Hoe zorg ik ervoor dat mijn tweelingziel stopt met rennen?

Cassady 19-08-2016

5 dingen om nu te doen om de liefde terug te brengen en voorgoed de cirkel van pijn te beëindigen. Hoe je de connectie kan helen, wat er eerder ook is gebeurd…

Allereerst wil ik iedereen die mij schrijft nogmaals bedanken! Ik ben zo blij om te horen over jullie prachtige ervaringen met energie handvatten  en hoe mijn schrijven jullie inspireert en voor degenen die schrijvend om hulp vragen, wil ik dat je weet dat ik het waardeer dat je je openstelt – ik weet dat het moeilijk kan zijn.

Ik wil dat jullie allemaal weten, dat ik alle e-mails lees die ik krijg, maar helaas niet in staat ben om persoonlijk te reageren op alle verzoeken die ik krijg. Als je op dit moment door een pijnlijk stuk gaat, is mijn beste advies, na het tot op heden ontmoeten van duizenden tweelingzielen en zelf het proces te hebben doorlopen, om te werken aan je eigen energie.

Energie is eigenlijk de kern van de Tweelingziel-connectie: Wanneer jullie energieën zich op dezelfde frequentie bevinden, zijn jullie samen in harmonie. Wanneer jullie energieën uit balans zijn, zijn er opflikkeringen van conflict, negativiteit en problemen.

Ik heb Tweelingziel cliënten gehad die 20 jaar hebben gewacht tot hun Tweelingziel stopte met rennen, tevergeefs – het was niet omdat het universum had besloten dat zij het niet waard waren om bij elkaar te komen of dat er iets mis was met hen.

Het was simpelweg omdat ze niet op dezelfde frequentie zaten. Hun energie was geblokkeerd om het te laten gebeuren.

Download de gratis hulp Kit voor Twin Flames nu om meteen aan de slag te gaan. Dingen kunnen echt ten goede veranderen voor je, ongeacht wat er eerder is gebeurd. http://www.twinflames1111.com/

De Angst Voor Wegrennen Van Je Tweelingziel

Het wegrennen van je tweelingziel is waarschijnlijk het meest gevreesde deel van deze intense reis waarop we ons bevinden en ik krijg hier de hele tijd veel vragen over. Toen ik lezingen gaf en andere Tweelingzielen coachte, kwam ik zoveel moeilijkheden tegen rond dit beruchte fenomeen – hun tweelingziel die “wegrende”.

Ik ben iemand die een zuivere verbinding heeft met het Universum en de ziel van elke Tweelingziel toen ik readings deed en had een unieke kans om een direct inzicht te krijgen in de psychologie en de energie van de zogenaamde wegrennende Tweelingziel.

Een ding dat ik blijf terugzien in Tweelingziel artikelen op het internet en wat jouw tweelingziel proces ernstig kan schaden, is de houding dat het wegrennen van je Tweelingziel op de een of andere manier wordt verwacht. Dat het een “fase” is van de reis en op een of andere manier nodig is of een deel van een “mooie strijd” die ons maakt tot martelaren van de liefde …

Dit is helaas een zeer schadelijke beleving wat je energie negatief kan beïnvloeden – wat we verwachten, zullen we manifesteren.

Ik wil dat je iets in gedachten houdt als je artikelen over Tweelingzielen leest en advies krijgt van paragnosten/mediums – zet het jou in je kracht of haalt het jou uit je kracht? Is het bemoedigend of zorgt het voor problemen? Het is mij ter ore gekomen dat veel Tweelingziel artikelen en wat geleerd wordt, gebaseerd zijn op een bepaald boek van één bepaalde persoon, tientallen jaren geleden geschreven. Ik zou voorzichtig zijn om dergelijke info als waarheid te accepteren, alleen maar omdat het vaak  herhaald wordt.

Ik raad je aan ook deze blog op dezelfde manier te lezen – als iets niet afgestemd is op jou, is het jouw keuze om hierin mee te gaan of niet. Niemands reis is identiek aan die van iemand anders – dat is de reden waarom ik mij richt op het delen van toepasbare handvatten in plaats van je een opsomming van “regels” te geven.

