De weg naar union, deel 1

4 maart 2020

Het blijft een raar fenomeen dat ’tweelingziel zijn’ en mijn mannelijke energie wil heel graag begrijpen hoe het nu zit en wat de (wetenschappelijke) verklaring is voor dit alles. Mijn vrouwelijke energie maakt het niet uit, die is okay met hoe het voelt. Maar goed, in dit blog wil ik graag wat van de achtergrond vertellen waar ik het meeste mee resoneer en zoals ik het ook ervaar in mijn connectie.

Wat zijn tweelingzielen?

Het zijn twee lichamen die één ziel delen. Nu delen we allemaal één ziel, zijn we allemaal deel van het kosmisch bewustzijn maar tweelingzielen vibreren op exact dezelfde frequentie. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht zijn beide delen compleet en niet slechts een halve ziel. Het is een goddelijke connectie van de ziel die elkaar perfect complementeren.

Om als één ziel te kunnen opereren in het fysieke zijn twee lichamen nodig die elkaars polariteiten vormen; yin-yang. In Divine timing worden de zielen bij elkaar gebracht om door middel van kundalini-activatie te ontwaken uit de 3d illusie van afgescheidenheid. De vrouwelijke energie van de twee werkt meestal de patronen uit van de 3d illusie en heelt wonden om de weg terug te vinden naar de oorspronkelijkheid waarbij de heelheid en liefde wordt ervaren die we van oorsprong zijn. De mannelijke energie is vaak de trigger in 3d maar steunt en begeleidt de vrouwelijke energie vanuit de zielsverbinding. Als voornamelijk de vrouwelijke energie in balans is en alle bagage tussen de twee is opgelost, zorgt de magnetische energie tussen de twee, die gebaseerd is op pure liefde, dat de mannelijke energie weer aantrekt tot de vrouwelijke energie. Ik leg de nadruk op het in balans komen van de vrouwelijke energie omdat ik ervan overtuigd ben dat er maar één voor nodig is om beiden in balans te brengen.

In de quantum fysica wordt dit ook wel quantum entanglement genoemd. Het is een merkwaardig fenomeen waarbij twee deeltjes met elkaar verbonden blijven en de actie van de één het andere deeltje beïnvloedt. Ze blijven verbonden met elkaar, zelfs over grote afstanden. Als bijvoorbeeld het ene deeltje de ene kant op beweegt, beweegt het andere deeltje de andere kant op. Einstein noemde het: spooky action at a distance.

Die entanglement is ook terug te vinden in de Vesica Pisces;

In het universum is balans nodig om te kunnen creëren. We zien dit in het sub atomische deeltje van een atoom. De mannelijke protonen (met een positieve lading) verbinden zich met de vrouwelijke elektronen (met een positieve lading) op zoek naar balans.

De ringen zijn niet status maar vloeiend en bewegen zich afhankelijk van hoe de twins zich ten opzichte van elkaar gedragen. Bij conflicten gaan ze uit elkaar maar ze kunnen nooit breken.

Zoals net besproken bij de Quantum Entanglement gedragen de twins zich in tegengestelde richting. Zolang al die bagage zich nog tussen de twee bevindt, zal de één zich terugtrekken als de ander pusht. Ook wel bekend als de push/pull dynamiek tussen twins of de runner-chaser dynamiek. Dat is natuurkundig zo vastgesteld. Het is de “Divine truth of creation”. Zolang de energieën niet in balans zijn en de één meer duwt waardoor de ander trekt, kun je niet in harmonie in het fysieke zijn.

De bagage die de twins in de loop van hun leven hebben verzameld noemen we ook wel op angst gebaseerde gedragspatronen oftewel fear based (dit bekt net wat lekkerder). En dit is niet de energie waarop twins elkaar vinden en zoals we van nature zijn want we zijn liefde, oftewel vinden elkaar in love based energy.

De fear based energy bestaat vooral uit kernwonden zoals denken niet goed genoeg te zijn, niet te worden gezien door anderen voor wie je werkelijk bent, verlatingsangst, bindingsangt, faalangst. En uit deze angsten komen weer talloze emoties voort zoals boosheid, frustratie, depressie, pijn, verdriet, jaloezie, eenzaamheid, onverschilligheid, etc.

Je snapt wel dat dit soort patronen niet meegenomen kunnen worden in een union die gebaseerd is op echte liefde. En dus is met de ontwaking het proces gestart om deze wonden en gedragspatronen te helen en te transformeren. Eenmaal geheeld en getransformeerd ben je in balans, in evenwicht en word je niet meer getriggerd op deze pijnpunten. En dat is het moment dat de energie tussen de twins geneutraliseerd is en bij elkaar kan komen op een hoge frequentie.

De valkuil

Op een lagere frequentie kun je verzanden in enorme mindfuck en als je in je ego zakt is alles waar wat het aandraagt. Vanuit het standpunt van het ego heeft je twin je rot behandelt, negeert hij/zij je, kiest hij/zij niet voor jou, etc.

Je gaat geloven in het gedrag van je twin, daarbij komen emoties los en dit houdt de duwen- en trekkenenergie in stand. Het duwen én trekken is letterlijk een verslavende energie aan de fysieke werkelijkheid van je twin maar het is gebaseerd op angst, vanuit de dichtere 3d energie. Je herkent het waarschijnlijk wel: op het moment dat je twin uitreikt en zegt dat hij/zij van je houdt of je ziet iets op sociale media dat je de indruk geeft dat hij/zij los aan het komen is van zijn/haar partner, dan ben je de gelukkigste op aarde. Maar is het gedrag van je twin negatief dan zit je zo in een depressie. Het steeds zoeken naar een positieve bevestiging is het verslavende deel en maakt je volledig afhankelijk van de andere partij terwijl de fear based energy gevoed blijft. Het houdt je in de afgescheidenheid. Beide partijen kunnen dus niks doen aan het trekken en duwen tot het moment dat één van de twee zich bewust wordt van dit natuurkundige aspect en de dynamiek in balans brengt.

Je brengt je energie in balans door voor jezelf te kiezen. Dit doe je in 3d omdat dat de dimensie is waar het op uitgespeeld wordt. De eigenwaarde en eigenliefde en eenheid is er al in de hogere dimensies. Je zorgt goed voor jezelf, houdt van jezelf en zorgt dat je gelukkig bent in de wetenschap dat je al één bent met je twin. Alle gedachten en de daaruit voortvloeiende emoties naar je twin worden ingegeven door angst dus ben bewust hiervan en train jezelf niet aan hem/haar te denken want waar je aandacht naartoe, gaat ook je energie naartoe en daarmee wordt de duwen/trekken dynamiek in stand gehouden.

Ik weet dat het lastig is en sommigen willen het misschien niet horen maar je gaat een stuk sneller door je proces als je alle energie bij jezelf weet te houden en je je richt op je eigen heling. Dat betekent dus ook niet kijken op social media, langs zijn/haar huis rijden, je omgeven met zijn/haar familie of collega’s, berichtjes sturen, op 5d liefde sturen (is niet nodig, die liefde is er al), readingen over hem/haar aanvragen (wel als het over je eigen ontwikkeling gaat), etc.

Zoals ik in mijn vorige blog heb geschreven heb ik heel lang contact met mijn twin gehouden en dat heeft er alleen maar voor gezorgd dat we in een neerwaartse spiraal kwamen van angst, schuldgevoel, twijfel, stress. Het maakte me ontzettend boos, ik ging steeds meer pushen en hem verwijten. Sinds ik het contact heb geminimaliseerd heb ik pas echt grote stappen gezet in mijn heling en kan ik het laten voor wat het is want ik weet dat alles perfect is zoals het is en kan ik het volledig overlaten aan onze gemeenschappelijke ziel. Maar het belangrijkste is dat ik rust heb gevonden. En dat gun ik iedereen zo in dit proces!

Lieve groet,

Esther

https://www.estherdenkers.com/blog/403889_de-weg-naar-union-deel-1

Hieronder nog een mooie video van Aaron Doughty die gaat over onthechten.