De kunst van Overgave

Q: Kristen – Arizona USA >> Wie heeft de ervaring gehad om geheel in je Spirituele Gaven te komen nadat jezelf en je TF-ervaring volledig aan Bron had overgegeven? Had je de gaven vóór overgave of openbaarden ze zich meestal na overgave?

A: Archeia Lady Faith >> Ik ben zo blij dat je dit vraagt, Dierbare! Ik wilde me al langer concentreren op het onderwerp van Overgave, en je vraag is een perfecte gelegenheid om dit te doen, omdat het het belang illustreert van Overgave als het gaat om de Tweelingzielen Eenheid. Dus, laat ik beginnen. Iedereen die zogezegd in aanraking met het Spirituele Blok is geweest weet precies hoeveel Overgave wordt vereist als het gaat om het verenigen van Tweelingzielen en de zogenaamde ‘New Age’ gemeenschappen. Echter, ondanks het feit dat het zo’n bekend begrip is, is Overgave er ook een die zeer verkeerd begrepen wordt.

Dus, wat is Overgave dan, vraag ​​je? Ik zal het uitleggen. Overgave is een staat van zijn bereikt door……. niets te doen. Dat is juist. Door niets te doen.

Wat ik daarmee bedoel is dat je niet meer probeert om het resultaat te controleren. Niet langer jezelf te stressen over de details. Hoe, wanneer, waar. Wat je tweelingziel goed doet (of niet goed doet) in je ogen. Je duwt niet meer, of trekt niet meer. Je doet jezelf niet langer pijn door vast te houden aan verwachtingen als een kind dat een spelletje “Hete Aardappel” speelt. Je geeft niet langer je tweelingziel (of iemand anders) de schuld van het uitwerken van zijn eigen ‘dingen’ in zijn eigen tijd en op zijn eigen wijze, of voor het spelen van de rol van de Kosmische Spiegel en je Schaduw te verlichten. Je probeert niet langer om ‘banden door te snijden’ met je tweeling, zodat je hem kunt achterlaten. Je PROBEERT niet langer of DOET iets om ‘af te rekenen’ met je verbinding. Je begraaft, negeert of vermijdt niet langer je gevoelens. Je dwingt niet langer, je manipuleert niet langer. Niet langer wachten … niet meer actief. Je STAAT eindelijk, gezegend, STIL.

Je bent gewoon aan het ZIJN. Aan het TOESTAAN. Aan het HOUDEN VAN. Je ZIET, heel duidelijk, en AANVAARDT je verleden, heden en toekomst voor wat deze werkelijk is. Je BEGRIJPT het doel van je verbinding zonder ego-filters en laat het voor wat het is. Je bent je volledig bewust van je eigen ego thema’s en je werkt het natuurlijke, Goddelijke proces van zelf-transformatie niet meer tegen of dwingt deze af. Je HEELT je kernwonden door ze te erkennen als ze in het moment opkomen en je staat jezelf toe om je opgehoopte emoties te voelen als ze vrijkomen zonder negatieve gedachtepatronen eraan te hechten of terug te vallen in oude ego thema’s. Je groeit met sprongen … door gewoon STIL TE STAAN ​​in je eigen Aanwezigheid, en ZIJN.

Zien jullie het verschil, Dierbaren? Overgave betekent het hebben van volledig Geloof in wat je bent gaan VOELEN en WETEN wat waar is voor jezelf, over jezelf, en je Tweelingziel verbinding. Hoe vaak moeten we je voorzichtig herinneren en je nieuwe richting geven, voordat je leert om vertrouwen in jezelf en je aangeboren Weten te hebben? Zodra je vertrouwen hebt in jezelf … als je eenmaal absoluut vertrouwen en Geloof hebt in wat je weet dat waar is, voor jou … is er geen behoefte meer aan het duwen en trekken dat daarvoor was, elke keer dat Twijfel binnensloop en zijn lelijke kop roerde.

Om een stap verder te gaan … Overgave betekent het hebben van volledig Geloof in God / Het Universum dat alles gebeurt volgens de beste bedoeling van je Ziel en Goddelijke plan, ondanks wat het lijkt te zijn aan het oppervlak, en dat al jouw wensen en nog veel meer verzorgd zullen worden als je de controle opgeeft over het externe en je de nadruk legt op innerlijke transformatie. Uiteindelijk is het doel geweest ZELF-transformatie; en toch, zovelen raken de weg kwijt in het geromantiseerde gemaakte Dogma van Tweelingzielen en ze verliezen het WARE doel van de verbinding. Zelfs als ze het ware doel KENNEN, wordt het Ego nog steeds verliefd, wat natuurlijk ten doel heeft het opruimen van verwante ego thema’s uit deze en vorige levens.

