Dance of Reunion van Maria Quesada

Dance of Reunion, de Engelse vertaling van Dans des Weerziens is op iedere You Tube clip van twinflamekoppel Lee & Sherry Patterson op de achtergrond tussen hen in te zien 😀

In oktober 2014 was ik getuige van hun “Union” in Ohio, Cincinnati, USA. Het waren voor mij onvergetelijke 4 dagen! Ik las al jaren de artikels van Lois & Clark, niet wetende dat zij het waren. Op een gegeven moment ging ik hen ook via Twitter volgen (inmiddels heb ik die account niet meer) en toen ik zo nu en dan iets van hen citeerde met verwijzing naar hun website, raakte ik regelmatig in gesprek met hen. Op de een of andere wijze wist Lee altijd wanneer ik in een diep stuk zat en dan nam hij contact met mij op. Zelf deed ik dat nooit, ik trek me dan altijd terug.

Het meest bijzondere verhaal is toen Lee mij op een zondag mailde: “Dear soul, we are here for you!” Die dag voelde ik een ondraaglijke verscheuring na een voorval met mijn twin, waardoor de vaste bodem onder mijn voeten volledig weggeslagen werd en ik alleen maar wanhoop kon voelen en intens verdriet. Er volgde een Skypegesprek waarin Lee me vertelde dat de vogels rondom hun huis aan 1 stuk door herrie bleven maken. Op zondag werkten Lee en Sherry nooit en kwamen ze zelfs niet in de buurt van de computer. Dat was hun rustdag, de pc bleef uit. Maar Lee zei tegen Sherry: “Er is een ziel in nood!” En hij zette de pc aan en stuurde mij die bewuste mail. Zo ontstond een warm contact en werd ik uitgenodigd voor hun Union.

Zij zijn voor mij een voorbeeld van hoe de meest zware obstakels overwonnen kunnen worden. Hun rit leek in veel opzichten op de mijne. Lee heeft een soortgelijk verleden als Ramses. Deze mensen zetten hun liefde in om anderen door dit moeilijke proces heen te helpen en dat doen ze zij aan zij. Hun reis naar eenheid is te bekijken op you tube. Open en eerlijk vertellen ze alles wat ze hebben doorgemaakt. Een intens en heftig verhaal. Relationship Reinvented is inmiddels zo groot geworden dat ze ook andere coaches hebben moeten opleiden. Zij zijn een toonbeeld van hoe de twin energie werkt en wat men er vanuit dienstbaarheid mee kan bewerkstelligen.

Lee & Sherry praten in deze video over de hoge mate van disconnectie tussen twins op dit moment. Iets dat ik kan beamen. De pijn, verscheuring & worsteling van de mensen die ik in mijn praktijk ontvang wordt met name veroorzaakt door het niet kunnen begrijpen waarom zo’n intense liefde zo onmogelijk lijkt te zijn, het niet kunnen vatten waarom de ander je zo kan negeren of pijn doen. Zo lijkt het althans…. De angst om de ander te verliezen is misschien nog wel een van de meest heftige onderdelen van dit proces. Maar daaraan ten grondslag ligt een proces van heling dat bestemd is om weer thuis te komen in jezelf. Hier ligt de sleutel! Je wordt opgeroepen tot bewustzijn, je wordt uitgenodigd om wakker te worden…. En geloof maar dat je dit zult volbrengen, ook al kun je dat misschien nu door al je verdriet niet geloven 😪. Toch is het zo!

Er komt zelfs een punt dat je de liefde kunt koesteren los van de persoonlijkheid van de ander, los van zijn/ haar keuzes, strijd, weigering, los van mogelijke relaties met andere partners, huwelijken, de geboorte van kinderen en noem maar op, alles wat normaal gesproken een deal breaker zou zijn, kan geen afbreuk doen aan wat je voelt! Het kan zelfs zo zijn dat je twin na de ontmoeting met jou alsnog voor een andere partner kiest…. en nog eens…. en nog eens….. en zelfs daar zul je uiteindelijk vrede mee hebben. Je gaat niet meer in de wachtstand, ook al is je hart in feite bezet. Je komt zo dicht bij jezelf te staan dat niets van wat jouw twin doet, nog pijn bij jou hoeft te veroorzaken. De weigering bij 1 van de 2 om de eigen goddelijke aard te erkennen heeft een functie, maar hoeft niet ten koste van de ene of de andere te gaan. De liefde waarmee jij in verbinding staat, voel je iedere seconde van de dag, in alles wat je doet, maar zoals gezegd, dit staat los van de persoonlijkheid van de ander en je zult merken dat zich een of andere vorm voor jou openbaart waardoor jij deze liefde tot expressie kunt brengen. Met of zonder jouw twin!

Maria Quesada
*Het e-book kan via de webshop besteld worden. Ook is er nog 1 gedrukt exemplaar verkrijgbaar via mij.

https://www.personalsoulscript.com/

info@personalsoulscript.com

https://www.facebook.com/Soul-Whispers-by-Maria-Quesada-792822894104245/?ref=hl

heart-209177_960_720