Tweelingzielen – De energetische dans belichamen

Opmerking: De tweelingziel ervaring is absoluut fascinerend vanuit een energetisch perspectief en zo perfect georganiseerd, terwijl het menselijke deel van ons er intensief mee worstelt. Dit artikel bevat veel informatie die aanvankelijk nogal overweldigend kan zijn. Neem de tijd om het te integreren, voel wat resoneert. Je zult ontdekken dat je elke keer als je er op terugkeert en het opnieuw leest, dat je meer informatie zult vinden en een vollediger beeld krijgt.

Wanneer we lezen over tweelingzielen gaat de informatie achter het romantische idee meestal over het vinden van de energetische balans. Dat is slechts de helft van de waarheid. Tweelingzielen zijn er niet alleen om hun spirituele energetische aspecten in balans te brengen. Ze zijn hier voornamelijk om de nieuwe energetische templates van onvoorwaardelijke liefde te belichamen. En dat tijdperk is net begonnen.

“Ik heb zoveel energetisch evenwichtswerk verricht, ik heb me regelmatig energetisch in meditatie met mijn tweelingziel verbonden, ik heb het zo vaak losgelaten, enz. enz.….
En toch… mijn tweelingziel is nergens te zien in het fysieke.”
Komt het je bekend voor?

Er is een veel voorkomend misverstand en informatie die wijd verspreid is over tweelingziel groepen. Tweelingzielen zouden elkaar nodig hebben om heel te zijn en dat dit de reden is waarom ze zich uiteindelijk opnieuw moeten herenigen. Dit is precies waar velen blijven steken. Met dit idee in gedachten, alles wat ze doen, doen ze alleen om een eenheid te bereiken. En raad eens…. Dat is een voorwaardelijke overtuiging en een gedrag gebaseerd op gebrek: “Als ik al dit werk doe, dan zal ik hereniging bereiken.” Zolang we nog steeds denken dat we iets moeten bereiken, handelen we niet vanuit een plaats van heelheid en zijn we niet in het NU, maar komen we uit een plaats van gebrek en angst. De sleutel is om balans te vinden in jezelf en een staat van onvoorwaardelijke liefde te bereiken. Een staat van zijn, dat we geen behoefte meer voelen aan gehechtheid en we niet meer het gevoel hebben dat we iets moeten bereiken om compleet te zijn. Wanneer we niet gehecht zijn aan een bepaalde uitkomst, maar openstaan voor alle mogelijkheden, inclusief de hereniging.

“De sleutel is om de balans te vinden en een staat van onvoorwaardelijke liefde te bereiken.”

Natuurlijk, dit is makkelijker gezegd dan gedaan, en we weten allemaal hoe uitdagend deze reis is. Hoe vaak gaan we door de intense ups en downs en vragen we ons af waarom we dit in godsnaam moeten ervaren en of dit ooit zal eindigen. En toch, hoe meer we over onszelf leren, hoe meer we leren over de dynamiek en het ware doel, hoe gemakkelijker het wordt om te navigeren. De hoogtepunten nemen toe, de dieptepunten worden minder. Tot een moment waarop we niet alleen de hogere vijf dimensionale frequenties kunnen vasthouden, maar ze ook kunnen belichamen op een manier om vele anderen te inspireren en te helpen om door het transformatieproces te gaan. Om dat te kunnen en opnieuw volledig van het leven te genieten moeten we onze heelheid herontdekken en de heilige eenheid binnenin creëren. Een harmonische dans hebben van de mannelijke en vrouwelijke energieën in ons, en in staat zijn om ze volledig uit te drukken door ons fysieke lichaam.