Dus zie je, Dierbaren. Overgave is niet iets dat je DOET. Het is niet een mentale oefening, of een magische ‘spreuk, een ‘banden doorsnijdende ceremonie’ of gewoon ‘vergeten’ en ‘doorgaan’. Het is een staat van ZIJN, en er is niets dat je kunt DOEN, dat het zal laten gebeuren voordat je echt en helemaal klaar bent voor de STAAT van overgave. En iedereen bereikt die staat van paraatheid in zijn eigen tijd en op zijn eigen manier.

Er zijn manieren om jezelf op weg te helpen, om zeker te zijn. Je gedachten nagaan en zachtjes jezelf terugleiden naar je hartruimte telkens als je ego wordt geactiveerd en je begint te wankelen in ego thema’s is een goede manier om te beginnen. Niet deze thema’s negeren of onderdrukken, maar ze herkennen, begrijpen, en ze vrijlaten, op natuurlijke wijze. Voor sommigen duurt dit jaren. Voor anderen kan het binnen een paar maanden gebeuren. En toch, voor anderen kan het onmiddellijk gebeuren. Het hangt er allemaal vanaf hoe klaar en bereid iemand is om gewoon datgene te LATEN GAAN dat niet langer nuttig is. Hoe meer weerstand je opbouwt door je te richten op anderen of je te binden aan de gedachte van het bestaan ​​van een ‘proces’ van het loslaten van thema’s of het bereiken van Overgave, hoe meer je de zelf opgelegde illusie van ‘lijden’ voor jezelf creëert.

Ik weet dat dit verwarrend is voor sommigen; zoals Aartsengel Michael vele malen heeft gezegd… Geloof en Vertrouwen … Geloof en Vertrouwen. Nadat je ALLE twijfel en weerstand hebt verwijderd uit je wezen, gebeurt Overgave gewoon… natuurlijk.

Nu … terug naar je oorspronkelijke vraag. Iedereen heeft aangeboren Spirituele Gaven. Sommige mensen zijn meer ‘aangehaakt aan’ deze gaven gedurende hun leven; anderen hebben geen idee waartoe ze in staat zijn. Eén ding is echter zeker. Wanneer men opgaat in zijn tweeling – of het nu over lange afstand is of fysiek, het doet er niet toe – wordt een diepgaande Spirituele transformatie opgeroepen, en een van de manieren waarop beide tweelingen worden getroffen is de opkomst van reeds bestaande, latente Spirituele Gaven en de intensivering van gaven die ze eerder hebben gekend.

Naarmate de tijd voortschrijdt, nemen deze Gaven toe. Worden sterker, duidelijker. Dit is volkomen normaal. Echter, als iemand zich echt overgeeft, en zijn focus volledig legt op het stappen in zijn eigen Kracht en Doel, treedt een grote Verschuiving op, blokkades vrijmakend die hem had verhinderd om alles te worden hij geweest zou zijn, ondertussen. Het is deze staat van overgave en de daaruit voortvloeiende Verlegging van de Focus die het mogelijk maakt dat onze Spirituele Gaven zich volledig manifesteren zoals bedoeld.

Zie je nu waarom Overgave zo belangrijk is? Zonder Overgave stappen we nooit echt volledig in onze Kracht en ons Doel. We spenderen zoveel tijd en energie aan twijfel, zorgen, pijn, schuld, controle … dat we weinig tot niets meer aan ONSZELF, laat staan ​​iemand anders, te geven hebben. Maar, als we ons Overgeven, opent zich een hele nieuwe wereld voor ons. We staan onszelf niet langer ​​in de weg. We openen ons voor de Spirit, als een bloem die naar de zon reikt na een strenge winter. En hoe meer we in onze Kracht stappen, hoe meer we Zien, Voelen, Horen, en de Waarheid kennen door middel van onze eigen Spirituele Gaven … wat ons tot diepere niveaus van het Geloof brengt… diepere niveaus van Overgave … en diepere niveaus van Onszelf; die ons allemaal steeds dichter bij onze Geliefde brengen.

Treed binnen, Dierbaren. De Overgave die je zoekt, is op zoek naar jou … maar je moet naar binnen gaan, om hem te vinden.

Met grote liefde,

IK BEN Archeia Lady Faith

door Jennith Lynn

Bron: http://www.archeia.net/q-a-twin-flames-and-the-art-of-surrendering/