat stromen. Geef plekken die niet zo prettig voelen extra licht. Weet dat je werkt met de hoogste energie die er bestaat. Blijf je vertrouwen geven. En natuurlijk kun je jouw hemelse helpers vragen om jou bij dit werkt te helpen, zij zullen altijd, iedere keer weer, verheugd zijn om assistentie te kunnen en mogen geven. Ze verlangen niet anders dan dat de aarde weer een verlichte liefdesplaneet gaat zijn. Ze wachten verlangend op het moment dat méér mensen hun hulp inroepen. Dus laten wíj niet wachten op regeringen etc. Verlicht de wereld, ’t begint bij jezelf. Onderschat niet wat jouw persoonlijke prachtige aandeel kan zijn.