Diana Rozemeijer

Voor vragen, adviezen en inzichten ben ik bereikbaar op 0909-7000 000 Box 439 via Top Consulenten
Meestal aanwezig op maandagmiddag t/m vrijdagmiddag, zondagmiddag.
Dinsdagavond, donderdagavond en zondagavond.

Om te zien of ik bereikbaar ben, klik op de link:  TopConsulenten

Of maak een afspraak via Prakijk Diana (mijn website over zielsverwanten en healing)
https://praktijk-diana.nl/tarieven/

Mijn facebook pagina Praktijk Diana

Zielskracht Coach – Heldervoelend – Helderwetend – Tweelingzielen/zielsverwanten – Transformatieprocessen – Healing op afstand (ook dieren) – Lenormandkaarten – Osho Zen Tarotkaarten – Kundalini Reikimaster – Diverse cursussen gevolgd om mezelf te ontwikkelen.

Ik zie het als mijn missie om o.a. zielsverwanten/tweelingzielen te begeleiden, tevens bewustwordingsgesprekken te voeren. Ik geef ook healings op afstand (ook aan dieren). Zeker de moeite waard om te ervaren wat een healing voor jou kan doen.
Ook voor een kaartlegging kan je bij mij terecht. Verder heb ik de kaartensets: het Orakel van de Eenhoorns en de Engelen en Romantiek orakelkaarten van Doreen Virtue. Met de Wet van Aantrekking ben ik ook bekend en kan jou daarin de nodige tips/adviezen geven.

Sinds oktober 2012 zit ik zelf in een tweelingziel(transformatieproces). Gedurende dit proces kwam ik veel uiteenlopende uitdagingen tegen. Het gemis wat je voelt en ook weer over gaat. Het aantrekken en afstoten. De ander die jou raakt in de stukken die nog geheeld mogen worden. Dat is niet altijd even fijn. Hoe verder je in het proces komt, hoe meer je zal zien dat je bent gegroeid en steeds dichter bij jezelf komt. Alles wat ons is aangeleerd mag weg. Dat is niet wie wij zijn.

Door deze ervaring kan ik jou helpen om jouw vragen te beantwoorden, adviezen en/of inzichten te geven. Ook als je van gedachten wil wisselen over dit onderwerp ben je bij mij aan het goede adres. Als je iemand hebt ontmoet met wie je een zielsconnectie hebt, dan kan het zijn dat de omgeving niet altijd begrijpt waar je doorheen gaat. Dan is het fijn om met iemand te kunnen praten, die snapt waar je door heen gaat en wat je voelt.

Bij het transformatieproces gaat het in de eerste plaats om weer onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

Door de hedendaagse grote veranderingen wereldwijd, transformeren we nu wel heel snel naar een nieuw tijdperk. De jaren 2020/2021/2022 zorgen daardoor voor roerige tijden, wat onzekerheden, angsten, onrust of boosheid kan teweegbrengen. Ik overzie het geheel en weet wat het doel is van deze beweging, waardoor ik voor jou de juiste persoon ben om je helderheid te geven.

Lieve groet,
Diana

Cursussen:
– Reiki 1 en 2 in 1999/2000
– Stroomtaal bij Carmen de Haan
– Je kunt je leven helen bij Carmen de Haan
– Intuïtieve ontwikkeling Dora Vermanen 2011
– Back to Basic bij Dora Vermanen 2011
– Soul Searching bij Dora Vermanen 2011
– Miracle of life bij Dora Vermanen 2011
– 5 daagse Omega Deep Trance Healing Training bij Roy Martina 2011
– Intuïtieve ontwikkeling bij Samra Filurija 2012
– Kundalini Reiki Master bij Marlon Brammer 2014
– Zielskracht Coach bij Life and Work coaching en training, Annemarie Sips 2016

Hieronder een paar reviews van Cliënten:

Dankjewel weer voor de fijne healing lieve Diana! De dieren en ik zijn tijdens de healing in diepe rust verzonken in onszelf. Heerlijk!!!  Veel liefs

******************************************

Na eerst op maandagavond te hebben deelgenomen aan de gratis healing waarbij veel gevoeld mocht worden had ik donderdag een telefonische reading met Diana.
Diana bevestigde veel van wat ik zelf al meende te voelen. Het was heel fijn om met een ervaringsdeskundige te sparren over de uitdagingen die een zielsconnectie meebrengt. Diana is een expert op dit gebied en haar inzicht en advies hebben mij weer een stukje verder geholpen met mijn pad en waar ik nog iets mee mag. Dankjewel lieve Diana en fijn dat je met jouw wijsheid en ervaringen lotgenoten een hart onder de riem wil steken.

******************************************

Wauw, wauw, wauw. Wat een bijzonder liefdevol consult. Ik ben hier zoveel wijzer van geworden, heb een hele andere kijk gekregen op mijn situatie. Veel stof tot nadenken en tips om te lezen. Echt geweldig. Dank je wel lieve Diana, ik vind jou echt aanbevelenswaardig. ThanXxx

******************************************

Wijze raad en je hebt me weer met mijn twee benen op de grond gezet. K was gaan zweven door t contact met hem eerder. Ook dank je wel voor je steun betuiging omdat ik mijn lieve Indo heb moeten laten inslapen. xx

******************************************

Verhelderend, geruststellend, empathisch, respectvol gesprek gehad met jou. Ik kon eindelijk eens mijn diepste zorgen en bedenkingen kwijt zonder tegenspreking of kritiek (wat bij sommige anderen dus jammer genoeg wél gebeurt) en kreeg van jou eerlijke en leerrijke inzichten aangeboden. Je bent ervaringsdeskundige, dus er was veel herkenning. Praten met jou voelt als thuiskomen. Dat zei ik je ook. Jouw voorspelling klonk overtuigd en zuiver en verschilde niet van die van een even integere collega van jou met dezelfde specialiteit. Dit bracht rust. Je bent een echte aanrader voor zielsverwant-liefdes, wat niet van ieder ander medium kan gezegd worden. Je bent top in je vak. Dankjewel dat je je tijd aan ons, zoekenden, wil geven en je talenten met ons deelt. Groetjes, en heel zeker tot nog eens!

******************************************