Een springplank naar Hogere Liefde

13 maart 2016

Gedurende vele incarnaties zijn ziels-geliefden (en voornamelijk Tweelingzielen) gewend geraakt aan 3 dimensionale relaties, aldus; het verkennen van de vele (‘lagere’) aspecten en nuances, energie en dynamiek in dualiteit (“het individualisme”).
Dit was overigens een noodzakelijke ontwikkeling in het Vissentijdperk. Want daar waar Boeddha in het Ramtijdperk (rond 400 voor Christus) het omzetten van intelligentie tot wijsheid belichaamde, maakte Christus het tot zijn missie om emotie te transformeren in liefde. Tevens ‘leerde hij’ ons om ‘onze naasten lief te hebben, gelijk aan onszelf’; een baanbrekende boodschap (voor die tijd).
harten-2012-staand-def-8_resizedNu aan het einde van het Vissentijdperk weet je (intussen), vanuit je Hogere-Zelf, dat de ziel een gevangene was van de persoonlijkheid. Met als gevolg; afgescheidenheid.
De beperkte en egoïstische visie van de persoonlijkheid heerste over de ruime en altruïstische visie van de ziel. Niet voor niets noemen verschillende geestelijke zienswijzen, waaronder die van de Maya’s, deze eeuwen ‘The Dark Ages’.
Het was (is) ‘vechten tegen de duisternis’.

Wat was nu de opdracht van Tweelingzielen in het Vissentijdperk?
Zij ‘moesten’ hun verlichte DNA zien te behouden, terwijl zij in 3 dimensionale relaties verkeerden. Desondanks bleven ze bepaalde patronen (toch) herhalen en werden zij (deels) onderworpen aan eindeloos gebruik- en misbruik van hun Liefde.
Nu mag dit, in het Aquariustijdperk, worden opgeruimd, door (allereerst) de innerlijke overtuigingen, ziels-herinneringen en vervolgens de familielijn te helen.

We staan (dus) écht aan de vooravond van een werkelijke doorbraak.
De tsunami is nu al voelbaar, maar…. degenen onder ons die nog steeds het ‘oude’ in stand proberen houden zullen zich ziek voelen, ongemakkelijk, niet verbonden, in pijn zitten, of zich over het algemeen ‘vreemd’ voelen. Zij zullen voelen dat ze iets missen.

De rol van Tweelingzielen in het Aquariustijdperk!
Tweelingzielen zijn als groep overeengekomen om (vrijwillig) naar de Aarde te komen om 5D energie te ZIJN; Twins zijn de Nieuwe Blauwdruk van Hogere Liefde en Partnerschappen. 
Tweelingzielen dragen deze Waarheid in hun energie en zij zijn het gloednieuwe Menselijke Lichtlichaam, in een levend ‘Herenigd en Herrezen’ gedaante.
Een heel belangrijk aspect van het Nieuwe is dus jouw Menselijke Lichtlichaam, welke de versneller zal worden van Nieuwe Mogelijkheden, Verbeteringen – die jij en jouw Tweelingziel hebben vergaard tijdens jullie (innerlijke) reis, meestal in gescheiden ervaringen.

Hogere Liefde kan niet huizen in een donkere en zware trilling.
Er is niet langer een noodzaak voor weerstand, verdediging, intimidatie, vergelding, een kleine tiran syndroom, dominantie, angst, slinkse manipulatie. Of ineenkrimpen, vermijden, wegrennen, zichzelf verbergen.
Als jouw geliefde zich hier (toch) nog aan vasthoudt, weet dan, dat hij/zij enorm worstelt en diep vanbinnen voelt dat dit niet langer vol te houden is – ongeacht wat voor (een oude, achterhaalde) vertrouwenskwestie het ook omvat.
HET ZAL HEM/HAAR (NU) OOK PIJN DOEN.

Iedereen wil zich veilig en geliefd voelen en dit zal in ieder zijn/haar bewustzijn geïmplementeerd worden. En dus zullen de scheppers van de 5D liefdesenergie de Nieuwe Verbinding aangaan, in de juiste trilling en energie.
Tweelingzielen zijn de personificatie van 5D Ziels-Eenwording!
Deze roeping/missie overtreft alle eerder geïncarneerde 3D levensgebeurtenissen en relaties.
ECHTE, WARE EN WEDERKERIGE LIEFDE is bestemd om er uiting aan te geven, om met en bij elkaar te zijn, in een Heilige Seksuele SAMENSMELTING.

