Het proces het proces laten zijn

“De neiging om wilskrachtig te interfereren met processen die innerlijk hun eigen tijding hebben en op natuurlijke wijze de disharmonische aspecten balanceren die door de ontmoeting met je essentiële andere werden belicht, leidt uitsluitend tot een mentale benadering die verre van de frequentie van deze zielsbestemming ligt. Alleen jij bent van nature volledig afgestemd op wat nodig is, omdat jij als ziel hebt toegezegd om binnen deze kringloop van het aardse pad, het proces van zielsliefde te doorvoelen.

Hoe kan het hoofd het overnemen van dit fenomeen dat bestemd is om volledig te doorvoelen? Jij bent de ervaringsdeskundige door te ondergaan wat buiten je controle ligt, zodat controle plaats kan maken voor andere waarden. Niemand anders, alleen maar jij en degene waarmee je deze connectie aards verfijnt, omvatten alles wat er nodig is om dit proces vruchtbaar te voleindigen. Alle handelingen, algemeen geaccepteerd of niet, alle emoties, algemeen geoorloofd of niet… alles wat zich kenbaar maakt, is nodig om de transitie te kunnen maken die jou terug naar jou brengt en eenmaal daar aangekomen is liefde geen verlangen meer, maar een staat van zijn waarin separatie geen betekenis meer heeft.

Geef derhalve jouw autoriteit niet weg aan derden die een eigen pad te bewandelen hebben, zelfs wanneer de wanhoop en het verdriet je diep verscheurend treft. Er is alleen sprake van liefdevolle ondersteuning in deze vaak heel moeilijke bewustzijnsvorming en –verruiming, wanneer je inzicht wordt geschonken zonder sturing. De do’s en don’ts om zaken te bespoedigen zijn middelen om de illusie te versterken dat je de controle kunt behouden over iets waar je vanuit je persoonlijkheid totaal geen controle over hebt, omdat het goddelijk bepaald is. De ijdelheid der mensen….. doorvoelen is je recht.

De neiging om aan zogenaamde voorwaarden te voldoen die door zelf gekroonde autoriteiten in jouw gemoed worden vastgelegd om zodoende het verdere verloop van de ontwikkelingen tussen jou en je zielsliefde positief te beïnvloeden of te bespoedigen, getuigt van het volledig ontbreken van de afstemming die in jou geopend wordt door de weg die je innerlijk gaat afleggen, geleid door de zielsfrequentie zelf. Alleen deze weg leidt tot heling en tot inzicht.

Waak voor onwaardige gevoelens na een “specialistische” raadpleging, dat is nimmer de bedoeling! Schakel over op je eigen natuurlijke zijn waaruit te zijner tijd het weten uit naar voren komt, want daar bevindt zich de sleutel die van polariteiten complementaire delen maakt. Bewandel je pad maar met alles wat zich daarop presenteert en vertrouw op je geleiding. Je bent werkelijk niet alleen!En maak van je hart geen moordkuil. Deel met hen die wezenlijk met je meevoelen, zonder oordeel, zonder belerende stem.”

Maria Quesada

De volledige Soul Whispers zijn te lezen via de login pagina van www.personalsoulscript.com die toegankelijk is via een abonnement van jouw keuze.
Je kunt kiezen uit 3 soorten abonnementen: Goud (12 mnd / 35 euro) – Zilver (6 mnd / 25 euro) – Brons (3 mnd/ 17,95). Via je persoonlijke code krijg je direct toegang tot de Whispers
De abonnementen worden niet zomaar doorlopend verlengd, ze eindigen automatisch na de door jouw gekozen periode, tenzij jij aangeeft nog graag langer te willen blijven lezen.

*Als schrijfster van boeken over zielsliefde en als psycho-energetisch therapeute bied ik ondersteuning en begeleiding bij innerlijke processen die sterk transformerend zijn, zoals bijv. het zielsliefdeproces en met name tweelingzielliefde, zodat je de schoonheid en de kracht in jezelf kunt hervinden die door aangeleerde geloofssystemen en onbewuste patronen versluierd zijn geraakt. Mijn passie en kracht liggen bij het helpen verwijderen van de sluiers die jou in een illusie gevangen houden van jezelf. Alles in dit leven is een eeuwige herinnering…

https://personalsoulscript.com/

info@personalsoulscript.com

https://www.facebook.com/PraktijkMarquesa/?ref=hl