Het verlangen naar liefde

Alles ontstaat uit liefde of het ontbreken van liefde door de barrières die ertegen gevormd worden door onbewuste patronen en geloofssystemen! Liefde wordt in films vaak geportretteerd als een romantische aangelegenheid of juist als een ongelofelijk aangrijpend drama door de onmogelijkheid ervan. Liefde raakt, liefde verbindt en de blokkades in liefde zorgen voor verscheuring.

Hoeveel mensen verlangen niet naar een partner die hun naar cloud 7 brengt, maar houden zichzelf daardoor in een afhankelijkheidsmodus die juist door de mogelijke partners weer gereflecteerd wordt en dus niet de vervulling brengt die ze gehoopt hadden.

Het is zo belangrijk om jezelf te kennen, jezelf te verbinden met jouw waarheid, zodat je niet in een aanpassingsmodus hoeft te verblijven om je geaccepteerd te voelen, je goed te voelen, leunend op een ander en de ander te verzwaren met verwachtingen waaraan die persoon nooit kan voldoen. We vertellen onszelf onbewust vaak de meest uiteenlopende leugens, waardoor we onze eigen kwaliteiten niet zien, onze eigen mogelijkheden, ons eigen potentieel.

De zogenoemde “Tweelingziel” leeft in jou! Ongeacht of je nu een essentiële andere hebt ontmoet of niet. Deze liefde leeft in jou en wil graag tevoorschijn komen in de meest mooie en krachtige expressie van wie jij bent. Dan kan het niet uitblijven dat deze energie gedeeld wordt en zijn vruchten afwerpt!

Ik wens je een mooi leven toe, gewoon omdat dit jouw geboorterecht is!

https://www.personalsoulscript.com

info@personalsoulscript.com

https://www.facebook.com/PraktijkMarquesa/?ref=hl