Twinflame

Goodbye Vissentijdperk – Hello Aquarius: je zult in de lijn naar de toekomst op een compleet nieuwe manier de liefde ervaren/bedrijven.
Alles wat je hiervoor nodig hebt ligt in jezelf. Je bent de Vrouwelijke en Mannelijke energie, waardoor de samensmelting en eénwording bewerkstelligd kan worden.
Je hebt waarschijnlijk al ‘aan den lijve’ ondervonden dat de verschuiving van de 3e/4e dimensie is overgegaan naar het huis van de 4e/5e dimensies, en verder.
En dit mag je ook voor anderen bewerkstelligen.
Ja, dit alles is een proces, want degenen die de lagere vibrationele (en/of negatieve) kwesties en worstelingen nu nog ervaren, zullen deze verandering werkelijk (gaan) voelen.

Jij als de bewuste hebt (al) zoveel werk verricht om jezelf voor te bereiden, terwijl je in afwachting was/bent van jullie fysieke hereniging (Eenwording) waardoor jij je(zelf) soms volledig verloren hebt gevoeld, omdat je Twin in een andere 3D relatie, huwelijk, of in een ander minder wenselijke situatie zit/zat.
Je hebt waarschijnlijk ook al veel ondernomen, zoals Yoga, Reiki of Meditatie, oude helingmethodes en reinigingen. Oké, het helpt misschien wel, maar het kan je geen complete heling bieden. “Lineaire Tijd’ readings (van paragnosten/mediums) kunnen jou tijdelijk duidelijkheid en/of inzichten verschaffen, maar dat ‘helpt’ enkel vanuit het 7e chakra, echter zijn we inmiddels wezens met 13 chakra’s!
Het is nu tevens schadelijk om de koorden door te snijden, op het oude niveau. In het bijzonder schadelijk voor de Blue-ray Tweelingziel, die een 5D energie lichaam heeft en voor wie het bedoeld is dat ze samensmelten met hun andere helft.

Je kunt enkel alles openen en helen met je andere helft, jouw harmonische match, jouw geliefde Twin!

Onvolledige en/of slechte heling-methodes zullen alleen tot op zekere hoogte werken, ze zullen feitelijk pijn doen.
Net zoals dat geldt voor een aantal ‘koppige’ Tweelingzielen, die de leegte vullen met een vriend(in) plus, in een huwelijk/relatie met een soulmate blijven hangen, nog (meer) kinderen op de wereld te zetten, afleiding zoeken of zich inlaten met verslavingen.
Het zal bijdragen aan een zware karmische last, ten bate van hun eenwording, in plaats van heling en bevrijding, daar waar het NU echt tijd voor is.
Nogmaals, een lagere trilling KAN NIET HUIZEN in HOGERE LIEFDE.

Hoe sluit je de kloof?
Ik persoonlijk deed dit door continue te zeggen: “Liefde Overwint Alles”.
Ik heb gemediteerd, vroeg het mijn gidsen, vroeg het mijn geliefde (energetisch), vroeg het aan mijn Lichtlichaam. Wanneer ik iets zorgwekkends op het nieuws zag, forceerde ik mezelf om niet van slag te raken en ging ik door met mijn innerlijk werk, in kalmte, in innerlijke vrede. Ook wanneer er een fikse rekening kwam, belastingen betaald moesten worden, moest dealen met onbegrip en twijfel vanuit mijn (in)directe omgeving,  wanneer ik onenigheid met geliefden ervoer.  Zelfs toen ik mijn baan bij de televisie verloor herinnerde ik mij eraan dat alle kracht in mijzelf zat.
Voor degenen die het niet weten, ik zit nog steeds in separatie, of beter gezegd, in een proces van hereniging, maar zonder het gevoel steeds ‘dood te gaan’.
Dit is de Weg en het Gevecht van de Ultieme Geliefden!

Jebental1Een reminder:
♡ Jij bent de bron van LIEFDE
♡ EÉN ziel in 2 lichamen
♡ JIJ CREËERT ALLES TEZAMEN met jouw TWIN
♡ Je bent niet ALLEEN, je bent AL-1!

Herinner je maar wie jullie werkelijk zijn, herinner je maar waarom jullie tegelijkertijd in dit Aquarius Tijdperk zijn geïncarneerd. Jullie hebben alles in jullie om jezelf te kunnen helen, incluis de pijn en de ‘emotionele’ schade die jullie ooit (ook door anderen) is aangedaan.

Tweelingzielen zijn tenslotte niet geïncarneerd om (weer) te strijden.
Zij zijn hier om zichzelf en de waarheid te ontvangen!
De oplossing is dus niet om jezelf te blijven verbannen naar die lage (3D) trilling; een verborgen liefdesrelatie onderhouden, genoegen nemen ‘little touch’s and go’s’, of om diepe emoties te ervaren zoals schuld, boosheid, angst, met de andere helft van de ziel!

Het gaat hier om de HOOGSTE, meest HARTSTOCHTELIJKE, HEILIGE, WAARHEIDSGETROUWE, SUBLIEM INTIEME, SEKSUELE EVARING van ECHTE, WARE EN WEDERKERIGE LIEFDE.

Namaste, Caroline

https://heart2get.wordpress.com/

http://www.tweelingzielen.cc

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts