Gemak van hereniging voor Twin Flames

Toen Twins voor de eerste keer bij elkaar kwamen, vonden ze dat de intensiteit van hun verbinding te veel was voor één of beide om te hanteren, wat resulteerde in een scheidings periode, ontworpen om te dienen als een ‘energieke bufferzone’, terwijl beide tweelingen zich richten op hun eigen huishoudelijk werk. De reden dat dit gebeurt is: omdat Twins nauwkeurig energieke spiegels zijn, die elkaars ego overtuigingen en wonden naar de oppervlakte brengen voor genezing en transmutatie, en hoe meer intern werk ze hebben te doen, hoe ‘sterker ze elkaar triggeren, en elkaar energetisch afstoten. Zodra Twins volledig hun interne werk gedaan hebben, verschuift hun energie en ze beginnen ze elkaar aan te trekken, tot dat ze een staat van harmonisering bereiken die de fysieke reünie ondersteunt.

In het verleden was het wat moeilijk voor Tweeling Vlammen om zich makkelijk te herenigen: omdat de ‘Oudere Twins’ binnen kwamen met een hoop karmisch werk dat moest worden afgerond voor de reünie, evenals een enorme hoeveelheid energie, voor transmuteren van de lager vibrerende energieën van aarde in een hogere liefdes trilling, zo dat de planeet en de mensheid samen konden opstijgen.

Nu we opvaren naar een hogere dimensie, zijn de dingen veranderd als het gaat om reünie van Twins en opstijging in het algemeen. ‘Nieuwe Twins’ hoeven niet zo te worstelen als in het verleden, ze gaan makkelijker door hun stadia van groei heen, met veel meer gratie en gemak: omdat de ‘oude Twins’ de weg voor vrij maakten, door het veranderen van de planeet naar een energieke trilling. Deze ondersteunt en versneld het ruimen en genezen van ego’s. Dit betekent, ‘Nieuwe Twins’ zijn in staat om sneller door hun spullen te werken, en herenigen met veel meer gemak dan ooit tevoren. Zij die hun innerlijke werk voor de bijeenkomst hebben gedaan, hebben een scheidings periode helemaal niet nodig, die ontmoeten en gaan simpel over naar een complete reünie.

Het is belangrijk om te weten dat er een Goddelijk doel is om Twins fysiek te herenigen en dat de reünie niet alleen een dwaze romantische ontmoeting is die genegeerd moet worden als de omgevings omstandigheden niet worden ondersteund door onze ‘logische’ menselijke gedachten, Wanneer tweelingen fysiek samen zijn is hun gecombineerde energie zeer krachtig en ze veranderen de wereld alleen al door samen te zijn en straalt hun liefdes energie naar buiten, dit heeft effect op alle en iedereen om hen heen op grote afstand. Het werk dat de ‘Oude Twins’ hebben gedaan in ‘verenigd scheiding’, is om de collectieve energieën van de Aarde te transmuteren en te verhogen, dit is niet te vergeleken met waar een tweeling toe in staat is als ze fysiek worden herenigd.

Twinflames zijn bedoeld om samen te zijn, fysiek; Als ze beide geïncarneerd zijn tijdens dezelfde levensperiode en elkaar ontmoeten, dan zijn ze voorbestemd om mee te doen in de fysieke en de Goddelijke timing om de wereld te helen en de collectieve vibratie te verhogen, nog hoger als we doorgaan om te stijgen naar de 5de dimensie en verder. Als het gaat om een tweelingen die getrouwd is, de sleutel is om te leven in integriteit, niet om het huwelijk van je twin te verbreken, maar om te proberen de controle los te laten en geloof en vertrouwen hebben in het proces, of het nu jaren duurt, of een paar maanden om te herenigen. één of beide tweelingen getrouwd betekent niet dat ze niet voorbestemd zijn om samen te zijn en “op moeten geven” naar een reünie; Het betekent dat ze samen zijn met een soulmate of tweeling, welke nodig is voor hun groei op dat moment. U meer over een tweeling die getrouwd zijn met andere mensen door hieronder te klikken vinden. http://www.archeia.net/3d-false-perceptions-of-twin…/
Met grote liefde,

Ik ben Archeia Lady Faith

door Jennith Lynn

Bron: http://www.archeia.net/ease-of-reunion-for-twin-flames/