Bron energie Abraham Hicks

Abraham Hicks aan het eind van een workshop (DVD Vraag en het is gegeven, reality check 3B) die het publiek nog even toespreekt:

En wij hebben onbelemmerd zicht op jullie vibrationele spaargoed. Dus als wij jullie zien, zien we jullie in jullie meest geëvolueerde, vreugdevolle staat. En jullie zijn een plaatje om te zien. En wij laten onze aandacht nooit afdwalen naar jullie gefrustreerde kant die deze kant op wil. Wij richten onze onverdeelde aandacht op wie jullie echt zijn: Op wat jullie door je leven geworden zijn. En in onze onverdeelde aandacht voor wie jullie werkelijk zijn, bieden wij jullie evenals je innerlijke zelf en wat jullie God noemen, of Bron, deze stroom bieden we jullie gezamenlijk onze weldadige aandacht en vibrerende steun. We blijven altijd de vibratie uitstralen die jullie geëxpandeerde zelf is. Als je ernaar luistert, kun je die horen. Dat beloven we jullie. Als je klaagt, ga je stroomopwaarts. Als je jezelf verdedigt, ga je stroomopwaarts. Als je gaat psychoanalyseren ga je stroomopwaarts. Als iets interessant lijkt ga je met de stroom mee. Als je ergens over na wilt denken … Jerry vroeg Esther vanmorgen: ‘Heb je nog gedroomd”?’ En Esther zei: ‘Ja, en het was zo heerlijk.’ Jerry: ‘wat droomde je dan?’ Esther: ‘Ik heb geen idee. Ik herinner me er niets meer van maar het voelde verrukkelijk.’ Als je die draai maakt en de stoom gaat volgen, voel je weer dat de essentie van je leven welzijn is, ongeacht of je op dit moment de details ervan kunt sturen of niet. Wanneer je gefascineerd bent volg je de stroom, net als wanneer je gretig bent. Wanneer je waardering voelt, volg je de stroom, net als wanneer je liefde voelt. We voelen geen enkele weerstand, bij niemand van jullie, bij deze woorden.

Maar we willen nog iets zeggen dat vast jullie aandacht zal trekken: Het is mogelijk om boos te zijn en toch in de stroom te zijn: Als boosheid beter voelt dan de depressie waar je net in zat. Dan heb je net een draai gemaakt die van belang was. Mensen denken: ‘Abraham, leraar der leraren geef me een 10 want ik heb vandaag waardering bereikt.’ Goed, zeggen wij. ‘En geven jullie mijn vriendin een onvoldoende, omdat ze depressief is?’ Nee, zij krijgt ook een 10. Ze krijgt een 10 voor haar bewustzijn over haar depressie. En ze krijgt weer een 10 als ze overstapt op wraakzucht, wat al beter voelt. Hou ermee op om jezelf te vergelijken met wat alle anderen doen en registreer goed waar je zelf staat in relatie tot jezelf. Wij willen dat jullie ook ontdekken, op een heel concrete manier en het leven zal het je leren, dat waar je ook staat, hoe goed je je ook voelt, en veel vraagstellers vandaag voelden zich ook goed. Hoe goed je je ook voelt, je wilt altijd meer. Dus iemand kan in de stoel gaan zitten om een betere golfspeler te worden terwijl een ander wil herstellen van een levensbedreigende ziekte. En wij zeggen: het is allemaal hetzelfde, het is allemaal even belangrijk. Stop met jezelf te vergelijken met anderen en hun creaties en ga je eindelijk richten op het enige wat jouw zaak is: Jouw vibrationele relatie tot je wensen, en waar jij staat ten opzichte daarvan. Als je besluit om niet langer ’t onmogelijke te willen, namelijk situaties sturen.

Laatst lag Esther in bed en wou gaan slapen na druk bezig te zijn geweest. Ze zette haar wekker vrij vroeg, want ze zijn bezig met een bepaald project. En terwijl ze zo in bed lag, had ze haar handen onder haar billen gelegd. Toen haalde ze haar handen daar weg en kruiste ze over haar borst. Toen ging ze op haar zij liggen en legde ze tussen haar knieën. En wij zeiden: Laat los. Laat toch los. Laat dat gevoel los dat je je leven probeert te sturen. Je leven wordt niet gestuurd vanuit het actie-standpunt. Je leven wordt gestuurd vanuit het standpunt van Bron energie. En het is zo schitterend georkestreerd. Laat toch lekker los. Laat de behoefte of het verlangen los, die impuls om de details van je leven te willen regelen. En op een fantasievolle manier, op een dromerige, optimistische manier op de best mogelijke manier in jouw positie kijk je een stukje vooruit en verwacht je verbetering. Wij beloven jullie dat die milde verwachting van de eeuwige verbetering van je leven je meer zal opleveren dan alle acties die je ooit in je leven ondernomen hebt. Je creëert niet via actie. Actie is hoe je geniet van wat je energetisch gecreëerd hebt.

Er is hier grote liefde voor jullie. En voor nu verblijven we eeuwig incompleet.