Info voor de hondenbezitter

Hieronder vind je allerlei informatie die interessant kan zijn

Websites:

https://www.voerwijzer.com/  onafhankelijke informatie over hondenvoer

http://hondenetiquette.nl/76-2/#page/1  Folder die je kan downloaden over meer begrip en minder ergenissen

http://hondenlot.nl/index.html  Hond en Lot biedt moderne, up to date informatie over de relatie tussen hond & mens, hondengedrag en hondentraining, met de nadruk op hondenwelzijn.

http://www.doggo.nl/artikelen/  Je vindt er informatieve artikelen over honden. Denk aan o.a. hondengedrag, voeding, gezondheid, recreatie en hondentraining.

http://dogsinshape.nl/  Jørna van Wingerden: Een gezonde geest in een gezond lichaam: honden fysiek en mentaal in vorm te krijgen en/of te behouden… dat is het uitgangspunt van Dogs in Shape!

https://www.zimadierenhomeopathie.nl/artikelen Over apoquel, Bravecto, Leptospirose/Ziekte van Weil, Titeren, Vaccinatie en alternatieven

https://www.vaccicheck.nl/lijst-van-vaccicheck-dierenartsen  Kies voor een groen vinkje een ervaren da of paars met sterretje voor titersessie

https://www.vaccicheck.nl/  Alles over titeren

https://www.dierenklinieka30.nl/Infotheek/Castratie-of-sterilisatie-hond/   zeker ook lezen over Een castratie kan worden uitgevoerd middels een laparotomie (= snede in de buikwand) of middels een laparoscopie (= via enkele kleine sneetjes in de buikwand wordt een camera en instrumentarium in de buikholte ingebracht).

http://www.wagenrenk.com/castratie-en-het-risico-op-urine-incontinentie/

Facebookpagina’s

https://www.facebook.com/HondenLot/  Hond en Lot biedt moderne, up to date informatie over de relatie tussen hond & mens, hondengedrag en hondentraining, met de nadruk op hondenwelzijn.

https://www.facebook.com/dogsinshape.nl/ Jørna van Wingerden: Een gezonde geest in een gezond lichaam: honden fysiek en mentaal in vorm te krijgen en/of te behouden… dat is het uitgangspunt van Dogs in Shape!

https://www.facebook.com/groups/1170151009673305/  Titeren met VacciCheck. Alles wat je wil weten over titeren.

https://www.facebook.com/groups/1158067737585277/  Vaccinatie Lepto 4 – onze ervaringen.

https://www.facebook.com/groups/964256990300255/  Bewust vaccineren, ontwormen en parasietbehandeling huisdieren

https://www.facebook.com/groups/1755366051403962/ teken-vlooien-wormen-inenten

https://www.facebook.com/doggo.nl/  Je vindt er informatieve artikelen over honden. Denk aan o.a. hondengedrag, voeding, gezondheid, recreatie en hondentraining.