Fysieke tweelingzielen zijn gemaakt van dezelfde make-up (DNA), het zijn twee individuen die in staat zijn te genieten en hun leven op zichzelf te leven zonder de ander nodig te hebben, en toch hebben ze een nauwe band door hun hele leven. Net zoals een fysieke tweeling, leren energetische tweelingen (tweelingzielen) tijdens hun reis deze onafhankelijkheid te creëren zonder zich ooit losgekoppeld te voelen van de energetische tweelingziel. De ervaring van de energetische verbinding verandert in de loop van de tijd. Hoe meer innerlijke balans wordt bereikt, hoe lichter en krachtiger het voelt. Energetische tweelingzielen hebben fysiek meer opties, hoe de verbinding eruit zal zien, omdat ze verschillende genetische ontwerpen hebben, dus in menselijke vorm zijn ze geen broers of zussen. De verbinding kan van alles worden in een belichaamde, gemanifesteerde vorm – een partnerschap, een vriendschap of om in een spirituele verbinding te verblijven. Dit alles hangt af van de gemaakte afspraken, welke keuzes er gemaakt worden met de vrije wil van de individuen (welke tijdlijn, veranderende realiteit is gekozen) en in wat voor soort dienst aan de menselijke ascensie wordt voorzien door de energetische paren. En dat is waar we ons altijd bewust van moeten zijn, hoewel de geest van het menselijke ego ervan houdt gehecht te blijven aan het idee van “de Ene” in fysieke vorm. Het ego denkt graag met dingen en mensen, en toch blijft het een feit: tweelingzielen zijn energetische tweelingzielen, geen fysieke tweelingen, ze zijn niet gehecht aan één menselijk lichaam. Dit is de laatste grote gehechtheid en conditie om te overwinnen om volledige vrijheid en balans binnenin te bereiken. Het ego zal tegen dit idee vechten, zal oordelen, de schuld geven, rechtvaardigen om gehecht te blijven aan dit laatste anker om vast te houden in de grote chaos waarin we ons bevinden. En toch, alleen als we dat idee loslaten, kunnen dingen zich prachtig ontvouwen op een meer dan magische manier.

Het is best interessant, dat er bijna nooit over het belangrijkste aspect van de tweelingzielziel reis wordt geschreven. De UITVOERING van de nieuwe templates voor onvoorwaardelijke liefde en verbindingen, relaties met een partner en andere mensen. Twins kunnen deze nieuwe codes delen met iedereen die in hun veld komt zodra ze de heilige hereniging binnenin hebben bereikt. We laten zien hoe we ons kunnen verhouden tot anderen zonder voorwaarden, verwachtingen, gehechtheden of pijn. We zijn volledig verankerd in het NU-moment, volledig aanwezig bij anderen en delen verbluffende verbindingen en ervaringen. We openen harten in een oogwenk, zodra mensen ons veld binnenkomen. En daar zijn we voor. Om mensen te helpen hun weg naar de Nieuwe Aarde te vinden. Dezelfde planeet, andere frequentie, andere ervaring. En we kunnen alleen helpen omdat we weten wat mensen doormaken. We hebben het zelf ervaren.

“Dus, maar hoe zit het met de reünie”, zal ons ego vragen. De dynamiek van de tweelingzielen en de manier waarop ze incarneerden, zijn op een hele slimme manier opgezet. Omdat het idee de ultieme partner te hebben gevonden is wat ons op de been houdt om alle pijn en wanhoop te doorstaan. Totdat we een punt bereiken waarop we zelf kunnen navigeren. Totdat we ons realiseren dat er zoveel meer is dat we niet eerder hebben gezien of begrepen en dat ons leven transformeert op manieren die ver boven onze menselijke verbeelding liggen.

De belichaming/fysieke hereniging als een paar is alleen mogelijk wanneer de individuen volledige uitlijning en balans in mannelijke en vrouwelijke energieën hebben bereikt en volledig zijn verschoven naar de hogere frequenties van de vijfde dimensie. En dat is gewoon nog niet gebeurd, omdat de energetische omgeving en de template voor planeet Aarde niet tot het jaar 2017 is vastgesteld en voltooid. Zelfs die tweelingziel koppels die ‘herenigd’ zijn, zijn nog niet volledig in een 5D belichaamde verbintenis en worstelen nog steeds met de innerlijke balans- en ascensiesymptomen, als ook met het in balans blijven met de partner. We zien nu de eerste meer vrouwelijke tegenhangers (niet op basis van geslacht) die deze innerlijke afstemming en balans bereiken. Alleen wanneer deze innerlijke balans wordt bereikt door het vrouwelijkere gedeelte, kan het hart openingsproces worden gestart voor het mannelijkere deel. Dat is precies hoe energetische principes werken. Het vrouwelijke gaat eerst. Dus we zullen een tijdje een “Sex and the City 5D” -feest houden, met veel vrouwelijke “single” tegenhangers die ruimte in 5e dimensie houden voor het mannelijke om te volgen. Nogmaals, dit betekent niet automatisch dat het leidt tot fysieke hereniging en een romantische samenwerking. Het leuke is: wanneer we die staat van innerlijke heelheid bereiken, doet het er niet meer toe. Omdat we tegen die tijd hebben ervaren dat we magische ervaringen kunnen delen en op mooie manieren met anderen kunnen verbinden. Dus wat betekent het op dit punt? Het betekent eenvoudig dat nu de mannelijke tweelingziel collectief in hun ontwaken zal worden geduwd, het menselijke collectief inspirerend om mee te gaan.

