Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Voor veiligheidsredenen hebben we uw ip adres 84.81.56.39 bewaard.
Uw bericht wordt zichtbaar in het gastenboek na beoordeling.
Wij behouden ons het recht voor om te plaatsen, deleten of niet te publiceren.
15 berichten.
Corrie Corrie schreef op maart 16, 2018 om 1:33 pm:
Ik kwam gisteren 'toevallig' jullie website tegen en heb er al veel van gelezen. Ben onder de indruk van dit alles en voor mij ook heel herkenbaar. Ik ken mijn tweelingziel sinds 2012 en op het ogenblik zit ik in een moeilijke fase. Ben 46 jaar getrouwd maar van liefde is geen sprake meer. We zijn maatjes. Mijn leven staat volledig op zijn kop en van mijn twin hoor of zie ik ook niets meer, terwijl in het begin we een heel fijn contact hadden. Het was thuiskomen. Ik mis hem maar ben bang contact met hem op te nemen omdat ik dan bang ben dat hij wegrent, zoals hij al lang doet. Mijn man heeft waarschijnlijk beginnende dementie en ben ik onder behandeling bij een psycholoog. Er komt heel veel naar boven. Ik hoop dat mijn wens verhoord wordt en mijn twin gauw weer op mijn pad komt zodat ik met hem kan delen. Dat zou mij een stuk verlichting en rust geven.
Rinske Balsma Rinske Balsma schreef op juli 28, 2017 om 12:34 pm:
Ik voelde me weer zo vreemd vandag. Ook een beetje ziek met pijn in de benen, En een wat vreemde stemming, zoals die wel vaker is rond deze tijd van het jaar. Een aanvoelen en doorzien van beweegredenen, van dingen die gebeurd zijn. Even genoeg aan jezelf hebben. En dan is daar het bericht van de poortdag. Die van juli kloppen allemaal. Mijn dank voor het inzicht.
Christa Christa schreef op juli 18, 2017 om 4:58 pm:
Wauw...wat een herkenning. Tranen in mijn ogen. Ik besef nu pas heb...Ik begrijp nu pas onze intense connectie. Beide in een huwelijk maar niet met elkaar. Beide voelen we ons erg tot elkaar aangetrokken maar gaan er niet voor wat vanuit hem komt...En ja..ik weet het nu. Hij en ik..wij horen bij elkaar. Niet nu maar ooit...Wat ben ik dol op die man en wat ben ik dankbaar voor hem.
EnRose EnRose schreef op januari 31, 2017 om 10:00 pm:
Heel mooi! Een echte thuiskom website. Dank voor jullie werk hier. ❤
KateL KateL schreef op november 25, 2016 om 10:15 pm:
Wauw, bedankt voor deze website en alle info! Ik had niet bewust door dat ik mijn tweelingziel heb gevonden, al voelde hij wel als 'de juiste'. Maar ik was heel erg in de war omdat het zo onlogisch leek. Ik wilde het niet weten omdat ik dacht dat het heel naar zou zijn om je tweelingziel te ontmoeten en dat je nooit bij elkaar zou kunnen komen, wist er niet veel vanaf. Maar dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn. Ik heb me beseft dat wij wel (weer) bij elkaar gaan komen en de wereld mooier gaan maken. We zijn nu al een geweldig team en ik voel hem bij me. Het pijnlijke proces is het ontzettend veel waard geweest! Alle kwartjes zijn gevallen dankzij deze info, alles wat ik dacht en voelde, alles aan tekens van het universum die ik heb gezien komen allemaal overeen met wat ik hier heb gelezen. Het klopt eindelijk! Ik vind het nog steeds zo moeilijk om te geloven, maar ik blijf deze weg volgen en het lukt me beter dankzij jullie tips. Bedankt!
Daan Daan schreef op juni 28, 2016 om 9:57 am:
Dit is een warme verwelkomende website. Op deze website komen voelt als een warm bad. Veel en duidelijke informatie maar wel overzichtelijk geplaatst. Complimenten voor de 2 beheerders Diana en Henk.
San San schreef op juni 13, 2016 om 1:17 pm:
Fijne duidelijke site welke precies het proces weergeeft. Helaas een moeizaam en voor de buitenwereld niet te begrijpen proces. Dit pad is zwaar... maar ik zou het ook niet willen hebben gemist. Heb het vaak geprobeerd te beredeneren... of te begrijpen. Maar dat is niet mogelijk. De liefde is er. Altijd. Toen ik zag ik mij in de spiegel van jij.
Ladybug Ladybug schreef op april 25, 2016 om 4:31 pm:
Lieve mensen, wat een fijne site met zoveel wijsheid, herkenning en inspiratie. Ik vind hier veel antwoorden over dit ongelooflijk mooie maar ook zware proces. Wanneer je zo'n diepe zielsliefde kan voelen. En je lessen hierin je eigen licht vragen. Veel licht en liefde voor iedereen die dit pad van tweelingzielen bewandeld.
JLo JLo schreef op februari 29, 2016 om 11:09 am:
Dankzij deze site vind ik in dit zware traject veel wijsheid en kracht.
Sandra Vink Sandra Vink schreef op februari 20, 2016 om 10:12 pm:
Vind dat jullie de site heel mooi en helder in elkaar gezet hebben. Hoe meer mensen toegang krijgen tot de juiste antwoorden hoe beter dit is. Het is een boodschap die de wereld in mag en hoe meer mensen zich hiermee bezig houden hoe beter het is. Ga zo door lieve mensen. Ben zelf ook met mijn eigen site bezig, dit gaat meer om mijn eigen ervaringen m.b.t. mijn tweelingziel proces. Maar doe dit rustig aan. Het tweelingziel pad gaat immers ook niet van de een op de andere dag. Ik wil iedereen veel liefde, wijsheid en kracht wensen op het te bewandelen pad.
Gerda Gerda schreef op januari 29, 2016 om 11:20 am:
Mooie heldere site vooral als je "beginnend" bent met het zoeken naar info over LIEFDE in hoofdletters..ook goed te lezen op je iphone. Bewondering heb ik voor degene die doorgaat met haar/zijn leven zonder het fysieke contact!
Jacqueline Jacqueline schreef op januari 26, 2016 om 10:48 pm:
Een mooi website met echt superveel leuke en boeiende informatie. De meditaties zijn een mooie aanwijzing. Aanpassing geeft een zachte energie.Liefs
Resh Resh schreef op januari 1, 2016 om 7:23 pm:
Wat een mooie site zeg, en ik krijg echt alleen maar antwoorden op al mijn vragen!! Bedankt! Ik kan nu ook meer bewuster loslaten en groeien! En weten dat we, als de tijd zover is, bij elkaar zullen komen!
Henk Henk schreef op november 16, 2015 om 11:30 am:
Ik vind dat de site mooi is, en er al een hoop informatie voor handen is. 🙂
monia monia schreef op november 15, 2015 om 5:54 pm:
Hoi hoi Diana, Dat heb je super mooi gedaan , erg interresant. Groetjes Monia