Het Pad van de nieuwe JIJ – Het belang van Clearing/Healing/Activatie

Ben je ook toe aan een energie update? 

Het resetten van je oude systeem en je ontdoen van negatieve energieen van jezelf, van je familie en je voorouders en van anderen die een grote indruk op je hebben gemaakt maar ook de energieen die je in je systeem bij je draagt vanuit je omgeving door hoe ze over je denken en wat er van je verwacht wordt en van alle rollen die je op je hebt genomen en die je bij je draagt op je schouders, in je lichaam en in je energiesysteem, en die als zwaar en moe en vervelend en onvrij aanvoelen. Het is net of je niet verder komt en dat is ook zo want negatieve energie kan zwaar wegen….

In onze DNA cellen liggen onze gedachtenpatronen en gewoontes opgeslagen en dit kunnen vastgeroeste patronen zijn die je belemmeren om te groeien en samen met de negatieve energieen kunnen ze zorgen voor emoties die je hoog kunnen zitten en die je zomaar opeens boos, huilerig of bang kunnen maken zonder dat je exact weet waar ze vandaan komen. Je projecteert dit nare gevoel dan op een ander en weet even niet goed waar je het zoeken moet. Je weet dat er iets staat te gebeuren in jezelf maar je kan er niet precies de vinger op leggen. Je wordt keer op keer getriggerd door je omgeving. Je bent bezig met je groei en wil dit ook graag maar toch lukt het je niet helemaal om het op te lossen omdat je niet bewust bent van waar je staat en waar je heen gaat.

Kan je een duwtje in de goed richting gebruiken? Een opschoning en upgrade van je energiesysteem? Een helpende helende hand? Wil je graag nieuwe inzichten en frisse nieuwe energie? Waardoor je kan oplossen in jezelf wat daar al zo lang vast zit???

Ook in het twinproces zijn dit krachtige energie opschoningen en activaties die je eigen proces ondersteunen en je groei versnellen naar een Hoger Bewustzijn en naar Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en de ander

HET PAD VAN JE NIEUWE ENERGIE

Op maandagavond van 22.00 tot 23.00, donderdagavond van 20.00 tot 21.00 of zaterdag van 12.00 – 13.00

Op afstand geef ik je in een uur tijd een energie upgrade, opschoning van het oude en invoeren van het nieuwe, terwijl jij zelf relaxed op de bank ligt met een prettig muziekje en een kaarsje voor jezelf en je hoeft niets anders dan alleen maar te ontvangen… Het loslaten gebeurt als vanzelf en daarna voel je je lichter en vrijer!

Stel je open voor deze mooie vernieuwende energieen die je helpen in je transformatie proces. 

Healingen : helen van oude wonden die van uit je jeugd of vanuit je vorige levens kunnen komen

Clearingen : diepe reinigingen van zware vastzittende energieen in jouw systeem

Activaties : het vernieuwen en verhogen van je energie frequentie wat je nieuwe inzichten en bewuste groei oplevert!

HOE KAN JE DEELNEMEN:

Je kunt hieraan meedoen door je in te schrijven voor een dag en tijdstip van jouw keuze. De reeks duurt 6 x een uur met daarna de mogelijkheid om te reageren via persoonlijke berichten. Geef je van te voren op via het inschrijfformulier en stuur me je foto toe.

Ik verbind me met jou en je Hogere Zelf tijdens deze healing/ clearing of activatie, waarin alleen gebeurt wat jouw Hogere Zelf toestaat en aangeeft waar jij aan toe bent om op te ruimen en te helen of waar je je bewust van mag worden.

Naderhand stel ik je in de gelegenheid om je ervaringen met mij te delen via messenger, mail of whatsapp.

PRIJS: Investering in jezelf voor deze reeks van 6 healingen & clearingen & activaties is 50 euro

Van sommige activaties stuur ik je een ondersteunende video toe waardoor je de activatie of clearing ook bewust kan volgen en voor je zelf nogmaals kan herhalen indien nodig.

Het is goed om je energiesysteem helder en schoon te houden en up te graden zodat het leven vloeiend kan verlopen zoals het in jouw eigen Hogere Plan geschreven staat. Een herhaling van een clearing of healing is altijd mogelijk en nuttig.

Voor meer info: http://www.zielherinnering.com/page/pad-van-je-nieuwe-energie

https://www.facebook.com/zielherinnering/?fref=ts

Ervaringen Diana:

5 september 2016 Clearing en Healing:
Veel energie, pulserend gevoel, af en toe weggevallen en mijn hart ging te keer. En voelde me daarna lichter en heel relaxed.

12 september 2016 DNA Activatie:
Ik voelde mijn linkerbeen bewegen en tegelijk iets aan die kant in mijn zij. Voelde wat in mijn hartchakra bewegen. Verder overal energie.
Voelde me na afloop heel relaxed.

19 september 2016 Ascensie activatie voor je groeiproces om je systeem te upgraden en trilling te verhogen zodat je bewustwordingsproces soepeler en sneller gaat:
Wat ik gevoeld heb is mijn 4e en 3e chakra en ik ben nog in slaap gevallen.

26 september 2016 Angel light healing:
In het begin hoorde ik een raar gezoem in mijn linkeroor, was gelukkig snel weg. Heb iets voelen samentrekken in mijn rechterknie en later bewoog mijn linkerknie een stukje omhoog. Ben het laatste kwartier in slaap gevallen.

3 oktober 2016 activatie van de ANTAKARANA
Mooie healing. Voelde ff stekende pijn in mijn rechterknie en later mijn voet bewegen. Daarna veel energie overal. Dan weer alleen in mijn hartchakra en 2e chakra, dat heeft een paar keer afgewisseld. In de 2e heel veel energie. Ook een paar keer veel energie in mijn benen. Aan het eind leek het alsof er energie vanuit mijn 1e chakra helemaal naar boven ging en werd het even heel helder. Dat was heel bijzonder.

10 oktober Ascensie activatie voor je groeiproces om je systeem te upgraden en trilling te verhogen zodat je bewustwordingsproces soepeler en sneller gaat:
Wat ik gevoeld heb is mijn 4e chakra en mijn 2e en op een gegeven moment vanaf mijn middel lichte trilling naar mijn onderbenen. Heb wel een paar keer doorstroming in mijn benen gevoeld.

Enkele reacties van deelnemers na een clearing, healing of activatie:

* ik kan steeds meer voelen en het contact met alles om me heen is nu veel sensitiever en liefdevoller,  mijn senses zijn weer geopend. Ik voelde dat er gewerkt werd aan een nieuw en constructiever overtuigingssysteem van mijzelf

* Ik weet nu zelf hoe ik de entiteiten kan wegsturen!

* Dat was heel sterk, heftig en waardevol, het waren allemaal ervaringen die langskwamen

* Ik heb er energetisch weer veel van opgepikt, een paar flashbacks gehad van mezelf als baby en vanuit vorige levens

* De energie gaat steeds meer omhoog en wordt steeds sterker, alles komt los

* Ik zie nu steeds duidelijker hoe ik in mijn situatie verstrikt geraakt ben

* Ik voelde verdriet op een diep niveau en daarna kwam er troost alsof ik gewiegd werd door een Moederlijke energie

* dit werkt heel goed, ik kreeg allemaal mooie herinneringen en de slechte zijn verdwenen

* Ik voelde veel energie, pulserend gevoel en af en toe ben ik in slaap gevallen en mijn hart ging te keer

* Ik voel nu hoe de energie vast zat in mijn lichaam en hoe ik verstopt geraakt ben ik voel me nu veel vrijer