De ultieme tweelingziel adviesgids

14273508_1745966172334982_537920638_o-png

Alles dat ik graag had hebben willen weten voordat deze wilde rit begon… Vermijden van de valkuilen, Veranderen van de overtuigingen – en wat de reis eigenlijk diep van binnen is. Ontgrendelen van de codes van onvoorwaardelijke liefde

Nogmaals wil ik iedereen heel erg bedanken die geschreven heeft. Ik weet dat het een grote stap is om je diepste gevoelens en angsten aan een vreemde te openbaren. Maar ik weet ook dat er vaak niemand om ons heen is die ons echt begrijpt op onze Tweelingziel reis. En ik wil je graag bedanken dat je jouw ervaring aan mij toevertrouwt.

Ik wil je heel graag laten weten dat ik begrijp en waardeer dat jij je openstelt. Ik lees ook alle e-mails en berichten die ik krijg van alle Tweelingzielen die mij elke week  schrijven, maar omdat het er zoveel zijn, kan ik niet iedereen persoonlijk beantwoorden.

Als jij op dit moment door een pijnlijk stuk gaat, is mijn beste advies, nadat ik met duizenden Tweelingzielen heb gesproken, en door mijzelf te healen, om te gaan werken aan je eigen energie en jouw belangrijkste overtuigingen.

Energie is echt de kern van de Tweelingziel verbinding: Wanneer jullie energieën zich op dezelfde frequentie bevinden, zijn jullie samen in harmonie. Wanneer jullie energieën uit balans zijn, zijn er kleine opflikkeringen van conflict, negativiteit en problemen.

Ik heb Tweelingziel cliënten gehad die 20 jaar hebben gewacht tot hun Tweelingziel stopte met wegrennen, tevergeefs – het was niet omdat het universum had besloten dat zij het niet waard waren om bij elkaar te komen of dat er iets mis was met hen. (Om meer te lezen over de Tweelingziel runners, kijk hier) https://tweelingzielenenmeer.nl/hoe-zorg-ik-ervoor-dat-mijn-tweelingziel-stopt-met-rennen/

Het was simpelweg omdat ze niet op dezelfde frequentie zaten. Hun energie was geblokkeerd om het te laten gebeuren. Het goede nieuws is dat dingen echt ten goede voor je kunnen verbeteren, ongeacht wat er in het verleden is gebeurd.

Ik werd gevraagd om voor Tweelingzielen het Vibrationeel Energie Balans Programma te maken http://www.twinflames1111.com/program.php om zoveel mogelijk andere Tweelingzielen te herenigen in liefde. Je kunt ook mijn FreeHelp Kit http://www.twinflames1111.com/ downloaden voor Tweelingzielen, een krachtige manier om je energie te zuiveren, om je nu op weg te helpen bij het verhogen van je energiefrequentie en reinigen van jouw chakra’s.

Kijk hier naar de geweldige ervaringen die andere Tweelingzielen hebben gehad met mijn energie tool set, zie hier. http://www.twinflames1111.com/testimonials

Ook zijn er mogelijk meerdere artikelen op deze blog die jou kunnen helpen met specifieke pijnlijke stukken waar je nu doorheen gaat – Neem een kijkje in het archief of gebruik de zoekfunctie!

Om de grootste inzichten en dingen op te noemen die ik leerde (op de harde manier, en vanuit coaching en intuïtieve readings voor andere Tweelingzielen), heb ik een beknopte handleiding gemaakt met de belangrijkste dingen die je WEL en beter NIET kan DOEN op de Tweelingziel reis. Hieronder vind je wat meer over elk punt in de tekst onder de illustraties! Geniet! En ga het delen met andere Tweelingzielen of sla het op in je telefoon als handig naslagwerk.

De Tweelingziel adviesgids

Tips en inzichten om harmonie en liefde te ervaren op jouw pad

DOEN / NIET DOEN

DOEN Luister naar je hart en intuïtie. Jouw ziel weet waar je moet zijn. Verwarring komt vanuit je gedachten.

NIET DOEN Problemen verwachten. Wegrennen/jagen/verwijdering geldt niet voor alle Tweelingzielen. Iets verwachten betekent dat je het aantrekt.

