Een ‘nieuwe’ vrije-vrouwelijke energie

24 juni 2016

Al weken probeer ik de juiste woorden te vinden voor de huidige vrouwelijke energiestroom die de mannelijke energie verpletterd. Het is een immense (liefdes)stroom waarin velen van ons oneindige vrijheid (mogen) ervaren, in de diepere connectie met het Zelf en de ‘vrouwelijke’ tegenhanger.
IMG_7624 Ik schreef afgelopen week op mijn Facebookpagina Warrior of Love – Carma Coaching het volgende: De tweelingziel verbinding is voor mij een reis van de ziel en mijn hart…..
Mijn etherische dubbelganger, spirituele Twin heeft mijn vrouwelijkheid geïnitieerd.
Niet lichamelijk, wel vanuit energie en licht. Een persoonlijk bericht aan mijn geliefde, vanuit volledige overgave en respect voor zijn aandeel in mijn transformatieproces: “Voor mij als vrouw, die jou compleet van hoofd tot teen liefheeft, is dat gek! Omdat ik volledig in verwondering verkeer door de diepe en
intense liefde die ik voor jou voel. Maar ik begrijp mijn/onze missie nu wel; anderen mogen ondersteunen in de reis naar henzelf; de hogere realmen. Onze alchemie is de allerhoogste liefdeskracht. 

En nu, terugkijkend op onze liefde, jaren geleden, toen we samen waren, in vlees, heeft het iets bitterzoet. Jouw liefde en zachtheid zal mij altijd blijven voeden en opvullen, maar de bitterheid van onze scheiding zal er ook altijd zijn!

Mijn ultieme geliefde, ik adoreer je.
Mag onze verbinding anderen raken en tranen van ontroering brengen. Laat ons heilige huwelijk een voorbeeld zijn hoe werkelijke, ware liefde zich manifesteert.

Ik houd van jouw bereidheid om de donkere en gevaarlijke afgronden te trotseren zodat jij door de portalen heen kunt breken, met mij aan je zijde.
Jouw integriteit en verheerlijking blijft (in mij) stralen en jouw lied galmt door de eindeloze gangen der liefde.

Dank voor jouw initiatie en voor de vrouw die (jou) waarlijk liefheeft.
Voor mij blijf je altijd dat kleine jongetje welk gezicht ik nooit zal vergeten, degene waarbij ik mij geen vreemde voelde, degene die mij met zijn ogen beroerde en waarbij ik voelde: IK BEN THUIS. Degene waarvan ik wist: JIJ BENT DE ANDERE HELFT VAN MIJ. Mijn Tweelingziel, mijn maatje, inspiratiebron en kracht…..
Je bezingt mijn hart.
Je bent de stem van mijn ziel.”

Hiermee zeg ik eigenlijk liefdevol ‘gedag’ tegen ‘onze’ 3D connectie waardoor de 5D poorten zijn opengaan, maar onderschrijven waarom dit gebeurt, dat kan ik eigenlijk (nog) niet goed, zoals tevens summier omschreven ten tijde van mijn laatste webinar, dd 21 juni jl.
Ik quote: “Ik gun het jullie (ook) zo om de vrijheid in te stappen. Om te denken/voelen: Ik ben verlost, ik heb het zwaarste stuk gelopen, ik weet wie ik ben, ik weet waar ik voor sta, ik weet dat ik liefde ben en mag rondstrooien. Ik weet dat vrijheid is wie ik ben, waar ik vanuit gemaakt ben, en dat ik hier ben om broederschap de wereld in te duwen. Dat ik hier ben om een bijdrage te leven aan de Nieuwe Gouden Aarde, om innerlijke vrede te ervaren en mensen hierop te wijzen – om een voorbeeld te zijn. Om naar vreemden te lachen, om naar (wereld)vrede toe te werken. Om iedereen naar je toe te trekken vanuit liefde – ongeacht leeftijd, afkomst, ras en/of geloof, wetend dat een ieder gelijk is. En om de vrouwelijke initiatie nu ook in de praktijk te gaan brengen, en dat betekent ; accepteren, het aangaan. Aldus, om je vrouwelijkheid in te zetten zodat je alles (wat hierboven beschreven staat) ook werkelijk kunt bewerkstelligen. En als er iets is wat jij als vrouwelijke energie kunt doen, is om te voelen en in te zien dat iedereen gelijk is, en om iedereen, net name jezelf, met liefde en respect te behandelen. Los van wat je Tweelingziel of Soulmate doet of niet doet, zegt of niet zegt, want niets of niemand kan jou meer emotioneel raken en/of je schade berokkenen, want je bent geïnitieerd. Wij (vrouwen) mogen uit onze angst(en) herrijzen, zoals de feniks uit de as” 
IMG_7625
Aldus, we zitten (inmiddels) in de 5D belevingswereld, we’ve arrived. Hoe, waarom en wanneer dit is gebeurd? I don’t have any clue. Ik probeer uit alle macht contact te maken met de spiritworld, maar  ontvang – tot op heden – weinig tot summiere informatie, kan het enkel voelen. En het is zo groots, dat ik alleen maar kan zeggen dat we nu RUIMTE, VRIJHEID, GELIJKHEID, BEGRIP EN TOLERANTIE  in onze connecties (met anderen {soulmates}) ervaren en het is lastig om dat ineens in de praktijk te (moeten) brengen. Omdat je eigenlijk niet ‘weet’ hoe het allemaal ‘werkt en wat er nu eigenlijk van je verlangd/verwacht wordt’. Ook kom jij je eigen angsten als nooit tevoren tegen.
Maar in deze (nieuwe) connectie stimuleer je elkaar, je biedt elkaar steun en kunt een sfeer scheppen waarin je vanuit het diepst van je hart de ander zijn/haar levensstijl, succes en plezier gunt.

Je bent de brenger van het licht, de liefde, je bent evenwichtig en je weet dat jouw (inmiddels afgeronde) transformatieproces (nu) vruchten zal gaan afwerpen.
Je bent (de) Voeding, je kunt een vriend en helper zijn (ook voor diegenen die nog in duisternis leven).

Je bent een vrijgevige, minzame, gepassioneerde, joviale en genereuze spirit die vrijelijk liefde mag en zal ervaren,  in volledige vrijheid en onafhankelijkheid. Enjoy the ride.

Namaste, Caroline

https://heart2get.wordpress.com/

http://www.carmacoaching.nl/index.php

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts