Advies en inzichten bij zielsconnecties

Voor vragen, adviezen en inzichten ben ik bereikbaar op 0909-7000 000 Box 439 via Top Consulenten
Meestal aanwezig op maandagmiddag t/m vrijdagmiddag, zondagmiddag.
Dinsdagavond, donderdagavond en zondagavond.
Als je een afspraak wil maken, kan je mij een mail sturen info@tweelingzielenenmeer.nl of via het Contact formulier benaderen, dan kan ik op een ander tijdstip online komen.

Om te zien of ik bereikbaar ben, klik op de link:  TopConsulenten

Ik zie het als mijn missie om o.a. zielsverwanten/tweelingzielen te begeleiden, tevens bewustwordingsgesprekken te voeren en healings op afstand te geven (ook bij dieren). Ook voor een Lenormand kaartlegging kan je bij mij terecht. Verder heb ik de kaartensets: het Orakel van de Eenhoorns en de Engelen en Romantiek orakelkaarten van Doreen Virtue.
Ik zit zelf sinds oktober 2012 in een tweelingzielconnectie. Als je iemand hebt ontmoet met wie je een zielsconnectie hebt, dan kan het zijn dat de omgeving niet altijd begrijpt waar je doorheen gaat. Dan is het fijn om met iemand te kunnen praten, die snapt waar je door heen gaat en wat je voelt.

Prakijk Diana (mijn website over zielsverwanten en healing) via mijn website kunnen ook afspraken worden gemaakt. https://praktijk-diana.nl/tarieven/

Mijn facebook pagina Praktijk Diana

Lieve groet,

Diana