DOEN Onthoud dat niets vast staat. Ook al zit het tegen, het kan veranderen. Verander je energie en je overtuigingen en jouw hele connectie verandert.

NIET DOEN Vergeten om van jezelf te houden. De relatie met jezelf beïnvloedt al jouw relaties speciaal die met jouw Tweelingziel

DOEN Onthoud dat het allemaal om Liefde gaat. Dat is de reden waarom jij en je tweelingziel hier zijn. De weg terugvinden naar Liefde. Een conflict is een menselijke illusie, hoe echt het ook kan lijken.

NIET DOEN Iemand jou laten vertellen dat het niet de bedoeling is. Ook al zien zij blokkades in jouw aura, dan kan je deze verwijderen en jouw toekomst veranderen

DOEN Gooi jouw boek met regels weg. Jouw reis is uniek. Sta toe dat dingen zich op jouw pad ontvouwen, in jouw tempo.

NIET DOEN De regels en “fases” te serieus nemen, ieders reis is anders

DOEN Weet dat jij en je tweelingziel ‘één ziel zijn in 2 lichamen’. Als je zou geboren zijn in hun plaats, zou je in wezen hem/haar zijn en andersom

NIET DOEN Aan het verleden blijven vasthouden. Het zorgt er voor dat je in pijn en spijt blijft hangen. Laat het gaan zodat je nieuwe en blije ervaringen kan meemaken.

DOEN Onthoud dat je je eigen leven blijft leiden. Volg je geluk in alle opzichten.

NIET DOEN Wachten tot het Universum/God/Engelen/jouw Tweelingziel alles regelt, er voor zorgen dat de hereniging plaats vindt of jou redt van iets

DOEN Stop ermee om labels te gebruiken zoals Renner/Jager/Verwijdering/Fases. Etiketten blokkeren jouw energie, creëren blokkades en trekken juist de dingen aan die je wil vermijden.

NIET DOEN Boosheid of schuldgevoelens zenden naar je Tweelingziel- je zendt het juist terug naar jezelf omdat je altijd energetisch verbonden bent.

DOEN Houd een dankbaarheidsdagboek bij. Het is bewezen dat het jou 20% gelukkiger maakt als je het elke dag voor 21 dagen of meer doet.

NIET DOEN Je laten beïnvloeden door de mening van anderen. Het is jouw reis – niet iedereen zal dat begrijpen.

DOEN Zorg ervoor dat je er plezier in hebt. Geniet van jouw reis op welke manier dan ook. Wanneer er positieve dingen gebeuren, wees blij! Als er mindere dingen gebeuren, weet dat het tijdelijk is. Focus op de positieve dingen dan trek je ook meer positieve dingen aan.

NIET DOEN Afhankelijk worden van mediums/Tarot/Orakel kaarten. Ze kloppen niet altijd.

NIET DOEN Vergeten dat je een oneindig wezen bent in een menselijk lichaam. Je bent hier met een reden en je hebt alles in je om gelukkig te zijn en samen te komen.

Wist je dat de meeste Tweelingziel strijd is gebaseerd op negatief karma en energetische blokkades? Ga naar www. Twinflames1111.com en download de gratis zuiverende energie handvatten en meditaties die zullen zorgen voor een verschuiving naar een hogere frequentie van harmonie en liefde.

****DE TWEELINGZIEL ADVIESGIDS****

NIET DOEN!

1) Laat meningen van anderen niet van invloed zijn op jullie verbinding. Jouw reis is van jou en buitenstaanders kunnen nooit volledig jouw ervaringen begrijpen – plus, je wil niet het verdriet van andere mensen, verstrengeld raken met hun energie, jou kan laten uitputten, jou laten beïnvloeden en datgene laten belemmeren waarvan je eigenlijk voelt dat dat goed is.

2) Blijf niet in het verleden hangen. Als je oude pijn laat gaan, stel je je open voor nieuwe positieve veranderingen en ontwikkelingen. Ik weet dat dit vaak makkelijker gezegd is dan gedaan. Het zuiveren van energie helpt de bindingen en negativiteit uit het verleden uit te roeien, zodat je makkelijker kan doorgaan.

