Alsof alles ‘Over Is’

12 februari 2016

Enige tijd geleden schreef ik in het artikel: “Allo Allo, I cannot feel you any longer” al over ‘de niet-meer voelbare connectie’. 
Sinds ongeveer oktober (2015) zijn Tweelingzielen elkaar (gevoelsmatig) kwijt, het lijkt wel alsof alles over is, alsof de diepe connectie nooit heeft bestaan. Alsof de band is doorgesneden en je compleet alleen staat in die hogere frequentie (de Vijfde Dimensie). Dit laatste is een feit.
Het is stil. Geen symbolieken meer, niets! Het is windstil.
Uiteraard is dit niet voor alle Tweelingzielen zo, er is een aantal dat wel tezamen is overgegaan naar de vijfde dimensie.
IMG_5624Als de andere helft van je ziel niet is meegegaan naar de 5e dimensie dan ben je
elkaar inderdaad ‘kwijt’
.

Dat komt omdat de frequenties (die naar de aarde zijn gestuurd) storend werken op polariteit. Als je geliefde is blijven dwalen (in de 3e dimensie) dan is hij/zij door de(ze) nieuwe frequenties in ‘de war’ (geraakt).
Het (persoonlijke) denken heeft roet in het eten gegooid en dan kun je je simpelweg niet afstemmen. Je geliefde is (dus nog) niet in staat gebleken om alles te (kunnen) registreren en integreren. Het innerlijke weten is nog niet ontwikkeld.
Uiteraard beschikt je geliefde, net als jij, over een Hoger-Weten, alleen leeft hij/zij nog in een Wereld van Dualiteit, aldus een dualistische manier van waarneming: juist-onjuist, positief-negatief, goed-slecht, hoog-laag, zwart-wit.
Het rationele verstand houdt jullie dus (nog) gescheiden.

Je hebt kunnen ervaren dat de verbinding er nu ‘niet meer is’.
Sterker nog, je wordt door hem/haar ‘genegeerd’ (letterlijk/figuurlijk). En mocht je elkaar onlangs toch nog hebben gezien/gesproken dan heb je (moeten) ervaren dat er is aangestuurd op een (letterlijke) breuk.
Maar, ondanks deze ‘scheiding/breuk’ ervaar je geen paniek, omdat je een stil weten hebt.

Natuurlijk is het niet te begrijpen met de mind, dat doe ik zelf ook nog niet helemaal.
Maar je kunt nu eenmaal niet samen vallen als de 1 handelt vanuit het hart en het gevoel (5D) en de ander (nog wordt) beïnvloed door het verstand (3D).
Je kunt dan simpelweg niet herenigen.
Jij hebt een nieuwe jas, die je zelf hebt uitgekozen om te dragen, en die jas heeft geen enkele gelijkenis met de ‘normale’ jas waarmee je een tijd lang hebt rondgelopen in de 3e dimensie. Je Twin draagt nog wel zijn/haar ‘normale’ jas.
Je bent verhuisd /geëmigreerd bij wijze van, je hebt je Twin moeten achterlaten. Maar dat betekent niet dat jullie elkaar nooit meer zullen zien. Jij mag je/jullie nieuwe (t)huis gaan inrichten, klaarmaken, je mag keuzes maken, geleid door de ziel.

Jullie mentale en emotionele ‘lichamen’ moeten (dus) nog samensmelten, waardoor de verbinding met je Twin weer geactiveerd kan worden en ja, dan kan ook hij/zij gaan handelen vanuit de Wijsheid van zijn/haar Hogere-Weten. En het Hogere-Weten maakt vervolgens een keuze die geleid wordt door de ziel. En laat jullie ziel nu 1 zijn.

Ja, jij zit inmiddels in de vijfde-Dimensie; je hebt de reïntegratie met je Hogere Zelf ervIMG_6162aren. De(ze) herverbinding met de Hogere delen van jezelf zal zorgen voor een nog hoger bewustzijn en geeft ruimte om je zelf (en dus ook je Twin) te leren kennen op zielsniveau.
Nu kun je worden wie je werkelijk bent.
Probeer in elk geval geen energie uit te sturen richting 4 dimensionale “Tegengestelde Waarheden”.
Een paradox is een 4e dimensionale werkelijkheid: “Iets dat het ene moment waar was maar het volgende moment niet meer.”
En probeer steeds in het heden (het nu) te blijven, dat is je kracht(punt).
Belangrijk voor nu is dat jij je blijft afstemmen op je hogere doelen, want dat is en blijft de enige manier om moeiteloos mee te blijven drijven.

Je grote liefde zal ‘voorlopig’ nog wel even struggelen.
Voornamelijk met betrekking tot familie issues. Issues die jij ook ervaart in die hogere dimensie, temeer jij (nu even) de weg plaveit. Heb je ervaren dat de (aardse) familie van je Twin je niet kan loslaten? Maken ‘zij’ dezelfde (overgangs)symptomen mee? Of voel je irritaties? (je voelt dus eigenlijk dezelfde onopgeloste stukken en/of gevoelens als je Twin jegens ‘dat’ specifieke familielid).
Ruim het niet voor hem/haar op, maar schaar je achter je geliefde!

Familie-issues kunnen (uiteraard) ook een rol spelen in je eigen leven; maar je spreekt je inmiddels uit, hebt laten zien wie je werkelijk bent en/of hebt je moeten ‘onthechten’ (een kind dat uit huis is gegaan, een overlijden etc). 

Dan nog iets belangrijks: een groot deel van de (50+) Tweelingzielen die reeds samen zijn gevallen in de derde dimensie (en dus niet zijn meegegaan naar de 5e) noem ik voor het gemak even ‘The Sleeping Twins’ (Gold-Rays).
Het zijn de Twin-koppels die inmiddels zijn herenigt maar geen functie hebben in de 5e Dimensionale Werkelijkheid. Dit zijn bijvoorbeeld de Twins Mel & Nicole, Lee & Sherry, zij functioneren als (mind)coaches. Dat is prachtig werk (en ook heel nodig), maar zij rollen geen liefdes-sjablonen uit voor de Nieuwe Gouden Aarde ~ en zij kunnen (dus) ook geen blauwdruk (uit)lezen.
Eigenlijk ‘wachten’ de Sleeping Twins op de liefdes-sjablonen van de (Blue-Ray) Twins, en dat ben jij. En dus ben je samen met je geliefde tweelingziel een heel belangrijk ‘deel’ van (deze huidige) Verschuiving.
Blue-Rays zijn Groots & Veelbetekenend voor de Nieuwe Gouden Aarde; zij zullen het verschil maken. Jullie bijdrage zal door de gehele mensheid en door ‘Alles Dat Is’ gewaardeerd worden.

Verwelkom deze grootse verandering maar, want jullie zijn ‘samen’ een proces gestart om de Hemel naar de Aarde te brengen.

Namaste, Caroline

http://www.tweelingzielen.cc/

https://heart2get.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts