Hoe kan je voelen of je tweelingziel met zichzelf vrijt of met een ander?

Ik weet dat deze vraag bij meerdere mensen speelt en zal het daarom in onderstaande tekst beantwoorden.

Zoals inmiddels bekend, zijn tweelingzielen elkaars complementaire deel van één gesplitste ziel. Tweelingzielen kunnen elkaar dan ook op afstand voelen.
Op welke wijze kan je dan voelen dat jouw tweelingziel vrijt en een orgasme krijgt? Een orgasme van jouw werkelijke andere helft is op verschillende manieren waarneembaar en kan een combinatie zijn van de volgende kenmerken; mogelijk gaat je hartslag zonder aanleiding sneller kloppen, voel je je vanuit het niets opgewonden terwijl jij bijvoorbeeld braaf met de kinderen voor de buis zit, voel je spontaan een energetische volloop en ontlading in jouw volledige lichaam of voel je in één keer een licht (energetisch) orgasme bij jezelf.
Wanneer jouw tweelingziel vrijt met een ander, waarbij hij/zij zich niet richt op jou, kan je dat waarnemen doordat de kundalini energie in de onderbuik gecentreerd blijft. Hij/zij heeft zijn/haar hart immers aan jou verloren 😛
Wanneer hij/zij vrijt en ondertussen fantaseert over jou, dan voel je direct dat zijn/haar hartfrequentie meedoet. Dat wil zeggen, de kundalini energie is ook waarneembaar in het hart. Je kan tijdens deze fantasie soms letterlijk waarnemen op welke delen van jouw lichaam jouw andere helft zijn/haar aandacht richt. Je bedrijft dan de LIEFDE op afstand met elkaar. Zelfs als jouw andere helft dit fysiek uitvoert met iemand anders. Zijn/haar energie is immers gericht op jou!
Wanneer je deze ervaringen pijnlijk vindt, omdat je weet dat jouw andere helft met een ander het bed deelt, doorvoel dan deze pijn zodat je dit onverwerkte stuk in jezelf kan helen. Waar voel ik deze pijn, hoe voelt deze pijn? Kan ik hier woorden aan geven? Richt je aandacht op jouwzelf en wees lief voor jezelf! Weet dat jouw andere helft ook naar jou verlangt, maar vanwege oude geloofsovertuigingen (nu) nog geen toenadering zoekt.

Lieve groet,

Cindy

tweelingziel01

http://www.praktijkmiroir.nl/

https://www.facebook.com/PraktijkMiroir/

Praktijk Miroir is gespecialiseerd in het tweelingziel- en transformatieproces.