Om meer te weten te komen over hoeveel meer vergeving daadwerkelijk voor jou kan werken en waarom je dat moet doen, klik hier. http://www.twinflames1111.com/blog/q-a/8-keys-end-twin-flame-pain-for-good/

3) Word niet afhankelijk van Helderzienden/Tarot/Pendelaars – hoewel je misschien soms goede inzichten krijgt, wordt de focus op een kracht buiten jezelf gelegd. Gebruik ze voorzichtig , want er is geen reader die het 100% van de tijd bij het rechte eind heeft en als je negatieve feedback krijgt kan jou dat voor dagen uit je evenwicht halen. Leer om verbinding te maken met je gevoel en je ziel – op zijn minst als extra om mee te beginnen. Je hogere vermogens zijn altijd in staat om je meerdere inzichten op diverse niveaus te geven voor extra betrouwbaarheid zodra de verbinding is geopend en gezuiverd is. Leer eerder te “voelen” wat de waarheid is dan dat je het opgedragen krijgt van anderen.

Voor meer informatie over de rechtstreekse verbinding met je intuïtie, openstellen voor begeleiding van je ziel en verifieerbare inzichten van je gids – klik hier http://www.twinflames1111.com/program.php

4) Laat niemand je vertellen het niet de bedoeling is. Wij zijn mede-bedenkers van onze ervaring, oneindige wezens die wonen in een menselijk lichaam. Als je besluit om iets te laten gebeuren, dan kan je dat – zend deze intentie uit, wis vervolgens alles wat in de weg staat. Dit werkt elke keer. Misschien niet direct, maar dit is hoe het universum met energie werkt.

5) Laat je niet bedotten door gender stereotypering / spiritueel dogmatisme en kromme ideeën van anderen over liefde. De maatschappij zit vol met schadelijke overtuigingen over vrouwen en mannen en relaties (liefde doet pijn, het Romeo & Julia verhaal, het prachtige lijden voor liefde, mannen willen maar één ding…) Dit soort dingen raakt Tweelingzielen meer dan velen beseffen. Overtuigingen worden blokkades naar openheid en liefde. Doe eens onderzoek om je ware overtuigingen te ontdekken, en verander deze in goede overtuigingen. Je energie zal verhogen en je zult geen negativiteit meer uitzenden. Zowel van binnen als van buiten.

We gaan de grootste Tweelingziel overtuigingen wissen in deze zuiverende energie-sessie. http://www.twinflames1111.com/product/clearing-session-blocks-karma-negative-attachments.php

6) Trap niet in de oppervlakkige illusie – ongeacht wat er aan de hand is voor jou en je Tweelingziel als menselijke wezens op aarde, jullie zielen zijn altijd in liefde samen. Het leven op aarde is in veel opzichten een illusie. Probeer om te beginnen met luisteren naar wat er aan de hand is achter de schermen – de zielsconnectie – het versterkt jouw connectie en stelt je open voor “wonderen”.

7) Laat het verleden niet je reis beïnvloeden – ongeacht wat er eerder is gebeurd in jouw leven of in dat van jouw Tweelingziel of tussen jullie, dingen kunnen ten goede voor je verbeteren. Wanneer je begint met het verhogen van je energie, zullen jouw hele houding en ervaringen beginnen te veranderen.

—————————————————————————————–

WEL DOEN!

1) Luister naar je hart en ziel. Ga in contact met je intuïtie. Je hart en ziel weten precies hoe je op een plaats van harmonie en vreugde komt – zowel binnen jezelf als met je Tweelingziel. Leer om je hoofd leeg te maken en sta toe dat de inzichten van jouw diepere vermogens komen. Meditatie en zuiveren van overbelaste energie van je chakra systeem is een geweldige hulp daarbij. http://www.twinflames1111.com/store.php

2) Gooi het “boek met regels” weg. Jouw reis en je verbinding met je Tweelingziel is uniek – sta toe dat de zaken zich ontvouwen in je eigen tempo, op je eigen manier. Andermans ervaringen hebben geen betrekking op die van jou. Omarm je innerlijke kracht, voel het licht in jezelf. Wanneer je stopt met zoeken naar antwoorden, onthullen de antwoorden zich vanzelf. Zoeken leidt tot nog meer zoeken.

