Inner (sexual) balance male & female energy

28 augustus 2016

Dit wordt een uitdagend artikel wat ik ga schrijven, veel zal namelijk gebaseerd zijn op & vanuit een enorme (lading) seksuele liefdes-energie. De balans tussen heelheid (vrouwelijke energie) en het aanvoelen, de zachtheid (mannelijke energie) brengt je zowel in je vrouwelijke als mannelijke kracht. Het is samengekomen!

De vrouwelijke initiatie is in alle hevigheid gaande en inmiddels ben je al (bijna) in balans met de mannelijke kant van jou (of vice versa), waardoor je 1 brok Passie bent en/of mag worden.

CC5Jouw mannelijke energie ondersteunt je om jezelf te kunnen laten zien, om je grenzen neer te zetten, je te manifesteren in de nieuwe wereld. Je voelt je daadkrachtig, ondernemend en….. ‘alsof je als vrouw weet! (en aanvoelt) wat het is om een mannelijk geslachtsdeel te hebben’ (je voelt je verwant met de fallus).
Ik ervaar het ‘fenomeen van het aanvoelen (in het lijf) van de opperwachtmeester’ al een tijdje en durfde er in eerste instantie met niemand over te praten. Maar na enige research onder soul-sisters blijk ik niet de enige te zijn die de twee geslachtsdriften ervaart.

Ik noem mijzelf nu Caroline en Carel😉 en ga de komende tijd nog dieper onderzoek verrichten naar de vrouwelijke initiatie, die (ook) in directe lijn staat met het Portugese inwijdingsdorpje Sintra, waar een schat aan familiegeschiedenis ligt. Zonder bewust te zijn van deze indirecte ziels-en bloedlijnen ben ik door mijn ouders uitgenodigd om in september af te reizen naar deze bijzondere (inwijdings)plek.
Om te voelen, ervaren en in diepe verbinding & ‘rouw’ te gaan, zoals ik heb begrepen van een wijze soul-sister.

Quinta da Regaleira te Sintra is een kasteel die de naam Heilige Graal draagt, en heeft twee initiatieputten. Op elke niveau, dat zijn er 9, zijn onderaardse gangen aangesloten die via een labyrint van gangen lopen naar andere verborgen plaatsen en ingangen. De vrouwelijke initiatie bestaat sowieso uit 9 (energetische) zaadjes (van vuur dus passie) die (nu ook) in jouw energetische lichaam wordt gebracht. Het proces gaat dus in negen stappen en na iedere (kosmische) initiatie wordt je opnieuw verbonden met een diep weten – wie jij in wezen bent, waarvoor je hier bent.

De initiatieput van Quinta da Regaleira wordt op een heel bijzonder manier in het volgende artikel beschreven; “THE INITIATORY WELL AND THE SACRED UNION”, je kunt het eventueel allemaal lezen via de volgende link: http://www.akicederberg.com/new-page-1/
Ik ga in september dus gewaarworden van een diepere bewustwording van mijn (en jouw) verbinding met de Aarde en mijn/onze eenheid in al mijn/onze verbindingen. Bij elke initiatie zal ik op fysiek, mentaal en spiritueel niveau heelwording ontvangen, wat zich na verloop van tijd zal ontwikkelen in 5D waarnemen, bescherming, balans en genezing. En dat mag ik aan jou overbrengen.
IMG_8068

Uiteraard kom ik dus (nog) met een uitgebreid verslag over deze alchemistische reis, want ik ga (ook) Mythe en Magie ontdekken, als Godin van de maan (Sintra stamt af van Cynthia en dat betekent Maan). 

Goed, even terug naar ‘whats going on’ right now. We gaan – in balans tussen het mannelijke en vrouwelijke – allen richting Wijsheid, het verzachten van het Ego, Liefhebben, Thuiskomen, Harmonie, Zachtheid, Liefde, Zuivering, Zien en Visie, Vrijheid en Bevrijding. Ook zullen we inwijdingen ervaren in het (nog meer kunnen) openen van ons hart en meer dan ooit in verbinding komen met de ziel.

Ik zelf had duidelijk een overschot aan mannelijke energie, waardoor ik voor de ontmoeting met mijn geliefde(s) te veel nadruk heb gelegd op hoe ik gezien wilde worden – in de buitenwereld.
Tijdens mijn jaren werkzaam zijnde in televisieland was ik eigenlijk enkel uit op succes en erkenning (door anderen), wat me geen leuker mens maakte. Hierdoor werd mijn vrouwelijke energie volledig onderdrukt, waardoor ik mij afgesneden voelde van mijzelf. Ik richtte mijn energie meer op wat anderen van mij vonden dan op wat mijn eigen gevoel me ingaf.
Ik voelde mij simpelweg niet geborgen in mijzelf en zocht (tevergeefs) de geborgenheid – en vooral de bevestiging  – in de buitenwereld, en later dus voornamelijk bij mijn ultieme geliefde.
Ik probeerde steeds te presteren en succesvol te zijn, wilde de beste zijn in alles. Op die manier ontstond er natuurlijk gespannenheid en angst, ik wilde ook continu alles onder controle houden. Dit laatste is vaak door mijn tweelingziel hardop naar mij uitgesproken.
Naar buiten toe heb ik dus eigenlijk altijd gedaan alsof ik heel sterk en krachtig ben, maar…. eigenlijk voel(de) ik mij van binnen onzeker.

Herken jij dit? Heb je moeite om te voelen, ben je geneigd om te veel te denken/te piekeren en je zorgen te maken? Je hart te openen, je op emotioneel niveau te verbinden? Heb je moeite met het loslaten van controle? Dan heb je een overschot (gehad) aan mannelijke energie.
Dit heeft allemaal kunnen leiden tot rusteloosheid, een gevoel van leegte en het ontbreken van bezieling (en plezier in dat wat je doet).

IMG_6833

It’s time to heal and get out of this place.
Hoe begin je dan? Vervang Geduld (in de liefde) maar voor Passie!
Passie bied je authenticiteit & gives the gift of self-love, confidence and knowing oneself.

Ook je ego wordt nu – meer dan ooit – eraan herinnert dat het doel van jouw reis ‘op aarde’ enkel liefde is. En dat de prachtige maar beschadigde zielen om je heen jouw liefde erg hard nodig hebben, net zoals jij zelf eigen-liefde nodig hebt.

True love works its magic on your stance.
It softens you allowing the flow of those feelings.

“Don’t run, give in, it’s easier.
Lessons in life come from our own evolution.
You want to evolve?
Relationships are the perfect place for spiritual growth.

And when you try to bypass or cut short the lesson, surprise! You get to repeat it!

Who doesn’t love the torture of repeating patterns, trying to make sense of our choices, feelings about ourselves and what attracts us to these challenges?

True love is the glue to your heart binding you to your own potential soul growth. Awareness is the illuminator.

Whether you marry, live together or run off and join the circus, true love stays with you, because it just “IS.”

Did you met your TwinFlame? Than you have been fortunate enough to meet someone to experience true love and deep connection. Whether it was for a day, year or will be for the rest of your life. You’ve felt as though this is what real love stories should really be written about and that who you open and become through true love is the most authentic version of yourself.”

What’s not to love?

Namaste, Caroline

https://heart2get.wordpress.com/

http://www.carmacoaching.nl

https://www.facebook.com/carmaproducties/