Allo Allo!? Cannot feel you any longer

8 januari 2016

Je hebt het misschien al gemerkt. De connectie tussen Tweelingzielen is veranderd. Je kunt de gemoedstoestand van de andere helft van je ziel onmogelijk meer ‘(aan)voelen’, je kunt de gedachten van hem/haar niet langer lezen, emoties zijn niet langer waar te nemen. Ook is helder & telepathisch communiceren simpelweg niet meer mogelijk. En lichamelijke ongemakken/pijn zijn ook niet langer (meer) te downloaden. Vrijt je geliefde (nog steeds) met een ander? Ook die sensuele sensaties hoef je (gelukkig) niet meer te doorstaan.
IMG_6060

Je kunt (wel) flarden van jullie algehele “Zijn” voorbij zien trekken, het “Karmische Wiel” tussen jullie feilloos uittekenen (en dus begrijpen), als “boodschapper” voor hem/haar fungeren, flashbacks uit vorige levens aanschouwen. Ook weet je gewoon wanneer je geliefde je komt “opzoeken” (letterlijk en figuurlijk);  het wordt gewoon vlijmscherp door hem/haar aangekondigd & ingefluisterd.

Ik geef je een voorbeeld: een paar weken geleden zat ik aan tafel met mijn ‘schoonmoeder’. Zij en mijn geliefde onderhouden een nogal moeilijke ‘relatie’. Hoe dan ook, ik was gewoon met haar aan het praten en ineens schoof de energie van mijn geliefde duidelijk en krachtig mijn beeld in.
Ik kon niets meer uitbrengen en werd letterlijk van mijn sokken geblazen. Had ook niets meer in te brengen, maar schrok er wel van. Door zijn intensieve en krachtige (maar toch ook enigszins plotselinge) verschijning stond ik te tollen op mijn benen en kon mijn tranen niet meer bedwingen. Het voelde zo fijn enerzijds maar zo angstig anderzijds. Ook leek het alsof hij alles (van mij) overnam; mijn gedachten, ‘Hogere-Weten’, mijn 3D lichaam.
Ik kon eigenlijk alleen maar herhalen wat hij mij opdrong: “Ik kom eraan, ik kom er NU aan!”. 
Zijn moeder hoorde deze boodschap van mij aan maar wist ook niet goed wat zij ermee moest. Ik dacht nog (achteraf heel naïef): “Ohhh, daar komt ie dan eindelijk, op dit moment heb ik zo lang gewacht.”
Ik moest er voor mijn gevoel dan ook gehoor aan geven en keerde vol verwachting huiswaarts. Er gebeurde niets.
De dag erna was ik toch wel enorm teleurgesteld. Ik had moeite om nog langer op mijn gaven te vertrouwen en vond deze hele connectie maar illusionair; “die boodschap was gewoonweg gebaseerd op fantasie”.
Ik beschik over een nogal rijke fantasie namelijk.
Maar…..toen ik wederom zijn moeder sprak vielen de puzzelstukjes wel op zijn plaats. Zij vertelde mij namelijk dat haar zoon (aldus, mijn geliefde) een uitreiking had gedaan en haar had verwittigd dat hij eraan kwam, haar een bezoek kwam brengen.
Ik was dus ‘zijn boodschapper’.

IMG_5471Hoe kan dit?
Tweelingzielen staan al een tijdje met 1 voet in de Vijf-Dimensionale werkelijkheid, er is sprake van de hoogst mogelijke versmelting op zielsniveau, geestelijk niveau en emotioneel niveau.
De verbinding is sterker dan ooit, maar niet langer verdeeld
over 2.

 

De Vijfde Dimensie, waarin Eenheid nu werkelijk voet aan de grond heeft, zorgt dus eigenlijk voor die versmelting. Het 3D lichaam loopt alleen nog achter op de rest.
Maar zoals we allemaal hebben ervaren was 2015 het jaar van fysieke transformatie. We worden dus klaargestoomd voor die allerlaatste maar noodzakelijke versmelting op alle niveau’s zodat we moeiteloos ‘in elkaar over kunnen gaan’ (aldus de liefde mogen bedrijven en dan naar huis keren).

Dit proces is zo ongelooflijk magisch en intens, zo ongeloofwaardig enerzijds maar zo duidelijk anderzijds.
Words cannot express!

Aldus, don’t panic, He is You and You are Him (‘she is you and you are her’). Zoals de + en de – van een batterij, negatief en positief. Maar een batterij vormt uiteindelijk een eenheid en wekt energie op.
Veranker je in jullie liefde, of je nu de plus of de min voor je rekening neemt; “Please be (and stay) the keeper of your flame”.

Licht het pad op door het vuur der passie, focus en laat liefde toe.

Namaste, Caroline 

http://www.tweelingzielen.cc

https://heart2get.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Warrior-of-Love-Carma-Coaching-145373125563741/?fref=ts