3) Stop met het gebruik van labels als Renner/Jager/De dans/Verwijdering – Deze labels versterken en bekrachtigen de strijd en het creëren van meer van dezelfde negativiteit.
Gebruik je eigen woorden en zie je ervaring met een frisse blik, zodat je voorkomt om mee te gaan in de collectief vooraf bestaande negativiteit rond deze termen.

4) Heb er plezier in! Ik weet dat het niet altijd gemakkelijk is, maar doe je best om je te richten op het plezier, het gelach, de grappige vreemdheid, het wonder van de synchroniciteiten, de gelukkige tijden. Amusement is een krachtige manier om jouw energie frequentie te verhogen naar meer vreugde en liefde. Je krijgt meer van waar je je focus op legt.

Ter inspiratie, neem een kijkje bij dit artikel waar Tweelingenzielen uit alle hoeken van de wereld hun waanzinnige ervaringen hebben gedeeld in het veld hieronder. Geweldig! http://www.twinflames1111.com/blog/q-a/7-amazing-facts-twin-flame/

5) Focus je op dankbaarheid. Noteer de positieve dingen. Haal de vreugde en het plezier uit je verbinding en als je je niet goed voelt – doe het opnieuw. Als iets niet goed voelt, laat het zo snel mogelijk los zodat je het niet telkens blijft herhalen.

6) Vergeet niet om je eigen leven te leven. Je bent wel een Tweelingziel, maar je bent ook een persoon met jouw eigen doelstellingen, wensen en dromen. Vergeet niet je eigen prioriteiten op één te zetten. Om de helft van een tweelingziel te zijn betekent niet dat je je eigen geluk en dromen moet opgeven. Je bent heel van binnen. Verbind je in het gevoel van heelheid zo vaak als je kunt, paradoxaal genoeg brengt het jouw Tweelingzielconnectie daardoor ook in evenwicht. Heelheid van binnen staat gelijk aan heelheid van buiten.

7) Vergeet niet om van jezelf te houden. Het is makkelijk om te vergeten voor jezelf te zorgen en jezelf te voeden in een druk leven – en niet te vergeten met de ups en downs van de Tweelingziel reis. Maar de relatie met jezelf bepaalt hoe je communiceert met anderen en wat je in hen naar boven haalt – speciaal tussen Tweelingzielen die twee delen vormen van hetzelfde oorspronkelijke bewustzijn. Laat jezelf liefde zien. Laat alle “gebreken” gaan en eer je gaven, talenten, goede eigenschappen. Leer jezelf omarmen als de perfecte persoon die je bent en dit beïnvloed op een positieve manier alle terreinen van het leven!

————–

In de kern is de Tweelingziel reis een weg terug naar heelheid – zowel binnen jezelf als tussen het paar. Het gaat om onvoorwaardelijke liefde zowel voor jezelf als voor je Tweelingziel.

Een betoverende ervaring om je schaduwkanten te omarmen en je pijnlijke stukken onder ogen te komen zodat je die kan loslaten, om een ander te vergeven en van te houden, zodat zij kunnen transformeren naar hun ware zelf achter het masker van het ego, om inzicht te krijgen in het paradoxale karakter van pijn en liefde – en uiteindelijk zelfs om tot boven de illusie van menselijke scheiding en lijden uit te stijgen.

Een reis terug naar jezelf als een oneindig lichtwezen, en de onvoorwaardelijke liefde voor alle wezens die op je pad komen. Daar is jouw sleutel en jouw slot.

Je bent zo’n mooie ziel en ik ben zo blij dat ik mij naast jou op dit pad bevindt – en ik weet dat ontwaken en heel worden moeilijk kan zijn, maar je bent nooit alleen.

Zoals altijd, zend ik jou licht en liefde voor jouw voortdurende reis.

Ik geloof in jou!

Cassady x

http://www.twinflames1111.com/blog/q-a/ultimate-twin-flame-journey-guide/