“We zullen een tijdje een” Sex and the City 5D “-feest houden, met veel vrouwelijke “single” tegenhangers die ruimte in 5e dimensie houden, zodat de mannen kunnen volgen. “

Deze afstemming en verschuiving gebeurt op twee niveaus: het spirituele niveau (de energie centra boven het hart) en het aardse niveau (de energie centra onder het hart). De hart-tot-hartverbinding is al energetisch door de tweelingziel vastgesteld, omdat dit is waar het “gespleten ziel/energieveld” nog steeds verbonden is. Hoe de tweelingzielreis zich afspeelt voor de verschillende individuele paren hangt af van hun individuele energetische mix en opstelling. Er is dus geen “one fits all”-proces.

Om dit alles beter te begrijpen, moeten we een kijkje nemen in het proces van evolutie/ creatie en naar de kenmerken van de mannelijke en vrouwelijke energieën, rekening houdend met de verschillende niveaus (spiritueel niveau en aardse niveau) en de verschillende energetische lichamen. (geestelijk, mentaal, emotioneel, fysiek).

Het proces van evolutie/creatie

In het begin is er chaos. De zee aan mogelijkheden waarin we zwemmen is het spirituele vrouwelijke (Shakti, Yin, Life Force). Het spirituele vrouwelijke – onze intuïtie, drijft alleen maar in deze zee en onderzoekt alle mogelijkheden en staat open voor alle opties. Ze voelt intuïtief aan wat resoneert en wat goed aanvoelt. Toch gebeurt er niets zolang we alleen maar drijven. Totdat de mannelijke energie zich bij de dans voegt en begint te observeren en zich op een mogelijkheid te concentreren. Het geestelijke mannelijke begint de chaos te structureren, om vervolgens een keuze te maken, een intentie vast te stellen. In plaats van overal de energie te sproeien, bundelt het mannelijke de energie en creëert een voorwaartse kracht. Deze keuze kan gemaakt worden op basis van liefde of angst, vertrouwen of wantrouwen. Het verschil: inzet (los van een bepaald resultaat) of controle (gekoppeld aan een bepaald resultaat). Deze keuze beïnvloedt de hele manifestatie van de individuele realiteit in de belichaamde vorm en ervaring in de materiële wereld. Dit is het hele verschil tussen de vijfde en de derde dimensie, of we overvloed, eenheid en gemak ervaren of gebrek, scheiding en inspanning.

Door deze keuze en intentie betreden we het belichamingproces. De intentie van het spirituele mannelijke trapt de aardse, belichaamde stroom af in de vorm van een emotie om het echt te laten rijpen. Dit is het aardse vrouwelijke overnemen. Op het moment dat een emotie binnenkomt, zijn we echt toegewijd aan de ervaring die we hebben gekozen. Creativiteit wordt geïnitieerd: het ontstaan van een idee of project. Wees geduldig en vertrouw erop dat alles samenkomt op het perfecte moment. Zodra het idee of project rijp en klaar is om geboren te worden, neemt de aardse mannelijke energie het opnieuw over. Nu is het tijd voor actie, voor fysieke manifestatie. Het aardse mannelijke bundelt weer energie om dingen te laten gebeuren.

“Het wordt duidelijk dat we allemaal eerst deze innerlijke stroom en balans moeten vinden om krachtige scheppers en manifesteerders te worden.”

Als we dit bekijken, wordt het duidelijk dat we allemaal eerst deze innerlijke stroom en balans moeten vinden om krachtige scheppers en manifesteerders te worden. We hebben allemaal onze energetische tekortkomingen en onevenwichtigheden die we leren uit te balanceren in de loop van het proces. Dat betekent niet dat we een 50:50 balans bereiken, en dat is ook niet de bedoeling. Een gezonde 60:40/40:60 verhouding zal er nog steeds voor zorgen dat we creëren en manifesteren. Het spirituele vrouwelijke is de eerste die dit doormaakt en staan, zoals eerder vermeld, op het punt om dit proces te voltooien. Volgens de energetische eigenschappen en wetten is er geen andere manier dan eerst het spirituele vrouwelijke. Een sterke intuïtie is de basis voor al het andere dat nog moet komen. Alleen degenen die in staat zijn om alle mogelijkheden te zien en te voelen, kunnen de nodige veranderingen aanbrengen om de weg vrij te maken voor anderen en te volgen.

