Alles is energie

Wanneer je een keer bewust aanneemt dat alles energie is, alles een bepaalde frequentie heeft, een bepaalde trilling. Ga je je afvragen wat je toelaat in je leven en wat jij zelf uitstraalt.

Als jij een paar uur voor de tv zit en je kijkt naar een misdaad serie, een ziekenhuis serie en naar het journaal laat je bepaalde trillingen binnen. Voor je hoofd maakt het niet uit of je het in het echt beleeft of dat je het ziet op een beeldscherm. Het is een trilling met een bepaalde frequentie en je lichaam zal daarin gaan meetrillen.

Als jij een innerlijk gesprek hebt met jezelf, en je kraakt jezelf af, je vindt jezelf niet goed genoeg, je denkt over waar je spijt van hebt, je schuldig over voelt, en wat er allemaal mis aan je is. Stuur je een trilling weg op die frequentie.

Als je overtuigingen hebt over hoe mannen of vrouwen zijn, dat je vrienden niet echt kan vertrouwen, dat je altijd op je hoede moet zijn, stuur je een bepaalde trilling weg.

Het Universum zal op al deze trillingen antwoorden. Je hebt als het ware een veld om je heen dat alles aantrekt met dezelfde trilling. Als je langdurig in een bepaalde trilling, frequentie blijft wordt je magneet steeds sterker en uiteindelijk zal zich iets manifesteren op die trilling.

Lage trillingen geven je een slecht gevoel. En je langdurig bevinden in dat slechte gevoel, zal dingen op je pad brengen die dit slechte gevoel bevestigen.

Hoge trillingen geven je een goed gevoel. en je langdurig bevinden in dat goede gevoel zal dingen op je pad brengen die dit goede gevoel bevestigen.

Wees je er eens een dag bewust van wat je toelaat in je leven, welke gedachten en overtuigingen er voorbij komen. Word observator van jezelf. Experimenteer met gedachten en woorden. Kijk naar waar je naar kijkt en hoe je er naar kijkt. En speel met frequenties.

Misschien denk je dat je vast zit, maar iedereen heeft altijd de keuze. Doe alsof je een afstandsbediening in je handen hebt en klik op een andere zender als je je bewust wordt dat de zender die je op hebt staan je geen fijn gevoel geeft.

(Bron onbekend)

12765656_1664891890442411_1043729978_o