Wees Voorzichtig Met Wat Je Accepteert Als Waarheid

Er zijn een heleboel doodsbange Tweelingzielen. En veel Tweelingziel deskundigen en paragnosten/mediums die helaas bijdragen tot meer angst, meer strijd door het voeden van de angsten van het Wegrennen en Uiteengaan en gevoelens van hulpeloosheid in het aanzicht van het goddelijke en de invloed van de krachten van buitenaf.

Alles dat ik heb meegemaakt, zowel op mijn eigen reis als met cliënten wijst in dezelfde richting – dit kan zowel een mooi liefdesverhaal, of een verhaal van ellende zijn. Maar er is geen vaststaande weg. Het is veel meer je eigen inbreng dan je zou denken.

De waarheid is dat een Tweelingziel runner niet een gegarandeerd iets is. Helemaal niet. De Tweelingziel reis heeft alles te maken met liefde, boven alles. Elke strijd is te wijten aan energetische onbalans. Triggeren van oude wonden.

Je hebt de macht om de liefde te laten herleven in je connectie, wat er daarvoor ook allemaal is gebeurd. Trap niet in  alle ideeën over fases die moeten gebeuren op een bepaalde manier, en dat de Tweelingzielen reis een romantische plichtpleging van lijden is. Dat is het echt niet. Niemand behalve jij bepaalt je reis en ervaringen. Het draait allemaal om energie en jouw energie is iets dat je kan veranderen en harmoniseren als je eenmaal weet hoe.

5 STAPPEN OM JE TWEELINGZIEL TE LATEN STOPPEN MET WEGRENNEN

1) Stop met focussen op je Tweelingziel als een Runner

Stop om erover te praten, erover na te denken, stop om het te verwachten – door het constant terug te laten komen in je gedachten, manifesteer je het. Je richt het op je Tweelingziel, je versterkt op die manier dat hij/zij zich gedraagt als een “Runner”.

Tweelingzielen beïnvloeden elkaar veel met hun focus en energie – meer dan anderen,  omdat we twee helften zijn van één origineel bewustzijn. Wat je versterkt raakt meer en meer verankerd in je werkelijkheid en ervaringen.

Heb je tijd doorgebracht om na te denken over je Tweelingziel die wegrent en hoe verschrikkelijk bang je bent dat het aan het gebeuren is? Helaas betekent dit, dat je dit hebt gemanifesteerd.

Begin met je gedachten en woorden weg te sturen en begin in plaats daarvan je te richten op wat je graag wil ervaren, en de dingen die je leuk vindt aan je Tweelingziel. Je bent een co-creator van jouw eigen ervaringen. Gebruik deze kracht op verantwoorde wijze. Wanneer je gaat kijken naar de liefde in iemand, zal je verrast over wat zijn deze naar je terug spiegelt.

Kijk eens naar je overtuigingen die je hebt over de Tweelingziel connectie en over vrouwen/mannen. Verwacht je dat ze wegrennen? Ben je er bang voor? Waar we bang voor zijn trekken we naar ons toe.

Het universum reageert op wat we uitzenden – het ‘begrijpt’ niet dat wij niet willen dat onze Tweelingziel wegrent of niet bij een ongeval betrokken raakt of wat je ook kunt bedenken. Het registreert gewoon dat we het signaal uitzenden van “wegrennen” of “ongeluk”. (Dus richt je op wat je WEL wil, noot vertaler)

Gelukkig, is angst slechts een energie patroon. Een “recept” dat we hebben gedownload in ons wezen van een ander iemand. Omdat angsten energie patronen zijn, kunnen we ze wissen  met behulp van energie handvatten. Dit is een enorme hulp om iets nieuws en positiefs ervoor in de plaats te laten zien.

2) Verbinden met je Tweelingziel op zielsniveau

Het leven op aarde is gewoon een onderdeel van de Tweelingzielenreis – er is zoveel gaande achter de schermen op deze weg, op het gebied van energie, op zielsniveau.

