Focus steeds weer terugbrengen naar jezelf

Het is heel belangrijk om de focus steeds weer terug te brengen naar jezelf en wat je innerlijk voelt, want te veel toegeven aan je angst voor verlies waardoor je controle gaat uitoefenen op het mogelijke doen en laten van je twin of geliefde, kan het proces onnodig veel zwaarder maken. Het is beter te investeren in jezelf dan wanhopig uit te zoeken waar en met wie de ander zich bevindt op zijn punt van ontwikkeling.

Door de ervaringen in relatie tot die essentiële andere word je continu uitgenodigd om steeds meer op je innerlijke navigatiesysteem te vertrouwen, dat overigens dan pas helder werkt als je onderscheid kunt maken tussen de stem van liefde die je vult met vertrouwen en een overgave aan wat is, en de stem van angst die wensen najaagt die niet verankerd zijn in het hart.

Niets is wat het lijkt te zijn! Breng de twee werelden samen en maak van iedere nieuwe dag een eerbetoon aan het leven zelf, waardoor je je niet meer van slag laat brengen door bijv. momentopnames op Facebook.

Laat de ander vooral doen wat hij/zij denkt te moeten doen. Niets of niemand is het waard om jouw leven voor in de wachtstand te plaatsen, zelfs je twin niet. Het leven heeft mooie plannen met jou, dus hop hop hop deel jouw energie maar volop!

‪#‎illusies‬ ‪#‎tweelingzielen‬ ‪#‎liefde‬ ‪#‎bewustzijn‬ ‪#‎humor‬

tumblr_nzsjkchjD21rddpd3o1_250

https://www.personalsoulscript.com/

info@personalsoulscript.com

https://www.facebook.com/Soul-Whispers-by-Maria-Quesada-792822894104245/?ref=hl