“Volgens de energetische kenmerken en wetten is er geen andere manier dan eerst het spirituele vrouwelijke.”

Nu we dit geleerd hebben, hoe is dit van toepassing op tweelingzielen? Tweelingzielen delen hetzelfde energetisch veld, maar hebben gekozen voor een ongelijk aandeel van energieën die ze zullen dragen als ze incarneren. Dit diende om een intense polariteit te creëren en om er zeker van te zijn dat ze elkaar weer zouden vinden om het aardse, menselijke proces van ascensie te initiëren. Om er zeker van te zijn dat ze zich zo intens naar elkaar zouden voelen en gemotiveerd zullen blijven om dit proces individueel te doorlopen. Wat echter gebeurt, is dat tegenhangers constant de energie van elkaar opzuigen waar ze hun tekort hebben. Dat is waarom ze zo’n groot verlangen ervaren en missen. Dit wordt ook eerst ervaren door het spirituele vrouwelijke, omdat haar hart open blijft na de ontmoeting met de tweelingziel (ongeacht of dat fysiek gebeurt in de aardse sferen of energetisch in de spirituele sferen). Het mannelijke hart sluit weer na de ontmoeting. Het mannelijke gaat in een soort van passieve zuigmodus, zonder zich er helemaal van bewust te zijn. Het gesloten hart zorgt ervoor dat hij in zijn oude realiteit blijft en de tweelingzielervaring wordt herinnerd als een intense seksuele aantrekkingskracht, op iemand die niet meer dan dat was. Omdat ze niet langer in staat zijn om de verbinding van hart tot hart te voelen, hebben ze ook geen toegang tot emoties die ze met een open hart hebben ervaren.

Deze individuele energetische mix is verschillend voor elk paar. De meest extremen zouden zijn wat mensen zouden bestempelen als een psychopaat aan de ene kant (zoals 95% spiritueel en aards mannelijk: extreem bewust en een echte doener, maar niet in staat emoties te voelen of geduld te hebben) en de cardio-empathische aan de andere kant (95% spiritueel en aards vrouwelijk, extreem intuïtief, gevoelig en creatief, maar helemaal niet in staat om te focussen, beslissingen te nemen of dingen gedaan te krijgen). Daartussen zijn er veel verschillende opties van energieën en combinaties van energetische opstellingen. Er zijn tweelingzielen die eerst meer aards/seksueel/fysiek verbonden zijn en een verbinding ontdekken en stromen als nooit tevoren, maar ze worstelen echt met het communiceren met elkaar. Dat laat zien dat ze eerst voor een sterke seksuele polariteit kozen, maar nog geen mentale connectie hebben gelegd. En er zijn tweelingzielen die een verbazingwekkende mentale klik hebben, uren kunnen delen en praten, maar seks hebben met elkaar is ronduit onmogelijk. Het enige dat alle paren delen, is de verbinding van hart tot hart. Dit maakt ook duidelijk waarom de individuele ervaringen met tweelingzielen niet voor iedereen hetzelfde zijn.

Het rennen en jagen

In veel gevallen, de meer spiritueel vrouwelijke is meer aards mannelijk en de meer spiritueel mannelijke is meer aards vrouwelijk. Dat verklaart ook de zeer gebruikelijke rennen en jagen dynamiek die vaak plaatsvindt tussen tweelingzielen. Terwijl het voor de spiritueel vrouwelijke pijnlijk is om bij de andere persoon te zijn, wil haar sterke, onvolwassen mannelijke aardgeest (ego) het wanhopig laten gebeuren en vecht ervoor (jagen). Ze is (nog) niet in staat om gefocust te blijven op haar eigen proces (tekort aan spirituele mannelijke energie) en heeft geen geduld om de dingen op hun natuurlijke manier te laten ontwikkelen (tekort aan aardse vrouwelijke energie).

Het rennen aan de andere kant (vlucht- of vriesrespons) is een zeer vrouwelijke angstreactie van het onrijpe, aardse vrouwelijke. Niet hoeven handelen, maar eerder afleiden door zich te concentreren op andere projecten (spiritueel mannelijk), om niet te maken hebben met alle mogelijkheden met betrekking tot de dubbele verbinding.

Vrouwelijke en mannelijke kenmerken

Dus, hoe kan ik zien of ik in de verschillende delen in evenwicht ben of niet? Hier is een klein overzicht van de gebalanceerde en ongebalanceerde kenmerken van de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen, zodat je zelf kunt zien waar je staat in je eigen proces.

  Algemene kenmerken Overmatig Balans Onvoldoende
Spiritueel
vrouwelijk
* Vertaald naar het Hart
* Flow
* Liefde
* Mogelijkheden
* Abstract
* Chaos
* Scannen
* Gevoel
* Marteldood
* Behoefte
* Ruimte
* Intuïtie
* Compassie
* Overweegt
* Zelfreflectie
* Analyseren
* Nerveus
* Verspreid
Spiritueel
mannelijk
* Vertaald naar het hoofd
* Bewustzijn
* Licht
* Focus
* Analytisch
* Concreet
* Structuur
* Keuze
* Controleren
* Afstand
* Angst
* Kracht
* Focus
* Inzet
* Methodisch
* Richting
* Angstig
* Teruggetrokken
* Onbewust
* Verloren
Aards
vrouwelijk
* Zijn
* Toestaan
* Overleven
* Creatief
* Toewijding
* Verwarring
* Depressie
* Vluchtend
* Bevroren
* Geduld
* Ontvankelijk
* Verzorgend
* Stijf
* Koud
* Droog
Aards
mannelijk
* Doen
* Streven
* Actie
* Schepping
* Uitvoeren
* Manifestatie
* Starre ideeën
* Beschermend
* Vechtend
* Agressie
* Voorwaarts gaan
* Organiseren
* Assertief
* Geven
* Waarde
* Hopeloos
* Slapend
* Stilstaand
* Vastzittend

Wanneer we in staat zijn om alle vrouwelijke en mannelijke trekken in de kolom “Balans” voor onszelf te creëren, hebben we een staat van innerlijke heelheid bereikt.

Dat vereist ook dat al onze angst- en geloofspatronen zijn verschoven. Op dit punt hebben we ons ego geïntegreerd, ons hartcentrum is fulltime open en inspireert iedereen die ons veld binnenkomt. Ongeacht in welke dimensie we zijn, we houden onze frequentie. Onze geest is overgeschakeld naar de parallelle modus en lineaire tijd bestaat niet meer. Ons fysieke lichaam heeft alle lagere dimensionale patronen uit het cellulaire geheugen vrijgegeven. We zijn volledig verankerd in de vijfde dimensie.

Het balanceren en schakelen voor een krachtige belichaming vindt dus plaats op verschillende niveaus: elk energiecentrum (vroegere chakra’s), elk lichaam (mentaal, emotioneel, fysiek) en aards/spiritueel. Zoals gezegd, de ervaringen verschillen sterk, afhankelijk van de individuele energetische mixen en splitsingen.

Wat betekent dat voor onze tweelingziel ervaring? Het betekent dat alles mogelijk is. In een wereld zonder voorwaarden en verwachtingen, nemen we het zoals het is en genieten we er van. We zien het doel van alles, zelfs als we een rotdag, -week of -maand hebben. Onze goddelijke tegenhanger zal altijd in ons hart zijn en alles wat we kunnen voelen is liefde en dankbaarheid voor hen, omdat ze onze beste trigger, leraar en partner zijn om ons te ondersteunen bij het bereiken van deze staat van onafhankelijkheid. Als we ze eenmaal niet meer nodig hebben, als we het verlangen niet meer voelen, weten we dat we voorgoed zijn veranderd en ons evenwicht bewaren en de hogere vijf dimensionale frequenties op onszelf belichamen. Zolang er een verlangen is en ontbreekt, proberen we energie te halen uit onze tegenhanger, in plaats van de energie voor onszelf te creëren. Uit onze comfortzone komen en die delen trainen waar we niet in balans zijn is de sleutel. Dit zal je stap voor stap terugbrengen naar de plaats waar magie een dagelijkse bezigheid is en alles gebeurt moeiteloos.

De teksten die ik deel zijn altijd gebaseerd op mijn intuïtie (“downloads”) en/of op ervaringen van klanten en die van mijzelf. Ik beweer niet wat ik deel om de ultieme waarheid te zijn. Ik moedig je aan om alleen te nemen wat resoneert om je eigen waarheid en wijsheid te vinden. Omdat dit universele wijsheid is, claim ik geen copyright. Deel deze inhoud alstublieft zolang u het bericht compleet houdt, zodat de betekenis niet verwrongen raakt. Dank je. Met veel liefde, Vera Ingeborg

Door Vera | 7 januari 2018 | Ontwaken, intuïtie, tweelingzielen

Vertaling door Kitty (e.e.a. aangepast door Diana Rozemeijer)

Bron: http://thewakeupexperience.eu/twin-flames-embodying-energetic-dance/