Het maakt niet uit waar je Tweelingziel doorheen gaat in het leven en wat zijn/haar acties zijn geweest, zijn/haar ziel houdt voor eeuwig van je. Interactie met jouw Twins ziel en versterking van deze band tussen jullie, zal jullie Twin-connectie helen in het “echte leven”.

Je verbinden in liefde met de ziel van je Twin zal hem/haar helpen in de stap naar het eeuwige deel van zijn/haar bewustzijn – het deel van hem/haar, dat weet wie hij /zij werkelijk is en waarom jullie twee  ‘bij elkaar horen “.

Versterking en genieten van de zielsconnectie in liefde zal hem/haar helpen elke vijandigheid te laten gaan en hem/haar te verplaatsen naar een staat  van emotie en energie, waar hij/zij zich weer tot jou aangetrokken gaat voelen. Je kan je Tweelingziel aantrekken , ongeacht waar hij/zij is, door interactie te hebben met zijn/haar ziel en je op die manier met hem/haar te verbinden.

Dit was iets dat mij in tientallen lezingen en coachingsessies heeft geschokt met Twins wiens tegenhanger een Runner was – dat de ziel van de rennende Twin altijd vol liefde is voor zijn/haar tegenhanger, hoe pijnlijk zijn/haar leven ook is geweest.

De ziel van je Tweelingziel voelt niets dan liefde voor jou. Ik heb zo vaak in lezingen de pijn gevoeld van de ziel van de rennende Tweelingziel, die alleen lief wilde hebben. Hij/Zij voelde zich verschrikkelijk over de pijn hij/zij toebracht…

Als je nu gekwetst voelt / in pijn bent, vind je het misschien helend om dit te lezen: Message To You From Soul From Your Twin Flames’s Soul. http://www.twinflames1111.com/blog/q-a/crucial-insights-for-the-twin-flame-journey-part-2/

In de gratis hulp Kit voor Twin Flames is er een meditatie op diep alfa niveau die je mee neemt hoe te verbinden met de ziel van je Twin op een veilige en liefdevolle manier. Ik krijg elke dag e-mails over de prachtige ervaringen van tweelingzielen over de hele wereld die ervaring hiermee hebben. http://www.twinflames1111.com/

3) Zuiver Je Energie En De Verbinding Tussen Jullie

Wanneer op de Tweelingzielenreis jouw hogere frequentie wordt geactiveerd, wordt alle bagage die we hebben meegenomen in het aardse leven getriggerd om zich te uiten om te worden gezuiverd en te laten gaan. Dit betekent dat oude wonden aan de oppervlakte komen en al het pijnlijke verleden naar boven komt om te worden verwerkt.

Omdat de Tweelingzielen zo nauw met elkaar verbonden zijn en er oorspronkelijk één bewustzijn is, is het zeer gebruikelijk voor Tweelingzielen dat zij elkaar spiegelen.

De oorsprong van het wegrennen zijn oude wonden die opnieuw worden getriggerd door het overbrengen van negativiteit van de ene Tweelingziel naar de andere.

Heb je gemerkt dat het wegrennen vaak gebeurt direct na verbazingwekkende ervaringen van liefde en saamhorigheid? In deze momenten – vooral wanneer er een seksuele climax was – komen de Tweelingzielen zo dichtbij elkaar dat hun energieën zich openen voor elkaar. Alle wonden worden blootgelegd, en wanneer dit gebeurt, komt spiegelen ongelooflijk veel voor.

Een geest heeft mij speciaal gevraagd om een helende opname te creëren voor Tweelingzielen om de connectie tussen het paar te zuiveren, om gemeenschappelijke triggers van “Wegrennen“ en “Uiteengaan” uit te roeien.

Ik deed dit met mezelf en mijn Tweelingziel de hele tijd op onze reis, omdat ik ontdekte dat dingen als herinneringen aan relaties en wat uit het verleden komt van oude liefdes niet alleen van invloed zijn op één tweelingziel, maar op beide Tweelingzielen.

Het regelmatig zuiveren van de connectie tussen jou en je Twin zal elke  trigger verwijderen van Rennen / Jagen / Uiteengaan en kan de harmonie in je verbinding verhogen.

Dit zal je Tweelingziel de emotionele en energieke “ruimte” geven om te kalmeren en zich veilig te voelen om zich opnieuw te openen. Wanneer je de triggers verwijdert zal je ervoor zorgen dat de harmonie wordt hersteld.

4) Oefen in Creatief Visualiseren van je ideaal

We zijn altijd het creëren. Wanneer we denken, creëren we. Wanneer we spreken, creëren we. Wanneer we schrijven,  creëren we. Als we voelen, creëren we. We zijn altijd berichten aan het uitzenden in de vorm van energie naar het universum, oogstend wat in overeenstemming is met ons.

Creatieve Visualisatie is een geweldige en leuke manier om bewust te beginnen met het creëren van wat je wenst. Als je Tweelingziel een Runner is, visualiseer dan dat hij/zij in harmonie met jou  is.

Visualiseer je ideale situatie. Het maakt niet uit hoe onrealistisch het in het begin lijkt, het zal starten door je energie en je realiteitsveld te verschuiven om  hem te creëren en hem binnen te halen. En het zal ook een positieve invloed hebben op jouw Tweelingziel. Probeer het voor 30 dagen en let op de veranderingen.

Creatieve Visualisatie is een oude hindoe-methode, maar is beroemd geworden in recente jaren. Een serie van kopstukken wijten hun succes aan Creative Visualisatie, van Will Smith en Oprah Winfrey tot Jim Carrey en Tiger Woods, om er een paar te noemen. Voor een  wetenschappelijk artikel hierover, kijk hier. https://www.psychologytoday.com/blog/flourish/200912/seeing-is-believing-the-power-visualization

5) Blijf Openstaan Voor Hoe De Verandering Zou Kunnen Gebeuren

Het menselijk instinct verwacht meer van wat we al hebben meegemaakt. Het is een vast patroon in onze gedachten. Dus als jouw Tweelingziel aan het rennen is geweest, dan is het meest voor de hand liggende ding voor je geest om meer daarvan te verwachten. Het doet jou geen goed en het is niet waar.

Dingen veranderen de hele tijd. Zowel in het leven als in relaties. Paren die 30 jaar gelukkig getrouwd zijn waren ooit vreemden voor elkaar. Beroemdheden die zijn nu bekend zijn op het internet waren ooit totaal onbekend. Verandering is er de hele tijd – ook verandering waar je blij van wordt.

Ik weet dat je misschien gefrustreerd bent door dit artikel, omdat je denkt dat het zo onwaarschijnlijk is, dat je Tweelingziel ooit zal veranderen … Je moet  hem/haar en jouw energie echter een kans geven om te verschuiven. Probeer het op deze nieuwe manier – als de oude manieren dan niet hebben gewerkt is het niet meer dan logisch. Gun jezelf een beetje tijd, maar zorg ervoor dat je jezelf aan je nieuwe “routine” houdt.

Voor sommige mensen is het een bijna automatische verandering, maar voor anderen kost het wat meer tijd. Wanneer je dit gaat uiten, is het als het planten van een zaadje van een bloem in de grond. Eerst ontkiemen, daarna voor een tijdje groeien onder de grond, voordat je zelfs maar een stukje groen zichtbaar boven de grond ziet komen. Dan heeft het tijd nodig om te groeien voordat de bloem te voorschijn komt.

Wanneer je begint met het verschuiven van jouw energie en het zuiveren van blokkades die in de weg stonden voor jouw connectie, zullen dingen beginnen te veranderen, maar het gebeurt eerst zonder dat het waarneembaar is. De ‘werkelijke’ resultaten kunnen zich voordoen op onverwachte manieren, maar weet dat als je eenmaal begint om je energie te verschuiven, je focus en je verwachting onderweg zullen zijn.

Zoals altijd, zend ik je liefde en licht op je verdere reis!

Cassady x

Bron: http://www.twinflames1111.com/blog/q-a/how-to-get-twin-flame-stop-running/